-
Molis eida ton agwna kai ena exw na pw:
Taki ksekola me ton DC.
Se ka8e eukairia pou 8a breis tou tin les agria.
Entaksei den to pas kai ti katalavainw, omws min ksexnas oti eisai parousiastis kai ofileis na eisai antikeimenikos se auto pou les.To exw paratirisei. O DC einai o monadikos pou tou kaneis toso austiri kritiki me ton paramikro otan gia tous allous den akoloutheis tin idia sumperifora.
O anthrwpos toulaxiston termatizei. Me to autokinitito pou exei fetos (entelws anaksipisto kai argo) den mporei kai tipota kalitero na kanei.
Kai min peis oti Kimi paei pio grigora giati ti na to kanw egw an pigainw sxetika grigora kai eimai tritos gia ta 3/4 tou agwna kai meta papala logou anaksipistou kinitira. Diladi den to iksere oti exoun provlima me ton kinitira (kai) fetos kai oti ofeilei na einai pio prosektikos an 8elei na termatisei kai kanena agwna?
Edw se prolavainw kai sou lew oti nai o odigos den mporei na spaei apo monos ton kinitira logou fakelou leitourgias kai blah blah--mas to exeis pei polles fores-- mporei omws na ton profilaksei (p.x na ton pigainei strwta na allazei ligo pio xamila kai as einai ligo pio argos toulaxiston 8a termatisei opws o DC)
Eksalou opws idi fanike to pragma fetos i ipothesi prwta8lima einai teleiwmeni (gia na peis oti kugaei (o kimi) dunates 8eseis kai oxi psixoula)toulaxiston as mazepsoun kanena vathmo mexri na doume ti 8a ginei (oxi mono) me ton kinitira.
Auta.
-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Taki egw pisteuw oti prepei na stamatisete ton kotsompolistiko tropo metadosis kai na epikentrwthite stin agwnistiki perigrafi opws kanoun oloi sxedon oi sunadelfoi sas sto ekswteriko. Kai auto to lew perissotero gia ton agwna. P.x ginete mia kali fasi, alla eseis anti na tin perigrapsete podosfairika (me enthousiwdi tropo) sunexizete auto pou legate mexri ekeini tin stigmi kai meta lete gia tin fasi les kai tin diavazete (nustagmena). Den lew oti to kanete sunexeia alla....to kanete arketes fores kai auto den dinei auto to excitement sto theati pou eprepe na dwsei (Analoga des se ena podosfairiko agwna otan ginete kapoia fasi opou plisiazei to goal).
Auto pragmatika tha ithela na dw na veltiwnete. Me auton ton tropo sigoura dineis alli nota ston agwna. Den lew na gineis Murray Walker (den ginete alloste) alla prospathise ligo toulaxiston.
Auta apo mia kaloproaireti kritiki.Καλά τι περιμένεις και συ και εντάξει ο Πουρναράκης αλλά ο Παλομπαρίνι αφου δεν ξέρει ο άνθρωπος
-
ladaman 11 έγραψε
Taki ksekola me ton DC.Se ka8e eukairia pou 8a breis tou tin les agria.
Entaksei den to pas kai ti katalavainw,Ξέρεις από που ξεκίνησε αυτό, από εκείνη τη χρονιά που ο DC στη μεγάλη και φαρδία πίστα του Μονακό είχε για αρκετούς γύρους μπροστά το Bernoldi.
min ksexnas oti eisai parousiastis kai ofileis na eisai antikeimenikos se auto pou les.
Εδώ γελάμε Έτσι πρέπει να γίνεται κανονικά αλλά ....
-
Ειναι γεγονος οτι εχει παραγινει αυτη η κατασταση... Για τον RB που ειναι αιωνες πισω απο τον MS ουτε κουβεντα, το ιδιο και για τον Ralf... Απο εκεινο το καλσσικο 'ειναι ανικανος ο DC' μεχρι εκεινο το κορυφαιο 'αντε γεια David' (επειδη ειχε κανει χρονο 0,4sec πιο πανω απο τον αλονσο, ελεος δλδ....). Αντιθετα τον τρουλι πχ δεν τον κατακρινει ποτε που δειχνει να ειναι λιγο πιο αργος απο τον αλονσο. Αλλα ας μου θυμισει καποιος ποια Γαλλικη αυτοκινητοβιομηχανια πληρωνει την μεταδοση... Ποια;;; Μαλιστα! (οχι δεν ειναι η citroen)
-
Πάντως ο Coulthard είναι απο τους πιο παλιούς οδηγούς και όσο να ναι οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες.
-
ΙΔΕΑ ΣΤΑ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ''ΠΑΤΑΤΕ PAUSE'' ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ 3-4 ΓΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ;;;; ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΑΝ...
