-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Τέλος όσον αφορά το πόσο υπολογίζει ο Alpha τη Formula 1 σας προκαλώ να ψάξετε, είναι εύκολο εξάλλου, και να βρείτε πόσα κανάλια σε όλα τον κόσμο, από τις 210 χώρες στις οποίες προβάλλεται η F1, δείχνουν τα δοκιμαστικά της Παρασκευής, πόσα κανάλια έχουν εκπομπή και το Σάββατο και την Κυριακή πριν τον αγώνα, πολλές φορές το Σάββατο και μετά, και πόσα κανάλια κλείνουν το πρόγραμμα τους με τις σαμπάνιες.Για σαμπάνιες δεν ξέρω, αλλά όταν η Ινδία, η Χιλή, το Κουβέιτ και το Κατάρ δείχνουν live τους αγώνες και τα δοκιμαστικά, νομίζω δεν ήταν παράλογο που ζητάμε την PC
Πιο αναλυτικά:
Country TV Channel Race Qualifying Remarks Algeria ART Live Live Arabic com. via Satellite Argentina PSN Live Live Australia Channel 9 Tape Delayed some races live; ITV coverage Austria ORF 1 Live Live most free practices live Bahamas Sunshine Networktape delayed Bahrain ART Live Live Arabic com. via Satellite Belgium Kanaal2 Live Live Dutch commentary RTBF2 Live Live French commentary RTL Live Live German commentary Bosnia BHT Live Brazil Rede Globo Live Live Bulgaria RTL Live via cable or satellite Canada TSN Live Live ITV coverage for races RDS Live Live French commentary Cayman Island CITN Live Speedvision coverage Chile TVN Tape Delayed China Star Sports Live Live Colombia RCN Live Caracol TV Live Croatia Croatian TV Live * * Some races tape delayed Cyprus ANT1 Live Czech Republic PRIMA Live Some races tape delayed Denmark DR1 Live Egypt ART Live Live Arabic com. via Satellite Estonia TV3 Live Faroe Islands SVF Live Finland MTV3 Live Live Sunday warm-up live Canal+ Live Live Pay TV - almost all sessions live France TF1 Live Tape Delayed Kiosque Live Live Digital TV - all sessions live Germany RTL Live Live Sunday warm-up live DF1 Live Live Digital TV - all sessions live Greece ALPHA Live Live Digital TV - all sessions live Holland RTL5 Live Live RTL Live Live German commentary Canal+ Live Live Pay TV - all sessions live Hong Kong Star Sports Live Live Hungary MTV1 Live Live Some qual. & races tape delayed Iceland Channel 1 Live Live India Star Sports Live Live Doordarshan Live Indonesia RCTI Live English commentary Ireland Network 2 Live Live UTV Live Live ITV coverage Israel Channel 5 SportsLive Tape Delayedvia cable, local commentary RTL Live Live via cable, German commentary Italy RAI2\RAI3 Live Live Sunday Warm-up Somtimes Live Tele+ Live Live Pay TV - all sessions live Japan Fuji Sport Live Live Kuwait ART Live Live Arabic com. via Satellite Latvia LNT Live Lebanon Future TV Live Live Local commentary in Arabic ART Live Live Arabic com. via Satellite MTV Live Live French commentary (TF1) Libya ART Live Live Arabic com. via Satellite Lithuania LTV Live Macedonia MTV Live Local commentary Malaysia Star Sports Live Live Malta Net TV Live Live some practices live Mexico PSN Live Live Morocco ART Live Live Arabic com. via Satellite New Zealand TV 1 Live ITV coverage Norway RTL Live Live via cable or satellite NRK Live non-European GPs Tape Delayed Oman ART Live Live Arabic com. via Satellite Pakistan Star Sports Live Live Paraguay S.N.T 9 Live Tape delayed Peru Canal 22 Live Live Via cable only Philippines Star Sports Live Live Poland Canal+ Live Pay TV RTL Live Live Via cable or satellite Portugal RTP1 Live Live Qatar ART Live Live Arabic com. via Satellite Romania ProTV Live Russia RTR Live Live Saudi Arabia Kanal+ Live tape delayed ART Live Live Arabic com. via Satellite Singapore Star Sports Live Live Slovakia TV Markiza Live Some races tape delayed Slovenia Pop TV Live Live ORF 1 Live Live Austrian coverage via satellite South Africa SABC-3 Live Live Spain TVC Live Live Canal+ Live Live Pay TV - all sessions live Sudan ART Live Live Arabic com. via Satellite Sweden TV4 Live Some races tape delayed DR1\DR2 Live Kiosk Live Live Digital TV - all sessions live Switzerland DRS (SF2) Live Live direct sat. feed - all sessions live Taiwan Star Sports Live Live Thailand Star Sports Live Live Tunisia ART Live Live Arabic com. via Satellite Turkey NTV Live Live UEA ART Live Live Arabic com. via Satellite United Kingdom ITV Live Live Some Qualifying Tape Delayed Uruguay Channel 4 Live tape delayed United States Speedvision Live Live via cable or satellite Venezuela Meridiano TV Live Live Canal 8 Live Live Yemen ART Live Live Arabic com. via Satellite
Τις 210 χώρες δεν ξέρω που τις βρήκατε, κ.Πουρναράκη, θα ήθελα να μου αναφέρετε μερικές που δεν έχει η παραπάνω λίστα (εδώ βλέπουμε 77 χώρες και 101 κανάλια).
