-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Και το 9/11 δεν ειχε αδεια απο το Συμβ. Ασφαλειας, ομως δεν ειδα το Συμβ. Ασφαλειας να βγαζει τους Ταλιμπαν απο το Αφγανισταν και τους Αλ Καιντα απο το Αφγανισταν/Πακισταν και αλλου. Και αυτο παρανομο ηταν φιλε?
Δεν νομιμοποίησε κανείς την 11-9! Το Αφγανιστάν το κάψατε....
Παράνομη η τρομοκρατία, παράνομες όμως και οι πράξεις της χώρας σου, παράνομος και εσύ που τις ασπάζεσαι!!!! -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ευχαριστώ
Λοιπόν, στη μετά-Σαντάμ εποχή, φαίνεται ότι η Αγγλία, παρόλο που έτρεξε να υποστηρίξει το Τέταρτο Ράιχ, θα είναι ριγμένη και δε θα πάρει τίποτα ή, αν πάρει κάτι, θα είναι ψίχουλα.
Δηλαδή και γίνανε ρόμπα στην Ευρώπη και ξεφτίλες και τους πιάσανε κορόιδα οι νεοναζί!
Και ξέρεις ποιο είναι το πιο γελοίο; Ότι ο Μπλαιρ είναι πιο βλάκας από τον Μπους,
Ω, τωρα και ο Μπλαιρ ειναι βλακας. Μαλιστα.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Αλήθεια έβλεπα αυτή την διαδήλωση με τους εκατοντάδες χιλιάδες στην πόλη σου gavriil.....
Εκατονταδες χιλιαδες? Η προπαγανδα παει συννεφο ακομη και για το τι γινετε στις ΗΠΑ, οχι μονο στην Ελλαδα. 10,000 ατομα ηταν προχτες, και λιγοτεροι χτες.
Ίσουν ανάμεσα στους διαδηλωτές;
Η μήπως έχουν όλοι άδικο;
Η μήπως θα διαψεύσεις την είδηση που μετέδωσαν τόσα κανάλια και όχι ελληνικά βέβαια...Εγω ειμουν με τους υπολοιπους 6.99 εκκατομυρια πολιτες του Σικαγο και περιχωρων φιλε Τακ.
-
Αληθεια? Διοτι υπαρχουν 45 χωρες που εχουν ταθει δημοσια υπερ της επιχειρησης. Μερικες απο αυτες ειναι:Ιαπωνια
Μ. Βρετανια
Αυστραλια
Ισπανια
Ιταλια
Πολωνια και το μεγαλυτερο μερος του Πρωην Ανατολικου Μπλοκ.Για αυτους εχεις να πεις το ιδιο?
Οι κυβερνήσεις έχουν ταχθεί υπέρ. Η κοινή γνώμη σε καμία χώρα δεν είναι υπέρ εξ ού και οι πρωτοφανείς σε έκταση και ένταση παγκόσμιες διαδηλώσεις διμαρτυρίας.
Οι κυβερνήσεις αυτές αποσκοπούν στα ψίχουλα, που τους μοιράζει η χώρα σου, έλα τώρα ποιον κοροιδεύεις...δεν τα ξέρεις; -
Κωνσταντίνε, ok έχουμέ όλοι ιnternet. Καλό θα ήταν να περιορίσεις λίγο όλα αυτά τα links. Όλοι συμφωνούμε μαζί σου, αλλά η υπερβολή μπορεί να κάνει μια πολύ καλή θέση να χάσει τη δύναμή της,.Aυτο εχει γινει μερες τωρα.
-
Ο χρήστης jimded έγραψε:
τελικα οι τουρκοι πως την εχουν δει πως κρινετε τη σταση τους?H Τουρκια αρχισε να κανει σοβαρα λαθη. Διστυχως για αυτους.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ρομποκόπ αλητάμπουρας καθ'οδόν προς τη Βασόρα.
Αυτά που λένε ότι τα νεοναζί καθάρματα του Τετάρτου Ράιχ είναι παιδάκια που δε φταίνε σε τίποτα είναι τρίχες κατσαρές.
