-
Το πιο θετικο για την αυξηση των αγωνων ειναι οτι δεν θα περιμενουμε ενα μηνα για να δουμε εναν αγωνα. Θα χορτασουμε ραλυ και πλεον δεν θα φτανουν ουτε 4 νικες αλλα ουτε 6-7 καλοι τερματισμοι για να παρεις πρωταθλημα.
Εκτός απο τον κινδυνο κορεσμου δεν βρισκω λογο να μην μευχαριστει αυτη η αποφαση (ως θεατη γιατι δεν ξερω τι οικονομικα και πασης φυσεως προβληματα μπορει να δημιουργησει στις ομαδες).
Οι εποχες αλλαζουν και το πρωταθλημα ακολουθει τους ρυθμους αυτους.Σιγα σιγα τιποτα δε θα ειναι ιδιο.Νεα εποχη ανατελει.Τωρα για το αν και ποσο θα ειναι καλυτερη/χειροτερη ας περιμενουμε και ας κρινουμε μετα... -
Ο χρήστης Greg έγραψε:
[
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ 16 ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2004...ΤΟΥ ΠΑΡΑ-ΧΡΟΝΟΥ ΙΣΩΣ.OI ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ (ΠΛΗΝ CITROEN) ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ FIA NA AΥΞΗΘΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2005...
ΔΗΛΑΔΗ
14 ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ 2004
15 ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ 2005
16 ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ 2006...ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ...
-
Ο χρήστης Greg έγραψε:
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΝΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΕΛΑ (ΠΧ ΟΤΙ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΡΑΛΛΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ LATE RUNNERS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ)
Σε σκληρά εδάφη το έχω δει πολλές φορές να γίνεται και κυρίως στο Ακρόπολις. Γιατί σου φαίνεται τόσο παράξενο;
ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΒΗΤΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ...
Όντως... ίσως στο άμεσο μέλλον που οι συνθήκες γίνονται ολοένα και πιο ελεγχόμενες να μπορύμε να ξαναμιλήσουμε για αύξηση ιπποδυνάμεων. Τα 400 άλογα πιστεύω πως ακόμα και σήμερα και τηρουμένων των αναλογιών με την τεχνολογία των grB είναι εφικτό και ασφαλές νούμερο.
-
Σε σκληρά εδάφη το έχω δει πολλές φορές να γίνεται και κυρίως στο Ακρόπολις. Γιατί σου φαίνεται τόσο παράξενο;
xμμμμμμ.... ισως σε κομματια 10-20 μετρων σε μια ειδικη 20χμ...δεν ειναι ο λογος αυτος ομως που ειναι και πιο γρηγοροι αυτοι που τρεχουν χαμηλα...
-
Ο χρήστης Greg έγραψε:
xμμμμμμ.... ισως σε κομματια 10-20 μετρων σε μια ειδικη 20χμ...δεν ειναι ο λογος αυτος ομως που ειναι και πιο γρηγοροι αυτοι που τρεχουν χαμηλα...
Γενικά λάστιχο στρώνεται σε αργές στροφές που έχουν σπινάρισμα και σκληρό έδαφος στην έξοδο. Νομίζω είναι πολύ παραπάνω απο 20 μέτρα, όμως στα σύγχρονα ραλλυ συμβαίνει στα αρκετά πίσω νούμερα....και δεν νομίζω οτί τόσο πίσω και με τόσα άλλα handycaps κανείς να κερδίζει από αυτό.
Όμως, επί grB το σπινάρισμα ήταν πολύ περισσότερο από τα τέρατα, τα λάστιχα διαλύονταν, άρα είναι πιθανό να συμβαίνει το γεγονός του στρωμένου λάστιχου, αρκετά μπροστά. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί αμφισβητείς κάποιον με χιλιάδες αγωνιστικά χιλιόμετρα στην πλάτη του, χωρίς να έχεις κάποιο επιχείρημα. -
Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί αμφισβητείς κάποιον με χιλιάδες αγωνιστικά χιλιόμετρα στην πλάτη του, χωρίς να έχεις κάποιο επιχείρημα
δεν βλεπω τον λογω να μην το κανω... το αβανταζ ειναι μηδαμηνο στο χωμα..εχω παρακολουθησει αγωνες σε χωμα και ποτε μου δεν παρατηρησα λαστιχο στην επιφανεια (εξερεση στο θερμαικος του 2002 στην ειδικη λακκια αλλα και παλι εκει το λαστιχο ηταν το πολυ 20εκ)..πιστευω ειναι αφελες να υποστηριζεις κατι τετοιο την στιγμη που κανεις αλλος οδηγος δεν το εχει αναφερει...ουτε παλιος σαν τον πεντι ουτε νεος.