Αυτό πάντως που εγώ παρατηρώ είναι πως στη λίστα αυτή κυριαρχεί η λέξη 'Live'. Άρα δεν είναι και ΤΟΣΟ αξιέπαινος ο Alpha. Δεν κάνει τίποτα παραπάνω από αυτό που οφείλει, σωστά;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Country TV Channel Race Qualifying Remarks
Greece ALPHA Live Live Digital TV - all sessions live
> > > >Αυτό πάντως που εγώ παρατηρώ είναι πως στη λίστα αυτή κυριαρχεί η λέξη **'Live'**. Άρα δεν είναι και ΤΟΣΟ αξιέπαινος ο Alpha. Δεν κάνει τίποτα παραπάνω από αυτό που οφείλει, σωστά; 1) Ας εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει: . 2) Θα ήθελα να ρωτήσω τον Τάκη ποιό site χρησιμοποιεί κατά την διάρκεια του αγώνα για ενημέρωση σχετικά με τον αγώνα. 3) Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του RTL το οποίο, την μέρα του αγώνα κάνει σύνδεση με την πίστα 45 λεπτά πριν την έκκίνηση (σε όλα τα Grand Prix). 4) Tάκη γνωρίζεις αν σε κάποιες χώρες η μετάδοση της Formula 1 γίνεται **μόνο** από συνδρομητικά κανάλια??
-
Οπως ειδα το προγραμμα το alpha μονο ο αγωνας θα ειναι live.
ΚΡΙΜΑ.TELEYTAIOS ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΕΤΣΙ? -
Δυσκολεύομαι να φανταστώ τι καλύτερο έχει να δείξει ο Alpha Σάββατο ξημερώματα.
Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να σηκωνόμουν τόσο πρωί το Σάββατο για να δω τα δοκιμαστικά ούτως ή άλλως. Τον αγώνα όμως, δεν το συζητώ! Live!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Country TV Channel Race Qualifying Remarks
Greece ALPHA Live Live [b]Digital TV - all sessions live[/b]
> > > >Αυτό πάντως που εγώ παρατηρώ είναι πως στη λίστα αυτή κυριαρχεί η λέξη **'Live'**. Άρα δεν είναι και ΤΟΣΟ αξιέπαινος ο Alpha. Δεν κάνει τίποτα παραπάνω από αυτό που οφείλει, σωστά; 1) Ας εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει: . 2) Θα ήθελα να ρωτήσω τον Τάκη ποιό site χρησιμοποιεί κατά την διάρκεια του αγώνα για ενημέρωση σχετικά με τον αγώνα. 3) Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του RTL το οποίο, την μέρα του αγώνα κάνει σύνδεση με την πίστα 45 λεπτά πριν την έκκίνηση (σε όλα τα Grand Prix). 4) Tάκη γνωρίζεις αν σε κάποιες χώρες η μετάδοση της Formula 1 γίνεται **μόνο** από συνδρομητικά κανάλια??? 5) Στο τέλος της σεζόν θα γίνει το συνιθισμένο αφιέρωμα - ανασκόπηση???
-
Γεια σου ρε Θεμη που τα λες ετσι χυμα!!!!!
