-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
τί να ψηφίσουμε τώρα; Νομίζω πως του λάμπρου του αρκεί η 4 θέση και είναι 100% πρώτος, έτσι;Eτσι είναι αλλά αν δεν ψηφίσεις δεν θα συνοδηγήσεις
Αντε αν πάρουμε το πρωτάθλημα μπορει και να συνοδηγήσουν περισσότεροι -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
τί να ψηφίσουμε τώρα; Νομίζω πως του λάμπρου του αρκεί η 4 θέση και είναι 100% πρώτος, έτσι;
Eτσι είναι αλλά αν δεν ψηφίσεις δεν θα συνοδηγήσεις
Αντε αν πάρουμε το πρωτάθλημα μπορει και να συνοδηγήσουν περισσότεροιΚαλή επιτυχία για να το πάρετε,αλλά και να μην γίνει ετσι μια βόλτα με ενα απο τα ωραιότερα αυτοκίνητα του πρωταθλήματος πάντα ειναι ενδιαφέρουσα.
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Καλή επιτυχία για να το πάρετε,αλλά και να μην γίνει ετσι μια βόλτα με ενα απο τα ωραιότερα αυτοκίνητα του πρωταθλήματος πάντα ειναι ενδιαφέρουσα.Και να σκεφτεις οτι κάποιοι ζητούν την 'καταργηση΄του....
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Καλή επιτυχία για να το πάρετε,αλλά και να μην γίνει ετσι μια βόλτα με ενα απο τα ωραιότερα αυτοκίνητα του πρωταθλήματος πάντα ειναι ενδιαφέρουσα.
Και να σκεφτεις οτι κάποιοι ζητούν την 'καταργηση΄του....
εμείς ζητάμε την αναβάθμισή του!!! (βλέπε S1600)
κάτι πάντως που το βλέπω σίγουρο (το είπε ο γνωστός μόδιστρος σε φίλο μου) -
παυλο-λάμπρο συγχαρητήρια παιδιά!!!:lol:
Καλή, είμαι σίγουρος για αυτό, αφού ο λάμπρος φοβερός 'εντός' και με μεράκι, οργάνωση και όρεξη από όσους είναι δίπλα του 'εκτός', συνέχεια σας εύχομαι -
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ S1600, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΝΤΡΑ, ΑΦΟΥ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΔΑ ΕΧΤΕΣ, ΤΟ ΠΕΙΡΑ ΤΕ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΚΑΝΑ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΕΤΕ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΤΕ ΕΞΩ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ. ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΜΕ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΔΕΝ ΘΥΓΟΥΜΕ.
-
Καταρχας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και τα καλά σας λόγια! Συντομα θα κάνουμε και μια εκδήλωση να τα πούμε και απο κοντά!
Για τα υπόλοιπα οι στιγμές αυτές ανηκουν στους πρωταγωνιστές και αυτοι δεν ειναι αλλοι απο το Λάμπρο και τον Κώστα που δεσμεύτηκαν παρόλο που δεν είναι 'φιλοι' του πληκτρολόγιου να γράψουν σύντομα για αυτη τους την 'περιπέτεια' -
Mπράβο στους Λάμπρο - Κώστα που με το όπλο τους κέρδισαν την δύσκολη κατηγορία της Α5. Περιμένουμε εντυπώσεις....
-
παρόλο που δεν είναι 'φιλοι' του πληκτρολόγιου να γράψουν σύντομα για αυτη τους την 'περιπέτεια'
ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΝΑΡΕΤΕ.
-
Ενα μεγάλο ΕΥΓΕ σε όλη την ομάδα και στον οδηγό και συνοδηγό που υλοποιούν την προσπάθεια τόσων ανθρώπων.Πάντα τέτοια.
-
BRAVO LAMBRO - KOSTA....
KAI IS ANOTERA..
H KYPROS MAZI SAS
-
Οι τυχεροί του διαγωνισμού για το Ράλι Ολύμπιο είναι οι:
1ος cmarin@intern...
2os pf250@yahoo...
3os renag@yahoo...Οι τυχεροι μαζί με αυτους που αυτούς του Μαυρου Ρόδου θα παραλάβουν τα δώρα τους σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουμε συντομα.
Στην σελίδα του Λάμπρου, δειτε φωτογραφίες και παραλειπόμενα απο το Ράλι Ολύμπιο και σύντομα και μια περιγραφή όλης της χρονιάς απο το Λάμπρο και τον Κώστα! Και πάλι ευχαριστούμε -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Οι τυχεροί του διαγωνισμού για το Ράλι Ολύμπιο είναι οι:1ος cmarin@intern...
Για δες, θα κάτσω δίπλα στον Πρωταθλητή? Ευχαριστώ....
-
θα συνοδηγήσουμε δηλαδής!!!!!
sorry Λάμπρο-Κώστα που σας ψήφισα στη 2η θέση για το Ολύμπιο αλλά τελικά μου βγήκε σε καλό -
Ρενα θα σε στεναωχωρήσω αλλά κέρδισες καπελάκι και όχι συνοδήγηση!! Αν είσαι τυχερη, στην εκδηλώση που θα κάνουμε θα κληρωσουμε και αλλους για συνοδήγηση.
Να μην ξεχάσω:
Πωλείται το Puma 1400 Kit Car του Λάμπρου Αθανασούλα
Πληροφορίες info@athanassoulas.gr -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
τί να ψηφίσουμε τώρα; Νομίζω πως του λάμπρου του αρκεί η 4 θέση και είναι 100% πρώτος, έτσι;
Eτσι είναι αλλά αν δεν ψηφίσεις δεν θα συνοδηγήσεις
Αντε αν πάρουμε το πρωτάθλημα μπορει και να συνοδηγήσουν περισσότεροιΟι τυχεροί του διαγωνισμού για το Ράλι Ολύμπιο είναι οι:
1ος cmarin@intern...
2os pf250@yahoo...
3os renag@yahoo...εγώ είμαι ο pf250 και το πέτυχα τελικά Δεν έχει συνοδήγηση πάντως; Δεν πειράζει, έκανα τη βόλτα μου στο γίνε άσε που από 24 και μετά..σπάρτη ολοταχώς, οπότε θα το έχανα έτσι κιαλλιώς
το μπλουζακι μάλλον θα το χάσω επίσης, αν είναι στην εκδήλωση ο pinatsakos (pinatsis junior) να του το δώσετε
ευχαριστώ πάντως -
παύλο, μάλλον δεν κατάλαβα καλά τα δώρα του διαγωνισμού, δεν πειράζει, που ξέρεις μπορεί να είμαι τυχερή στην εκδήλωση όπως λές!!!
όπως και να έχει όμως ευχαριστώ -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Να μην ξεχάσω:
Πωλείται το Puma 1400 Kit Car του Λάμπρου Αθανασούλα
Πληροφορίες info@athanassoulas.grΚαι με τι αυτοκίνητο θα γίνει η συνοδήγηση που κέρδισα?
(πάω να βγάλω είδηση τώρα... ) -
Ολο και κάτι θα βρούμε!!!
-
Έχω ένα χιλιάρι Ίμπιζα αν θέλετε!!!
(και μετά θα το πουλήσω παραπάνω σαν ex-Αθανασούλας-car
www.athanassoulas.gr