-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Τακη,πως και ο Πανος δεν ηταν στον αγωνα;Aν δεν κάνω λάθος Φάνη, ο ίδιος ο Τάκης είπε την ώρα της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα στις 7/3 :'...όπως μας ενημερώνει και ο Πάνος Σε'ι'τανίδης, ο αρχισυντάκτης μας, από το control'.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Τακη,πως και ο Πανος δεν ηταν στον αγωνα;Μαζί μας είναι, κάνε λίγο υπομονή και θα τον δεις κιόλας, σε νέο ρόλο!
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Τακη,πως και ο Πανος δεν ηταν στον αγωνα;
Aν δεν κάνω λάθος Φάνη, ο ίδιος ο Τάκης είπε την ώρα της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα στις 7/3 :'...όπως μας ενημερώνει και ο Πάνος Σε'ι'τανίδης, ο αρχισυντάκτης μας, από το control'.
Ναι το θυμαμαι που το ειπε το Σαββατο και μαλιστα βλεποντας σημερα την κασσετα με τα δοκιμαστικα ειχε επισημανει τις θεσεις που ειχαν οι δυο πιλοτοι της McLaren το 2003 στα δοκιμαστικα.Απλως μου εκανε εντυπωση το οτι ηταν ο Παλομπαρινι την Κυριακη και οχι ο Πανος.
-
Παντως Τακη καθε φορα που δειχνατε διαφημισεις γυρνουσα στο RTL και ειχαν χαθει γυρω στις 10 εξοδους εντυπωσιακες κατα κυριο λογο απο τον Massa τις οποιες το κοινο του alpha δεν ειδε...Το RTL ειχε 6ωρη!!! μεταδοση με απεσταλμενους στην Αυστραλια κ την 1 κ μοναδικη φορα που εβαλε διαφημισεις κατα τη διαρκεια του αγωνα ειχε μικρο παραθυρακι πανω αριστερα με την εκβαση του...Ειναι μια πολυ καλη ιδεα...Η καλυψη αν και ανβαθμισμενη αν προσεξατε ειχαμε πολυ λιγοτερα on-board πλανα απο περσι...
-
Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
Παντως Τακη καθε φορα που δειχνατε διαφημισεις γυρνουσα στο RTL και ειχαν χαθει γυρω στις 10 εξοδους εντυπωσιακες κατα κυριο λογο απο τον Massa τις οποιες το κοινο του alpha δεν ειδε...Δεν νομίζω πως ο Τάκης ή οποιοσδήποτε άλλος είχε την ικανότητα να προβλέψει κάτι τέτοιο... Για παράδειγμα αν εσύ ήσουν στην θέση του Τάκη, ποιό χρονικό σημείο θα επέλεγες??? Θα ήσουν σίγουρος ότι εκείνη την στιγμή δεν θα γίνονταν κάτι αξιοπρόσεκτο στην πίστα??? Το μόνο πράγμα που μπορεί και πρέπει να κάνει (και το κάνει) είναι να μην βάζει τις διαφημίσεις την ώρα των pit stop...
Το RTL ειχε 6ωρη!!! μεταδοση με απεσταλμενους στην Αυστραλια
Όλοι ξέρουμε ότι η δημοτικότητα της Formula 1 στην Γερμανία είναι σαφώς υψηλότερη από αυτή της χώρας μας. Μην ξεχνάμε ότι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συμμετέχουν δύο γερμανικές εταιρίες και 3 Γερμανοί πιλότοι...
την 1 και μοναδικη φορα που εβαλε διαφημισεις κατα τη διαρκεια του αγωνα ειχε μικρο παραθυρακι πανω αριστερα με την εκβαση του
Εδώ πρέπει να κάνεις λάθος, αφού εγώ μέτρησα 3 διαφημιστικά διαλείμματα
και ένα 4ο (το τελευταίο) κατά την διάρκεια του οποίου είχε το γνωστό παραθυράκι. (Μην νομίζετε από τον Alpha παρακολούθησα τον αγώνα απλά έκανα και ζάπινγκ που και που... )...Ειναι μια πολυ καλη ιδεα...
