-
EIBACH PRO KIT KAI PRO DAMPER KIT..δηλαδη αμορτισερ ειμπαχ και ελατηρια ειμπαχ.Αξιοπιστια για 60 000χλμ στα αμορτισερ και στα 300 000χλμ για τα ελατηρια..Αν προτιμησεις μπιλστειν θα σκληρυνει υπερβολικα...
Η KW ειναι πολυ ακριβη και για το αμαξι σου δεν απαιτειται και τοσο ακριβη αναρτηση..
-
Μην το χαμηλώνεις και μην πηγαίνεις σε κάτι άλλο πλην των μαμά... Θα χάσεις τον ιδανικό συνδυασμό κρατήματος - άνεσης που έχουν τα γαλλικά αυτοκίνητα...
-
Συνέχεια από δω:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 14#1015414Πήγα σήμερα σε πολύ γνωστή και πολύ αγαπημένη διαδρομή. Το απίστευτο για μένα είναι η παντελής εξαφάνιση του σπιναρίσματος! Σχεδόν πουθενά και καθόλου. Τα νέα αμορτισέρ κρατάνε τα λάστιχα σε πλήρη επαφή με το δρόμο ανά πάσα στιγμή. Επίσης, λόγω της αυξημένης πρόσφυσης, το αυτοκίνητο έχει γίνει φοβερά ουδέτερο. Σε κάποιες στιγμές πίεζα πάρα πολύ και η υποστροφή δεν εμφανίστηκε πουθενά!
Ηθικό δίδαγμα για όσους σκέφτονται και ξανασκέφτονται την αλλαγή αμορτισέρ και χρονοτριβούν ψειρίζοντας:
ακόμα και ένα φτηνό, αλλά ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ σετ αμορτισέρ μπορεί να κάνει απίστευτη διαφορά στο δρόμο!
(σιγά το νέο, αλλά άλλο να το διαπιστώνεις ιδίους όμασι και χερσί) -
Εγώ εχω το κουπε του 97... Εβαλα αρχικά απο ότι θυμάμαι (τόσα χρονια πάνε...) ΚW, ακριβως δεν ξέρω ποια...
Μετά το χαμηλώσαμε νομίζω 7εκ με Jamex ελατήρια και κίτρινα ΚΟΝΙ αμορτισέρ (ρυθμιζόμενα...)...
Το αυτοκίνητο ήταν 'διαβήτης' όπως άκουγα να λένε!
Εχουν περάσει 9 χρόνια, και 70.000χλμ εκ των οποίων πολλά απο αυτά 'αγωνιστικά-δοκιμαστικά'...
Μια χαρά είναι! Απλά σκληρό... έτσι είναι οι 'διαβήτες'...! -
Ο χρήστης ThanosM έγραψε:
Γνώμες για ανάρτηση σε αυτό το αυτοκίνητο όταν φοράει 195/50/15??
Μιλάμε για χαμήλωμα 2,5 με το πολύ 3cm
Κάτι άκουσα για K W ρυθμιζόμενα...να τα εμπιστευτώThanks
Εξαρτάται τι ζητάς. Ο HighFidelity μπορεί να έχει δίκιο σε αυτό που λέει, μπορεί και όχι.
Εγώ πχ που έβαλα ΤΕΙΝ ρυθμιζόμενες έχασα τον ιδανικό συνδυασμό άνεσης-άνεσης που είχε η Corolla μου και .... -
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Γνώμες για ανάρτηση σε αυτό το αυτοκίνητο όταν φοράει 195/50/15??
Μιλάμε για χαμήλωμα 2,5 με το πολύ 3cm
Κάτι άκουσα για K W ρυθμιζόμενα...να τα εμπιστευτώThanks
Εξαρτάται τι ζητάς. Ο HighFidelity μπορεί να έχει δίκιο σε αυτό που λέει, μπορεί και όχι.
Εγώ πχ που έβαλα ΤΕΙΝ ρυθμιζόμενες έχασα τον ιδανικό συνδυασμό άνεσης-άνεσης που είχε η Corolla μου και ....E, είναι που οι Corolla δεν φημίζονται για την...γαλλική τους άνεση!
Αλλο η άνεση, κι άλλο η...πλεύση!
Τέσπα, εμένα δεν μου αρέσουν τα θεόσκληρα και υπερβολικά χαμηλά αυτοκίνητα, δεν ταιριάζουν νομίζω με τους δρόμους μας! Καταλήγεις να πηγαίνεις πιο αργά...
Αν καλά και σώνει θέλει κάποιος ν' αναβαθμίσει την ανάρτησή του, ας βάλει την ανάρτηση από το κορυφαίο μοντέλο, που είναι σκληρότερη. Αν και κάτι τέτοιο ΔΕΝ είναι πάντα σωστό...
Αλλά δεν πρέπει ν' ακούτε εμένα, πρέπει να είμαι ο μοναδικός που....μαλάκωσε το αυτοκίνητό του! -
Πολλές γνώμες ...πολύ σκέψη ....
