-
Οι εμπειρίες του Λάμπρου από το Rally Catalunya στο http://www.athanassoulas.gr
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Οι εμπειρίες του Λάμπρου από το Rally Catalunya στο http://www.athanassoulas.grΩραία πράματα!!!
-
Μερος 2ο on-line
-
ΚΑΛΟΝ ΜΗΝΑ
-
«Μπράβο σας. Δεν φαντάζεστε τι έχετε κάνει. Έρχονται και με ρωτάνε για εσάς και είμαι πολύ χαρούμενους. Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει. Μπράβο»
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ , ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ?
ΠΟΙΟΝ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΠΡΩΤΟΝ ?
Η .. Ο ΜΙΟΥΖΙΚ ΧΑΖΕΥΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ? ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ
-
Εμένα...
Όντως πάντως όλοι μας νιωσαμε ένα κόμπο στο λαιμό...
Για να δούμε τι θα δούμε στην Κορσική
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Εμένα...Όντως πάντως όλοι μας νιωσαμε ένα κόμπο στο λαιμό...
Για να δούμε τι θα δούμε στην Κορσική
Και εγω που νομιζα οτι οι μανατζερς ειναι σκληροι , ψυχροι , και αδιστακτοι !
Τωρα πια νομιζω με τον αερα της ωραιας αυτης εμπειριας , και με περισσοτερη τυχη , θα πανε ολα πιο καλα .
Μια αληθεια μου παντως , που πρεπει να σου πω , ειναι οτι αυτον τον καιρο το μονο ενδιαφερον απ'τα Ελληνικα αγωνιστικα γεγονοτα , ειναι η περιπτωση σας .
Περιμενω με αγωνια , τον επομενο αγωνα , εισαστε μια καινουργια ευχαριστη νοτα , σ'αυτον τον μονοτονο ρυθμο μας . -
Πρακτικα +1 σε αυτο που λεει ο ΑΠΡ
-
πολύ καλό το ρεπορταζ στην ΕΤ1. δεν ξέρεται πόσο ωραίο φαινόταν το fiesta με την ελληνική σημαία και το σηματακι wrc στο κάτω μέρος της τηλεόρασης...
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
πολύ καλό το ρεπορταζ στην ΕΤ1. Πόσο ωραίο φαινόταν το fiesta με την ελληνική σημαία και το σηματακι wrc στο κάτω μέρος της τηλεόρασης... -
Λαμπρο,Παυλε, Νικο, εχετε τισ πιο θερμες μου ευχες. Δεν σας κρυβω οτι διαβαζοντας το αρθρο στο rally.gγ ζηλεψα (με την καλη εννοια).Κατι που ονειρευομασταν πριν 30 χρονια το ζειτε εσεις σημερα. Χαρειτε το...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Λαμπρο,Παυλε, Νικο, εχετε τισ πιο θερμες μου ευχες. Δεν σας κρυβω οτι διαβαζοντας το αρθρο στο rally.gγ ζηλεψα (με την καλη εννοια).Κατι που ονειρευομασταν πριν 30 χρονια το ζειτε εσεις σημερα. Χαρειτε το...ΕΙΔΕΣ ΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ , ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ?
ΣΑΝ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ , ΠΟΥ ΡΩΤΑΓΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΨΗΛΟΣ , ΜΕ ΤΟ **ΦΙΕΣΤΑ **!!!!! ΠΟΥ ΜΟΥ ΡΙΞΕ 5''ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ , ΡΑΛΥ , ΕΕΕ ? ( Η ΕΙΧΕΣ ΞΑΝΑΤΡΕΞΕΙ , ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ , ΜΠΑΓΑΣΑ ?)
ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΛΑΣΗ ΤΡΕΧΑΜΕ ΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ , ΑΚΟΥ ΣΥΜΠΤΩΣΗ , ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΝΕΙΡΑ ...ΜΕ ΦΙΕΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ..... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Λαμπρο,Παυλε, Νικο, εχετε τισ πιο θερμες μου ευχες. Δεν σας κρυβω οτι διαβαζοντας το αρθρο στο rally.gγ ζηλεψα (με την καλη εννοια).Κατι που ονειρευομασταν πριν 30 χρονια το ζειτε εσεις σημερα. Χαρειτε το...
ΕΙΔΕΣ ΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ , ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ?
ΣΑΝ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ , ΠΟΥ ΡΩΤΑΓΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΨΗΛΟΣ , ΜΕ ΤΟ **ΦΙΕΣΤΑ **!!!!! ΠΟΥ ΜΟΥ ΡΙΞΕ 5''ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ , ΡΑΛΥ , ΕΕΕ ? ( Η ΕΙΧΕΣ ΞΑΝΑΤΡΕΞΕΙ , ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ , ΜΠΑΓΑΣΑ ?)
ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΛΑΣΗ ΤΡΕΧΑΜΕ ΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ , ΑΚΟΥ ΣΥΜΠΤΩΣΗ , ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΝΕΙΡΑ ...ΜΕ ΦΙΕΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ .....Τι? ειχαν ανακαλυψει τα αυτοκινητα τοτε?κοιτα ρε παιδι μου τι μαθαινεις σε αυτο το forum.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΙΔΕΣ ΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ , ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ?
ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΛΑΣΗ ΤΡΕΧΑΜΕ ΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ , ΑΚΟΥ ΣΥΜΠΤΩΣΗ , ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΝΕΙΡΑ ...ΜΕ ΦΙΕΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ .....***Ο γιατρός τότε ήτανε φυντάνι ενώ εσύ είχες 70 αγώνες στη πλάτη !!!!
Με GIAVA έτρεχες τότε παππούλη ???????
***: -
ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ
ΠΑΛΙΟΤΕΚΝΑ
-
Και μερικά βιντεάκια, αποσπάσματα από την εκπομπή της ΕΤ1, από το ράλι Καταλλονίας, αναρτήθηκαν στη σελίδα της art του Λάμπρου Αθανασσούλα.
http://www.athanassoulas.gr/4/71/ -
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑΑΑΑ , ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΣΙΚΗ ΜΕ ΚΑΙ ΟΕΟ ?
-
Λαμπρο βγηκατε περατσαδα στο ιστορικο με το fiestaki ? καλα κανατε !!!
καλη δυναμη για τον πρωτο σας χωματινο σε 2 βδομαδες !
επιτελους χωμα
-
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ???
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΡΔΗΝΙΑ! FORZA ART!!!
ΦΤΟΥ, ΦΤΟΥ, ΣΚΟΡΔΑ, ΣΚΟΡΔΑ! -
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ???ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΣΙΚΗ!
ΦΤΟΥ, ΦΤΟΥ, ΣΚΟΡΔΑ, ΣΚΟΡΔΑ!Σαρδηνία!
www.athanassoulas.gr