-
Οι ΗΠΑ φέρονται να ετοιμάζονται να δεσμεύσουν τα περιουσιακά στοιχεία Ιρακινής καταγωγής ανθρώπων που διαμένουν σε αυτές.
Κάτι τέτοιο δεν έκανε και στους Εβραίους ο Χίτλερ;
-
Tactical nuclear warheads
U.S. tactical nuclear warheads are the B-61 and B-83 bombs, which contain a portion of the destructive capacity of strategic nuclear weapons once they are dropped from bombers or other fighter aircraft.
There are approximately 1,670 B-61s and B-83s, also called 'mini-nukes,' in the U.S. nuclear arsenal. This includes the approximately 150 to 200 land-based, sub-strategic nuclear bombs stockpiled at eight bases in Europe.
Πηγή Janes
Μάλλον δεν θα τις χρησιμοποιήσουν πάντως αφού από οτι φαίνεται ούτε αυτέ μπορούν να πλήξουν το καταφύγιο του Σαντάμ που είναι 300 (!!!) μέτρα κάτω απο τη γή και έτσι κατασκευασμένο ώστε να ανθίσταται ακόμα και σε τέτοιες επιθέσεις.Αλοίμονο στους άμαχους.... -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Οι ΗΠΑ φέρονται να ετοιμάζονται να δεσμεύσουν τα περιουσιακά στοιχεία Ιρακινής καταγωγής ανθρώπων που διαμένουν σε αυτές.Πού το άκουσες αυτό; Δεν είμαστε με τα καλά μας...
-
Να πέφτουν οι μάσκες...
http://www.enet.gr/online/online_p1_articles.jsp?c=110
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΑΝΘΥΠΑΤΟΥ!
http://www.enet.gr/online/online_p1_tex ... d=99711688
-
Ο χρήστης farting_cow έγραψε:
Οι ΗΠΑ φέρονται να ετοιμάζονται να δεσμεύσουν τα περιουσιακά στοιχεία Ιρακινής καταγωγής ανθρώπων που διαμένουν σε αυτές.
Πού το άκουσες αυτό; Δεν είμαστε με τα καλά μας...
Πριν από κάνα πεντάλεπτο περίπου στην ΕΡΑ. Η πηγή είναι αμερικανικά κανάλια.
-
Μόνο του Σανταμ χρήματα ίσως να δεσμευτούν με σκοπό να χρησιμοποιήθουν στην ανοικοδόμηση αυτών που θα γκρεμίσουν
Πηγή CNN -
Αν δεν γκρεμίσουμε τις ΗΠΑ και τα τσιράκια τους, θα πρέπει να ντρεπόμαστε που είμαστε άνθρωποι.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μόνο του Σανταμ χρήματα ίσως να δεσμευτούν με σκοπό να χρησιμοποιήθουν στην ανοικοδόμηση αυτών που θα γκρεμίσουν
Πηγή CNNΝαι... Και όλοι ξέρουμε πόσο αξιόπιστο κανάλι είναι το CNN. Θα περιμένω να δω. Πάντως οι πληροφορίες της ΕΡΑ (νομίζω Reuters) ήταν ξεκάθαρες: θα δεσμευθούν περιουσίες Ιρακινών διαμενόντων στις ΗΠΑ.
-
Από το άρθρο της 'Ε' που έδωσε ο skullone:
...Ελλάδα: Η αμερικανική βάση στην Κρήτη εξυπηρετεί τον 6ο στόλο των Αμερικανών και υποστηρίζει αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας και κατασκοπευτικά-πληροφοριών. Επιτρέπει τη χρήση εναέριου χώρου υπό το ΝΑΤΟ και άλλες διμερείς συμφωνίες, αλλά δεν θα στείλει στρατεύματα...
Δεν είναι κάτι περισσότερο από φαιδρό -ενώ οι ΗΠΑ έχουν εξαλείψει κάθε ίχνος διεθνούς νομιμότητας- η Ελλάδα να τηρεί κατά γράμμα τις ΔΙΜΕΡΕΙΣ συμφωνίες σχετικά με τις διευκολύνσεις κλπ. και ενώ ο κόσμος είναι ολημερίς στους δρόμους; ΝΤΡΟΠΗ!
-
Είναι φαιδρό, όντως. Αλλά ποιος από όλους τους Ευρωπαίους 'ηγέτες' έχει το σθένος να αρνηθεί στους πλανητόμπατσους τη χρήση των εδαφών τους; Για πες μου.
Από το BBC:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/2869069.stm
The truth is, America's 43rd president believes he is doing God's will.
