-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
σιγά μην δε το ψήλωνες τρελέ....Η επανάσταση της κοτσίδας... Ιδεολόγος μαλλιάς, ιδεολόγος off road... sorry που δεν ήμουν καλή παρέα για καφέ σήμερα...
-
Το μικρό βαπτίστηκε Lego από τον Γιάννη Αθανασίου
και δεν τα πήγε καθόλου άσχημα στο πρώτο του παιχνίδι με τα μεγάλα παιδιά.Για τα αποτελέσματα δείτε http://www.racingtyres.gr/12trialres.html και σύντομα θα υπάρχουν και φωτό.
Περάσαμε πολύ ωραία παιξαμε στη λάσπη λερωθήκαμε και το κυριότερο δεν μας μάλωσε η μαμά μας
Πολλά ευχαριστώ στα παιδιά της Λέσχης για τον κόπο τους το κουράγιο τους και πάνω από όλα τον καλό τους τον λόγο.
-
Θά ήθελα να είχα το Jeep Cherokee 3.7
-
Υστερα απο το πολυαγαπημενο SJ410 που ειχαμε, τωρα πια τη θεση του εχει παρει ενα Jimny. Η μονη αλλαγη που εχει ειναι 4 BFGoodrich 215/55/15 All-Terain. ΑΑ! και μια σπασμενη κεραια που εμεινε σε καποιο.. δεντρο.
Περεταιρω αλλαγες ειναι δυσκολο να γινουν για 2 λογους.
α) Το αυτοκινητο το κυκολοφορει ο πατερας μου κυριως σε βατους χωματοδρομους οποτε το χρειαζεται, αλλα και σε κοντινες μετακινησεις μεσα στην πολη. Δεν τον ενδιαφερει να βελτιωσει τιποτε στο αυτοκινητο.
β) Ο δικος μου.. προϋπολογισμος προβλεπει αλλαγες μονο στο δικο μου 106.. Που να βρεθει υπολοιπο και για τον Jimmy.. Αλλα τωρα κατι σκεφτομαι να κανω δωρι και σ'αυτον. Μαλλον για προστατευτικες ποδιες διαφορικων το βλεπω..
Λετε να του αρεσει? -
Μεχρι το '99 στην οικογενεια υπηρχε ενα Land Rover 90. Τωρα τα 'εκτος δρομου' καθηκοντα εκτελει ενα Toyota Rav4 5d '01...
Ονειρο μου ειναι το καινουριο Toyota Land Cruiser...
-
Ετσι για να οριοθετήσουμε τις τάσεις μέσα στο forum.
Αν θέλετε πέστε μας ποιό αυτοκίνητο έχετε ή θα θέλατε να έχετε.
Ξέχασες στις κατηγορίες να βάλεις 'Καθαρόαιμο 4χ4 με αυτοφερόμενο πλαίσιο, κοντές σχέσεις και μπλοκέ κεντρικό διαφορικό', δηλαδή: LADA NIVA 1.7i...
Το απόλυτο εργαλείο για κάθε είδους παιχνίδια και για όσους (σαν και εμένα) δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ξοδεύουν μια περιουσία για το αυτοκίνητο... -
Ο χρήστης Metalaxe έγραψε:
Ετσι για να οριοθετήσουμε τις τάσεις μέσα στο forum.
Αν θέλετε πέστε μας ποιό αυτοκίνητο έχετε ή θα θέλατε να έχετε.
Ξέχασες στις κατηγορίες να βάλεις 'Καθαρόαιμο 4χ4 με αυτοφερόμενο πλαίσιο, κοντές σχέσεις και μπλοκέ κεντρικό διαφορικό', δηλαδή: LADA NIVA 1.7i...
Το απόλυτο εργαλείο για κάθε είδους παιχνίδια και για όσους (σαν και εμένα) δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ξοδεύουν μια περιουσία για το αυτοκίνητο...Βάλτο στα καθαρόαιμα. Του αξίζει!!!
-
Καλως τους...
Εχω ένα Ραβάκι... Θα ήθελα ένα Φορεστερ με τούρμπο και τις βοηθητικές της ατμοσφαιρικής έκδοσης μήπως και προκύψω βαρκάρης...
Σε 'άλλη χώρα θα είχα 5θυρο Ραβ τουρμποντίζελ!
Αν έφτιαχνα ένα προτότυπο θα χρησιμοποιούσα σαν βάση το Eξτρέιλ... Κολυμα είναι αυτό! Θα το ήθελα όμως πιό σκληρό και με έναν καλό κινητήρα. Είτε 3 λιτρο 6 κύλινδρο τύπου Λέξους ΑρΕξ 300, είτε 2,5 με τούρμπο. Σε όλες τις περιπτώσεις θα ήθελα και κοντές σχέσεις...
Εντάξει, ονειρευόμαι γενικώς...
