-
Σήμερα, 7 Ιανουαρίου 2004, από το πρωί ακούμε τον Πρωθυπουργό αλλά και όλα τα κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς να μιλούν για τις εκλογές που θα γίνουν στις αρχές Μαρτίου. Η ακριβής ημερομηνία που θα διεξαχθούν οι εκλογές είναι 7 Μαρτίου... Μόλις πρωτοάκουσα την ημερομηνία πάγωσα , θυμήθηκα ότι στις 7 Μαρτίου διεξάγεται ο αγώνας του Grand Prix της Αυστραλίας. Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς.
Τα κανάλια συνηθίζουν να δείχνουν πλάνα τη στιγμή που το ένα ή το άλλο πολιτικό πρόσωπο πηγαίνει να ψηφίσει, διακόπτοντας το πρόγραμμά τους. Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί πηγαίνουν πρωί - πρωί να ψηφίσουν. Όπως πρωί - πρωί είναι και η ώρα του αγώνα... Ελπίζω λοιπόν να μην χάσουμε κάποιο μικρό ή μεγάλο μέρος από τον πρώτο αγώνα της χρονιάς... -
πω πω, έχεις δίκιο!!!
Δυστυχώς έχει τύχει να διακόψουν απ' ευθείας μεταδόσεις GP για ασήμαντα πράγματα, δε νομίζω να φιλοτιμηθούν τώρα
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Σήμερα, 7 Ιανουαρίου 2004, από το πρωί ακούμε τον Πρωθυπουργό αλλά και όλα τα κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς να μιλούν για τις εκλογές που θα γίνουν στις αρχές Μαρτίου. Η ακριβής ημερομηνία που θα διεξαχθούν οι εκλογές είναι 7 Μαρτίου... Μόλις πρωτοάκουσα την ημερομηνία πάγωσα , θυμήθηκα ότι στις 7 Μαρτίου διεξάγεται ο αγώνας του Grand Prix της Αυστραλίας. Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς.
Τα κανάλια συνηθίζουν να δείχνουν πλάνα τη στιγμή που το ένα ή το άλλο πολιτικό πρόσωπο πηγαίνει να ψηφίσει, διακόπτοντας το πρόγραμμά τους. Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί πηγαίνουν πρωί - πρωί να ψηφίσουν. Όπως πρωί - πρωί είναι και η ώρα του αγώνα... Ελπίζω λοιπόν να μην χάσουμε κάποιο μικρό ή μεγάλο μέρος από τον πρώτο αγώνα της χρονιάς...Αγγελε δε νομιζω να αρχιζουν να δειχνουν για τις εκλογες απο τις 5 τα ξημερωματα τοτε δηλαδη που θα ξεκινησει ο αγωνας,αρα λοιπον θα δουμε εναν τηλεοπτικα αγωνα.Τωρα οσον αφορα την μεσσημεριανη μεταδοση και παλι πιστευω οτι θα δουμε κανονικα τον αγωνα διοτι οι καλπες θα ειναι ανοιχτες αρα δε θα εχουν τιποτα σημαντικο να δειξουν επειδη απο τις 7 μεχρι τις 2 θα μεταδιδουν συνεχεια για τις εκλογες.
-
Επισης ο Alpha ειπε με δημοσιευμα τou οτι δεν υπαρχει λογος πανικου και οτι θα πεισει τη FIA να ξεκινησει ο αγωνας 2 ωρες νωριτερα, δηλαδη τρεις ή τεσσερις τα ξημερωματα:) .
Να μεταδωσουν ετσι με ανεση την ωρα που ο Γιωργακης θα βγει με την φορμιτσα του κανοντας τζοκινγκ πηγαινοντας στη καλπη να ξηφισει .
Την ωρα που ο Κωστακης παρα τη μπαλα του ποδοσφαιρου και κανει κοντρολ μεχρι την καλπη. -
Ο χρήστης gfotiadh έγραψε:
Να μεταδωσουν ετσι με ανεση την ωρα που ο Γιωργακης θα βγει με την φορμιτσα του κανοντας τζοκινγκ πηγαινοντας στη καλπη να ξηφισει .