Είναι ενήλικες - καίτοι νέοι - που επέλεξαν συνειδητά και εθελοντικά να πάνε. Να πάνε να σκοτώσουν ανθρώπους. Πολλοί από αυτούς το κάνουν για να 'χρηματοδοτήσουν τις σπουδές τους'. Με λεφτά που θα βγάλουν σφάζοντας ανθρώπους.
Ο κυνισμός σε όλο του το μεγαλείο. Για ένα κωλόχαρτο κολλεγίου γίνονται δολοφόνοι.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ;
Οχι θα επιτεθητε στην Νεα Υορκη.
-
Εκατονταδες χιλιαδες? Η προπαγανδα παει συννεφο ακομη και για το τι γινετε στις ΗΠΑ, οχι μονο στην Ελλαδα. 10,000 ατομα ηταν προχτες, και λιγοτεροι χτες.ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!
Εμένα με διαψέυδεις, τα αμερικανικά δίκτυα διαψεύδεις (και αυτά προπαγάνδα κατά των ΗΠΑ κάνουν; ) ε την εικόνα δεν μπορείς να την διαψεύσεις γαμώτο!!! Έχω πάει σε πολλές συναυλίες και μπορώ να ξεχωρίσω τους 10 από τους 100.000...
Αλλά τι λέω συναυλίες , εσύ στα νιάτα σου μάλλον θα διάβαζες TIME... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μέσα σε 14 ώρες αποχής από το φόρουμ, βρήκα 14 σελίδες παραπάνω στο θέμα. Μου έφαγε 1 ώρα να τις διαβάσω και πραγματικά απογοητεύτηκα....Δεν υπάρχει καμμία ελπίδα.
Θα θέσω μόνο 2 ερωτήσεις για Γαβριήλ (παρόλο που έχω παρατηρήσει ότι απαντάει επιλεκτικά):
Τόσες χώρες που είναι εναντίον και τόσοι άνθρωποι διαδηλώνουν καθημερινά σε όλο τον κόσμο είναι πιο βλάκες από εσένα Γαβριήλ? Και μη μου πεις ότι είναι απληροφόρητοι και μόνο εσείς στις US έχετε αληθινή και αντικειμενική πληροφόρηση....
Μήπως πρέπει να δεις και την παράμετρο ότι σας 'δουλευουν κανονικά' ή δεν είναι αυτή η παράμετρος στα όρια της σκέψης σου....Η απαντηση μου στην ερωτηση σου ειναι:
Υπαρχουν 2 ειδη ανρθρωπων στον κοσμο οταν ερχεται το θεμα για ανατροπη νεων Χιτλερ.
Ενα ειδος ειναι αυτο της Ευρωπης του 1930-1945 που ειναι το ιδιο με αυτο της (περισσοτερης) Ευρωπης του 2003.
ΤΟ αλλο ειναι αυτο των ΗΠΑ που ειδαν τι εγινε το 1930-40 και τι επαθαν για να σβησουν την φωτια και το ποσο κοντα ειρθε ο κοσμος στο χασιμο της Δημοκρατιας/Ελευθερτιας, κτλ.
Και οι 2 ειναι καλοι ανθρωποι. Απλως οι πρωτοι ειναι πολυ λιγοτερο διορατικοι απο τους τελευταιους.
Καλυτερα τωρα?
-
Εκατονταδες χιλιαδες? Η προπαγανδα παει συννεφο ακομη και για το τι γινετε στις ΗΠΑ, οχι μονο στην Ελλαδα. 10,000 ατομα ηταν προχτες, και λιγοτεροι χτες.
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!
Εμένα με διαψέυδεις, τα αμερικανικά δίκτυα διαψεύδεις (και αυτά προπαγάνδα κατά των ΗΠΑ κάνουν; ) ε την εικόνα δεν μπορείς να την διαψεύσεις γαμώτο!!! Έχω πάει σε πολλές συναυλίες και μπορώ να ξεχωρίσω τους 10 από τους 100.000...
