-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μακάρι να φτάσω και εγώ τις 40000χιλιόμετρα χωρίς προβλήματα με το ASTRA μου και στις 40000 αλλάζω όχι μόνο τον ιμάντα αλλά και ότι άλλο χρειαστεί!!!!!!
Α! φώναξα! το ευχαριστήθηκα!!!!*υ.γ. πάντως την BEST CAR να την προσέχεις λιγάκι ... εγώ το πήρα από την ΒΕST CAR MEΣΟΓΕΙΩΝ και τελικά 'πλακωθήκαμε' ... και φθάσαμε μέχρι την Opel Hellas ... *
Για λέγε .... ενδιαφέρον.... Και γω από κει το πήρα.
Πάντως το δικό μου δεν έχει βγάλει προβλήματα... -
Πάντως παιδιά εγώ από Bestcar Παγκρατίου το πήρα (λεωφόρο Υμηττού) και δεν έχω πολλά παράπονα (έχω όμως). Βασικά του έχω κάνει 3 σερβις όλα κι όλα (στα 15000 χλμ, στα 30000 χλμ κι ένα τώρα στα 40000 χλμ). Το βιβλιαράκι γράφει: 'σέρβις κάθε 15000 χλμ ή κάθε χρόνο'. Την τελευταία εβδομάδα λοιπόν με άφησε από μπαταρία (και πολύ άντεξε, κοντά 4 χρόνια) και μιας και το σέρβις των 30000 χλμ το είχα κάνει πριν απο 1,5 χρόνο (!) τους είπα να μου κάνουν και σέρβις κι ας είχα μόνο 40000 χλμ.
Εκεί λοιπόν μου είπε ο τύπος ότι θέλω αλλαγή στον ιμάντα χρονισμού (εννοείται και όλα τα παρελκόμενα, εντατήρας και δεν θυμάμαι τι άλλο) κι έγινε η συζήτηση που περιέγραψα παραπάνω. Τελικα του έδωσα το ΟΚ, αλλά τα 600 ευρώ που πλήρωσα συνολικά στο τέλος ακόμα με... τσούζουν.
Η αλήθεια είναι πως το αμάξι δεν μου έχει βγάλει σημαντικά προβλήματα. Κάτι ψιλοπράγματα, όπως π.χ. έναν χαλασμένο ηλεκτρικό διακόπτη καθρεφτών στα 3,5 χρόνια, κάποιες σποραδικές 'αρνήσεις' του κλειδιού της μηχανής να γυρίσει τη μίζα -συνήθως όταν κάνει πολλή ζέστη, εννοείται μόνο το καλοκαίρι- οι οποίες όμως φεύγουν με τη 2η ή την 3η προσπάθεια, κάποιες επίσης σποραδικές φορές που τα ποδαράκια της πρόσοψης του RadioCD δεν κάθονται κάλα στις τρυπούλες της βάσης και χρειάζεται να προσπαθήσω 3-4 φορές και τέλος ένας εκνευριστικός τριγμός στη βάση κουμπώματος της ζώνης του συνοδηγού -μου το έκανε από την αρχή- που το αντιμετωπίζω χώνοντάς την (τη βάση ) μεταξύ καθίσματος και κονσόλας, όπως και ο τριγμός στο τζάμι του συνοδηγού όταν είναι μισάνοιχτο -το ρεγουλάσρισμα δεν βοηθάει γιατί όταν παύει να τρίζει το γρατζουνάει ο μηχανισμός ανέλκυσης.
Αυτό που είναι εξωφρενικό με τη συγκεκριμένη Bestcar (υποθέτω και με τις υπόλοιπες αντιπροσωπείες) είναι πως αν κάνεις το λάθος και τους αφήσεις να σου αλλάξουν π.χ. λάδια, ψυκτικό, υγρό καθαριστήρων, υγρά φρένων, κλπ εκτός από τα ανταλλακτικά (τα υγρά δηλαδή) σου χρεώνουν για το ΚΑΘΕΝΑ από αυτά από 10 έως 30 λεπτά της ώρας ΕΡΓΑΤΙΚΑ!!!!!!!!!