-
Ο χρήστης Greg έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί αμφισβητείς κάποιον με χιλιάδες αγωνιστικά χιλιόμετρα στην πλάτη του, χωρίς να έχεις κάποιο επιχείρημα
δεν βλεπω τον λογω να μην το κανω... το αβανταζ ειναι μηδαμηνο στο χωμα..εχω παρακολουθησει αγωνες σε χωμα και ποτε μου δεν παρατηρησα λαστιχο στην επιφανεια (εξερεση στο θερμαικος του 2002 στην ειδικη λακκια αλλα και παλι εκει το λαστιχο ηταν το πολυ 20εκ)..πιστευω ειναι αφελες να υποστηριζεις κατι τετοιο την στιγμη που κανεις αλλος οδηγος δεν το εχει αναφερει...ουτε παλιος σαν τον πεντι ουτε νεος.
κι οι νοικοκυρές σχολιάζουν την επικαιρότητα κάθε μέρα ... το ζήτημα δεν είναι να δικαιούσαι να σχολιάζεις ή να μπορείς, αλλά ποιον σχολιάζεις και σε ποιο αντικείμενο ... ας αφήσουμε και αυτούς που έχουν κάτσει πίσω απ' το τιμόνι να λένε μια κουβέντα παραπάνω, ΙΣΩΣ να ξέρουν κάτι περισσότερο ...
-
Σε αυτο ειναι μονος του ο πεντι...δεν το υποστηριζει κανεις αλλος γι'αυτο και διαφωνω...και σε αυτους που διαφωνουν μαζι του ειναι και οδηγοι που εχουν και παραπανω απο μια νικη στο παγοσμιο πρωταθλημα και περισσοτερα χμ απο τον αιρικαλα.[/quote]
-
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΟΙ LATE RUNNERS ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΡΑΛΛΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΙ!
Ο PENTTI AIRIKKALA ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ, ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ... -
Ο χρήστης Greg έγραψε:
Σε αυτο ειναι μονος του ο πεντι...δεν το υποστηριζει κανεις αλλος γι'αυτο και διαφωνω...και σε αυτους που διαφωνουν μαζι του ειναι και οδηγοι που εχουν και παραπανω απο μια νικη στο παγοσμιο πρωταθλημα και περισσοτερα χμ απο τον αιρικαλα.Αν όντως άλλοι οδηγοί (όχι ο Burns ) που έχουν οδηγήσει εκείνα τα αυτοκίνητα διαφωνούν με αυτή την άποψη τότε πάω πάσο.
Κατά τα άλλα διαφωνώ με τη λογική των συμπερασμάτων με το μάτι πόσο μάλλον όταν λείπουν από τις ειδικές τα τέρατα των 400-450 ίππων... δεν τέθηκε θέμα σύγκρισης με το τι γίνεται σήμερα και ποιος και αν κερδίζει αλλά με το χθες.
-
ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΦΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΝΤΑΚΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΡΑ ΤΟ ΣΥΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΙΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ ΤΟ 2002 ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ.
ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΠΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΥΝ ΤΙΣ ΟΛΟΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ. ΤΑ GRAVEL CARS ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑΣ. ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΔΥΛΑΔΗ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΕ Ι.Χ ΤΖΙΠΑΚΙ? ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΜΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.! -
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΕΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΟ PODIUM ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΤΡΙΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΤΟ WORLDRALLYNEWS...
'A driver hired by a new team as a number three for 2004 could therefore disqualify himself from taking up the drive if he finishes in the top three at any point - even after signing the contract - in 2003.It's a different picture for a driver staying with the same team though. Even if he finishes in the top three for the first time, he can remain with his team the following year.'
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ???
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ???Χμμμ... Αυτο καταλαβα κι εγω Χαρη. Αν οντως ισχυσει αυτος ο κανονισμος θα ειναι πολυ καλος.
Και φερνω παραδειγμα για να το καταλαβουμε καλυτερα...