Αλλά τι λέω συναυλίες , εσύ στα νιάτα σου μάλλον θα διάβαζες TIME...Ποια Αμερικανινα δυκτιο ΤΑΚ? Φερε λινκς. Εξυπνε.
-
Ο χρήστης logikos έγραψε:
Ο Μουσαραφ ειναι υπο ελενγχο φιλε μου Νασσο. Μην κανεις πως δεν τον βλεπεις. Ο Μοχαμεντ, ο CEO της Αλ Καιντα πιαστηκε στο Πακισταν. Εχουν βοηθησει 100 φορες μεχρι τωρα απο τις 9/11. Ο Μουσαραφ ειναι εκει σημερα για να καλμαρει τα πνευματα διοτι η χωρα ειναι ανικανη να εχει δημοκρατικες εκλογες. Σιγουρα κατι τετοιο ειναι λυπηρο. Ομως ο Μουσαραφ εχει δηξει σιγουρα οτι ειναι φιλο-ΗΠΑμερικανος και αυτο μου φτανει. Για τωρα.
Έτσι μπράβο. Να τα λες αυτά, για να γίνει φανερό σε τι αξίες πιστεύεις. Οι Πακιστανοί είναι 'ανίκανοι' να κυβερνήσουν δημοκρατικά τη χώρα τους, οπότε τους αξίζει ένας δικτάτορας, με την προϋπόθεση ότι θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ!
Αυτο που δεν καταλαβαινεις απο αυτα που εγραψα πιο πανω Λογικε, και το οποιο ειναι το bootom line, ειναι οτι το Πακισταν ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΤΕΥΘΗΝΣΗ τουλαχιστον. Αυτο φτανει για τις ΗΠΑ. Το οτι η κατασταση ειναι χαλια, ειναι γνωστο. Οι ΗΠΑ δεν σε θελουν να εισαι ανεπτυγμενος οσο η Ιταλια για να μην επεμβουν, θελουν η κατευθηνση να ειναι σωστη.
Αντι να δεις το παραπανω σε αυτο που εγραψα, πας και βγαζεις το Κατινιστικο 'Ω! ωστε οι Φιλο-ΗΠΑμερικανοι εινια καλοι και οι αλλοι δεν ειναι' και ριχνεις το επιπεδο.. Τι να σου πω?
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Θα θέσω μόνο 2 ερωτήσεις για Γαβριήλ
ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ?
Μαθιε ουτε εδω εισαι? Χειροτερεουν τα πραγματα για σενα και το φορουμ. Που ειναι η Δημοκρατια....σας?
-
Και το 9/11 δεν ειχε αδεια απο το Συμβ. Ασφαλειας, ομως δεν ειδα το Συμβ. Ασφαλειας να βγαζει τους Ταλιμπαν απο το Αφγανισταν και τους Αλ Καιντα απο το Αφγανισταν/Πακισταν και αλλου. Και αυτο παρανομο ηταν φιλε?
Δεν νομιμοποίησε κανείς την 11-9! Το Αφγανιστάν το κάψατε....
Παράνομη η τρομοκρατία, παράνομες όμως και οι πράξεις της χώρας σου, παράνομος και εσύ που τις ασπάζεσαι!!!!Ω παρανομες ηταν οι επιχειρησεις και στο Αφγανισταν Τακ? Θα σηκωσεις και σημαια Αλ Καιντα σε λιγο φιλε. Τι λες? Ζητω η Αλ Καιντα, καλα να παθουν τα θυματα της 9/11?
-
Μέσα σε 14 ώρες αποχής από το φόρουμ, βρήκα 14 σελίδες παραπάνω στο θέμα. Μου έφαγε 1 ώρα να τις διαβάσω και πραγματικά απογοητεύτηκα....Δεν υπάρχει καμμία ελπίδα.
Θα θέσω μόνο 2 ερωτήσεις για Γαβριήλ (παρόλο που έχω παρατηρήσει ότι απαντάει επιλεκτικά):
Τόσες χώρες που είναι εναντίον και τόσοι άνθρωποι διαδηλώνουν καθημερινά σε όλο τον κόσμο είναι πιο βλάκες από εσένα Γαβριήλ? Και μη μου πεις ότι είναι απληροφόρητοι και μόνο εσείς στις US έχετε αληθινή και αντικειμενική πληροφόρηση....