΄ΣΧ -
Ο χρήστης GTA έγραψε:
΄ΣΧΔεν είναι κακό αυτό!
-
Koίταγα σήμερα στην εφημερίδα, πόσο νομίζεται ότι το δείνουν το Grand Cherokee Laredo; 37000 καναδ. δολλαρια ή 23125 ευρώ με 0.8% επιτόκιο για 60 μήνες.
Όπως σας έχω πει όταν περνάει αυτό το αυτοκίνητο τον Ατλαντικό η τιμή του διπλασιάζεται αυτομάτως.
Υ.Γ. Μήπως με συμφέρει να πάρω ένα από εδώ και να το πουλήσω στην Ελλάδα να βγάλω και λίγα χρήματα. Και μιλάμε για ολοκαινουργιο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Koίταγα σήμερα στην εφημερίδα, πόσο νομίζεται ότι το δείνουν το Grand Cherokee Laredo; 37000 καναδ. δολλαρια ή 23125 ευρώ με 0.8% επιτόκιο για 60 μήνες.Όπως σας έχω πει όταν περνάει αυτό το αυτοκίνητο τον Ατλαντικό η τιμή του διπλασιάζεται αυτομάτως.
Υ.Γ. Μήπως με συμφέρει να πάρω ένα από εδώ και να το πουλήσω στην Ελλάδα να βγάλω και λίγα χρήματα. Και μιλάμε για ολοκαινουργιο αυτοκίνητο.
Αν το δώσεις 30.000 euro το παίρνω εγώ !
(Μολις τελειώσει το μπουκοτάζ βεβαια ) -
Ο χρήστης Jeep-akias έγραψε:
Koίταγα σήμερα στην εφημερίδα, πόσο νομίζεται ότι το δείνουν το Grand Cherokee Laredo; 37000 καναδ. δολλαρια ή 23125 ευρώ με 0.8% επιτόκιο για 60 μήνες.
Όπως σας έχω πει όταν περνάει αυτό το αυτοκίνητο τον Ατλαντικό η τιμή του διπλασιάζεται αυτομάτως.
Αν το δώσεις 30.000 euro το παίρνω εγώ !
(Μολις τελειώσει το μπουκοτάζ βεβαια )Είναι το τεκμήριο που δεν ξέρω πως θα δουλέψει.
-
..... λάθος ποστ...
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Koίταγα σήμερα στην εφημερίδα, πόσο νομίζεται ότι το δείνουν το Grand Cherokee Laredo; 37000 καναδ. δολλαρια ή 23125 ευρώ με 0.8% επιτόκιο για 60 μήνες.Όπως σας έχω πει όταν περνάει αυτό το αυτοκίνητο τον Ατλαντικό η τιμή του διπλασιάζεται αυτομάτως.
23.000 αγορά + 2.000 μεταφορά = 25.000 CIF
Υπολόγισε τώρα ότι ένα Galloper με CIF 13.000 είχε τιμή πώλησης 30.000, καταλαβαίνεις τί ποσό είναι φόροι και κέρδος της αντιπροσωπείας.
Σε μία Mercedes Ε300 του ΄89 από ΗΠΑ ο εκτελωνισμός είναι 35.000 ευρώ. Πρόσθεσε αυτό το ποσό (πολύ επιεικώς) στα 25.000 της CIF και έχεις 55.000 ευρώ τουλάχιστον. Καλύτερα είναι σε κάθε περίπτωση να ζητήσεις τη βοήθεια ενός εκτελωνιστή να σου πει τί περίπου θα πληρώσεις.
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Καλως τους...
Εχω ένα Ραβάκι... Θα ήθελα ένα Φορεστερ με τούρμπο και τις βοηθητικές της ατμοσφαιρικής έκδοσης μήπως και προκύψω βαρκάρης...
Σε 'άλλη χώρα θα είχα 5θυρο Ραβ τουρμποντίζελ!
Αν έφτιαχνα ένα προτότυπο θα χρησιμοποιούσα σαν βάση το Eξτρέιλ... Κολυμα είναι αυτό! Θα το ήθελα όμως πιό σκληρό και με έναν καλό κινητήρα. Είτε 3 λιτρο 6 κύλινδρο τύπου Λέξους ΑρΕξ 300, είτε 2,5 με τούρμπο. Σε όλες τις περιπτώσεις θα ήθελα και κοντές σχέσεις...
΄ΣΧΠού θα πάει; Δεν θα βγει στην παραγωγή το Mitsubishi V8 ή όπως αλλιώς το λένε του Paris-Dakar; Μετά θέλω βόλτα, σαν εκείνο το απίστευτο κυνηγητό με τον Γάλλο και την Μ5 στο Μέλανα Δρυμό.
