-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Κατι ακουσα για Κινα, σωστα Τακη;
Δυστυχώς όχι...
Βρε καλυτερα που δεν πατε!!!Κυκλοφορει SARS!!!
-
Τάκη τώρα που κάθε Κυριακή βράδυ στον Alpha προβάλεται εκπομπή για το ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, ηεκπομπή για την Formula 1 πότε θα γίνεται από εδώ και πέρα???
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Τάκη τώρα που κάθε Κυριακή βράδυ στον Alpha προβάλεται εκπομπή για το ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, ηεκπομπή για την Formula 1 πότε θα γίνεται από εδώ και πέρα???Την ώρα που ήταν δεν αλλάζει τίποτα...
-
Έχω μια ερώτηση να κάνω προς τους δημοσιογράφους -αν και δε θυμάμαι πως ακριβώς σχολίασαν την έξοδο του M.S εκεί στον Alpha, μιλώ γενικά αλλά επειδή δε ξέρω σε ποιο post να την κάνω και επειδή είναι προς ΜΜΕ γενικότερα για αυτό την κάνω εδώ-
Γιατί όταν ένας οποιοσδήποτε οδηγός βγαίνει εκτός πίστας όπως ο MS σήμερα τότε λέτε πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινητου στο τάδε σημείο και βγήκε εκτός πίστας ενώ όταν ο οδηγός αυτός είναι ο MS τότε η είδηση μετατρέπεται ότι το αυτοκίνητο του MS βγήκε εκτός πίστας;;;; Το αυτοκίνητο του MS μόνο του πάει τηλεκατευθυνόμενο είναι;;;
-
Για ακόμα μια φορά η σημαία του τερματισμού έπεσε λυτρωτικά και μας απάλαξε από την ακατάσχετη φλυαρία του κ.Πουρναράκη σχετικά με το Villeneuve. Καταλαβαίνω ότι κάπως έπρεπε να γεμίσει ο χρόνος, αλλά αυτή η βεβαιότητα για την απογοήτευση του Καναδού και των οπαδών του με ζάλισε πρωϊνιάτικα.
Καταρχήν αυτή την απογοήτευση όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις δεν την συμμερίζεται τόσο έντονη ο Καναδός, και σίγουρα όχι οι οπαδοί του (ή τουλάχιστον αυτοί που δεν πετάνε στα σύννεφα). Κάτι τέτοιο μάλιστα είναι λογικό αν αναλογιστεί κανείς τα 5 χρόνια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας που σπατάλησε ο Jacques στη νεοσύστατη BAR. Η σημερινή εμφάνιση με τη Renault ύστερα από ένα σημείο μας έδειξε τον ζήλο του Καναδού με αποκορύφωμα το γεγονός ότι ο τελευταίος γύρος του αγώνα ήταν και ο ταχύτερός του. Η Renault ήταν πιο γρήγορη από τη Jaguar στα 2 πρώτα κομμάτια του γύρου, αλλά δυστυχώς δεν είχε την ταχύτητα που χρειαζόταν στην μεγάλη ευθεία για να προσπεράσει. Από την άλλη ο Villeneuve προτίμησε να μη ρισκάρει με μια βουτιά, ριψοκινδυνεύοντας μια άδοξη εγκατάλειψη στον πρώτο του αγώνα μετά από ένα χρόνο. Προσωπικά θα το προτιμούσα, αν και λογικά σκεπτόμενος σίγουρα δεν μου φαίνεται λογική μια τέτοια κίνηση.
Ο Villeneuve δεν μπορεί σε καμία περίπτωση (τουλάχιστον ακόμα) να κοιτάξει τον Alonso στα μάτια. Έδειξε όμως ότι δεν είναι μακριά, ότι έχει την όρεξη, και ότι με λίγα αγωνιστικά χιλιόμετρα ακόμα στην πλάτη του μπορεί εύκολα να φέρει τη Renault στους βαθμούς. Ο ίδιος δηλώνει ορεξάτος και έτοιμος για το γιαπωνέζικο GP. Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε, και φυσικά να τον κρίνουμε στο τέλος της χρονιάς.Ο χρήστης k έγραψε:
Γιατί όταν ένας οποιοσδήποτε οδηγός βγαίνει εκτός πίστας όπως ο MS σήμερα τότε λέτε πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινητου στο τάδε σημείο και βγήκε εκτός πίστας ενώ όταν ο οδηγός αυτός είναι ο MS τότε η είδηση μετατρέπεται ότι το αυτοκίνητο του MS βγήκε εκτός πίστας;;;; Το αυτοκίνητο του MS μόνο του πάει τηλεκατευθυνόμενο είναι;;;Κι εγώ κάπου το διάβασα αυτό, αλλά δε νομίζω να το είπαν και στον alpha. Όπως και να'χει είχε πολύ γέλιο η υπόθεση!