Την ωρα που ο Κωστακης παρα τη μπαλα του ποδοσφαιρου και κανει κοντρολ μεχρι την καλπη.Εισαι κακος ανθρωπος τελικα
ΟΚ οι εκλογες προφανως εχουν μειζονα σημασια για τη χωρα και λογικα θα παρουν προτεραιοτητα αλλα εχω εμπιστοσυνη στην ικανοτητα του Τακη να πεισει τους ανθρωπους του Αλφα για να εχει ο αγωνας το χρονο που του αρμοζει.
-
Εγώ πάντως θα έχω έτοιμο το RTL για καλό και για κακό.....
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εγώ πάντως θα έχω έτοιμο το RTL για καλό και για κακό.....Σίγουρα και αυτό είναι μια λύση, αλλά όχι η καλύτερη...
Μιας και έχει μείνει λιγότερο από ένας μήνας για την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula 1, ελπίζω να αρχίσει ο ALPHA να διαφημίζει το ''προ'ι'ον''... -
Το Σάββατο 6/3 θα δούμε το μεσημέρι σε μια εκπομπή διάρκειας 2 και πλέον ωρών: Ρreview της σεζόν και τις δοκιμές σε μαγνητοσκόπηση.
Την Κυριακή τα ξημερώματα τον αγώνα ο οποίος θα προβληθεί και το μεσημέρι σε μαγνητοσκόπηση.
Η προβολή ενός προϊόντος είναι κομμάτι μιας ολόκληρης στρατηγικής που προφανώς δεν είστε σε θέση να γνωρίζεται. Πριν αρχίσετε λοιπόν τα 'ένα μήνα πριν, πως, που, πότε και γιατί' προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε ότι εκφέρετε γνώμη για ένα θέμα που πιθανότατα δεν μπορείτε να φανταστείτε όλες του τις παραμέτρους! -
Μιας και έχει μείνει λιγότερο από ένας μήνας για την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula 1, ελπίζω να αρχίσει ο ALPHA να διαφημίζει το ''προ'ι'ον''...
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Η προβολή ενός προϊόντος είναι κομμάτι μιας ολόκληρης στρατηγικής που προφανώς δεν είστε σε θέση να γνωρίζεται. Πριν αρχίσετε λοιπόν τα 'ένα μήνα πριν, πως, που, πότε και γιατί' προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε ότι εκφέρετε γνώμη για ένα θέμα που πιθανότατα δεν μπορείτε να φανταστείτε όλες του τις παραμέτρους!Προφανώς και δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ολόκληρη τη και ούτε θέλω να τη μάθω κιόλας. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παρακολουθώ όλα τα Grand Prix LIVE με υψηλού επιπέδου μεταδόσεις, και γενικά η Formula 1 να γίνει ευρύτερα γνωστή στη χώρα μου. Ετσι λοιπόν, εγώ σαν απλός τηλεθεατής και οπαδός της Formula 1 χωρίς να γνωρίζω ολόκληρη τη και χωρίς να κάνω πως τη γνωρίζω, πιστεύω πως ο ALPHA πρέπει να αρχίσει να διαφημίζει τη Formula 1. Αυτή είναι η άποψή μου...
[Όταν εγώ λέω πως ο Alpha πρέπει να αρχίσει να διαφημίζει την Formula 1, δεν το λέω για να μάθω εγώ και εμείς οι υπόλοιποι ότι όπου να 'ναι αρχίζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά για να ενημερωθούν και αυτοί που δεν πολυασχολούνται...]