Θα ενημερώσω μόλις (συντομα ελπίζω) αποφασίσω και .....θα έρθω με εντυπώσεις
-
ξερει κανεις τα h&r για megane 1 αν κανουν για clio 1?
-
Δεν πρέπει να κάνουν γιατί για Megane I βγαίνουν αυτά:
http://www.tpauto.gr/store/comersus_vie ... oduct=7937
Κωδικός: 29743-1ενώ για Clio I βγαίνουν αυτά:
http://www.tpauto.gr/store/comersus_vie ... oduct=7929
Κωδικός: 29830-1 -
διοτι αλλοι μου λενε πως κανουν αλλοι οχι...εχω μπερδευτει.το γελιο ειναι οτι μου τα δινουν 30 ευρω...
-
Σκεφτόμαστε για το αμαξάκι μας να φέρουμε κάποια ρυθμιζόμενη coil over ανάρτηση.
Έχει βγεί καιρό η KW var.2 και μαζί με περαστικά έρχεται κάπου στα 1300 €
Πρόσφατα ανακαλύψαμε οτι έβγαλε και η k sport coil over kit για το Colt CZT. http://www.k-sport.co.uk/products.asp?f=coilovers
Σε μερικά απο τα specs αναφέρει οτι μπροστά έχει 75 kg / cm ελατήριο και πίσω 17 kg/cm.
Γενικότερα για αυτήν την ανάρτηση ισχύουν αυτά :
Key Features
Inverted steel shock absorber for durability
Lower center of gravity and higher chassis rigidity
Designed to reduce friction for cooler shock oil temperature
Inverted design like vehicles in WRC and all JGTC cars
36-way adjustable dampening
Made from high quality 6061 Aluminum with T6 for increased hardness
Compression/Rebound adjustable
Adjustable spring perch for height adjustment
Adjustable body allowing maximum suspension travel
Pillow Ball Top Mount w/ adjustable camber (not available for some models)
Monotube High Pressure Design reduces oil leakage
Electroplated body for protection from corrosion and rust
One Year Limited WarrantyΕιδικότερα η διάμετρος της μπουκάλας είναι 55mm με διάμετρο πιστονιού 46mm....είναι upside down...monotube με δυνατότητα ρύθμισης κάμπερ κάστερ (απο pillow ball top mount) ρύθμιση ύψους ανεξάρτητα προφόρτισης ελατηρίου (όπως είναι η KW var 2 ας πούμε) και ρύθμιση με 36 click για bound/rebound!
Η τιμή της είναι αρκετά καλή καθώς φτάνει στα χέρια μας με ίσως και κάτω απο 1000 €.
Ο προβληματισμός μας είναι κατά πόσο μπορεί να είναι μια τέτοια ανάρτηση δρομίσια....δηλαδή να μπορεί να ανταποκριθεί στην καθημερινότητα και ιδιαίτερα στην ελληνική αν λάβουμε υπόψη τα αρκετά σκληρά ελατήρια μπροστά!
Η αλήθεια είναι οτι απο τα 1070 kg (καθαρό) του colt το 62 % περίπου είναι μπροστά.
Προφανώς και θα μπορούσε να τοποθετηθεί κάποιο ελατήριο με λιγότερα κιλά / cm και αργότερα!
Τι άποψη έχετε γενικότερα για τις συγκεκριμένες σε σχέση με τον ανταγωνισμό κτλ?
-
Οι προδιαγραφές της είναι άριστες, όποιος παρακολουθεί νέα από Japan (Best Motoring κα.) σίγουρα θα έχει δει διαφημίσεις .. απ'ότι έχω δει ειδικεύεται σε αναρτήσεις για drift ... όμως στην Ευρώπη δεν έχω δει αναφορές.
Η τιμή της όμως είναι πρόκληση, μάλλον αξίζει τη δοκιμή.
Οσο για τα ελατήρια μπορεί να γίνει μια ερώτηση για τα στοιχεία τους (7.5kg - μήκος ? - πλάτος (60mm?) ή/και αν μπορούν να παραδωθούν με πιο πολιτικό setup χωρίς να χαμηλώνουν πολύ το αμάξωμα. -
Το τελευταίο καιρό έχουν μεγάλη ανταπόκριση σε Αγγλία και Γερμανία!
Βγάζει διάφορους τύπους για διάφορες χρήσεις.....άλλα kit για drift.....άλλα για street use!
Toυ colt προφανώς είναι για street use!
Μετά απο επικοινωνία μου ανέφεραν οτι μπορούν να την δώσουν και με ελατήριο μπροστά 63 kg/cm και 53 kg/cm πράγμα που θα την κάνει πιο δρομίσια! Η διάμετρος του ελατηρίου πρέπει να είναι κάπου στα 60 mm και το μήκος κάπου στα 200mm
Νομίζω οτι τα 63 kg/cm είναι μια χαρά και μάλλον έτσι θα παραγγελθεί!