ΦΙΛΙΚΑ,
J.M. Latvala
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Πάντως ο Coulthard είναι απο τους πιο παλιούς οδηγούς και όσο να ναι οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες.Εντάξει παλιός όμως είναι και ο Panis και ο Fisichella. Αν θές λάθος της McLaren που τον κράτησε και φέτος μετά την περσινή του παρουσία αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και άλλο τα σχόλια του Πουρναράκη που ούτε λίγο ούτε πολύ τον παρουσιάζει ως ανίκανο...
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Πάντως ο Coulthard είναι απο τους πιο παλιούς οδηγούς και όσο να ναι οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες.Αν το παμε ετσι και ο Trulli ειναι απο τους παλιους πιλοτους παρολα αυτα για τον Ιταλο ο Τακης δεν εχει βγαλει αχνα.
-
Παντως το σχολιο του περι τρακτερ ηταν θεϊκο!!!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Αντιθετα τον τρουλι πχ δεν τον κατακρινει ποτε που δειχνει να ειναι λιγο πιο αργος απο τον αλονσο. Αλλα ας μου θυμισει καποιος ποια Γαλλικη αυτοκινητοβιομηχανια πληρωνει την μεταδοση... Ποια;;; Μαλιστα! (οχι δεν ειναι η citroen)Αντε παλι με τον Τρουλι. Ποτε εγινε αυτο που λες; Σημερα εφαγε σκονη ο Ισπανος!
Οσο για το θεμα της χορηγιας απο τη Ρενο, ε το πας λιγο μακρια, δε νομιζεις;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αντε παλι με τον Τρουλι. Ποτε εγινε αυτο που λες;Σωστα. Υπαρχει ζωη Αρη; Αφου ο Τρουλι ειναι η super-dooper ταλενταρα και ο αλονσο απλως ενας πολυ καλος οδηγος...
Σημερα εφαγε σκονη ο Ισπανος!
Εχμ... Ναι, μονο που ο ενας ξεκινησε 10 θεσεις πισω απο τον αλλον ετσι;
Οσο για το θεμα της χορηγιας απο τη Ρενο, ε το πας λιγο μακρια, δε νομιζεις;
Εγω λεω αυτο που πιστευω... Και συνεχιζω να το πιστευω! Γιατι δεν ακουσαμε τον τακη εχθες να κραζει τον αλονσο που εκανε λαθος στα δοκιμαστικα ενω περισυ εκραζε τον κιμι;
Κι ομως γυριζει!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Σωστα. Υπαρχει ζωη Αρη; Αφου ο Τρουλι ειναι η super-dooper ταλενταρα και ο αλονσο απλως ενας πολυ καλος οδηγος...Δεν ειπα οτι ο ενας ειναι ταλενταρα και αλλος οχι. Θεωρω οτι ειναι ισαξιοι, ο καθενας εχει τις μερες του. Και σημερα ηταν η ημερα του Ιταλου, δε νομιζεις;
Εχμ... Ναι, μονο που ο ενας ξεκινησε 10 θεσεις πισω απο τον αλλον ετσι;
Μα τη σημασια εχει; Σε επιπεδο χρονων και ανεξαρτητου θεσεις δεν ηταν ταχυτερος ο πιτσι.
Εγω λεω αυτο που πιστευω... Και συνεχιζω να το πιστευω! Γιατι δεν ακουσαμε τον τακη εχθες να κραζει τον αλονσο που εκανε λαθος στα δοκιμαστικα ενω περισυ εκραζε τον κιμι;
Μπορεις να πιστευεις οτι αγαπας. Το να κατηγορεις ομως ανοιχτα καποιον χωρις αποδειξεις και μαλιστα χτυποντας κατω απο τη ζωνη για την επαγγελματικη του ακεραιοτητα ειναι το λιγοτερο ακομψο...
-
Θεμιτοτατο ειναι να 'προστατευει' καποιος αυτον που τον πληρωνει... Δεν νομιζω να εχω αναφερθει πολλες φορες εναντιον του τακη. Ισα ισα τον θεωρω απο τους πιο ικανους. Αλλα πιστευω οτι θα ηταν 'ατυχες' (κομψη εκφραση) να κραζει την Ρενω... Και δεν περιμενω να το κανει... Ουτε παραπονιεμαι γι αυτο. Αυτο που δεν μου αρεσει (αν μετραει η γνωμη μου) ειναι το συνεχες κραξιμο στον Ντ.Κ. εφοσον η Φ1 ειναι γεματη με τετοια φαινομενα...
-
Η αποψη σου μετραει φυσικα, οπως και ολων εδω μεσα. Αυτο ελειπε!