-
Μπορεί κάποιος να μας πει τι ώρα ακριβώς είναι τουλάχιστον ο αγώνας που θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή το πρωί για εμάς τους φτωχούς ανενημέρωτους;
-
Ο χρήστης staavros έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μας πει τι ώρα ακριβώς είναι τουλάχιστον ο αγώνας που θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή το πρωί για εμάς τους φτωχούς ανενημέρωτους;Πριν ανοιξουν οι καλπες σιγουρα. Εχουμε 8 ωρες διαφορα με την πιστα.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Εχουμε 8 ωρες διαφορα με την πιστα.9 για την ακριβεια.
-
Basika egw nomizw oti to grand-prix tis australias tha arxisei stis 4 to prwi dioti paw sto http://www.mclaren.com kai leei toses wres prin ton agwna kanw tin prosthesi kai mou vgainei 4?
-
Ο χρήστης staavros έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μας πει τι ώρα ακριβώς είναι τουλάχιστον ο αγώνας που θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή το πρωί για εμάς τους φτωχούς ανενημέρωτους;5 το πρωι Live,αλλα και μαγνητοσκοπηση στις 15.00 το μεσσημερι.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
...και μαγνητοσκοπηση στις 15.00 το μεσσημερι.Αυτό Φάνη που το ξέρεις? Έβγαλε ''ανακοίνωση'' ο σταθμός?
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Εχουμε 8 ωρες διαφορα με την πιστα.
9 για την ακριβεια.
9 ores eimaste emeis brosta i eimaste piso?
-
apo oso thimamai ta proigoumena xronia o agonas itan live stis 5 to proi.
ego omos psaxno kai tis ores ton allon sessions ta practices diladi. an borei kapoios na ta vrei as mou pei. -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Το Σάββατο 6/3 θα δούμε το μεσημέρι σε μια εκπομπή διάρκειας 2 και πλέον ωρών: Ρreview της σεζόν και τις δοκιμές σε μαγνητοσκόπηση.
Την Κυριακή τα ξημερώματα τον αγώνα ο οποίος θα προβληθεί και το μεσημέρι σε μαγνητοσκόπηση.
Η προβολή ενός προϊόντος είναι κομμάτι μιας ολόκληρης στρατηγικής που προφανώς δεν είστε σε θέση να γνωρίζεται. Πριν αρχίσετε λοιπόν τα 'ένα μήνα πριν, πως, που, πότε και γιατί' προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε ότι εκφέρετε γνώμη για ένα θέμα που πιθανότατα δεν μπορείτε να φανταστείτε όλες του τις παραμέτρους!Kala re Taki?? Eilikrina den boro na katalavo tin nootropia tou stathmou aytou, tou ALPHA ennoo. To 2000 ta dokimastika den ta deiksate zontana. to 2001 pali, thayma egeneto kai ta deiksate pros ekpliksi olon mas!! to 2002 kai 2003 ade ksana mana gyrisate stin palia taktiki tis magnitoskopisis. Inta simvainei pia me esas? Toso poli pia kostizei i vradini paragogi?
kai to kalo anekdoto einai to eksis: tin Aystralia 2000 tin deiksate kai Live kai se magnitoskopisi to mesimeri dokimastika kai agona. entometaksi diafimistiko trailer gia tin LIVE metadosi den vgike.
Gia tin Malaisia 2000 ginetai ti pio koufo apo ola. Vgazete diafimistiko oti ta dokimastika tha paixtoun magnitoskopimena stis 23:00 to vrady kai argotera to allazete oti tha paixtoun LIVE!! ekeini tin imera eixa ginei tourkos!! -
Ο χρήστης TsimDJ έγραψε:
Εχουμε 8 ωρες διαφορα με την πιστα.
9 για την ακριβεια.
9 ores eimaste emeis brosta i eimaste piso?
9 ωρες πισω ειμαστε.
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
...και μαγνητοσκοπηση στις 15.00 το μεσσημερι.
Αυτό Φάνη που το ξέρεις? Έβγαλε ''ανακοίνωση'' ο σταθμός?
Το αναφερει το Formula 1 στο τευχος Φεβρουαριου.
Aπευθείας μετάδοση F1