-
Σωστόοοοοοοοοοοοοοοοος!!!!
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΗ ΙΔΕΑ!!!
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Το άρθρο του Ian ήταν όλιγον για κλάμματα διότι οι Άγγλοι καλά
θα κάνουν να δουν τα χάλια τους στην Αφρική, και Ασία και μετά
να κατηγορούν τους Αμερικάνους που εντελώς τυχαία εφαρμόζουν
σήμερα αυτά που έμαθαν από τους μεγάλους 'Φιλανθρώπους'
Άγγλους..Διαφωνω. Διοτι το αρθρο του Ιαν δεν ηταν για κλαμματα διοτι οι Αγγλοι εκαναν κατι στην Αφρικη, ή Ασια, κτλ. Ουτε γιατι κατηγορει τους ΗΠΑμερικανους. Αλλα με τι επιχηρηματα το κανει. Ειδε τους μεγαλους κινητηρες αλλα δεν ειδε τα Υβριδικα (ή τουλαχιστον δεν ειπε μια καλη κουβεντα για αυτα - μου θυμησε λιγο ανωριμα ατομα που γραφουν εδω στο φορουμ), οπως επισης δεν ειδε και τεχνολογιες οπως το DOD που εξηγω στο αρχικο μυνημα.
Ετσι λοιπον, αυτο ('τα χαλια των Αγγλων, κτλ' κατ'εσε) δεν εχει καμια σχεση με αυτο που θιγω εγω και αυτο που κατα την γνωμη εκανε το αρθρο του Ιαν απαραδεκτο. Και μην ξεχνιομαστε. Εχω θιξει 2 σημεια ως απαραδεκτα στο αρθρο του, απο τα οποια το 2ο εχει υπο-σημεια. Ισως θα επρεπε να ξαναδιαβασουμε το μυνημα μου διοτι με τις ανωριμες αντιδρασεις μερικων εδω, εχετε χασει το νοημα του θρεντ που ανοιξα.
-
Ό,τι πεις γΑΒΡΙΛΑΚΟ... Ό,τι πεις!
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
- Κάποτε ο Ηράκλειτος είχε πει 'Πατήρ όλων ο πόλεμος'. Ο Κλαούσε-
βιτς αργότερα ανέφερε ότι ' Ο Πόλεμος είναι η συνέχιση της πολιτικής
με άλλα μέσα' και ο Μακιαβέλι στον ηγεμόνα αναφέρει το γνωστό του
'Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα....'.
Καποτε ο Γαβριηλ ειπε:
'Ο πολεμος ειναι ο φυλακας της ειρηνης και της Δημοκρατιας'
- Κάποτε ο Ηράκλειτος είχε πει 'Πατήρ όλων ο πόλεμος'. Ο Κλαούσε-
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
-
Βγήκε κι ο Μητσοτάκης και έλεγε 'είμαστε όλοι Αμερικανοί'. Κανείς όμως δε βγήκε να τον βρίζει ή να τον κυνηγήσει ως τρομοκράτη και δε συμμαζεύεται. Όσον αφορά το θέμα του Ιράκ, τι να κάνομε ρε φίλε, τα είδαμε τα καλά των (π)ΗΠΑ κι από άλλους ανθρωπιστικούς πολέμους... Ούτε βγήκε κανένας εγχώριος Michael Savage να ζητά υποστήριξη από το κυβερνών κόμμα για να πάρει εκπομπή στο Mega ή στον Ant1 με αντάλλαγμα να διώκονται συνέχεια όσοι διαφωνούν με αυτούς. Επίσης, αν θες τσιράκια των ΗΠΑ, έχεις μπόλικα: Πρετεντέρη, Σωμερίτη, Ανδριανόπουλο κλπ. Και ΟΛΑ τους γκλαμουράτα, με τα montblanc και τις χάι εκπομπές υψηλής θεαματικότητας, τις πολυδιαφημισμένες και τις στήλες σε 'έγκυρες' (από πότε είναι έγκυρο το ΒΗΜΑ;) εφημερίδες.
-
Οι επιθεωρήσεις του ΟΗΕ δεν επιβεβαίωσαν ΤΙΠΟΤΑ. Και σε παραπέμπω στις δηλώσεις των επιθεωρητών του ΟΗΕ. Δείξε μας στοιχεία. Αν δεν έχεις (πράγμα που ισχύει και για τις ΗΠΑ), σταμάτα να ψελλίζεις ανοησίες. Τα ίδια λέγατε και για τις 'εθνοκαθάρσεις' του Μιλόσεβιτς και ήρθε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και σας διέψευσε. Ή μήπως θα επιστρατεύσετε πάλι κανένα ρεπορτάζ με κορμοράνο;
-
Ναι, κι ο μαλάκας-υιός (ο Μπους ντε!) θέλει την ειρήνη! Έχεις δει ποτέ φιλοπόλεμο, μεθύστακα, παρανοϊκό, θρησκόληπτο, θρασύδειλο και ΚΟΤΑ πετρελαιά να θέλει την ειρήνη; Δείξε μου έναν και θα σου δείξω δυο μεγάλους ψεύτες: Αυτόν κι εσένα που μου τον δείχνεις για ειρηνόφιλο.
-
Βλακείες λες. Ποιος Ευρωπαίος ηγέτης τάσσεται υπέρ του Σαντάμ; Άντε, σαν το γΑΒΡΙΛΑΚΟ μιλάς κι εσύ, οι γνωστές παπαρδέλες 'ή μεθ'ημών ή ανθ'ημών', με την αιώνια βλακώδη ιουδαιοχριστιανική αντίληψη 'το απόλυτο κακό' από τη μια και 'το απόλυτο καλό' την άλλη.
-
Με τη διαφορά ότι ο πόλεμος ΠΑΝΤΑ σημαίνει φασισμό όσο τελείται και ΠΑΝΤΑ προκαλεί περισσότερη δυστυχία απ'όση η ειρήνη με ένα φαύλο καθεστώς. Και, επιτέλους, είναι πραγματικά απειλή για τις ΗΠΑ ο Σαντάμ; Ακόμα περιμένω έστω και ΕΝΑ επιχείρημα. Και παρακαλώ, αν δε μπορείς (που δε θα καταφέρεις) να βρεις ή να επινοήσεις ένα λογικό επιχείρημα, βρες μια βλακεία να πεις και δώστης ένα μανδύα λογικοφάνειας, όπως κάνουν οι απανταχού πρετεντέρηδες και σωμερίτηδες. Άσε που τα συμφέροντα της Ελλάδος, αλλά και της Ευρώπης, είναι διαφορετικά από αυτά των ΗΠΑ. Δηλαδή θα βάλουμε τα συμφέροντα των ΗΠΑ πάνω από τα δικά μας; Για να μιλήσω με τη δική σου λογική. Βέβαια, ο Αθνάρ ελπίζει ότι φιλώντας την κατουρημένη ποδιά των ΗΠΑ, θα μπει στο κλαμπ των ισχυρών. Ο μΠΛΑΙΡ είναι γνωστό τι σχίζας είναι: 'αν γίνει η Ευρώπη Αμερικανική αποικία, θα είναι και δικιά μου! Της πρώην αποικίας μου η αποικία, δυο φορές αποικία μου!'. Άσε που θα κρατήσει και τη στερλίνα, αν καταφέρει να ακυρώσει τις προσπάθειες της Ευρώπης για ενοποίηση.
-
Πριν το 1991 που ο μαλάκας-πατήρ ξεκίνησε την 'καταιγίδα της Ερήμου' - σύμφωνοι, κι ο Σαντάμ γυρεύοντας πήγαινε, νομίζοντας ότι η εισβολή στο Κουβέιτ θα βοηθούσε την ταλαιπωρημένη από τον πόλεμο κατά του Ιράν και προδομένοι από τους Δυτικούς (και Αμερικανούς) συμμάχους χώρα του, οι οποίοι την πέταξαν στο πλάι σα στιμμένη λεμονόκουπα, αφού κάνανε τη δουλειά τους - , η ευημερία και το βιοτικό και μορφωτικό επίπεδο στο Ιράκ επέτρεπαν την ύπαρξη αντιπολίτευσης, η οποία είχε τη δυνατότητα να προσβλέπει σε ανατροπή του Σαντάμ. Έκτοτε όμως, όλα αυτά, ο Σαντάμ έγινε ο ΗΡΩΑΣ στα μάτια του Ιρακινού λαού και οι αντιφρονούντες έγιναν 'προδότες'. Και μάντεψε ποιος το κατάφερε αυτό; Εγώ το κατάφερα ή ο μαλάκας-πατήρ και οι σφουγγοκωλάριοί του στον ΟΗΕ με τις γενοκτονικές κυρώσεις κατά του Ιράκ και τον πόλεμο που μαίνεται έκτοτε εκεί, απλώς περνάει πάντα στο ντούκου γιατί ασχολιόμασταν με τις γευσιγνωστικές επιδόσεις τις δεσποινίδος Μόνικας Λιουίνσκι;
-
Δεν υπάρχει 'προληπτικός πόλεμος'. Αυτά που λέει ο μαλάκας-υιός τον θέτουν ξεκάθαρα προ της τελέσεως εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητος. Γιατί δυο μέτρα και δυο σταθμά; Ο Σαντάμ, ο Μιλόσεβιτς κ.α. είναι εγκληματίες κι ο μαλάκας-υιός, η κΟΝΤΟΛΙΖΑ ρΑΙΣ, ο τΖΟΝ αΣΚΡΟΦΤ, η αΝΤΩΝΙΑ μΠΛΑΙΡ και ο σΑΡΟΝ δεν είναι; ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ! Και προφανώς, για μένα, που έχω κινδυνέψει ένα σωρό φορές να εμπλακώ σε πόλεμο χάρη στις εξυπνάδες των ΗΠΑ που παίζουν με τη φωτιά στη γειτονιά μου, αυτά που λένε είναι χοντρομ@λ@κίες. Και, αφού είμαι κοντά στην περιοχή, και τα ζω κάθε μέρα στο πετσί μου ως οικονομικές συνέπειες αλλά και ως ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ (η απειλή της εξάπλωσης ενός πολέμου), προφανώς ο ΗΠΑμερικανός 'στρατιώτης' (ή μάλλον πληρωμένος δολοφόνος, γιατί ο στρατιώτης υπεραμύνεται του πατρίου εδάφους και υπακούει σε νόμους και σε κανόνες τιμής, δεν ενεργεί ως νέος Αλάριχος) για μένα δεν έχει καμία αξία και δεν είναι άνθρωπος. Πώς θα θεωρήσω έναν Robocop άνθρωπο; Το Ιρακινό παιδάκι που ΕΣΥ Χρήστο Δήμου, ΕΣΥ γΑΒΡΙΛΑΚΟ που τρέχετε πίσω απ'το φουστάνι του εκάστοτε ΗΠΑμερικανού φιλοπόλεμου κρετίνου 'προέδρου', αλλά και όλοι μας που δεν έχουμε ξεσηκωθεί, εί δυνατόν ενόπλως κατά των αλητηρίων αυτών, έχετε καταδικάσει σε μαρτυρικό θάνατο απο πείνα και καρκίνο για μένα μετράει περισσότερο. Το ίδιο και τα παιδιά των Παλαιστινίων, αλλά αυτά περνάνε στο ντούκου πάλι...
-
Όσον αφόρα τους Άγγλους και τις ενέργειές τους. Ναι, έχουν κι αυτοί ένα απαράδεκτο ενεργητικό και ήσαν από τους πρώτους διδάξαντες. Τώρα όμως, αυτοί που σέρνουν το χορό είναι οι ΗΠΑμερικανοί και σ'αυτούς θα χωθεί όλος ο κόσμος. Οι υπόλοιπες βλακείες του στυλ 'κι εσείς κάνατε πριν 200, 150, 100, 50 χρόνια' είναι για κλάματα και φθηνά άλλοθι για εγκληματίες. Εν προκειμένω εξετάζουμε τα καμώματα του μαλάκα-υιού.
-
Αφού αι ΗΠΑ έχουν δίκιο, 'κύριοι' Χρήστο Δήμου και γΑΒΡΙΛΑΚΟ, ξεκουβαλήστε από τις πολυθρόνες σας τις ωραίες και πάτε να ζήσετε στο Ιράκ. Και πάτε να πείτε στους Ιρακινούς τις βλακείες που μας αραδιάζετε εδώ πέρα. Πηγαίνετε λοιπόν! Να δείτε τη γλύκα!