-
Χμ...
για άλλη μια φορά ο ALPHA, με εξέπληξε με την ακρίβεια και την αξιοπιστία του.ΕΛΕΟΣ
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Για ακόμα μια φορά η σημαία του τερματισμού έπεσε λυτρωτικά και μας απάλαξε από την ακατάσχετη φλυαρία του κ.Πουρναράκη σχετικά με το Villeneuve.Καλά μόνο αυτό σε πείραξε!!!!! Ότι έκαναν το σηνύγορο του MS και προσπαθούσαν να τον δικαιολογήσουν δε σε πείραξε!!! Εδώ μας είπαν ότι είδαν κραδασμούς στο τιμόνι.
Να σου πω την αλήθεια μέχρι εδώ το περίμενα. Επανελειμένα έχω πει ότι οι άνθρωποι δεν είναι αντικειμενικού άλλο από το ότι δε θέλουν να το παραδεχτούν.
Μέχρι σήμερα τουλάχιστον έλεγα πως ο T.Π είναι ένας αρκετά καλός δημοσιογράφος αρκετά κατατοπισμένος με το χώρο του αυτοκινήτου και γνώστης της F1. Σήμερα όμως για πρώτη φορά είδα τον A.Π. να διορθώνει τον Τ.Π σε κάποια στιγμή που είχε πάρει φόρα και το πιο τραγικό ο Α.Π είχε δίκαιο.
Αν είναι δυνατόν ευτυχώς η δηστυχώς το πρωτάθλημα τελειωνει σε λίγο και θα γλιτώσουμε -
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Για ακόμα μια φορά η σημαία του τερματισμού έπεσε λυτρωτικά και μας απάλαξε από την ακατάσχετη φλυαρία του κ.Πουρναράκη σχετικά με το Villeneuve. Καταλαβαίνω ότι κάπως έπρεπε να γεμίσει ο χρόνος, αλλά αυτή η βεβαιότητα για την απογοήτευση του Καναδού και των οπαδών του με ζάλισε πρωϊνιάτικα.
Καταρχήν αυτή την απογοήτευση όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις δεν την συμμερίζεται τόσο έντονη ο Καναδός, και σίγουρα όχι οι οπαδοί του (ή τουλάχιστον αυτοί που δεν πετάνε στα σύννεφα). Κάτι τέτοιο μάλιστα είναι λογικό αν αναλογιστεί κανείς τα 5 χρόνια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας που σπατάλησε ο Jacques στη νεοσύστατη BAR. Η σημερινή εμφάνιση με τη Renault ύστερα από ένα σημείο μας έδειξε τον ζήλο του Καναδού με αποκορύφωμα το γεγονός ότι ο τελευταίος γύρος του αγώνα ήταν και ο ταχύτερός του. Η Renault ήταν πιο γρήγορη από τη Jaguar στα 2 πρώτα κομμάτια του γύρου, αλλά δυστυχώς δεν είχε την ταχύτητα που χρειαζόταν στην μεγάλη ευθεία για να προσπεράσει. Από την άλλη ο Villeneuve προτίμησε να μη ρισκάρει με μια βουτιά, ριψοκινδυνεύοντας μια άδοξη εγκατάλειψη στον πρώτο του αγώνα μετά από ένα χρόνο. Προσωπικά θα το προτιμούσα, αν και λογικά σκεπτόμενος σίγουρα δεν μου φαίνεται λογική μια τέτοια κίνηση.