Κι η μ@@@@@ μου είναι πως τους είχα βάλει τις φωνές για αυτό το θέμα στο σέρβις των 30000 χλμ και την περασμένη βδομάδα που έκανα σέρβις στα 40000 χλμ δεν το θυμήθηκα (βιαζόμουν κιόλας και δεν έκατσα να δω αναλυτικά την απόδειξη πριν τους πληρώσω) κι όταν πήγα στο μαγαζί και διάβασα αναλυτικά την απόδειξη τράβαγα τα μαλλιά μου (βρε φωνάξτε με σας λέω )
Πέρα από αυτά, τα μόνα ακόμα λεφτά που έχω δώσει ήταν όταν άλλαξα τα Michelin Energy της μάνας του στα 28000 χλμ με Toyo Proxies (αφού με 'πρόδωσαν' τον περασμένο χειμώνα κατεβαίνοντας την Πάρνηθα... έδωσα και μια 150άρα χιλιάδες -σε δραχμές- στον επίσημο φαναρτζή για να μου 'φέρει' και να βάψει το πίσω αριστερό φτερό... για να λέμε του στραβού το δίκιο, τα είχα ταλαιπωρήσει αρκετά τα Μισλέν ) και ένα ακόμα μαζεματάκι στους δυο προφυλακτήρες από τις συνηθισμένες γρατζουνιές και λακουβίτσες (δεν έχω ιδιωτικό πάρκινγκ δυστυχώς και συχνά-πυκνά το βρίσκω γρατζουνισμένο το πρωί).
Τώρα πάλι έχει μικρογρατζουνιές και λακουβίστες τριγύρω, αλλά δεν μασάω. Τα αφήνω να... αυγατίσουν
Σε γενικές γραμμές, δηλαδή, βατά πράγματα!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
.... κάποιες σποραδικές 'αρνήσεις' του κλειδιού της μηχανής να γυρίσει τη μίζα -συνήθως όταν κάνει πολλή ζέστη, εννοείται μόνο το καλοκαίρι- οι οποίες όμως φεύγουν με τη 2η ή την 3η προσπάθεια, ....Και έλεγα ότι ήταν μόνο το δικό μου .... Μόνο που πέρυσι μια φορά ήμουν περίπου μισή ώρα στο περίμενε .... να κρυώσει η κλειδαριά
Πάντως πλέον (75.000 χλμ) δεν πρόκειται να το πηγαίνω σε επίσημο service. Τέρμα, καλά φάγανε ....
Από τα Toyo είσαι ικανοποιημένος; Τι διάσταση και ποιό μοντέλο;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
... για να λέμε του στραβού το δίκιο, τα είχα ταλαιπωρήσει αρκετά τα Μισλέν )Γιατί δεν κατεβαίνεις στην πίστα στα Μέγαρα, στο επόμενο track day, να τα ταλαιπωρήσεις τουλάχιστον με ασφάλεια; Και μη φοβάσαι δεν κάνουμε αναπαραστάσεις Senna-Prost
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Και έλεγα ότι ήταν μόνο το δικό μου .... Μόνο που πέρυσι μια φορά ήμουν περίπου μισή ώρα στο περίμενε .... να κρυώσει η κλειδαριάΚι εγώ νόμιζα πως ήταν μόνο το δικό μου. Όταν τους το είχα επισημάνει στη Bestcar μου είχαν πει πως πρώτη φορά το άκουγαν το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Πάντως πλέον (75.000 χλμ) δεν πρόκειται να το πηγαίνω σε επίσημο service. Τέρμα, καλά φάγανε ....
Σωστός! Πάντως μερικά πράγματα καλό είναι να τα κάνεις στην αντιπροσωπεία.
Όταν άλλαξα λάστιχα έκανα ευθυγράμμιση σε έναν υποτίθεται πολύπειρο κι εξειδικευμένο 'μάστορα' στην απέναντι μεριά του δρόμου και λίγο πιο κάτω από τον Φλαμιάτο (Τογιότα) στου Ζωγράφου, ο οποίος μάλιστα μου είπε ότι το δικό του αμάξι ήταν Vectra. Μιλάμε ήταν άσχετος! Το Astra είναι ζυγισμένο να πατάει τα ελαστικά υπό συγκεκριμένη γωνία στην άσφαλτο και μάλιστα από ότι μου είπαν έχει και ανοχές στη ρύθμιση της γωνίας. Μου τό 'κανε το αμάξι... ποδήλατο. Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου... τίποτα! Το πήγα λοιπόν Bestcar και ήρθε στα... ίσα του
Από τα Toyo είσαι ικανοποιημένος;
Και ναι και όχι. Βασικά είναι πολύ ελαφρύτερα από τα Energy με αποτέλεσμα να χάσω τη στιβαρότητα του τιμονιού που είχα συνηθίσει. Ένα από τα πράγματα που είχα λατρέψει στο Astra ήταν ότι το τιμόνι μου έδινε την αίσθηση ότι οδηγώ αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας (είχα την τύχη στην οικογένεια να υπήρχαν επίσης εκείνη την περίοδο μια 318iS και μια Ε-Class). Με την τοποθέτηση των Toyo αυτή η αίσθηση πήγε περίπατο.