Παει ο Loix το 2004 στην Peugeot. Λογικα θα ανεβει ποντιουμ. Ο κανονισμος του επιτρεπει να αγωνιστει και την επομενη χρονια (2005)ως 'τριτος οδηγος'. Σε αυτη τη δευτερη χρονια προφανως δεν εχει καμια σημασια αν ο Loix ανεβει ποντιουμ ή οχι. Οτι κι αν γινει θα ειναι η τελευταια του χρονια, ως 'τριτος οδηγος'. Αν λοιπον μετα απο αυτες τις 2 χρονιες ο Loix πεισει την Peugeot ή καποια αλλη ομαδα, θα συνεχισει το 2006 ως 'βασικος'. Αν μετα απο 2 χρονιες στην Peugeot δεν μπορεσει να βρει θεση 'βασικου' σημαινει οτι απετυχε οποτε 'αντε γεια' οπως θα λεγε ο Τακης (για τον Πουρναρακη μιλαω ετσι, οχι για τον Τσουκαλα ).
Επισης απ'οτι καταλαβενω ο Loix θα μπορει και το 2005 να τρεχει ως 'τριτος' ακομη κι αν φυγει απο την Peugeot.Aυτο καταλαβα εγω, ελπιζω να μην τα εκανα θαλασσα.
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΕΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΟ PODIUM ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΤΡΙΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΤΟ WORLDRALLYNEWS...
'A driver hired by a new team as a number three for 2004 could therefore disqualify himself from taking up the drive if he finishes in the top three at any point - even after signing the contract - in 2003.It's a different picture for a driver staying with the same team though. Even if he finishes in the top three for the first time, he can remain with his team the following year.'
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ???
Είναι κάτι πολύ σημαντικό αυτό που λεει το συγκεκριμένο site και είναι κάτι που δεν έχει ξανακουστεί πουθενά από τότε που βγήκε η απόφαση για τους 3ους οδηγούς. Αν είναι αλήθεια, τότε αλλάζουν όλα και επομένως όσες συζητήσεις έχουν γίνει μέχρι τώρα για το αν μας αρέσει ο κανονισμός ή όχι, είναι άτοπες. Με αυτή την λεπτομέρεια ο κανονισμός είναι αποδεκτός και συμφωνώ με την εκτίμηση του Γιάννη.
Όμως μπορώ να δώσω ακόμα μια ερμηνεία των γραφομένων (αν και λίγο τραβηγμένη).
Επειδή η πρώτη παράγραφος που παραθέτεις Χάρη αναφέρεται στην μετάβαση από τη χρονιά 2003 στη 2004, μπορεί (αφού δεν αναφέρεται άλλη χρονιά) και η δεύτερη παράγραφος να αναφέρεται στη μετάβαση από το 2003 στο 2004.
Άρα, αν κάποιος οδηγός τώρα (το 2003) δεν έχει podium τα 3 τελευταία χρόνια και παραμείνει στην ίδια ομάδα, τότε, ακόμα κι αν κάνει Podium στους υπολειπόμενους αγώνες να μπορεί να συμμετάσχει το 2004 σαν 3ος οδηγός.
Η ερμηνεία αυτή, βέβαια, είναι πολύ 'φωτογραφική' αφού μπορεί να αφορά μόνο τον Hirvonen (ή ίσως τον Paasonen και τον A. McRae εφόσον παραμείνουν στην Mitsu)
Τραβηγμένο; Μπορεί, αλλά ας δούμε όλες τις οπτικές γωνίες. -
Αν εισαι ο καποιος πιτσι και θες να πας Peugeot σαν 3ος για ποσα χρονια υπογραφεις?
Ο Provera θα θελει 1 γιατι γι αυτον θα εισαι ρισκο. Αν το κανεις και στην χρονια εκεινη παρεις καναδυο podiums κερδιζοντας τις εντυπωσεις γενικα? Ο Provera δε θα σου δωσει φραγκο για την επομενη χρονια αφου ουτως ή αλλως ή θα συνεχισεις στην Peugeot ή θα πρεπει να παρεις θεση 2ου σε αλλη ομαδα. Κομματακι δυσκολο αν εισαι τοσο απειρος ομως.
Καπου χανει ο κανονισμος αν οντως ειναι ετσι
-
Αν ισχυσει αυτο που...υποθετουμε απο την μεταφραση τοτε τα πραγματα αλλαζουν. Σαν να παρατεινεται ο χρονος ζωης ενος 3ου οδηγου σε 2 σαιζον. Μου φαινεται πως με αυτο το Trick προσπαθουν καπως να μαζεψουν τα νερα οι τις FIA...