Μήπως πρέπει να δεις και την παράμετρο ότι σας 'δουλευουν κανονικά' ή δεν είναι αυτή η παράμετρος στα όρια της σκέψης σου....Η απαντηση μου στην ερωτηση σου ειναι:
Υπαρχουν 2 ειδη ανρθρωπων στον κοσμο οταν ερχεται το θεμα για ανατροπη νεων Χιτλερ.
Ενα ειδος ειναι αυτο της Ευρωπης του 1930-1945 που ειναι το ιδιο με αυτο της (περισσοτερης) Ευρωπης του 2003.
ΤΟ αλλο ειναι αυτο των ΗΠΑ που ειδαν τι εγινε το 1930-40 και τι επαθαν για να σβησουν την φωτια και το ποσο κοντα ειρθε ο κοσμος στο χασιμο της Δημοκρατιας/Ελευθερτιας, κτλ.
Και οι 2 ειναι καλοι ανθρωποι. Απλως οι πρωτοι ειναι πολυ λιγοτερο διορατικοι απο τους τελευταιους.
Καλυτερα τωρα?
Αλήθεια, δεν καταλαβαίνω τι λες....και τι σχέση έχουν με τις ερωτήσεις μου που είναι παραπάνω....θέλεις να στο ξαναγράψω...μου φαίνεται καταλαβαίνεις μόνο ότι σε βολεύει....
Πάντως δεν μπορώ αν η απάντηση σου για το ήμιση των ερωτήσεων ήταν αποστομοτική.... -
Ποια Αμερικανινα δυκτιο ΤΑΚ? Φερε λινκς. .links? Δεν μίλησα για internetικές πηγές!!
Μίλησα για τηλεόραση.
Πως να μεταφέρω την εικόνα;Άσε που σε κάθε διαδήλωση εκεί συλαμβάνονται πάνω από 500 άτομα κάθε φορά!!! Αυτό δεν είναι προπαγάνδα; Δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας για κάποιον να διαδηλώσει; Αλήθεια πόσο % της ΗΠΑρικάνικης κοινής γνώμης είναι κατά του πολέμου;
-
Αληθεια? Διοτι υπαρχουν 45 χωρες που εχουν ταθει δημοσια υπερ της επιχειρησης. Μερικες απο αυτες ειναι:
Ιαπωνια
Μ. Βρετανια
Αυστραλια
Ισπανια
Ιταλια
Πολωνια και το μεγαλυτερο μερος του Πρωην Ανατολικου Μπλοκ.Για αυτους εχεις να πεις το ιδιο?
Οι κυβερνήσεις έχουν ταχθεί υπέρ. Η κοινή γνώμη σε καμία χώρα δεν είναι υπέρ εξ ού και οι πρωτοφανείς σε έκταση και ένταση παγκόσμιες διαδηλώσεις διμαρτυρίας.
Οι κυβερνήσεις αυτές αποσκοπούν στα ψίχουλα, που τους μοιράζει η χώρα σου, έλα τώρα ποιον κοροιδεύεις...δεν τα ξέρεις;Ω ναι σιγουρα. Οι Ιαπωνια ειναι η 2η μεγαλυτερη οικονομια στον κοσμο, λογω των ΗΠΑ. Εμεις τους τα στελνουμε τα λεφτα, αυτοι καθοντε ολη μερα. Στα καφενεια.
Επισης η Ιταλια και η Μ. Βρετανια ειναι G7 χωρες απο εμας επισης. Για ολα εμεις φτεμε, ακομη και για τα καλα που καναμε και αυτα δεν επρεπε να τα κανουμε και ειναι κακα σημερα.
Τι γρηγορα που ξεχναει ο κοσμος. Η αλαζωνια μπορει να ειναι κακο, αλλα η αχαρηστια ειναι χειροτερη .