-
Ο χρήστης Giannis Athanasiou έγραψε:
23.000 αγορά + 2.000 μεταφορά = 25.000 CIF
Υπολόγισε τώρα ότι ένα Galloper με CIF 13.000 είχε τιμή πώλησης 30.000, καταλαβαίνεις τί ποσό είναι φόροι και κέρδος της αντιπροσωπείας.
Σε μία Mercedes Ε300 του ΄89 από ΗΠΑ ο εκτελωνισμός είναι 35.000 ευρώ. Πρόσθεσε αυτό το ποσό (πολύ επιεικώς) στα 25.000 της CIF και έχεις 55.000 ευρώ τουλάχιστον. Καλύτερα είναι σε κάθε περίπτωση να ζητήσεις τη βοήθεια ενός εκτελωνιστή να σου πει τί περίπου θα πληρώσεις.
Οχι, 38000 ειναι μετά τους φορους. Η αξια πριν τους φορους είναι γύρς στα 30000-31000 κανδ $. Αν καλύπτει τις τελευταίες προδιαγραφές της Ευρωπαική Κοινότητας για ρύπους θα πληρώσω 88% στα 30 χιλ $ ή 88% στα 20 χιλ ευρώ περίπου. Σαν επαναπατριζόμενος θα πληρώσω μόνο το 20% του 88%, σύν 800 ευρώ μεταφορικά συν 200 ευρώ τελωνείο. Θεωριτκά στην δική μου περίπτωση μπορώ να το έχω στην Ελλάδα με 30 χιλ ευρώ. Αν δεν εισαι επανaπατριζόμενος θα στοιχήσει πολύ παραπάνω αλλά γύρω στα 30 χιλ ευρώ λιγότερα από την τιμή στην Ελλάδα (όμως δεν νομίζω ότι έχει τον ίδιο εξοπλισμό). Αν ενδιαφέρεσαι στειλε μου PM.
-
M I T S U B I S H I - P A J E R O !!!!!!!!!!!!! Ασυζητητί....Όταν μιλάμε για OFF-ROAD μιλάμε για TOP !!!!!!!! (και όχι για ....υπερηψωμένα πολητελή 4κίνητα....που στην πρώτη OFF-ROAD κατάσταση ψάχνουν...άλλους να τους ξεκολλήσουν).
-
ΕΧΩ ΕΝΑ MITSUBISHI PAJERO PININ 2,000.... ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ 'ΑΡΓΑ'. ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ TO 'ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΛΙΣΘΗΣΗΣ' ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΤΟ ΠΙΝΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ
-
Ο χρήστης dea@735 έγραψε:
ΕΧΩ ΕΝΑ MITSUBISHI PAJERO PININ 2,000.... ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ 'ΑΡΓΑ'. ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ TO 'ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΛΙΣΘΗΣΗΣ' ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΤΟ ΠΙΝΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩΧωρίς να είμαι ακόμα πολύ οικείος με τα τεχνικά θέματα των διαφορικών και των κιβωτίων θα σου απαντήσω με όσα η ημιμάθεια μου μου επιτρέπει να σου πώ.
Τα διαφορικα LSD είναι ουσιαστικά τα λεγόμενα μπλοκέ δαφορικά.
Αυτό σημαίνει πως το διαφορικό 'καταλαβαίνει' πότε ένας τροχός χάνει την πρόσφυση του και αυτόματα αφαιρεί ροπή απο αυτόν τον τροχό. Αυτό θα σε βοήθησει σε δύκολες καταστάσεις εκτός δρόμου (λάσπη, χιόνι) αλλα και σε βρεγμένο οδόστρωμα. -
Γειά σας φίλοι.
Εχω ένα Jeep Cherokee 3,7L αυτόματο. Πριν από ένα μήνα βρέθηκα να περνάω πάνω από την κορυφή της Γκιώνας στα 2.500 μέτρα με μισό μέτρο χιόνι στον δρόμο, νύχτα με χιονοθύελλα (το γιατί είναι άλλη υπόθεση). Ο Ινδιάνος δεν κατάλαβε τίποτε και ούτε αργό χρειάστηκε ούτε τίποτε μόνο μπλοκέ το κεντρικό διαφορικό. Τραβάω φουσκωτό και νομίζω ότι δεν έχω τίποτε από πίσω και το βγάζει στις αμμουδιές χωρίς κανένα πρόβλημα. Στην εθνική δε, πάει με 180 και δεν αισθάνεσαι τίποτε. Ασε δε τα στροφιλίκια με Full-Time τετρακίνηση και μπαντιές. Νομίζω ότι γι' αυτά που προσφέρει είναι το φτηνότερο απ' ολα στις 50.000 Ε.ΥΓ. Μόνο που είναι αμερικάνικο το διαολεμένο. τι να κάνω? Να σταματήσω να το οδηγάω για να του κάνω εμπάργκο?
Τί τετρακίνητο έχετε ή θα θέλατε να έχετε;