εννοω για το post των ξενων καναλιων για τις ζωντανες μεταδοσεις των sessions. Παντως αν παρεις απαντηση απο τον Τακη θα ειναι θαυμα!Πως σας φαινονται οι εκ νεου αλλαγες των sessions;;;
Ξανα παλι οι δοκιμουλες της Παρασκευης όπως και παλια ( 2 σεσιον) και του Σαββατου. Εγω νομιζω κουραστικες ειναι οι πολλες δοκιμες. Εμενα παντως δε μου αρεσαν οι αλλαγες, οπως και ο νεος τροπος qualify. -
Οι χώρες φτάνουν τις 210 καθώς σε πολλές περιπτώσεις αγοράζει τα δικαιώματα ένα κανάλι για αρκετές χώρες (ίδια γλώσσα).
Το μόνο που 'οφείλει' ένα κανάλι βάσει συμβολαίου είναι η απευθείας μετάδοση του αγώνα.
Είδατε πουθενά Παρασκευή;
Προσέξτε τη τελευταία στήλη εκεί φαίνεται πόσα δεν είναι LIVE!
Δεν ξέρω γιατί γράφουν Digital TV δικό τους λάθος είναι...Οι δοκιμές και της Παρασκευής και του Σαββάτου θα προβληθούν την καθιερωμένη ώρα στις 14:30.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας το πρωί στις 07:30 και το μεσημέρι της Κυριακής στις 14:30 θα έχουμε εκπομπή με αρκετά, ενδιαφέροντα πιστεύω θέματα, τα κυριότερα στιγμιότυπα του αγώνα και τον απόηχο.
Ανασκόπηση στο τέλος της χρονιάς! [/list] -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Οι χώρες φτάνουν τις 210 καθώς σε πολλές περιπτώσεις αγοράζει τα δικαιώματα ένα κανάλι για αρκετές χώρες (ίδια γλώσσα).
Το μόνο που 'οφείλει' ένα κανάλι βάσει συμβολαίου είναι η απευθείας μετάδοση του αγώνα.
Είδατε πουθενά Παρασκευή;
Προσέξτε τη τελευταία στήλη εκεί φαίνεται πόσα δεν είναι LIVE!
Δεν ξέρω γιατί γράφουν Digital TV δικό τους λάθος είναι...Οι δοκιμές και της Παρασκευής και του Σαββάτου θα προβληθούν την καθιερωμένη ώρα στις 14:30.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας το πρωί στις 07:30 και το μεσημέρι της Κυριακής στις 14:30 θα έχουμε εκπομπή με αρκετά, ενδιαφέροντα πιστεύω θέματα, τα κυριότερα στιγμιότυπα του αγώνα και τον απόηχο.
Ανασκόπηση στο τέλος της χρονιάς! [/list]Τι λες τωρα ρε Τακη;8.30πμ δε θα μεταδωθει ο αγωνας live;
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Ο αγώνας **θα μεταδοθεί απευθείας **το πρωί στις 07:30 και το μεσημέρι της Κυριακής στις 14:30 θα έχουμε εκπομπή με αρκετά, ενδιαφέροντα πιστεύω θέματα, τα κυριότερα στιγμιότυπα του αγώνα και τον απόηχο.
Ανασκόπηση στο τέλος της χρονιάς! [/list]Τι λες τωρα ρε Τακη;8.30πμ δε θα μεταδωθει ο αγωνας live;
Λέει ο Τάκης κάτι άλλο?
Παντως αν παρεις απαντηση απο τον Τακη θα ειναι θαυμα!
Τελικά γίνονται και θαύματα....
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Ανασκόπηση στο τέλος της χρονιάς! [/list]Λέει ο Τάκης κάτι άλλο?
???
Τελικά γίνονται και θαύματα....
Θαυμα, θαυμα!!!
-
Ρε παιδιά, μία ερώτηση έχω... Το 'αυτόχθονες' και το 'αυτόχειρες' (για την περίπτωση της Williams, το σχόλιο του Τάκη) σημαίνει το ίδιο;;;
Όπως λέμε δηλαδή 'αυτοκτονία' ακούγεται ίδιο με το 'αυτοχθονία';
Εντάξει, κατανοώ το ενδεχόμενο λάθους σε μία ζωντανή μετάδοση, αλλά δεν υπάρχει κανείς από το control που να το επισημαίνει και να διορθώνεται; Μας ακούνε και μικρά παιδιά δηλαδή!!! Μην πάνε να 'αυτοχθονήσουν' καμία φορά τα καημένα...
