Που λέτε , και εγώ από την BEST CAR το πήρα ... και φυσικά δεν ξαναπατώ το πόδι μου σε αυτούς, το έχω δηλώσει και επίσημα στην Opel Hellas αλλά και στην Opel Γερμανίας με δύο επιστολές ...
Ως γνωστό είχα ένα 206/1600/16V μοντέλο 4/2002 ... Το πρόσεχα σαν το κλ μου ... Είχα ρίξει επάνω αρκετά λεφτά ... μέχρι που μία μέρα μου την βίδωσε και ένας φίλος με παρεκίνησε να πάρω το ASTRA ... Ανταλλαγή λοιπόν στην BEST CAR ... και εκεί αρχίζει το πανηγύρι ...
Το 206 με 6800χιλιόμετρα και 7μήνες ζωής ... και οι τύποι να προσπαθούν να βγάλουν από την μύγα ξύγκι ...
Τέλος πάντων αυτά που με εξόργισαν ήταν:
α. Η απαίτηση να τους δώσω ραδιοCD Pioneer 7000 που το είχα βάλει AFTERSALE ... και τελικά υποχρεώθηκα να το δώσω επειδή το εργοστασιακό του 206 το είχε κρατήσει η PEUGEOT ...
β. Η απαίτηση να τους δώσω και την εργοστασιακή εξάτμιση, χωρίς όμως να μου δώσουν πίσω το L&W τελικό που είχα βάλει ... (άραγε τι τα ήθελαν δύο καζανάκια??....κάποιος είχε βάλει στο μάτι το τελικό το L&W... ) ... Φυσικά δεν έδωσα πίσω τίποτα ....
γ. Η απαίτηση να αφήσω πάνω στο αυτοκίνητο ηχεία αξίας 150.000δρχ! CADENCE και JBL ... τελικά μετά από μάχη κατάφερα να κρατήσω τα JBL ...
δ. Με εκνεύρισε εντελώς που ενώ θα έδινα τα χρήματα ΜΕΤΡΗΤΑ δηλ... PEUGEOT206+7000euro .... είχαμε συμφωνήσει κατά την παραγγελία, 1500 να τα δώσω σε 4 μήνες για προσωπικούς λόγους ... (βασικά ήθελα να έχω μία γκαβάτζα σε τυχόν πρόβλημα...) και μετρητά 5500euro ... ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι όταν ήρθε το ASTRA την συμγωνία την ξέχασαν και έκαναν τους κινέζους ...
ε. Με εκνεύρισε η συμπεριφορά τους που έλεγε, ότι ζητούσα παράλογα πράγματα! Ηθελαν με το που κλείναμε το ASTRA και την ανταλλαγή με το 206 ... να πάρουν το 206 για να το βγάλουν στην έκθεση .... αλλά εγώ θα περίμενα 2 μήνες σαν τον μ@λ@κα για να έρθει το ASTRA .... Τελικά μετά από βύσματα κατάφερα να μου δώσουν αυτοκίνητο της υποστήριξης πελατών για 2 μήνες ... και φυσικά κάθε τόσο μου το χτύπαγαν ... λες και εγώ δεν ήμουν πελάτης ....
στ. Με εκνέυρισε που ποτέ δεν με πήραν τηλέφωνο να μου πουν κάτι για το αυτοκίνητο αλλά συνέχεια με έπαιρναν για να δίνω λεφτά ... λες και θα τα έχαναν ....
ζ. Μου την έδωσε στα νεύρα που προσπαθούσαν δύο άτομα να με πείσουν ότι το 206 ΔΕΝ πουλιέται και αυτό πουλήθηκε την ίδια μέρα που τους το άφησα ... μετά από 2 ώρες ... !!!!
η. Εγινα έξω φρενών όταν μου έλεγαν ότι τα αξεσουάρ στο 206 ΔΕΝ πιάνουν μία ... ενώ μετά είχαν τεράστια αξία .... και δεν έπρεπε να βγάλω τίποτα ....
θ. Μου την έσπασε που μου έκαναν πρόταση, άκουσον-άκουσον, να με βοηθήσουν στην συμπλήρωση του ερωτηματολογίου ΑΓΟΡΑΣ της Opel Hellas ... για μην τυχόν του κάψω!!!
ι. Μου την έδωσε που μου ΒΟΥΤΗΞΑΝ το ηχομονωτικό του μπροστινού καπώ ...(έχω επίσημη επιστολή της Opel Hellas) και προσπαθούσαν να με πείσουν ότι το SPORT1600 δεν διαθέτει στο στάνταρ εξοπλισμό ηχομονωτικό στο καπώ ... και μπορώ να το βάλω με 150euro!!!!
Μέχρι που η OPEL HELLAS έβαλε σε τάξη τα πράγματα και αποκάλυψε ότι το ηχομονωτικό 'χάθηκε' μεταξύ τελωνείου και επίσημου διανομέα ... Ισως τελικά μου πουλούσαν το δικό μου ηχομονωτικό ...
κ. Με χάλασε όταν μου ζήτησαν 400.000δρχ για πίσω δίσκους και αυτά στο προφορικό ... επειδή ο Τεχνικός Υπεύθηνος βαριόταν να κοιτάξει την χαρτούρα του ...
λ. Τέλος εκνευρίστικα που μου χρέωσαν τα πάντα στο ASTRA ακόμη και τους λασπωτήρες αξίας 30euro!!!! Μου έκαναν δώρο λέει έναν πυροσβεστήρα ... σε αυτοκίνητο 19000euro !!
Αυτά τα ολίγα ...
Την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια, αφού τους έκραξα, μαζί με το αυτοκίνητο και τώρα είμαι αλλού ... σε κάποιο άλλο εξουσιοδοτημένο