Ο Villeneuve δεν μπορεί σε καμία περίπτωση (τουλάχιστον ακόμα) να κοιτάξει τον Alonso στα μάτια. Έδειξε όμως ότι δεν είναι μακριά, ότι έχει την όρεξη, και ότι με λίγα αγωνιστικά χιλιόμετρα ακόμα στην πλάτη του μπορεί εύκολα να φέρει τη Renault στους βαθμούς. Ο ίδιος δηλώνει ορεξάτος και έτοιμος για το γιαπωνέζικο GP. Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε, και φυσικά να τον κρίνουμε στο τέλος της χρονιάς.Γιατί όταν ένας οποιοσδήποτε οδηγός βγαίνει εκτός πίστας όπως ο MS σήμερα τότε λέτε πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινητου στο τάδε σημείο και βγήκε εκτός πίστας ενώ όταν ο οδηγός αυτός είναι ο MS τότε η είδηση μετατρέπεται ότι το αυτοκίνητο του MS βγήκε εκτός πίστας;;;; Το αυτοκίνητο του MS μόνο του πάει τηλεκατευθυνόμενο είναι;;;
Κι εγώ κάπου το διάβασα αυτό, αλλά δε νομίζω να το είπαν και στον alpha. Όπως και να'χει είχε πολύ γέλιο η υπόθεση!
'I'm happy that we pushed to the end, but I'm not happy with the position at the end,' complained Villeneuve, who has signed a three-race deal with Renault until the end of the season.
'It was fun. I could fight until the end. That made it fun but it wasn't for any points so that was a little bit annoying.'
-
Ο χρήστης k έγραψε:
Για ακόμα μια φορά η σημαία του τερματισμού έπεσε λυτρωτικά και μας απάλαξε από την ακατάσχετη φλυαρία του κ.Πουρναράκη σχετικά με το Villeneuve.
Καλά μόνο αυτό σε πείραξε!!!!! Ότι έκαναν το σηνύγορο του MS και προσπαθούσαν να τον δικαιολογήσουν δε σε πείραξε!!! Εδώ μας είπαν ότι είδαν κραδασμούς στο τιμόνι.
Να σου πω την αλήθεια μέχρι εδώ το περίμενα. Επανελειμένα έχω πει ότι οι άνθρωποι δεν είναι αντικειμενικού άλλο από το ότι δε θέλουν να το παραδεχτούν.
Μέχρι σήμερα τουλάχιστον έλεγα πως ο T.Π είναι ένας αρκετά καλός δημοσιογράφος αρκετά κατατοπισμένος με το χώρο του αυτοκινήτου και γνώστης της F1. Σήμερα όμως για πρώτη φορά είδα τον A.Π. να διορθώνει τον Τ.Π σε κάποια στιγμή που είχε πάρει φόρα και το πιο τραγικό ο Α.Π είχε δίκαιο.
Αν είναι δυνατόν ευτυχώς η δηστυχώς το πρωτάθλημα τελειωνει σε λίγο και θα γλιτώσουμε'Then I had a spin as I was following Alonso very closely in his slipstream and lost downforce.'
Αυτό ξέρεις τι συνέπεια έχει στο τιμόνι του μονοθεσίου?Θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό να κάνεις κάπου ένα στιγμιαίο λάθος και ο συνάδελφος σου να διορθώσει το λάθος σου. Συμβαίνει συνέχεια σε κάθε στιγμή της ζωής όλων μας και όχι μόνο στην τηλεόραση. Τώρα ποια ιδιοτέλεια οδηγεί τα γραφόμενα σου δεν γνωρίζω ούτε και θέλω να μάθω.
Μπορείς να απαλλαγείς νωρίτερα αποφεύγοντας να παρακολουθήσεις τα τελευταία 2 GP. -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
'Then I had a spin as I was following Alonso very closely in his slipstream and lost downforce.'