Ομως αν τα βαλεις κατω ο Alpha παιρνει χορηγια απο εταιριες που σχετιζονται με σχεδον ολες τις κορυφαιες ομαδες. ΟΚ θα μου πεις η Ρενο ειναι κυριος χορηγος. Μικρη διαφορα θα σου απαντησω, αν δεν ειναι η Ρενο θα ειναι καποιος αλλος. Δε νομιζω οτι ο Τακης θα τους ειχε ποτε στο απυροβλητο για αυτο. Ασε που αμφιβαλω οτι καποια εταιρια τετοιου μεγεθους θα παρεξηγηθει για εν σχολιο στον εναν απο τους πιλοτους της.
Συμπερασμα προσωπικο: Ο Τακης αν μη τι αλλο εχει το θαρρος της γνωμης. Μπορει να συμφωνουμε, μπορει οχι. Παντως για μενα ειναι προτιμοτερο να διαφωνω με την αποψη που εκφραζει, παρα να μην εχει καθολου αποψη.
-
Οταν το κλου της αποψης ομως βγαινει με ανισα κριτηρια τοτε υπαρχει προβλημα... Τελος παντων η κριτικη μου ειναι καθαρα καλοπροαιρετη (οχι δεν με πληρωνει η Mclaren ) και αυτος ειναι ο τακης που ολοι ξερουμε και ολοι ανυπομονουμε να τον δουμε... Αλιμονο αν δεν υπηρχαν λαθη για να διορθωθουν ετσι;
-
Παντως για μενα ειναι προτιμοτερο να διαφωνω με την αποψη που εκφραζει, παρα να μην εχει καθολου αποψη.
Μήπως όμως θα ήταν σωστότερο αυτήν την άποψη να την εκφράζει μέσα από τα έντυπα μέσα στα οποία εργάζεται και όχι στην τηλεόραση την ώρα μάλιστα που κάνει μια πολύ συγκεκριμένη δουλεία παρουσιάζει τους αγώνες.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως εντάξει δε θα διαφωνούσα μαζί σου αν και στην τηλεόραση είχε μια εκπομπή γενικού περιεχομένου για το αυτοκίνητο και μέσα στα πλαίσια αυτής της εκπομπής έκανε την όποια κριτική στον οποιοδήποτε δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι αποτελεί προσωπική του κρίση. Όταν όμως έχει μπει ως ειδικός -δεν το σχολιάζω περαιτέρω- στο να παρουσιάζει τους αγώνες τότε επιρρεάζει και τον κόσμο. Έχω ακούσει σε συζητήσεις κυριώς άτομα που τα τελευταία χρόνια παρακολουθούν αγώνες F1 να φέρνουν σαν επιχείρημα ότι ξέρεις κάτι αυτό ισχύει γιατί το άκουσα στην μετάδοση και άντε μετά να τους πείσεις για το αντίθετο.
Άρα καλύτερα να παρουσιάζει απλά, σωστά και αντικειμενικά τον αγώνα και ας κρατά την προσωπική του άποψη για αλλού π.χ μίλησα για τα έντυπα μέσα επικοινωνίας γιατί εκεί το κοινό είναι πιο ενημερωμένο -
k-man δεχομαι αυτο που λες, για αυτο ακριβως το λογο ειναι ευαισθητη η δουλεια ενος παρουσιαστη. Ομως να σου δωσω ενα παραδειγμα: Υποθετω βλεπεις ποδοσφαιρο. Φανταζεσαι μια περιγραφη αγωνα που θα ελεγε μονο ποιος εχει τη μπαλα; Χωρις κανενα σχολιο, χωρις χρωμα; Δε ξερω, εμενα μου φαινεται βαρετο.
Θελω την αποψη γιατι προερχεται απο καποιον που αφιερωνει Ν φορες περισσοτερο χρονο στο να παρακολουθει το σπορ που μας αρεσει. Απο καποιον που εχει δει απο κοντα πως λειτουργουν οι πρωταγωνιστες, που εχει ακουσει τι πιστευει ο ενας για τον αλλο (σημαντικο το τελευταιο). Αν η αποψη ηταν απο καποιο που δεν ασχολουταν (οπως μερικα χρονια πριν ας πουμε) σιγουρα δε θα μου αρεσε. Σαφως δε λεω οτι θα πρεπει να τη δεχτουμε απροβληματιστα αλλα οσο να ειναι μια αποψη απο καποιον ενημερωμενο αποτελει τουλαχιστον αρχη για προβληματισμο. Και αυτος ο προβληματισμος συνηθως σε κανει να καταλαβεις καλυτερα το σπορ.
