-
Ετσι για να οριοθετήσουμε τις τάσεις μέσα στο forum.
Αν θέλετε πέστε μας ποιό αυτοκίνητο έχετε ή θα θέλατε να έχετε.
-
-
-
Egw exw ena Range Rover 2porto 3.5EFI 1990 modelo thelei pantws mia anakataskeuh anrthseis2'' mhxanh 3.9 kai kana mploke diaforiko . Gia na se rwthsw kai kati Athanasiou : Pou einai kalhtera na exeis mbloke prwsta h pisw ( xerw oti xreiazontai kai ta duo alla leme twra)?
-
Egw exw ena Range Rover 2porto 3.5EFI 1990 modelo thelei pantws mia anakataskeuh anrthseis2'' mhxanh 3.9 kai kana mploke diaforiko . Gia na se rwthsw kai kati Athanasiou : Pou einai kalhtera na exeis mbloke prwsta h pisw ( xerw oti xreiazontai kai ta duo alla leme twra)?
Καλύτερα πίσω για να μην επιρεάζεται το τιμόνι.
Και μιά και ψήφισα και εγώ, έχω Hyundai Galloper Wagon, σηκωμένο 13 εκατοστά, με Air Locker πίσω και ελαστικά είτε 33x12,5x15 είτε 235/85 R16.
-
Έχω ένα ταπεινό Suzuki Grand Vitara 1.6 αλλα ..καθαρόαιμο.
Βέβαια δεν έχω κάνει καμία απολύτος μετατροπή διότι για χρήση 95% on και 5% off δεν αξίζει ούτε cent για μετατροπές! Οταν μεγαλώσω και βγάλω πολλά λευτα ...θα μετατρέψω το GV σε πολεμικό και θα πάρω και ένα ακόμα για καθημερινή χρήση.Θα ήθελα να είχα όμως (με τα μέχρι τώρα δεδομένα) ....ή αυτο που φαίνεται στην υπογραφή μου (Isuzu VehiCross) ή το μεγάλο το ανυπέρβλητο το μοναδικό ...Pajero ! (με αυτό τον καημό θα φύγω απο τον μάταιο τούτο κόσμο ).
-
Και φυσικά ο ένας της ψηφοφορίας που δεν έχει και δεν θέλει,είμαι..εγώ!! Ποιός ακούει τον Jeep-άκια τώρα (είναι και κοντά!) !!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και φυσικά ο ένας της ψηφοφορίας που δεν έχει και δεν θέλει,είμαι..εγώ!! Ποιός ακούει τον Jeep-άκια τώρα (είναι και κοντά!) !!Αύριο θα κατέβω στον δεύτερο με το GV
-
Ο χρήστης Jeep-akias έγραψε:
Και φυσικά ο ένας της ψηφοφορίας που δεν έχει και δεν θέλει,είμαι..εγώ!! Ποιός ακούει τον Jeep-άκια τώρα (είναι και κοντά!) !!
Αύριο θα κατέβω στον δεύτερο με το GV
..εεεε...μπορώ να αλλάξω την ψήφο μου?...να βάλω να ψηφίσει η γυναίκα (λέμε τώρα)?!!!....κατι τελοσπάντων?!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αύριο θα κατέβω στον δεύτερο με το GV
..εεεε...μπορώ να αλλάξω την ψήφο μου?...να βάλω να ψηφίσει η γυναίκα (λέμε τώρα)?!!!....κατι τελοσπάντων?!!!
Θα βάλεις να ψηφίσει την γυναίκα σου, φυσικά (πλουραλισμός!) ....θα κοιτάξω και το ενδεχόμενο να αλλάξεις και την ψήφο σου... (δεν μπορεί κάποιος τρόπος θα υπάρχει)!
-
ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ LADA NIVA 1,6 ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΠΟΛΛΑ 'ΓΟΥΣΤΑ'ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ 'ΕΚΤΟΣ' ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΥΒΙΚΑ(ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΡΟΠΗ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ)ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ LAND CRUISER ΑΣ ΠΟΥΜΕ.
ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΑ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΗΛΑΔΗ. -
SUV μικρου κυβισμου να μην καιει πολυ, αλλα με πολλους ιππους και καλη τετρακινηση. Ζηταω πολλα?