Από την άλλη μεριά, τα Toyo έχουν μαλακότερη γόμα (υποτίθεται μάλιστα ότι την αναζωγονούν, λόγω πολλών ειδικών επιστρώσεων), μάλλον καλύτερη γράμμωση και ζεσταίνονται γρηγορότερα. Συνεπώς κρατάνε καλύτερα και λογικά μειώνουν και την κατανάλωση. Να σου πω την αλήθεια, αν και πλέον τα έχω συνηθίσει, όταν τα ξαναλλάξω μάλλον θα ξαναπάω προς Μισλέν μεριά, ίσως και Yokohama (ακούω πολύ καλά λόγια για τα Yokohama).
Αυτο που μου είχαν πει 2-3 άσχετα μεταξύ τους άτομα τότε για τα Μισλέν (συμπεριλαμβανομένου και του λαστιχά που έβαλα τα Toyo) ήταν ότι τα Μισλέν παρ' όλο που είναι καταπληκτικά ελαστικά τον πρώτο χρόνο, ξαφνικά μετά από τον 1ο χρόνο 'καίγονται' τα δόντια. Ο 2ος που μου το είπε ήατν ο πραγματογνώμονας που είδε το αμάξι μετά την τράκα στην Πάρνηθα κα ιο τρίτος δεν θυμάμαι. Μου είπε μάλιστα ότι για αυτό γλίστρησα στην Πάρνηθα. Anyway, όταν ξαναλλάξω λαστιχα θα το ψάξω κι άλλο.
Πάντως από τα Toyo σίγουρα δεν είμαι δυσαρεστημένος. Απλά μου λείπει εκείνη η 'στιβαρότητα' του τιμονιού της μαμάς.
Σχετικο-άσχετο, προχτές πήρε ο κουμπάρος μου το 307 SW 1.6 και το πήγα μια βόλτα. Δεν είδα τι ελαστικά φοράει, αλλά την στιβαρότητα και την πληροφόρηση που έχει του τιμόνι του Astra, ακόμα και με Toyo, δεν την έχει το 307
Τι διάσταση και ποιό μοντέλο;
Μοντέλο: Proxies F (something.. 045? κάτι τέτοιο νομίζω)
Διαστάσεις: μαμίσιες (δεν τις θυμάμαι ακριβώς, αλλά νομίζω είναι 175/60 ή 175/65)Θα κοιτάξω και θα σου πω αύριο το μεσημέρι σίγουρα (με την ευκαιρία να δω και τον αριθμό της πινακίδας μου, γιατί είτε το πιστεύεις είτε όχι ούτε αυτόν τον θυμάμαι... TRUE! )
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
... για να λέμε του στραβού το δίκιο, τα είχα ταλαιπωρήσει αρκετά τα Μισλέν )
Γιατί δεν κατεβαίνεις στην πίστα στα Μέγαρα, στο επόμενο track day, να τα ταλαιπωρήσεις τουλάχιστον με ασφάλεια; Και μη φοβάσαι δεν κάνουμε αναπαραστάσεις Senna-Prost
Όχι ρε συ, δεν λέει να κατεβαίνεις Μέγαρα με δικό σου αμάξι. Μόνο με κολλητού σου
-
Εγώ παίδες είχα ASTRA 2000 μοντ. (Ζ14ΧΕ) 20.000 χλμ και μου έβγαλε μία κρεμαγιέρα και DIS (μπουζοκαλώδια που είναι πακέτο και τα 4 μαζί). Το είδα από εδώ, το είδα από εκεί, μου την έδωσε και πήρα το καινούργιο Primera!