Το min χαμήλωμα μπορεί να είναι περίπου 1,5-2 cm οπότε είναι μια χαρά γιατί γενικά δεν είμαι υπέρ του χαμηλώματος ειδικά όταν μιλάμε για πάνω απο 2,5-3 πόντους την στιγμή που η συνολική διαδρομή της ανάρτησης ειναι 8,5cm!
H συγκεκριμένη έχει 45mm positive travel και 40mm negative....δηλαδή δεν τρώει ωφέλιμη διαδρομή απο την εργοστασιακή ανάρτηση!
Για να δούμε τι θα δούμε......
-
Η Κ-Sport είναι μάλλον rebaged της D2 ...
http://www.d2racingsport.com/mitsubishi-model.htm
D2racingsport UK catalogΠροδιαγραφές, σχήμα και περιφερειακά ταιριάζουν ... όπως και η τιμή.
Αν τελικά το αποφασίσεις τα 5.3 Kg είναι προτιμότερα για χρήση δρόμου.
-
Είναι ακριβώς ίδια Βασίλη....μόνο το χρώμα αλλάζει!
Εϊναι κάτι που το ξέρω....τώρα ποιός είναι ο πρώτος και ποιός ο δεύτερος....δεν ξέρω.....πάντως όλα τα προϊόντα τους είναι τα ίδια και τα αυτά.....coil over,φρένα κτλ κτλ!
Είναι made in Taiwan
Το ψάχνουμε ακόμα πάντως......για ότι νεότερο θα ενημερώσω
-
Ξερει κανεις καθε ποσα χιλιομετρα (στο περιπου) θελουν ανακατασκευη οι TEIN; Για χρηση δρομου μιλαμε οχι πιστα.
Επισης που γινεται ανακατασκευη και πόσο κοστιζει συνηθως;
-
ΔΕΝ υπαρχει στανταρ τιμη για το ποσα χιλιομετρα μια αναρτηση θελει service..
αν νιωθεις οτι η συμπιεση και η αποσβεση ειναι χαλαρες και δεν σε ικανοποιουν πηγαινε για επισκευη...
απο εκει που τα πηρες ρωτα που κανουν service....
παντως την FK που εχω επανω την εκανα επισκευη σε μαγαζι που φτιαχνει koni με 150€..ειναι Koni τα φυσιγγια της FK...
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
ΔΕΝ υπαρχει στανταρ τιμη για το ποσα χιλιομετρα μια αναρτηση θελει service..αν νιωθεις οτι η συμπιεση και η αποσβεση ειναι χαλαρες και δεν σε ικανοποιουν πηγαινε για επισκευη...
απο εκει που τα πηρες ρωτα που κανουν service....
παντως την FK που εχω επανω την εκανα επισκευη σε μαγαζι που φτιαχνει koni με 150€..ειναι Koni τα φυσιγγια της FK...
Δεν εχω Tein.
Απλα σκεφτομαι την αγορα της...
Η αγορα θα γινει online απο μαγαζι του εξωτερικου.Πολυ αμφιβαλω αν υπαρχει μαγαζι στην Ελλαδα που αναλαμβανει επισκευη της.
Και εννοειται δεν την παω σε εναν οποιοδηποτε αναρτησα.Οσο για τα χιλιομετρα, γνωριζω οτι δεν υπαρχει κατι στανταρ, γι΄αυτο ρωταω καποιους που ειναι ηδη χρηστες να μου πουν.
-
Ψάχνω καμιά λύση στην ανάρτηση για το Nissan, γιατί πολύ βάρκα γιαλό είναι. Θέλω επειδή τραβάει μεγάλες κλίσεις, να σηκώνει λίγο εσωτερικό τροχό, για να δοθεί υπερστροφικό στήσιμο. Πίσω έχω υστερούντες βραχίονες για όσους δεν το ξέρουν. Πίστα θα μπω κάποια στιγμή μαζί με το λοιπό NissanClub (AlexV σε περιμένω), αλλά προέχουν οι ομαλές αντιδράσεις στο ορεινό στροφιλίκι.
Αμορτισέρ μου είπαν KΥΒ κόκκινο, αυτό που φοράει και τώρα, αλλά δεν ξέρω από ελατήρια τι να φορέσω. ΤΕΙΝ ολοκληρωμένη λύση (ελατήρια-αμορτισέρ-γεωμετρία) δεν βγάζουν πλέον για το μοντέλο.
-
Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος, υπάρχει λύση για σένα. Βέβαια θα χρειαστεί να εκταμιεύσεις ένα σεβαστό ποσό, αλλά μετά θα απολαύσεις οδήγηση.
Φυσικά αναφέρομαι στην λύση χειροποίητης ανάρτησης από τον Κυρλαγκίτση, όπως θα σε συμβουλεύσει και ο hunter.
Για να δεις την ποιότητα της δουλειάς της συγκεκριμένης **χειροποίητης **ανάρτησης, ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://xs120.xs.to/xs120/07433/chirlaghizzi.jpg
Περί Αναρτήσεων