-
Λοιπόν; Περιμένω κάποιον από σας τους δυο υποστηρικτές του μαλάκα-υιού να πάτε στο Ιράκ. Αφού λέμε όλοι ψέματα εδώ κι αφού υπονοείτε ότι ασκούμε προπαγάνδα υπέρ του Σαντάμ, σας προκαλούμε να πάτε στο Ιράκ και να ζήσετε εκεί μέχρι να πάει ο μαλάκας-υιός και να βομβαρδίσει, κι ίσως και μετά. Να ζήσετε όπως ζουν οι Ιρακινοί. Να μην έχετε τρόφιμα. Να μην έχετε φάρμακα. Να είστε σε άθλιες συνθήκες υγιεινής. Κι όλα αυτά χάρη στο εμπάργκο. Και μετά, ελάτε να μας πείτε αν λέγαμε ψέματα...
Λοιπόν; Θα πάτε; Ή θα συνεχίσετε, εκ του ασφαλούς και μέσα στη βόλεψή σας, να μας λέτε ότι αυτά δεν υπάρχουν κι ότι αι ΗΠΑ έχουσιν το δίκαιον;
Εσκισες παλι Κωνσταντινε! Και δευτερο μεταλιο πηρες.
Για το θεμα ακομη ψαχνω να βρω λεξη που να γραφτηκε απο σενα και να ειναι σχετικη για καποιο λογο. Πως τα καταφερνεις να παιρνεις τοσα μεταλια γραφοντας τοσα ασχετα ομως? Πρεπει να εισαι πανεξυπνος.
-
-
'O πόλεμος φύλακας της ειρήνης και της Δημοκρατίας...'
γΑΒΡΙΛΑΚΟ, τι πίνεις κι εμάς καθόλου δε μας δίνεις;
-
Ρε γΑΒΡΙΛΑΚΟ, με αυτές τις αξίες και αυτά τα ιδανικά θα μεγαλώσεις τα Αμερικανα(παιδά)κια σου...;;;
-
σιγα τους οικολογους τους αμερικανους , ειχαν 1-2 υβριδικα αμαξια και μια μαρκετινιστικη τεχνολογια και κατι εγινε ,ποιους προσπαθουν να πεισουν για τα τοσο αισθηματα τους , σιγουρα οχι εμας ,παντως σε εσας το καταφερνουν βλεπω
-
Oops, γΑΒΡΙΛΑΚΟ, η ώρα του κωμικού σου σώου τελείωσε! Άντε στο καμαρίνι σου τώρα, να βγάλεις την κόκκινη μυτόγκα, να βγάλεις και τη στολή του Μπόζο... Αύριο πάλι!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
-
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ γΑΒΡΙΛΑΚΟ!Α, κι αν δεν το'χεις πάρει είδηση, όλοι εδώ σ'έχουμε πάρει στο ψιλό με τις κοτσάνες σου. Ζήτημα να'χεις κάναν-δυο υποστηρικτές. Όλοι οι υπόλοιποι, ακόμα και οι του περιοδικού, σε σχολιάζουν με πολύ... ενδιαφέροντα τρόπο.
Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Γιατι μου κανεις χαρες ομως.
By the way, να σου υπενθιμισω οτι ειναι η 3η φορα που λες 'Αντε γεια'. Ακομη εδω εισαι ομως. Εκτος του παραπανω σου μυνηματος βλεπω ακομη '10' εχεις γραψει. ΠΟσες φορες πρεπει να πεις γεια για να φυγεις τελικα? Ειναι σπεσιαλ κωδικος στο χωριο σου αυτος μαλλον. Λεμε γεια 45 φορες πριν φυγουμε. Εισαι ανθρωπος του λογους σου βλεπω.
By the way, ακομη ψαχνω να βρω σχετικη λεξη με το θεμα.
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Όπως λέει και ο Γεωργίου...ΕΕΕΛΕΟΣ ρε παιδιά !
Φτάνει...
Τι φτανει? Το 90% των γραπτων ακομη ειναι εκτος θεματος. Ακομη δεν ανοιξαμε το θεμα καν.