-
Ο χρήστης nik16v έγραψε:
Εγώ παίδες είχα ASTRA 2000 μοντ. (Ζ14ΧΕ) 20.000 χλμ και μου έβγαλε μία κρεμαγιέρα και DIS (μπουζοκαλώδια που είναι πακέτο και τα 4 μαζί). Το είδα από εδώ, το είδα από εκεί, μου την έδωσε και πήρα το καινούργιο Primera!Για τα .... μπουζοκαλώδια;
-
Όλα τα αυτοκίνητα βγάζουν μικροπροβληματάκια. Δεν είναι λόγος για 4 μπουζοκαλώδια και μια κρεμαγιέρα να αλλάζεις αυτοκίνητο Το θέμα είναι να μην έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα από το εργοστάσιο. Δηλαδή κάτι να τρίζει, κάτι να μην κουμπώνει καλά, το τιμόνι να μην είναι στην ευθεία. Τότε πολύ δύσκολα διρθώνεται.Μπορεί και ποτέ
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
[snip]
Μοντέλο: Proxies F (something.. 045? κάτι τέτοιο νομίζω)
Διαστάσεις: μαμίσιες (δεν τις θυμάμαι ακριβώς, αλλά νομίζω είναι 175/60 ή 175/65)Θα κοιτάξω και θα σου πω αύριο το μεσημέρι σίγουρα (με την ευκαιρία να δω και τον αριθμό της πινακίδας μου, γιατί είτε το πιστεύεις είτε όχι ούτε αυτόν τον θυμάμαι... TRUE! )
Τα χαπάκιa για τη μνήμη πως τα λένε? Χρειάζομαι κανά-δυο κουτάκια
Λοιπόν,
Μοντέλο: Proxes F08
Διαστάσεις: μαμίσιες = 195/60/15R -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
... τα Μισλέν παρ' όλο που είναι καταπληκτικά ελαστικά τον πρώτο χρόνο, ξαφνικά μετά από τον 1ο χρόνο 'καίγονται' τα δόντια. ...Και τα bridgestone RE720 τα ίδια. Έναν χρόνο κράτησαν ... Και παλιότερα είχα Yokohama (σε άλλο αυτοκίνητο) τα ίδια και χειρότερα ....
Μάλλον όλα τα λάστιχα για κανα χρόνο είναι καλά....μετα ξεραίνονται. -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
[snip]
Και τα bridgestone RE720 τα ίδια. Έναν χρόνο κράτησαν ... Και παλιότερα είχα Yokohama (σε άλλο αυτοκίνητο) τα ίδια και χειρότερα ....
Μάλλον όλα τα λάστιχα για κανα χρόνο είναι καλά....μετα ξεραίνονται.Πω πω, μη μου λες τέτοια γιατι τα Toyo τα φοράω 1,5 χρόνο τώρα κι έχω πολύ καιρό να βγω εκτός πόλης (δεν το κουνάω και πολύ το τουτού όπως σου είπα). Όχι τίποτε άλλο, έχω κλείσει ξενοδοχείο στη Χαλκιδική και όπως καταλαβαίνεις έχω (είχα) σκοπό να το ζορίσω λίγο το Αστράκι.
Πω πω, σε... μπελάδες με έβαλες. Θα το παω μια βόλτα Σούνιο μόνο και μόνο για να δω την κατάσταστη των ελαστικών μου και θα επανέλθω με νεότερα.
-
Που λέτε , και εγώ από την BEST CAR το πήρα ... και φυσικά δεν ξαναπατώ το πόδι μου σε αυτούς, το έχω δηλώσει και επίσημα στην Opel Hellas αλλά και στην Opel Γερμανίας με δύο επιστολές ...
Ως γνωστό είχα ένα 206/1600/16V μοντέλο 4/2002 ... Το πρόσεχα σαν το κλ μου ... Είχα ρίξει επάνω αρκετά λεφτά ... μέχρι που μία μέρα μου την βίδωσε και ένας φίλος με παρεκίνησε να πάρω το ASTRA ... Ανταλλαγή λοιπόν στην BEST CAR ... και εκεί αρχίζει το πανηγύρι ...
Το 206 με 6800χιλιόμετρα και 7μήνες ζωής ... και οι τύποι να προσπαθούν να βγάλουν από την μύγα ξύγκι ...