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Καλυτερα τωρα?
Αλήθεια, δεν καταλαβαίνω τι λες....και τι σχέση έχουν με τις ερωτήσεις μου που είναι παραπάνω....θέλεις να στο ξαναγράψω...μου φαίνεται καταλαβαίνεις μόνο ότι σε βολεύει....
Πάντως δεν μπορώ αν η απάντηση σου για το ήμιση των ερωτήσεων ήταν αποστομοτική....Ο λογος που δεν καταλαβαινεις την απαντηση μου ειναι ο ιδιος λογος που τον αποκαλω ως βασικο εδω και καιρο.
Ο κοσμος δεν καταλαβαινει γιατι οι ΗΠΑ κανουν αυτο που κανουν σημερα και αυτο που εκεναν με τον Μιλοσεβιτς, διοτι οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουν γιατι αρχισε ο 2ος παγκοσμιος πολεμος. Οχι ΤΙ εγινε κατα την διαρκεια του, αλλα ΓΙΑΤΙ αρχισε. Οταν θα μαθεις τι ηταν ΠΙΣΩ απο τον πολεμο, τοτε θα δεις γιατι ο Σαντμα πρεπει να βγει εξω χτες. Το ιδιο και ο Μιλοσεβιτς και αλλοι.
-
Ω παρανομες ηταν οι επιχειρησεις και στο Αφγανισταν Τακ? Θα σηκωσεις και σημαια Αλ Καιντα σε λιγο φιλε. Τι λες? Ζητω η Αλ Καιντα, καλα να παθουν τα θυματα της 9/11?Πότε τα είπα εγώ όλα αυτά;;;;;;Ξέρεις να diavazeis???? Καταλαβαίνεις ότι diavazeis? Σίγουρα; Παράνομη η τρομοκρατία , παράνομη η κυβέρνησή σου , παράνομος και εσύ!!!
-
Ποια Αμερικανινα δυκτιο ΤΑΚ? Φερε λινκς. .
links? Δεν μίλησα για internetικές πηγές!!
Μίλησα για τηλεόραση.
Πως να μεταφέρω την εικόνα;;
Ω. Λινκς δεν εχεις, τηλεοραση εσυ ξερεις καλυτερα ενω εγω ΕΔΩ ΖΩ/ΜΕΝΩ και την βλεπω 16 ωρες το 24ωρο και εχω access σε καναλια που δεν εχεις εσυ..... Εσυ ξερεις καλυτερα. ΟΚ.
Οι διαδηλωτες ηταν 10,000. ΟΚ? Λυπαμαι που δεν σε βολευει.
-
Ω ναι σιγουρα. Οι Ιαπωνια ειναι η 2η μεγαλυτερη οικονομια στον κοσμο, λογω των ΗΠΑ. Εμεις τους τα στελνουμε τα λεφτα, αυτοι καθοντε ολη μερα. Στα καφενεια.Επισης η Ιταλια και η Μ. Βρετανια ειναι G7 χωρες απο εμας επισης. Για ολα εμεις φτεμε, ακομη και για τα καλα που καναμε και αυτα δεν επρεπε να τα κανουμε και ειναι κακα σημερα.
Τι γρηγορα που ξεχναει ο κοσμος. Η αλαζωνια μπορει να ειναι κακο, αλλα η αχαρηστια ειναι χειροτερη .
Gavriil γράφεις εντελώς ασυναρτητα πράγματα εντελώς άσχετα με ότι συζητάμε. Νομίζεις οτί απαντάς με συνεχείς υπεκφυγές και αλλάζοντας θέμα. Ο μπλερ ο Αθνάρ ο Μπερλουσκόνι κλπ θα πάρουν τα ψίιχουλά τους σε προσωπικό πάντα επίπεδο, άντε να φάει κάτι και ο περίγυρος και μετά στο ταμείο των εκλογών θα φάνε ανεξαρτήτως ένα μεγάλο άντε γειά. Δεν υπάρχει περίπτωση για κάτι αντίθετο...
ΓΕΝΙΚΩΣ!!!