Το περιοδικο εχει καποια θεση Μαθιε?? Ειμαι περιεργος να την ακουσω ακομη και εαν ειναι εντελως αντιθετη απο την δικη μου.
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Γειά σου γΑΒΡΙΛΑΚΟ γίγαντα...!!! Υπερασπίζεσαι βλέπω πάλι τα πάτρια εδάφη. Ε ρε και να σε ήξερε ο Μπους. Στο λευκό (μπουρδ...) οίκο θα σε είχε για συμβουλάτορα και επαγγελματία γλύφτερμαν... Γεια σου πατριώτη, αδερφέ...Ευχαριστω για τα καλα λογια Αλφα!
-
Α καλά... γΑΒΡΙΛΑΚΟ, είσαι όντως...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΕΙΣΑΙ!!!
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Αμερικανακιότερος των Αμερικανακίων ο Gabriel... Είσαι πρότυπο για τον κάθε νέο...μπράβο παλικάρι μου...Εύγε!!!Ευχαριστω!
-
:lol:'O πόλεμος φύλακας της ειρήνης και της Δημοκρατίας...'
γΑΒΡΙΛΑΚΟ, τι πίνεις κι εμάς καθόλου δε μας δίνεις;
Δεν πινετε.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ειμαι περιεργος να την ακουσω ακομη και εαν ειναι εντελως αντιθετη απο την δικη μου.Αυτό κι αν είναι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ γΑΒΡΙΛΑΚΟ!
Α, κι αν δεν το'χεις πάρει είδηση, όλοι εδώ σ'έχουμε πάρει στο ψιλό με τις κοτσάνες σου. Ζήτημα να'χεις κάναν-δυο υποστηρικτές. Όλοι οι υπόλοιποι, ακόμα και οι του περιοδικού, σε σχολιάζουν με πολύ... ενδιαφέροντα τρόπο.
Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Γιατι μου κανεις χαρες ομως.
By the way, να σου υπενθιμισω οτι ειναι η 3η φορα που λες 'Αντε γεια'. Ακομη εδω εισαι ομως. Εκτος του παραπανω σου μυνηματος βλεπω ακομη '10' εχεις γραψει. ΠΟσες φορες πρεπει να πεις γεια για να φυγεις τελικα? Ειναι σπεσιαλ κωδικος στο χωριο σου αυτος μαλλον. Λεμε γεια 45 φορες πριν φυγουμε. Εισαι ανθρωπος του λογους σου βλεπω.
By the way, ακομη ψαχνω να βρω σχετικη λεξη με το θεμα.
ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!!!!!$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$!!!!!!
Α, ρε γΑΒΡΙΛΑΚΟ, θα έρθει η ώρα που θα πάρεις πόδι από το φόρουμ και θα είναι νύχτα... Ε, ρε γέλια!!! Πικραμένοι όλου του κόσμου, η ώρα που περιμένατε ήρθε. Μπείτε στο φόρουμ των 4Τροχών και παρακολουθήστε τις παραστάσεις που δίνει ο gABRIEL. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ 4ΤΡΟΧΟΙ ΦΟΡΥΜ!!!!!!!!$$$$$$$$$
-
Oops, γΑΒΡΙΛΑΚΟ, η ώρα του κωμικού σου σώου τελείωσε! Άντε στο καμαρίνι σου τώρα, να βγάλεις την κόκκινη μυτόγκα, να βγάλεις και τη στολή του Μπόζο... Αύριο πάλι!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Και αλλο γεια απο σενα. Για να δουμε ποσο θα αντεξει.
-
Ε όχι και να τον διώξουν βρε Θοδωρή!!!
Αν φύγει, ποιον θα'χουμε να γελάμε; Ένα ολόκληρο φόρουμ έρχεται κάθε μέρα για να διαβάσει τα γραφόμενα του γΑΒΡΙΛΑΚΟΥ και να ξεκαρδιστεί στα γέλια!
Αν φύγει, τι θα κάνουμε; Το σκέφτηκες;
-
Αντεξε 4 δευτερολεπτα. Νεο ρεκορ. Οτι λες το κανει ρε skullone. Ριλαξ λιγο.
Απαραδεκτο αρθρο του Ιαν Αντοκ στο 4Τροχοι Φεβρουαριου