Αυτό ξέρεις τι συνέπεια έχει στο τιμόνι του μονοθεσίου?Συγγνώμη τώρα, αλλά εσύ δηλαδή πού ξέρεις;;; Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και να αποφεύγω τέτοιου είδους απαντήσεις, αλλά εδώ μιλάμε για άκρα. Ο άνθρωπος νομίζω δεν αναφερόταν στους κραδασμούς που είπες κατά τη στιγμή του τετ-α-κε. Αλλά νωρίτερα είχες πει ότι έχει κραδασμούς. Αλλά εν πάση περιπτώσει, είχε δεν είχε κραδασμούς, δηλαδή μόνο ο Γερμανός έχει κραδασμούς άμα μπει στο slipstream ενός προπορευόμενου μονοθεσίου; Ας μην το έκανε, να απέφευγε και κραδασμούς και τετ-α-κε. Δηλαδή τι, πρέπει να λέμε ότι είναι κορυφαίος πιλότος επειδή έκανε ταχύτερο γύρο στο τέλος, αλλά δεν πρέπει να λέμε ότι έκανε πατάτα και μάλιστα αψυχολόγητη, αφού δεν κυνηγούσε τίποτα σήμερα; Δεν καταλαβαίνω!!!
[...]Μπορείς να απαλλαγείς νωρίτερα αποφεύγοντας να παρακολουθήσεις τα τελευταία 2 GP.
Τώρα αυτό είναι απάντηση δημοσιογράφου;;; Τι να σου πω; Μας αναγκάζεις να πούμε ότι μακάρι να είχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε από άλλη πηγή τα GP, ώστε πραγματικά να απαλλαχθούμε από τον Alpha. Το κορυφαίο ποιο είναι;;; Με αναγκάζετε να το πω, δεν θα έλεγα τίποτα. Σε διαφήμιση σήμερα, στο σταθμό σας αναφέρει: 'Με σεβασμό στον τηλεθεατή'... (ή κάπως έτσι) Εντάξει, δεν σχολιάζω άλλο!
-
Μέχρι σήμερα τουλάχιστον έλεγα πως ο T.Π είναι ένας αρκετά καλός δημοσιογράφος αρκετά κατατοπισμένος με το χώρο του αυτοκινήτου και γνώστης της F1.
** takisp έγραψε: **
Τώρα ποια ιδιοτέλεια οδηγεί τα γραφόμενα σου δεν γνωρίζω ούτε και θέλω να μάθω.
Καλά πολύ καιρό είχα να γελάσω τόσο.
Η αλήθεια είναι πως η κίνησή μου αυτή κάπου αποβλέπει. Που ξέρεις άμα σας διώξουν από το κανάλι να πάρω εγώ την εκπομπή σας. Μα καλά είμαστε σοβαροί τώρα.Μπορείς να απαλλαγείς νωρίτερα αποφεύγοντας να παρακολουθήσεις τα τελευταία 2 GP.
Μπράβο τη βρήκατε τη λύση πάλι κ. Πουρναράκη. Πολύ θα το θέλατε να σταματήσουμε να παρακολουθούμε - δε ξέρω όμως αν θα το ήθελαν εξίσου και στον Α- και ακόμα περισότερο να κρίνουμε και να σχολιάζουμε τα λεγόμενά σας. Αλλά λυπάμε πολύ δε θα σας κάνουμε αυτή τη χάρη.
Αν υπήρχε άλλο μέσο να παρακολουθήσω τους αγώνες να είστε σίγουρος πως θα το έκανα αλλά αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παρακολουθώ την εκπομπή σας και θα συνεχίσω να το κάνω, δεν προτείθεμαι επ' ουδενί να σταματήσω να βλέπω τους αγώνες μόνο και μόνο για να μη σας ακούω. Δε θα σταματήσω να ασχολούμαι με κάτι που με γεμίζει. Θα συνεχίσω να τους βλέπω και ακόμα θα συνέχισω να λέω την άποψή μου είται σας αρέσει είται όχι. -
Ά, ρε RTL ποτέ να μην πεθάνεις...
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Καταρχήν αυτή την απογοήτευση όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις δεν την συμμερίζεται τόσο ** έντονη ** ο Καναδός...'I'm happy that we pushed to the end, but I'm not happy with the position at the end,' complained Villeneuve, who has signed a three-race deal with Renault until the end of the season.
'It was fun. I could fight until the end. That made it fun but it wasn't for any points so that was a little bit annoying.'
