-
Sscuderia είναι και η McLaren και η Williams και η Renault και όλες οι ομάδες.
Το Καναδικό GP δεν αρχίζει στις 20:00 αλλά στις 21:30. Έχουν αλλάξει ώρα λόγω Ευροεκλογών.
Πιθανότατα θα προβληθεί στις 23:00 όπως και οι δοκιμές -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Sscuderia είναι και η McLaren και η Williams και η Renault και όλες οι ομάδες.Σιγουρα ετσι ειναι απλα Scuderia εχει επικρατησει να λεγεται η Ferrari.
Οντως το σωστο ειναι αυτο που γραφεις! -
Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτό που γίνεται με τις υπερβολικές σας αντιδράσεις ως προς τα όποια 'μαργαριτάρια' πετάνε πάνω στην ένταση τους οι παρουσιαστές!!!
Σημερα έκανα την πρώτη μου 'παρουσίαση' στο πλαίσιο των αγγλικών στο πανεπιστήμιό μου κ παρόλο που την είχα προετοιμάσει καλά ήταν εξαιρετικά δύσκολα στα 5λεπτά που διήρκεσε να προσπαθώ να μην κάνω κάτι λάθος . Σκεφτείτε τους παρουσιαστές που δεν έχουν 'προετοιμάσει τη παρουσίασή τους' πόσο δύσκολο είναι να μην κάνουν λάθη. Είναι ανθρώπινο!
Άλλωστε για μας είναι εύκολο να εντοπίζουμε τα λάθη αφού δεν έχουμε την ίδια ένταση με αυτούς κ αφετέρου μετά 'ξεψαχνίζουμε τα αρχεία μας' βρίσκουμε λάθη κ μέτά τους κράζουμε στο φόρουμ. Αν σε κάποιον δεν του αρέσει ο σχολιασμός μπορεί άμα θέλει να πάει να παρουσιάζει αυτός τους αγώνες.
Κατε με ο Σχολιασμός του Τάκη βελτιώνεται κ έχει αρχίσει να βάζει την απαραίτητη ένταση στη φωνή του όταν συμβαίνει κάτι 'αγωνιώδες'.
Αυτά...
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
λιγη ευγενεια αλλα και καποιος σχετικος σεβασμος στους συνομιλητες νομιζω οτι επιβαλεται.Σε αυτό που λες έχεις απόλυτο δίκιο και σου ζητώ συγνώμη αν προσβλήθηκες τόσο.
Αλλά θα πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να σχολιάζουμε τα λεγόμενα των εκφωνητών για πολλούς λόγους. -
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Episis na pros8esw oti 'Scuderia' sta italika prepei na simainei 'omada' kai san italos i Palomparini eipe scuderia benetton ennoontas tin OMADA tias Benetton.Εγώ από τις λίγες γνώσεις που έχω όσον αφορά στα Ιταλικά, γνωρίζω ότι η λέξη 'Scuderia' σημαίνει 'Πρωταθλήτρια'. Παρόλα αυτά το όνομα της εταιρίας όσον αφορά στην Ferrari είναι συνολικά: 'Scuderia Ferrari'. Επομένως δεν μπορούν να χαρακτηριστούν με το επίθετο 'Scuderia' όλες οι ομάδες. Και τέλος η ιταλική λέξη 'Scuderia', που κολάει στην Beneton(όπως είπε)?
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Εγώ από τις λίγες γνώσεις που έχω όσον αφορά στα Ιταλικά, γνωρίζω ότι η λέξη 'Scuderia' σημαίνει 'Πρωταθλήτρια'. Παρόλα αυτά το όνομα της εταιρίας όσον αφορά στην Ferrari είναι συνολικά: 'Scuderia Ferrari'. Επομένως δεν μπορούν να χαρακτηριστούν με το επίθετο 'Scuderia' όλες οι ομάδες. Και τέλος η ιταλική λέξη 'Scuderia', που κολάει στην Beneton(όπως είπε)?