Αυτό νομίζω ότι ο Τάκης το έχει εξηγήσει και πως δεν είναι εφικτό
-
Φιλε LYBE εβλεπα το GP απο τον alpha κ μονο σε διαφημισεις το γυριζα γιαυτο ισως να μετρησα ενα διαφημιστικο...Παντως το 1ο διαφημιστικο θα προτιμουσα να γινεται γυρω στον 8ο γυρο κ οχι στον 4-5ο που ακομη οι θεσεις ειναι ρευστες γιατι κατα τη διαρκεια του 1ου διαφημιστικου υπηρξε μια φοβερη μαχη αναμεσα σε Fisichella-Heidfeld...Οταν βλεπω στα βιντεο αγωνες του 2000-2001-2002 κατα τη διαρκεια του αγωνα στον alpha ειχαμε 2-3 διαφημιστικα αλλα τωρα εχουν γινει 6!Σιγουρα επειδη εχει ανεβει η ακροαματικοτητα αλλα πολλοι κ ανηκω σ'αυτους απογοητευονται...ΚΑΤΙ που δεν εγινε φετος το να ξεκιναει η μεταδοση με καποια βιντεο κ συνεντευξεις κ εκεινη την ωρα πριν το GP να περνονται τα καταλληλα διαφημιστικα...Κ κατι αλλο που προσεξα στα 3 πρωτα διαφημιστικα κατα τη διαρκεια του αγωνα ο Τακης κ ο Αντρεα δεν ενημερωσαν αλλα απλως δε μιλουσαν για λιγα δευτερα κ ξαφνικα ερχοταν διαφημιστικο...Καλο θα ηταν να ενημερωνομαστε καθε φορα...
-
εφόσον είναι παράνομο να εμφανίζεται ένα μικρό παραθυράκι για διαφημίσεις και το μεγάλο μέρος να δείχνει τον αγώνα,τότε μπορεί ο Αλφα να δείχνει διαφημίσεις στο μεγάλο μέρος της οθόνης και να βγάζει ένα μικρό παραθυράκι με τον αγώνα??
-
Ο χρήστης TomGPL έγραψε:
εφόσον είναι παράνομο να εμφανίζεται ένα μικρό παραθυράκι για διαφημίσεις και το μεγάλο μέρος να δείχνει τον αγώνα,τότε μπορεί ο Αλφα να δείχνει διαφημίσεις στο μεγάλο μέρος της οθόνης και να βγάζει ένα μικρό παραθυράκι με τον αγώνα??Όχι δεν επιτρέπεται αυτό!
-
ΡΕ παιδια στο RTL δεν δειχνει στο μικρο παραθυρακι τις διαφημισεις αλλα τον αγωνα κ στο κυριο μερος τις διαφημισεις
-
ΡΕ παιδια στο RTL δεν δειχνει στο μικρο παραθυρακι τις διαφημισεις αλλα τον αγωνα κ στο κυριο μερος τις διαφημισειςΑκριβώς
-
Από ότι διάβασα στο πρόγραμμα τα δοκιμαστικά για το Grand Prix της Μαλαισίας θα προβληθούν μαγνητοσκοπημένα το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ ο αγώνας θα προβληθεί ζωντανά στις 9:00 το πρωί (ώρα Ελλάδας) της Κυριακής από τον Alpha.
-
Ναι αυτο λεει κ στο Formula1..Παντως τα δοκιμαστικα θα τα δειξει φυσικα live στο RTL με μεταδοση απο τις 7:30 το πρωι..
-
Ναι αυτο λεει κ στο Formula1..Παντως τα δοκιμαστικα θα τα δειξει φυσικα live στο RTL με μεταδοση απο τις 7:30 το πρωι..Καλα που μου το'πες για να τα δω live,αλλιως δε θα αντεχα να τα δω κονσερβα το μεσσημερι.
-
Κ εγω επισης...εχω βρει την χαρα μου με την δορυφορικη...