-
Αν καποιος εχει γραψει τον αγωνα σε βιντεο προσεξτε στο γυρο σχηματισμου, πριν αρχισει ο αγωνας ,σε ενα πλανο φαινετε η BMW του JPM να βγαζει καπνο σαν να καιει λαδια .Δυστηχως δεν μπορεσα να δω τον αγωνα σε επαναληψη γαι να το επιβεβαιωσω( τι βαρβαρο ειναι το κυριακατικο ξυπνημα ).Μπορει βεβαια αν μην εμεινε απο αυτο τον λογο.
Και κατι αλλο, τι ηταν αυτο το αστειο που κυκλοφορησε με ενα δελτιο τυπου στα παντοκ οπως ξεκινησε να λεει ο σχολιαστης του αγωνα ελαχιστο χρονο πριν τον τερματισμο και δεν τελειωσε την φραση του ποτε; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν καποιος εχει γραψει τον αγωνα σε βιντεο προσεξτε στο γυρο σχηματισμου, πριν αρχισει ο αγωνας ,σε ενα πλανο φαινετε η BMW του JPM να βγαζει καπνο σαν να καιει λαδια.Ειπαν οτι ηταν υγρασια απο το διαχυτη του Μοντογια, επειδη ομως φανηκε κανα δυο φορες και ΜΟΝΟ στον Μοντογια, δεν αποκλειεται να ειχε καποιο προβλημα.
Και κατι αλλο, τι ηταν αυτο το αστειο που κυκλοφορησε με ενα δελτιο τυπου στα παντοκ οπως ξεκινησε να λεει ο σχολιαστης του αγωνα ελαχιστο χρονο πριν τον τερματισμο και δεν τελειωσε την φραση του ποτε;
Μηπως για ενα δελτιο τυπου που ελεγε οτι ο Σουμαχερ θα αποσυρθει μετα την Ιαπωνια;;; Δεν ειμαι σιγουρος...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Αν καποιος εχει γραψει τον αγωνα σε βιντεο προσεξτε στο γυρο σχηματισμου, πριν αρχισει ο αγωνας ,σε ενα πλανο φαινετε η BMW του JPM να βγαζει καπνο σαν να καιει λαδια.
Ειπαν οτι ηταν υγρασια απο το διαχυτη του Μοντογια, επειδη ομως φανηκε κανα δυο φορες και ΜΟΝΟ στον Μοντογια, δεν αποκλειεται να ειχε καποιο προβλημα.
Ο καπνος αυτος ειχε μπλε χρωμα (νομιζω ) παντως στο in car πλανο απο την BMW του JPM κατα την εγκαταλειψη του ακουγοταν ο κινητηρας του να πιανει κοφτη με χαμηλες σαλ ,ισως να εμπαινε σε κατασταση SAFE MODE;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν καποιος εχει γραψει τον αγωνα σε βιντεο προσεξτε στο γυρο σχηματισμου, πριν αρχισει ο αγωνας ,σε ενα πλανο φαινετε η BMW του JPM να βγαζει καπνο σαν να καιει λαδια.
Ειπαν οτι ηταν υγρασια απο το διαχυτη του Μοντογια, επειδη ομως φανηκε κανα δυο φορες και ΜΟΝΟ στον Μοντογια, δεν αποκλειεται να ειχε καποιο προβλημα.
Ο καπνος αυτος ειχε μπλε χρωμα (νομιζω ) παντως στο in car πλανο απο την BMW του JPM κατα την εγκαταλειψη του ακουγοταν ο κινητηρας του να πιανει κοφτη με χαμηλες σαλ ,ισως να εμπαινε σε κατασταση SAFE MODE;
και εγώ έτσι νομίζω, προφανώς δεν ήταν υγρασία...
η πλάκα είναι οτι προσπαθούσα όλη μέρα να μη μάθω τί έγινε (έκλεινα ράδια, είχα ειδοποιήσει τους φίλους, είχα βάλει όλους στο σπίτι να ακούνε χαμηλά ειδήσεις και άλλα τετοια) αλλά τελικά μόλις άρχισε η εκπομπή του άλφα στις 14:30 τα 'μαρτύρησε' όλα ο τάκης -
Ελεος ρε παιδιά. Στους υπότιτλους από την συνέντευξη τύπου λέει κάπου ο Kimi
'But, you know, we got second place again. It's not very nice to finish second almost every time but we were just not quick enough to win the title this year. But at least we didn't lose because of bad driving.'
