Jul 15, 2003, 5:06 PM

Ο χρήστης gvala έγραψε:
Με μένα ήταν ακριβώς το αντίθετο ... Μέχρι που τους έλεγα να πάω να αφήσω το παλιό για να μην τρακάρει εντωμεταξύ και αυτοί έλεγαν δεν πειράζει.... Βέβαια αυτά πριν τρία ακριβώς χρόνια. Φαίνεται τότε θα είχαν αφραγκιές ...

Πάντως καλά έκανες και έφυγες με όλα αυτά που τράβηξες. Απορώ που δεν το έκανες και νωρίτερα ...

Γιάννη μιλάμε για ΜΕΓΑΛΗ ταλαιπωρία ! ! !
Προτίμησα την Best Car γιατί είναι απέναντι από την δουλειά μου .. οπότε σκεφτόμουν ότι θα είχα άμεση επαφή με τα γραφειοκρατικά αλλά και την πορεία αγοράς του Astra ...
Είχα πάει σε πολλά εξουσιοδοτημένα ... Ολα μου έδιναν το ίδιο ποσό για το 206 και μάλιστα η Dynamotors μου πρόσφερε δωρεάν και ένα πακέτο με δωράκια ... ανιχνευτή παρκαρίσματος, μαύρα πλαινά φλας, σπορ πατάκια κά...

Φυσικά κοιτούσα και άλλες μάρκες π.χ. Toyota Corolla 1600, Hyundai Coupe S145, ΜG ZR160 ...

Είχα καταλήξει σε μαύρο Hyundai S145 ... τελευταία στιγμή έκανα πίσω λόγω: Ελληνικού Turbo και κακής ποιότητας υλικών εσωτερικού διάκοσμου και τελικά ο φίλος μου με παρέσυρε στο ρέμα και με πήγε 'συστημένο' στην Best Car και έγινε, ότι έγινε ...

Ευτυχώς το ASTRA SPORT είναι κορυφαίο από όλες τις πλευρές ... άσχετα αν είναι λιγουλάκι αργό ... σε σχέση με τα Hyundai Coupe S145 & ΜG ZR160 ...