Τέλος πάντων αυτά που με εξόργισαν ήταν:α. Η απαίτηση να τους δώσω ραδιοCD Pioneer 7000 που το είχα βάλει AFTERSALE ... και τελικά υποχρεώθηκα να το δώσω επειδή το εργοστασιακό του 206 το είχε κρατήσει η PEUGEOT ...
β. Η απαίτηση να τους δώσω και την εργοστασιακή εξάτμιση, χωρίς όμως να μου δώσουν πίσω το L&W τελικό που είχα βάλει ... (άραγε τι τα ήθελαν δύο καζανάκια??....κάποιος είχε βάλει στο μάτι το τελικό το L&W... ) ... Φυσικά δεν έδωσα πίσω τίποτα ....
γ. Η απαίτηση να αφήσω πάνω στο αυτοκίνητο ηχεία αξίας 150.000δρχ! CADENCE και JBL ... τελικά μετά από μάχη κατάφερα να κρατήσω τα JBL ...
δ. Με εκνεύρισε εντελώς που ενώ θα έδινα τα χρήματα ΜΕΤΡΗΤΑ δηλ... PEUGEOT206+7000euro .... είχαμε συμφωνήσει κατά την παραγγελία, 1500 να τα δώσω σε 4 μήνες για προσωπικούς λόγους ... (βασικά ήθελα να έχω μία γκαβάτζα σε τυχόν πρόβλημα...) και μετρητά 5500euro ... ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι όταν ήρθε το ASTRA την συμγωνία την ξέχασαν και έκαναν τους κινέζους ...
ε. Με εκνεύρισε η συμπεριφορά τους που έλεγε, ότι ζητούσα παράλογα πράγματα! Ηθελαν με το που κλείναμε το ASTRA και την ανταλλαγή με το 206 ... να πάρουν το 206 για να το βγάλουν στην έκθεση .... αλλά εγώ θα περίμενα 2 μήνες σαν τον μ@λ@κα για να έρθει το ASTRA .... Τελικά μετά από βύσματα κατάφερα να μου δώσουν αυτοκίνητο της υποστήριξης πελατών για 2 μήνες ... και φυσικά κάθε τόσο μου το χτύπαγαν ... λες και εγώ δεν ήμουν πελάτης ....
στ. Με εκνέυρισε που ποτέ δεν με πήραν τηλέφωνο να μου πουν κάτι για το αυτοκίνητο αλλά συνέχεια με έπαιρναν για να δίνω λεφτά ... λες και θα τα έχαναν ....
ζ. Μου την έδωσε στα νεύρα που προσπαθούσαν δύο άτομα να με πείσουν ότι το 206 ΔΕΝ πουλιέται και αυτό πουλήθηκε την ίδια μέρα που τους το άφησα ... μετά από 2 ώρες ... !!!!
η. Εγινα έξω φρενών όταν μου έλεγαν ότι τα αξεσουάρ στο 206 ΔΕΝ πιάνουν μία ... ενώ μετά είχαν τεράστια αξία .... και δεν έπρεπε να βγάλω τίποτα ....
θ. Μου την έσπασε που μου έκαναν πρόταση, άκουσον-άκουσον, να με βοηθήσουν στην συμπλήρωση του ερωτηματολογίου ΑΓΟΡΑΣ της Opel Hellas ... για μην τυχόν του κάψω!!!
ι. Μου την έδωσε που μου ΒΟΥΤΗΞΑΝ το ηχομονωτικό του μπροστινού καπώ ...(έχω επίσημη επιστολή της Opel Hellas) και προσπαθούσαν να με πείσουν ότι το SPORT1600 δεν διαθέτει στο στάνταρ εξοπλισμό ηχομονωτικό στο καπώ ... και μπορώ να το βάλω με 150euro!!!!
Μέχρι που η OPEL HELLAS έβαλε σε τάξη τα πράγματα και αποκάλυψε ότι το ηχομονωτικό 'χάθηκε' μεταξύ τελωνείου και επίσημου διανομέα ... Ισως τελικά μου πουλούσαν το δικό μου ηχομονωτικό ...κ. Με χάλασε όταν μου ζήτησαν 400.000δρχ για πίσω δίσκους και αυτά στο προφορικό ... επειδή ο Τεχνικός Υπεύθηνος βαριόταν να κοιτάξει την χαρτούρα του ...