-
Καλα ρε Τακη ειναι δυνατον;;; Φαγαμε 2 ωρες (βαρετης) μεταδοσης στη μαπα για να ερθεις να μας πεις (με εμμεσο τροπο) το αποτελεσμα ενω δεν εχουν βγει τα Renault και ο KR; Απο το πρωι εχω κοψει καθε εποκοινωνια με τον εξω κοσμο μονο και μονο για να μην μαθω το αποτελεσμα και το μαθαινω με τετοιο τροπο; Εκτος και αν μας εχεις για τοσο ηλιθιους ωστε να μην καταλαβουμε οτι το γεγονος οτι ο MS μιλησε για τελειο γυρο μετα τα δοκιμαστικα συνεπαγεται με το οτι πηρε την pole...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Τι σας δινουν και πινετε εκει περα; -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Καλα ρε Τακη ειναι δυνατον;;; Φαγαμε 2 ωρες (βαρετης) μεταδοσης στη μαπα για να ερθεις να μας πεις (με εμμεσο τροπο) το αποτελεσμα ενω δεν εχουν βγει τα Renault και ο KR; Απο το πρωι εχω κοψει καθε εποκοινωνια με τον εξω κοσμο μονο και μονο για να μην μαθω το αποτελεσμα και το μαθαινω με τετοιο τροπο; Εκτος και αν μας εχεις για τοσο ηλιθιους ωστε να μην καταλαβουμε οτι το γεγονος οτι ο MS μιλησε για τελειο γυρο μετα τα δοκιμαστικα συνεπαγεται με το οτι πηρε την pole... Τι σας δινουν και πινετε εκει περα;Το σχολίο σου έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις προηγούμενες 39 σελίδες που στην πλειοψηφία τους δίνουν συγχαριτήρια στον Αlpha και στους σχολιαστές για την 'σωστή'. Εγώ πάντως συμφωνώ μαζί σου. Οφείλουν αν μη τι άλλο να είναι πιο προσεκτικοί...
-
Κάνεις λάθος.
Οι πρώτες 37 σελίδες τα χώνουν άσχημα στον Alpha.
Μόνο οι τελευταίες έχουν θετικά σχόλια.
Οπότε φαίνεται οτι γυρίσαμε στα ίδια.... -
Εγώ αφού πω ότι η μετάδωση φέτος κινείται προς το παρόν σε υψηλά επίπεδα, πρέπει να σημειώσω ότι πράγματι ήταν πολύ άτυχη στιγμή η σημερινή. Το συγκεκριμένο σύστημα δοκιμαστικών, αν και αρκετά βαρετό, προσφέρει μια κορύφωση στο τέλος, οπότε και βγαίνουν οι τελευταίοι και γρηγορότεροι. Αυτό για μένα σήμερα χάλασε με άσχημο τρόπο. Υπάρχει όντως αρκετός κόσμος ο οποίος κλείνει τηλεοράσεις και ραδιόφωνα για μισή μέρα γι' αυτόν τον λόγο, και για χάρη τους πιστεύω ότι χρειάζεται περισσότερη προσοχή σε τέτοια θέματα. το σχόλιο αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει στο τέλος τησ διαδικασίας, ή στη χειρότερη περίπτωση καθόλου. Τα λέμε αύριο νωρίς νωρίς για έναν καλό αγώνα ελπίζω!
-
Taki egw pisteuw oti prepei na stamatisete ton kotsompolistiko tropo metadosis kai na epikentrwthite stin agwnistiki perigrafi opws kanoun oloi sxedon oi sunadelfoi sas sto ekswteriko. Kai auto to lew perissotero gia ton agwna. P.x ginete mia kali fasi, alla eseis anti na tin perigrapsete podosfairika (me enthousiwdi tropo) sunexizete auto pou legate mexri ekeini tin stigmi kai meta lete gia tin fasi les kai tin diavazete (nustagmena). Den lew oti to kanete sunexeia alla....to kanete arketes fores kai auto den dinei auto to excitement sto theati pou eprepe na dwsei (Analoga des se ena podosfairiko agwna otan ginete kapoia fasi opou plisiazei to goal).
Auto pragmatika tha ithela na dw na veltiwnete. Me auton ton tropo sigoura dineis alli nota ston agwna. Den lew na gineis Murray Walker (den ginete alloste) alla prospathise ligo toulaxiston.
Auta apo mia kaloproaireti kritiki.
Aπευθείας μετάδοση F1