-
Ένα άσπρο βιτάρα να μην φαίνονται οι γρατζουνιές θα ήταν ΟΚ για εμένα.Όνειρο,που είναι πολύ όμορφο,γιατί στάνταρ μπορεί να πραγματοποιηθεί μεσοπρόθεσμα.Άλλωστε,τα κτήνη που βγαίνουν τώρα πια, δεν νομίζω πως κάνουν για τα βουνά[η Χ5 με μπροστινό σπόιλερ,ας πούμε ]
Αλλιώς το καινούργιο τσερόκι[αν τελικά δεν βρω άσπρο βιτάρα ] -
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
SUV μικρου κυβισμου να μην καιει πολυ, αλλα με πολλους ιππους και καλη τετρακινηση. Ζηταω πολλα?Σώπα βρε..Πάλι καλά που δεν ζήτησες και τον Giannis Athanasiou στο πορτ παγκάζ να σε ξεκολλάει στα δύσκολα
-
Θα ήθελα να έχω......εκείνο το μεγάλο το κίτρινο του Δουκέρη.....ξέρετε....
Άπαιχτο στα βουνά, αλλά....και στην πόλη . Πόσα προβλήματα λύνει η παρουσία του και μόνο... -
Εγώ πάλι με ένα Pajero 3d τελευταίας γενιάς θα ήμουν περισσότερο απο ευχαριστημένος...Μια φορά κιόλας με πέρασε ένα ιταλικό απο πάνω σε ένα κομμάτι με πολλές αργές στροφές. Βέβαια ο τύπος είχε χέρια, αλλά είναι τρομακτικό να βλέπεις ένα τέτοιο να πάει με το πλάι!
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Εγώ πάλι με ένα Pajero 3d τελευταίας γενιάς θα ήμουν περισσότερο απο ευχαριστημένος...Μια φορά κιόλας με πέρασε ένα ιταλικό απο πάνω σε ένα κομμάτι με πολλές αργές στροφές. Βέβαια ο τύπος είχε χέρια, αλλά είναι τρομακτικό να βλέπεις ένα τέτοιο να πάει με το πλάι!Για μένα είναι απο τα πιο όμορφα και δυνατά καθαρόαιμα που μπορείς να δείς και το design που έχει το παρών μοντέλο διαχρονικότατο.
Ελπίζω στο νέο pajero η Mitsubishi να ακολουθήσει την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία.
-
Είχα ένα Samurai χιλιάρι αλλά έλλιωσε......
Απέκτησα δεύτερο Samurai 1300 αυτή τη φορά και το βάφτισα Playmobil.
Με 70 Κ βουνίσια και αρκετές εκδρομούλες δεν τα πάει καθόλου άσχημα.Σήμερα καθάρισα όσο γινόταν το αδελφάκι του που μετά από αρκετούς μήνες λήθαργου βγήκε στον ήλιο να πάει να παίξει με τα μεγάλα παιδιά στα Trial. (καμμιά πρόταση για ονοματάκι ??? )
Ραντεβού στις λάσπες
-
Εγω δεν εχω 4χ4 εκτός απο το renegate το αγροτικο που ειχαμε στο χωριό.... και οτι εμπειρία εχω από το δασαρχείο 1980-95 που με πηγαινε ο πατερας μου με τα αμερικάνικα θηρία και εβλεπα στα βουνά της Καρδίτσας-Καρπενισίου το Χριστόί Φαντάρο πριν φτιάξουνε το δρόμο.
Μετά είχανε ενα vitara απλό (χάλια) και τελος πήρανε discovery και πηγαίναμε 7 ατομα σαν τα κατσίκια.... (όποτε δεν είχα σχολείο πήγαινα και εγώ, γνωστός πρόσκοπος)Τωρα ψήφησα SUV μικρό (εννοώ μέχρι 2000κ.ε) για να βολεύει οικογένεια και εθνική κυρίως..... Ο λόγος που δεν ψηφίζω καθαρόμαιο είναι γιατί δεν έχω πλέον χρόνο να το εκμεταλευτώ... Αν και κακώς που δεν έχω
-
Ο χρήστης Giannis Athanasiou έγραψε:
Και μιά και ψήφισα και εγώ, έχω Hyundai Galloper Wagon, σηκωμένο 13 εκατοστά, με Air Locker πίσω και ελαστικά είτε 33x12,5x15 είτε 235/85 R16.
σιγά μην δε το ψήλωνες τρελέ....
Τί τετρακίνητο έχετε ή θα θέλατε να έχετε;