λ. Τέλος εκνευρίστικα που μου χρέωσαν τα πάντα στο ASTRA ακόμη και τους λασπωτήρες αξίας 30euro!!!! Μου έκαναν δώρο λέει έναν πυροσβεστήρα ... σε αυτοκίνητο 19000euro !!
Αυτά τα ολίγα ...
Την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια, αφού τους έκραξα, μαζί με το αυτοκίνητο και τώρα είμαι αλλού ... σε κάποιο άλλο εξουσιοδοτημένο -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
.... ε. Με εκνεύρισε η συμπεριφορά τους που έλεγε, ότι ζητούσα παράλογα πράγματα! Ηθελαν με το που κλείναμε το ASTRA και την ανταλλαγή με το 206 ... να πάρουν το 206 για να το βγάλουν στην έκθεση .... αλλά εγώ θα περίμενα 2 μήνες σαν τον μ@λ@κα για να έρθει το ASTRA .... Τελικά μετά από βύσματα κατάφερα να μου δώσουν αυτοκίνητο της υποστήριξης πελατών για 2 μήνες ... και φυσικά κάθε τόσο μου το χτύπαγαν ... λες και εγώ δεν ήμουν πελάτης ....
Με μένα ήταν ακριβώς το αντίθετο ... Μέχρι που τους έλεγα να πάω να αφήσω το παλιό για να μην τρακάρει εντωμεταξύ και αυτοί έλεγαν δεν πειράζει.... Βέβαια αυτά πριν τρία ακριβώς χρόνια. Φαίνεται τότε θα είχαν αφραγκιές ...
Πάντως καλά έκανες και έφυγες με όλα αυτά που τράβηξες. Απορώ που δεν το έκανες και νωρίτερα ...
-
Μακρια απο τη BEST CAR. Εγω αγορασα το ASTRA μου απο εκει και εκανα μονο τη πρωτη αλλαγη λαδιων. Εχω παει σε αλλο εξουσιοδοτημενο και για παραδειγμα αλλαγη ιμαντα συγχρωνισμου, ιμαντα δυναμο και αλλαγη λαδιων 260 ευρω. Εχω ακουσει και αλλες ιστοριες απο φιλους, νομιζουν οτι ειμαστε βλακες. ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ
-
Παιδιά για ποια Bestcar μιλάτε? Ρωτάω γιατί έχω ακούσει περισσότερα παράπονα για αυτήν στη Μεσογείων από ότι για αυτήν στην Υμηττού. Εννοώ σε επίπεδα εξυπηρέτησης, συμπεριφοράς και καλής θέλησης, γιατί από τιμές πρέπει να έχουν κοινή πολιτική. Εγώ στη Μεσογείων δεν έχω πάει ποτέ, αλλά έχουν πάρει δυο φίλοι αυτοκίνητα από εκεί και έμειναν και οι δυο δυσαρεστημένοι.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Παιδιά για ποια Bestcar μιλάτε?Eγώ μιλώ για την 'BEST CAR' Mεσογείων ...
Φυσικά μετά την αγορά τίποτα από αυτούς δεν μου έκανε εντύπωση σε ότι μάθαινα ...Μέχρι που πληροφορήθηκα ότι ο Προϊστάμενος Πωλήσεων (στην Μεσογείων) πριν την BEST CAR ήταν ΜΑΓΕΙΡΑΣ σε Επιβατικό πλοίο !!!!
α! το άλλο το ξέρετε? ? ? Ο ιδιοκτήτης της BEST CAR είναι Ιταλός ....!!!....
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Με μένα ήταν ακριβώς το αντίθετο ... Μέχρι που τους έλεγα να πάω να αφήσω το παλιό για να μην τρακάρει εντωμεταξύ και αυτοί έλεγαν δεν πειράζει.... Βέβαια αυτά πριν τρία ακριβώς χρόνια. Φαίνεται τότε θα είχαν αφραγκιές ...Πάντως καλά έκανες και έφυγες με όλα αυτά που τράβηξες. Απορώ που δεν το έκανες και νωρίτερα ...
Γιάννη μιλάμε για ΜΕΓΑΛΗ ταλαιπωρία ! ! !