-
Παιδιά, αυτό το θέμα που λέγεται υπάρχει για να ενημερωνόμαστε για τις ώρες μετάδοσης εκπομπών σχετικές με την Formula 1 και φυσικά, για να κάνουμε τα σχόλιά μας σχετικά με τις μεταδόσεις. Αν και εγώ ο ίδιος στην αρχή δεν το τήρησα απόλυτα, πιστεύω ότι όσες κριτικές γράφονται εδώ μέσα θα πρέπει να είναι καλοπροαίρετες. Θέλω να πιστεύω πως στόχος όλων μας είναι η αναβάθμιση της τηλεοπτικής μετάδοσης... Κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να επιτευχθεί μιλώντας κάπως έτσι: .
Είναι κατανοητό ότι μετά από κάθε μετάδοση κάποιοι θα είναι δυσαρεστημένοι. Αυτό είναι φυσικό. Δεν μπορεί όλοι να συμφωνήσουν με τον Τάκη. Συμφωνώ ότι ένας παρουσιαστής, θα πρέπει να είναι αντικειμενικός, αλλά πιστεύω ότι είναι σωστό να εκφράζει και την άποψή του, τονίζοντας όμως πως αυτό που λέει αποτελεί προσωπικό σχόλιο. Κάτι τέτοιο όντως είναι αναγκαίο, ειδικά στην Formula 1 γιατί -χωρίς καμία υπερβολή- ο Τάκης αποτελεί την μοναδική φωνή του σπορ στην ελληνική τηλεόραση, γεγονός που συνεπάγεται ότι τα λεγόμενά του, αποκτούν αυτόματα -ξανά χωρίς υπερβολή- τεράστια βαρύτητα... -
Υποθετω βλεπεις ποδοσφαιρο. Φανταζεσαι μια περιγραφη αγωνα που θα ελεγε μονο ποιος εχει τη μπαλα; Χωρις κανενα σχολιο, χωρις χρωμα; Δε ξερω, εμενα μου φαινεται βαρετο
Να φέρω και έγω ένα αντίστοιχο ακραίο παράδειγμα κάτι σαν τους αγώνες του ΟΣΦΠ που τους μεταδίδει το Magic !!!
Κατά τ' άλλα έχεις δίκαιο και εγώ κάποιες φορές προβληματίζομαι και αναρρωτιέμα αλλά ο πρωτάρης με την F1 σαφώς επιρεάζεται.
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Συμφωνώ ότι ένας παρουσιαστής, θα πρέπει να είναι αντικειμενικός, αλλά πιστεύω ότι είναι σωστό να εκφράζει και την άποψή του, τονίζοντας όμως πως αυτό που λέει αποτελεί προσωπικό σχόλιο.Kati to opoio den kanei pote. Enw ta pura tou kai malista me megali eukolia pane pros mia panta kateu8unsi.
O de DC den prolavainei na kanei estw kai ena mikro la8os kai to stinei ta 5 metra kai ton ektelei. X8es malista ton apelise kiolas kai ton antikatestise gia to Bahrein
Einai fovero kai me eksorgizei.
8elei na leei tin proswpiki tou apopsi?
No prob as tin leei alla na tin leei gia olous.
Ton Alonso pou ekane la8os sta dokimastika giati den to sxoliase?, ton xalia agwna tou Weber?, Tin eksodo tou Weber?, To deutero spasmeno kinitira stin seira tou kimi?, Tin metria apodosi tou RS?, Ton aniparkto agwna tou Barrichello ? (dedomenou to kalo mono8esio tis Ferreari)Asta kai einai para polla kai opws exw ksanapei o parousiastis kai ofeilei na einai prosektikoteros.
Κάτι τέτοιο όντως είναι αναγκαίο, ειδικά στην Formula 1 γιατί -χωρίς καμία υπερβολή- ο Τάκης αποτελεί την μοναδική φωνή του σπορ στην ελληνική τηλεόραση, γεγονός που συνεπάγεται ότι τα λεγόμενά του, αποκτούν αυτόματα -ξανά χωρίς υπερβολή- τεράστια βαρύτητα...
Nai nai lege tou tetoia kai perimene na diorthw8ei i metadosi.
Edw mexri perisu eixan enan aksiologo an8rwpo (ton Seitanidi) kai apo fetos valane ton Palomparini (kai ston agwna) gia na e8ei na desei to gluko.Twra sigoura oti lene 8a exei terastia varutita
Kai idiws gia to 8ema paxous kai o sxoliasmos tou (se odigous, mixanikous ktl) opou o Takis fainetai pws exei didaktoriko.
(prepei na pairnei idees parousiasis apo ta gnwsta mesimeriana, soou den eksigite aliws)[/quote]
Aπευθείας μετάδοση F1