-
'I’d be lying if I said we were driving for a podium finish here, but scoring points is a possibility' τάδε έφη ο κκ Freddy Loix από το κάτω ημισφαίριο... Και μετά περιμένουμε να δούμε θέαμα στο WRC... Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε παλιότερο post μου και ακόμα δυστυχέστερα κάποιοι οδηγοί δεν έχουν καν το τακτ να μην σχολιάζουν τέτοια πράγματα. Προσέξτε ο άνθρωπος τα είπε αυτά ερωτόμενος σχετικά με την νέα του ομάδα και η δήλωση δεν υποννοεί πως το αμάξι δεν είναι για πόντιουμ, που ούτως ή άλλως δεν είναι, αλλά ότι δεν θα προσπαθήσει καν. Δηλαδή αν κατόπιν συνεχών εγκαταλείψεων βρεθεί τρίτος τι θα κάνει? Θα αρχίσει να τρώει καπέλα μήπως τον περάσει ο Arai??? Επιεικώς αίσχος....
-
Ο χρήστης NormalEna έγραψε:
'I’d be lying if I said we were driving for a podium finish here, but scoring points is a possibility' τάδε έφη ο κκ Freddy Loix από το κάτω ημισφαίριο... Και μετά περιμένουμε να δούμε θέαμα στο WRC... Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε παλιότερο post μου και ακόμα δυστυχέστερα κάποιοι οδηγοί δεν έχουν καν το τακτ να μην σχολιάζουν τέτοια πράγματα. Προσέξτε ο άνθρωπος τα είπε αυτά ερωτόμενος σχετικά με την νέα του ομάδα και η δήλωση δεν υποννοεί πως το αμάξι δεν είναι για πόντιουμ, που ούτως ή άλλως δεν είναι, αλλά ότι δεν θα προσπαθήσει καν. Δηλαδή αν κατόπιν συνεχών εγκαταλείψεων βρεθεί τρίτος τι θα κάνει? Θα αρχίσει να τρώει καπέλα μήπως τον περάσει ο Arai??? Επιεικώς αίσχος....ο λοιξ δεν μπορει ποντιουμ λογω αμαξου..με αν ετσι αν αλλιως και υποθεσει επι υποθεσεων δεν βγαινουν συμπερασματα...
οσο για το θεαμα..δεν σου αρεσει αυτο που βλεπεις?
-
ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ...
Ο FREDDY ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ 8ΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ HYUNDAI, ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ PODIUM??? ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ (ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΥΠΡΟ, ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ)... ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ...ΑΝ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ PODIUM ΘΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ??? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...
Η FIA ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!! ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΟΙ PEUGEOT KAI CITROEN ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ 3Ο ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!!! ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ FIA...ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΠΙΑ.... -
Ο χρήστης Greg έγραψε:
ο λοιξ δεν μπορει ποντιουμ λογω αμαξου..με αν ετσι αν αλλιως και υποθεσει επι υποθεσεων δεν βγαινουν συμπερασματα...
οσο για το θεαμα..δεν σου αρεσει αυτο που βλεπεις?
Το θέαμα μου αρέσει και γι'αυτό θλίβομαι που κάνουν ότι μπορούν για να το χάσουμε. Αν μεταφράσεις την δήλωση επακριβώς αυτή λέει ότι δεν θα οδηγήσει για το πόντιουμ, κοινώς στην περίπτωση που βρεθεί εκεί πολύ απλά θα κάνει πίσω. Ένα από τα στοιχεία του ράλλυ που το έκαναν και το κάνουν σπάνιο είναι και το γεγονός ότι έχουμε πολλούς νικητές και διεκδικητές της νίκης. Σε μια Τουρκία που είδαμε τρίτο τον πιτσιρικά Duval και άλλωτε ένα Swarts να παίρνει πόντιουμ στο Σαφάρι. ο Rovvis φέτος όπου μπορούσε κινηγούσε νίκη λέτε του χρόνου ο JJ και οι λοιποί 3οι οδηγοί να κάνουν το σφάλμα να γράψουν πόντιουμ? Και όταν έρθει εκείνη η ώρα που δεν θα υπάρχει άλλως 1ος ή 2ος οδηγός να του ...φορτώσουν την κούπα τι θα κάνουν? Τα παλιά τερτίπια με τα σταματήματα με δήθεν βλάβες κανά μέτρο από το Flying...
Ομολογώ πως δεν είναι έτσι τα ράλλυ που όλοι νομίζω αγαπάμε. Όπου όποιος πάει γρήγορα και σωφά ανταμείβεται. Τώρα ανταμείβεται όποιος πάει απλά σωφά.
ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ?