-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Σε ποια τάφρο το ριξες ρε; Προσέχουμε πάντα, το ότι είναι άνετο δεν σημαίνει ότι πέφτουμε όπου βρούμε.
Ξερω γω ρε Σάββα
Το χρησιμοποιεί κι η μάνα μου το αμάξι
Εγώ ένα σαμαράκι είχα χτυπήσει κάπως γρήγορα γιατί δεν το είχα δει μέσα στο σκοτάδι αλλα νομίζω χτυπαγε πριν το πάθω αυτό
Υπάρχει περίπτωση αυτό να αλλαχτεί εντός εγγύησης?Φυσικα. Λογικα τα 2 πισω μονο
Sent from my MB525 using Sarko power
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Ορεστη πριν αλλαξεις αμορτισερ πισω, σκουπισε με ενα πανι καλα αυτο που εχει δακρυσει, και παρακολουθησε το να δεις αν ξαναβγαλει λαδι.
Αν δεν ξαναβγαλει μπορει και να γλιτωσεις την αλλαγη!Θα το τσεκάρω
Αυτό που με ανυσηχεί ότι έχει ρημαχτεί βασικά είναι αυτό που ακούω όταν πέφτει σε ανωμαλία το αυτοκίνητο (διαφέρει ο ήχος απο δεξιά αριστερά πράγμα που δε γινόταν πριν) κι ότι προχθές το βράδυ στη Πεντέλη στις αριστερές στροφές το αμάξι ήταν λίγο αλλα ντι άλλωνΦυσικα. Λογικα τα 2 πισω μονο
Απ' όσο μου είπαν στο τηλέφωνο πριν λίγο μάλλον όχι
-
Μην το δεχτεις χωρις να το παλεψεις πρωτα. Ποσα χιλιομετρα εχουν?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μην το δεχτεις χωρις να το παλεψεις πρωτα. Ποσα χιλιομετρα εχουν?Sent from my MB525 using Sarko power
25000 χιλιόμετρα
-
Με 25 δεν πρόκειται με την καμία να στα αλλάξουν εντός εγγύησης. Ούτε στην Toyota με το καλύτερο after sales service.
-
Καιρος να πληρωσει ο πατερας σου για Bilstein B6 Καθοτι η μητερα σου στην εκανε την ζημια
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μην το δεχτεις χωρις να το παλεψεις πρωτα. Ποσα χιλιομετρα εχουν?Sent from my MB525 using Sarko power
Μόνον θα ιδρώσει φιλέ mod!!. Δεν θα τα αλλάξουν…
Α. -
Κι όμως θα αλλαχτούν εντός εγγύησης και τα δύο πίσω
-
Καλή χρονιά να έχουμε.
Antonis-team. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Καλή χρονιά να έχουμε.
Antonis-team.Επισης χρονια πολλα αλλα δεν χρειαζεται σε καθε θεμα να κανεις το ιδιο ,μια φορα αρκει
-
Κάθε φορά είναι άλλο μέλος του team.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Κάθε φορά είναι άλλο μέλος του team.Ε τον μλκ!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κάθε φορά είναι άλλο μέλος του team.
Ε τον μλκ!
-
! ! ! ! ! A.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Κάθε φορά είναι άλλο μέλος του team.Πήρες δικαιωματικά αυτό το quote, σου αξίζει!
-
Καλησπέρα Χρόνια πολλά και καλή χρονιά,έχω ένα corsa c 1,2 του 05΄ και άλλαξα αμορτισέρ,βάσεις μπροστά και ζανφόρ , έβαλα bilstein μαύρα και το αμάξι κοπανάει με το παραμικρό,έχω κάνει 2500χλμ απο την τοποθέτηση τους,έχω 102500χλμ και τα μαμά ελατήρια.Θέλω κάτι να είναι άνετο και να μην κοπανάει για καθημερινή χρήση τι μου προτείνετε;Με τα bilstein τι να κάνω;έχουν 1,5 χρόνο εγγύηση ακόμα, Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης GReddy έγραψε:
Καλησπέρα Χρόνια πολλά και καλή χρονιά,έχω ένα corsa c 1,2 του 05΄ και άλλαξα αμορτισέρ,βάσεις μπροστά και ζανφόρ , έβαλα bilstein μαύρα και το αμάξι κοπανάει με το παραμικρό,έχω κάνει 2500χλμ απο την τοποθέτηση τους,έχω 102500χλμ και τα μαμά ελατήρια.Θέλω κάτι να είναι άνετο και να μην κοπανάει για καθημερινή χρήση τι μου προτείνετε;Με τα bilstein τι να κάνω;έχουν 1,5 χρόνο εγγύηση ακόμα, Ευχαριστώ
Εφόσον η εγγύηση υπάρχει, πας εκεί που τα τοποθέτησες και τους λες το πρόβλημα.
Μπορεί να είναι καινούργια, και να φταίνε τα πιατέλα.
Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στην τοποθέτηση.
Μπορεί να μην έβαλαν LOCTITE,και να χαλάρωσε μια βίδα.
Και άλλα πολλά που πρέπει να δουν.
Α. -
Εφόσον η εγγύηση υπάρχει, πας εκεί που τα τοποθέτησες και τους λες το πρόβλημα.
Μπορεί να είναι καινούργια, και να φταίνε τα πιατέλα.
Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στην τοποθέτηση.
Μπορεί να μην έβαλαν LOCTITE,και να χαλάρωσε μια βίδα.
Και άλλα πολλά που πρέπει να δουν.
Α.Θα πάω αύριο το πρωί απο εκεί.Ευχαριστώ
-
Μεταξυ kyb excel-g και bilstein μαυρα τι προτεινετε?? Για skoda favorit. Να βαλω στις επιλογες και τα KONI τα κοκκινα ή ειναι υπερβολη? Τωρα το αμαξι εχει τα kyb τα πορτοκαλι 12 χρονια, στο κτεο δειχνουν οτι εχουν ζωη ακομη(πως γινεται αυτο!) αλλα η οδικη συμπεριφορα ειναι τραγικη, πλεουν σαν βαρκα.
-
kyb
Περί Αναρτήσεων