Προτίμησα την Best Car γιατί είναι απέναντι από την δουλειά μου .. οπότε σκεφτόμουν ότι θα είχα άμεση επαφή με τα γραφειοκρατικά αλλά και την πορεία αγοράς του Astra ...
Είχα πάει σε πολλά εξουσιοδοτημένα ... Ολα μου έδιναν το ίδιο ποσό για το 206 και μάλιστα η Dynamotors μου πρόσφερε δωρεάν και ένα πακέτο με δωράκια ... ανιχνευτή παρκαρίσματος, μαύρα πλαινά φλας, σπορ πατάκια κά...Φυσικά κοιτούσα και άλλες μάρκες π.χ. Toyota Corolla 1600, Hyundai Coupe S145, ΜG ZR160 ...
Είχα καταλήξει σε μαύρο Hyundai S145 ... τελευταία στιγμή έκανα πίσω λόγω: Ελληνικού Turbo και κακής ποιότητας υλικών εσωτερικού διάκοσμου και τελικά ο φίλος μου με παρέσυρε στο ρέμα και με πήγε 'συστημένο' στην Best Car και έγινε, ότι έγινε ...
Ευτυχώς το ASTRA SPORT είναι κορυφαίο από όλες τις πλευρές ... άσχετα αν είναι λιγουλάκι αργό ... σε σχέση με τα Hyundai Coupe S145 & ΜG ZR160 ...
-
φιλοι οπελακιδες γεια σας!!!
εγω εχω να πω οτι μετα απο 4,5 χρονια και 73000χιλ το αστρακι δεν με εχει στεναχωρησει καθολου με απολυτως ΚΑΝΕΝΑ μηχανικο ή αλλο προβλημα!!!! [νομιζω οτι ενα λαστιχακι στο καπακι του θερμοστατη που εσταζε ελαχιστη ποσοτητα ψυκτικου υγρου πριν λιγους μηνες δεν μπορει να θεωρηθει ως προβλημα]
το μοτερακι δουλευει ωσαν ραπτομηχανη και στα συνεχη ταξιδια που κανω το υποβαλω σε πολλες ''δοκιμασιες'', αλλα οχι κακοποιησεις, κινουμενος σχεδον παντα με το γκαζι στο πατωμα!!!!
σε οσους προκειται να αλλαξουν ιμαντα χρονισμου να μην ξεχασουν να αντικαταστησουν προληπτικα και την τρομπα νερου γιατι εχουν την ταση να ''δακρυζουν'' και ισως να μην τις αλλαζουν οι αντιπροσωπειες ωστε να χρεωσουν δυο φορες τα εργατικα
παντως οσοι δεν εχετε αλλαξει ακομα αναρτησεις καντε το αμμεσα γιατι ειναι λιαν επικινδυνες για σπορ οδηγηση!!
τελος τον Σεπτεμβρη εχω αποφασισει να το πουλησω και ελπιζω και το επομενο που θα παρω να ειναι το ιδιο τουλαχιστον καλο γιατι πραγματικα ολα αυτα τα χρονια οχι μονο δεν με κουρασε καθολου αλλα αντιθετα με αφησε απολυτα ικανοποιημενο .............ενταξει αν ειχε 20 αλογακια και λιγη ροπη χαμηλοτερα θα ηταν καλυτερα αλλα τι να κανουμε τωρα δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα με 5.250.000 παλιες δραχμες που το πηρα τοτε!!!!
-
Και γω για της Μεσογείων μιλάω. Δεν είχα κάποιο μεγάλο πρόβλημα, αλλά αρκετά μικρά και ενοχλητικά. Είτε στην αρχή είτε στο πρώτο service που το πήγα εκεί. Γενικά δεν ένοιωσα ικανοποιημένος ποτέ εκεί. Και έτσι δεν ξαναπήγα ...
Πάντως από το Astra (1.4 sport) είμαι πολύ ικανοποιημένος. Καλό, αξιόπιστο μέχρι στιγμής ....
Στα δύο χρόνια (και 45.000) του άλλαξα και αμορτισέρ (Bilstein κίτρινα) και έγινε ακόμα καλλίτερο ... Λίγα αλογάκια παραπάνω, αλλά βασικά ροπή να είχε .... Μετάνοιωσα που δεν πήρα το 1.6. Αλλά τότε ήταν ψιλο-οριακή αγορά ...
Ιμάντας χρονισμού OPEL Astra