Κοντά είμαστε:
Q. What does the word Scuderia mean?
A. The term Scuderia dates back to the Middle Ages in the Italian language, it used to refer to a place where racing horses were kept. Now these racing horses are racing cars and the term Scuderia Ferrari remains.Λοιπόν κι εγώ νόμιζα πως scuderia ήταν ομάδα (είχα στο μυαλό μου το αγγλικό 'squad') αλλά τελικά όλοι διαψευστήκαμε μάλλον...
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Το Καναδικό GP δεν αρχίζει στις 20:00 αλλά στις 21:30. Έχουν αλλάξει ώρα λόγω Ευροεκλογών.
Πιθανότατα θα προβληθεί στις 23:00 όπως και οι δοκιμέςαυτό δεν ειναι κακο!ετσι και ο αλφα θα ευχαριστηθει δειχνοντας τα των εκλογων και εμεις θα δουμε τον αγωνα με μικρη σχετικα καθυστερηση και δεν θα χασουμε τιποτα λογω διαφημισεων(ο αλφα αυτη τη φορα μπορει να κανει 20λεπτα διαφημιστικα διαλειμματα χωρις προβλημα ).θα δουμε και βαθρο και λογικα θα μπορουσαμε να δουμε και τη συνεντευξη τυπου ισως!
-
Ο χρήστης drizzt έγραψε:
Εγώ από τις λίγες γνώσεις που έχω όσον αφορά στα Ιταλικά, γνωρίζω ότι η λέξη 'Scuderia' σημαίνει 'Πρωταθλήτρια'. Παρόλα αυτά το όνομα της εταιρίας όσον αφορά στην Ferrari είναι συνολικά: 'Scuderia Ferrari'. Επομένως δεν μπορούν να χαρακτηριστούν με το επίθετο 'Scuderia' όλες οι ομάδες. Και τέλος η ιταλική λέξη 'Scuderia', που κολάει στην Beneton(όπως είπε)?
Κοντά είμαστε:
Q. What does the word Scuderia mean?
A. The term Scuderia dates back to the Middle Ages in the Italian language, it used to refer to a place where racing horses were kept. Now these racing horses are racing cars and the term Scuderia Ferrari remains.Λοιπόν κι εγώ νόμιζα πως scuderia ήταν ομάδα (είχα στο μυαλό μου το αγγλικό 'squad') αλλά τελικά όλοι διαψευστήκαμε μάλλον...
K εγω νομιζα οτι scuderia σημαινει κατασκευαστρια εταιρια-ομαδα
Παντως κατι μαθαμε κ σημερα!!! -
Scuderia είναι ο στάβλος που εκτρέφονται άλογα κούρσας.
-
Ο χρήστης drizzt έγραψε:
Λοιπόν κι εγώ νόμιζα πως scuderia ήταν ομάδα (είχα στο μυαλό μου το αγγλικό 'squad') αλλά τελικά όλοι διαψευστήκαμε μάλλον...Ομόηχη λέξη είναι: squadra (σκουάντρα).
Εξ ου και η σκουάντρα ατζούρα, ή αλλιώς μπλέ ομάδα, η εθνική ομάδα (ποδοσφαίρου) της Ιταλίας.
-
Ο χρήστης TomGPL έγραψε:
Πιθανότατα θα προβληθεί στις 23:00 όπως και οι δοκιμέςαυτό δεν ειναι κακο!ετσι και ο αλφα θα ευχαριστηθει δειχνοντας τα των εκλογων και εμεις θα δουμε τον αγωνα με μικρη σχετικα καθυστερηση και δεν θα χασουμε τιποτα λογω διαφημισεων(ο αλφα αυτη τη φορα μπορει να κανει 20λεπτα διαφημιστικα διαλειμματα χωρις προβλημα ).θα δουμε και βαθρο και λογικα θα μπορουσαμε να δουμε και τη συνεντευξη τυπου ισως!
Δεσμεύομαι γι'αυτό!
-
Πάντως 'Scudetto' στα ιταλικά σημαίνει Πρωτάθλημα. Και έχω την εντύπωση πως η λέξη Scuderia είναι παράγωγη της.
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Πάντως 'Scudetto' στα ιταλικά σημαίνει Πρωτάθλημα. Και έχω την εντύπωση πως η λέξη Scuderia είναι παράγωγη της.Scudetto είναι ο θυρεός
-
Παλι καλα,αμα προβληθει και στις 23.00 της ιδιας μερας δεν με χαλαει καθολου.Ενταξει,live να το βλεπαμε θα ηταν λιγο υπερβολικο να ειχαμε τετοια απαιτηση.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Παλι καλα,αμα προβληθει και στις 23.00 της ιδιας μερας δεν με χαλαει καθολου.Ενταξει,live να το βλεπαμε θα ηταν λιγο υπερβολικο να ειχαμε τετοια απαιτηση.
Λες...
-
Ενταξει,live να το βλεπαμε θα ηταν λιγο υπερβολικο να ειχαμε τετοια απαιτηση.Πω πω! Τι γκαντεμιά! Είνα σαφές ότι απαιτούμε να δούμε τον αγώνα LIVE !!!
Άρα είμαι υπερβολικός !
Yeeeeeees!!! -
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Ενταξει,live να το βλεπαμε θα ηταν λιγο υπερβολικο να ειχαμε τετοια απαιτηση.
Πω πω! Τι γκαντεμιά! Είνα σαφές ότι απαιτούμε να δούμε τον αγώνα LIVE !!!
Άρα είμαι υπερβολικός !
Yeeeeeees!!!Ενταξει και'γω αναμφισβητητα θα'θελα να δω τον αγωνα live,αλλα αυτο πιστευω πως ειναι αδυνατο να συμβει.Ελπιζω το RTL να το δειξει ζωντανα τουλαχιστον και να το δω απο εκει.
-
Ενταξει και'γω αναμφισβητητα θα'θελα να δω τον αγωνα live,αλλα αυτο πιστευω πως ειναι αδυνατο να συμβει.Ελπιζω το RTL να το δειξει ζωντανα τουλαχιστον και να το δω απο εκει.Εντάξει πλάκα έκανα.
-
Λοιπον παω λιγο πισω......Φιλε LYBE με ρωτησες γιατι προτιμω να βλεπω τα δοκιμαστικα κονσερβα...Κατ΄αρχην δεν τα βλεπω κονσερβα γιατι εχω δορυφορο κ κατα 2ον επειδη θελω εχω ολοκληρη την 2η περιοδο στο βιντεο γραμμενη...Αν δεν ειχα δορυφορικη θα σιχαινομουν να τα βλεπω κονσερβα αλλα τωρα πια δεν με νοιαζει....Κ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΚΙΜΩΝ δεν βλεπω να βλεπει η Ελλαδα απο ALPHA LIVE δοκιμες....Φιλε GeorgeTabs ο Bernoldi δεν ειναι καποιος ειναι μεγαλο ταλεντο....Βλεπε Μαλαισια 2002...Κ ρε παιδια με το Scuderia κολλησατε???????ΤΟ BENETTON ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ???????????
Αν θυμαμαι καλα δεν τρεχει πια η Βenetton αλλα εχει αγοραστει εξ΄όλοκληρου απο την Renault ετσι δεν ειναι????Ελπιζω το RTL να βγαλει εστω ενα παραθυρακι κ να δειχνει GP LIVE κατι που νομιζω οτι θα κανει....Αλλα κ 23:00 η ωρα ειναι τελεια....Θα χουν τελειωσει κ οι εξετασεις μια χαρα.... -
Στην παραπανω απαντηση για τον LYBE προφανως ηθελα να γραψω 1η περιοδο κ οχι 2η....
Aπευθείας μετάδοση F1