-
-
Η Κύπρος επέτρεψε τη διέλευση αμερικανικών αεροσκαφών από τον εναέριο χώρο της.
Επιβεβαιώθηκε ότι Ιρακινά περιουσιακά στοιχεία στις ΗΠΑ δεσμεύονται.
3η παραίτηση Αμερικανού διπλωμάτη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική Μπους.
-
Διάβασα κάνα-δυό σελίδες πίσω και βλέπω ότι σχεδόν όλοι καταφερόμαστε εναντίον του Αμερικανού προέδρου. Λοιπόν χωρίς να θέλω να γίνω δικηγόρος του διαβόλου, έχω την εντύπωση ότι άν δούμε τα πράγματα με περισσότερη ψυχραιμία θα καταλάβουμε μερικά πράγματα. Κατ'αρχάς, ο νύν πρόεδρος όπως όλοι θα γνωρίζετε ποτέ δεν κέρδισε καθαρά τις προεδρικές εκλογές, αλλά στην πραγματικότητα τοποθετήθηκε σε αυτή τη θέση. Μετά σαν μόνη υπεδύναμη στον πλανήτη γνωρίζει πολύ καλά πως αυτή της την ευδαιμονία δεν θα τη χαίρεται για πολλά χρόνια. Ετσι λοιπόν θα πρέπει να αρχίσει την εφαρμογή των γεωπολιτικών της σχεδίων για την επομένη πεντηκονταετία. Κάπως έτσι πιστεύω στήθηκε το σκηνικό. Ενας πρόεδρος που τους ανοίγει πολιτικά το δρόμο, που και στη ουσία θυσιάζεται, μια τεράστια πολεμική μηχανή, φούλ προπαγάνδα και παραπληροφόριση στην κοινή γνώμη, κάποιες αβάσιμες αιτιάσεις, και να το Ιράκ, ίσως το Ιράν αργότερα και δεν ξέρω που θα σταματήσουν. Γιατί μη μου πήτε ότι αυτή η τεράστια δύναμη πυρός που κατέβασαν είναι μόνο για το Ιράκ. Και όταν έλθει η στιγμή που και κάποια άλλη υπερδύναμη βγεί στο προσκύνιο, ε! τι λέτε δεν πρόκειται να τα τσουγκρίσουν για τα ήδη κατακτηθέντα τους.
Λοιπόν, νομίζω ότι κάπως έτσι παίζεται το παιγνίδι. -
Όπως τα λες είναι Τάκη. Θα τα ανεχθούμε όμως;
-
Οι Ευρωπαίοι Χριστιανοδημοκράτες στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος απέφυγαν να υποστηρίξουν τις ΗΠΑ, παρά την πρωτοβουλία του Ισπανικού κυβερνώντος κόμματος.
-
Βρετανικά υποβρύχια εκτόξευσαν αρκετούς πυραύλους Κρουζ κατά στόχων στη Βαγδάτη.
-
Ακούστε τι λέει η Χιτλερική κυβέρνηση των ΗΠΑ:
Παγώνει τις καταθέσεις Ιρακινών που δεν είναι διπλωμάτες, ΤΑΧΑΜΟΥ για να ανοικοδομήσει το Ιρακ και στέλνει διάβημα και προς άλλες κυβερνήσεις να κάνουν το ίδιο!!!
Αυτά δια στόματος Τζώρτζ Σνόου.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Όπως τα λες είναι Τάκη. Θα τα ανεχθούμε όμως;Κώστα μου, πολύ φοβάμαι πως ναι.
Κοίταξε σήμερα ζούμε γεγονότα και ανακατατάξεις στα οποία θα αναφερθούν οι ιστορικοί του μέλλοντος.
Οσο για το που πάει η κατάσταση. Δεν χρειάζεται να ψάξουμε και πολύ για να το βρούμε. Θυμήσου μόνο το φίλμ 1990 (αν θυμάμαι καλά) του¨Οργουελ, η διάβασε το βιβλίο 'Εναλλακτική Λύση 3' και τότε θα καταλάβεις.
Τάκης
-
Ε όχι βρε Τάκη, δε θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Είμαστε όλοι μαζί. Τόσα εκατομμύρια κόσμος. Ώρα για αντίσταση.
-
Επειδή διάφορα έχουν γραφεί και ειπωθεί για τις βόμβες μικροκυματικής ακτινοβολίας, παραθέτω το ακόλουθο link για όποιον ενδιαφέρεται ν'αποκτήσει μια πληρέστερη άποψη επί του θέματος
http://www.globalsecurity.org/military/systems/munitions/hpm.htm
ΓΕΝΙΚΩΣ!!!