Και οι υπότιτλοι στην τελευταία πρόταση λένε 'Τουλάχιστον δεν χάσαμε το πρωτάθλημα από κακό ΟΔΗΓΟ'
Και πέρνει το λόγο αμέσως ο Τάκης ή ο Αντρέα (δεν είμαι σίγουρος) και επαναλαμβάνουν την κοτσάνα.Δεν θα έπρεπε να κοιτάνε τις δηλώσεις στα αγγλικά προτού σχολιάσουν, ή κάποιος να διορθώνει αυτά τα μαργαριτάρια σε κάθε περίπτωση. Μιλάμε για απλά αγγλικά, ειδικά από οδηγούς που δεν είναι καν η μητρική τους γλώσσα
-
Μια ερώτηση για τον Τάκη...
Το Σάββατο το μεσημέρι, καθώς παρακολουθούσα το Σούπερ Σάββατο του ΑΝΤ1, είπε για την F1 και τα σαββατιάτικα δοκιμαστικά (και μου την έσπασε κιόλας) και ταυτόχρονα έδειχνε εικόνες από αυτά...
Θέλω να ρωτήσω, ο ΑΝΤ1 είχε το δικαίωμα να δείξει εικόνες από τα δοκιμαστικά όσο ο ALPHA δεν τα είχε δείξει ακόμα???
Και κάτι άλλο... Μετά τον αγώνα ο ΑLPHA δίνει στα άλλα κανάλια το υλικό για να το δείξουν στις ειδήσεις??? -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Όπως λέμε δηλαδή 'αυτοκτονία' ακούγεται ίδιο με το 'αυτοχθονία';Πιστεύω πως πιο σημάντικό λάθος ήταν η ονομασία της αριστερής στροφής 180 μοιρών μετά την γέφυρα ως ''spoon curve'' από αυτό το που αναφέρεις naso. To περίεργο είναι ότι ο Σε'ι'τανίδης την έλεγε σωστά και ο Τάκης λάθος. Μα καλά δεν διορθώνει ο ένας τον άλλο. Αν όχι στην απευθείας μετάδοση, τουλάχιστον κατά την διάρκεια των διαφημιστικών διαλειμμάτων.
Λοιπόν θα ήθελα να αναφέρω και κάτι άλλο. Εδώ και 2-3 Grand Prix ο Alpha μέσω NOVA δείχνει Formula 1. Μια μέρα όταν είδα από την συχνότητα του Alpha μετά από πολύ καιρό να διαφημίζει την NOVA και να προτρέπει τους τηλεθεατές να γίνουν συνδρομητές, σκέφτηκα να δοκιμάσω όταν έχει Grand Prix να δω αν κάτι έχει αλλάξει. Και είχε. Είδες Τάκη που το πρόβλημα δεν ήταν κάποιος αναμεταδότης αλλά η ξεροκεφαλιά κάποιων ανθρώπων, που προσπαθούσες τότε να τους καλύψεις?
-
Ο χρήστης gsina έγραψε:
Ελεος ρε παιδιά. Στους υπότιτλους από την συνέντευξη τύπου λέει κάπου ο Kimi
'But, you know, we got second place again. It's not very nice to finish second almost every time but we were just not quick enough to win the title this year. But at least we didn't lose because of bad driving.'
Και οι υπότιτλοι στην τελευταία πρόταση λένε 'Τουλάχιστον δεν χάσαμε το πρωτάθλημα από κακό ΟΔΗΓΟ'
Και πέρνει το λόγο αμέσως ο Τάκης ή ο Αντρέα (δεν είμαι σίγουρος) και επαναλαμβάνουν την κοτσάνα.Δεν θα έπρεπε να κοιτάνε τις δηλώσεις στα αγγλικά προτού σχολιάσουν, ή κάποιος να διορθώνει αυτά τα μαργαριτάρια σε κάθε περίπτωση. Μιλάμε για απλά αγγλικά, ειδικά από οδηγούς που δεν είναι καν η μητρική τους γλώσσα
Αν δεις και ακούσεις προσεκτικά θα δεις ότι δεν είναι τόσο ξεκάθαρο τι λέει. Εμένα μου φάνηκε κάτι σαν 'we didn't lose from a bad....(παύση) driv***'. Εκεί φαίνεται να τα μπερδέυει λίγο αφού δεν ολοκληρώνει τη 'προφορά' της λέξης...
-
Και έτσι όπως λες να είναι Γιάννη πάλι μέχρι το μεσημέρι θα μπορούσαν να δουν τα sites που δημοσιευαν ήδη την press conference.
Αν είχαν αμφιβολίες θα μπορούσαν να τις λύσουν εκεί
Δεν έχουν καμμιά δικαιολογία
Aπευθείας μετάδοση F1