Νομίζω ότι δουλευόμαστε. Δεν είπα εγώ ότι ο Villeneuve πετάει από τη χαρά του, ούτε φυσικά ότι δεν νιώθει κάποια μικρή απογοήτευση για αυτή τη θέση (όπως και όλοι οι οπαδοί του). Εγώ τόνισα τον προβληματισμό και γενικά το όλο ΜΟΙΡΟΛΟΙ όπως παρουσιάστηκε εκ μέρους σου. Νομίζω ήταν ακραίο και απ' όσο γνωρίζω δεν είναι απλά προσωπική γνώμη. Αν θες άκου την, αν δεν θες μην το κάνεις.
Υ.Γ. Νομίζω ότι η απάντηση προς τον k
Μπορείς να απαλλαγείς νωρίτερα αποφεύγοντας να παρακολουθήσεις τα τελευταία 2 GP
παραείναι λάθος και ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Δηλαδή τι, πρέπει να λέμε ότι **είναι κορυφαίος πιλότος **επειδή έκανε ταχύτερο γύρο στο τέλος, αλλά δεν πρέπει να λέμε ότι έκανε πατάτα και μάλιστα αψυχολόγητη, αφού δεν κυνηγούσε τίποτα σήμερα; Δεν καταλαβαίνω!!!Ρε παιδιά για μισό λεπτό. Άκουσε κανείς από εσάς να λέει ο Τάκης με αφορμή το τετακέ του Schumacher ότι 'είναι κορυφαίος πιλότος'??? Το ότι πολύ σπάνια κάνει τέτοια λάθη ο Γερμανός είναι γεγονός, και όταν ξαφνιάζεται κάποιος στιγμιαία βλέποντας τον να κάνει λάθος είναι απόλυτα κατανοητό.
Όταν συμβαίνει κάτι σπάνιο στην Formula 1, λογικό είναι να ξαφνιάζεται κάποιος και μάλιστα ο εκφωνητής ο οποίος είναι και υπεύθυνος για να 'περάσει' την εικόνα σε εμάς τους τηλεθεατές.
Επεμβαίνω, γνωρίζοντας τον κίνδυνο να αποκαλεστώ ξανά 'δικηγόρος' του ενός ή του άλλου. Απλά θεωρώ άδικο να κατηγορείς κάποιον χωρίς λόγο και αιτία και μάλιστα τόσο σκληρά.Φίλε nasos79, δεν θα έπρεπε να σου προκαλέσει εντύπωση η πρόταση του Τάκη -με την οποία συμφωνώ κιόλας-: 'Μπορείς να απαλλαγείς νωρίτερα αποφεύγοντας να παρακολουθήσεις τα τελευταία 2 GP.' αλλά η φράση που προηγήθηκε: '...ευτυχώς η δηστυχώς το πρωτάθλημα τελειωνει σε λίγο και θα γλιτώσουμε...'.
Πέρα από όλα αυτά πιστεύω ότι όλα ξεκινούν από την λανθασμένη εντύπωση κάποιων ότι οι παρουσιαστές δεν είναι αντικειμενικοί, αλλά 'φανατικοί οπαδοί' κάποιας ομάδας ή κάποιου πιλότου. Αυτό είναι άδικο γιατί και οι δύο όταν εκφράζουν την προσωπική τους άποψη, πάντα το τονίζουν 'σύμφωνα με την δική μας άποψη'. Όπως έγινε και σήμερα, λέγοντας ο Τάκης ότι κατά σειρά οι καλύτεροι πιλότοι της νέας γενιάς είναι ο Kimi, JPM, Button Alonso -νομίζω αυτή ήταν η σειρά που είπε χωρίς να είμαι σίγουρος- λέγοντας στο τέλος ότι αυτό το σχόλιο αποτελούσε προσωπική του άποψη.
Τώρα το να κατηγορούμε τον Χ ή τον Υ που κακώς τόλμησε να ξαφνιαστεί στιγμιαία λόγω οδιγικού λάθους του Schumacher είναι ανούσιο... Για να το πω και αλλιώς δεν χιονίζει και κάθε μέρα στην Αθήνα ε?
-
Ο χρήστης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ έγραψε:
Χμ...
για άλλη μια φορά ο ALPHA, με εξέπληξε με την ακρίβεια και την αξιοπιστία του.ΕΛΕΟΣ
Ακριβώς .....Εμπιστεύτηκα το site και είδα μισό αγώνα το πρωί 10 γύρους μετά την εκκίνηση περίπου και τον άλλο μισό το μεσημέρι μιας και ήμουν στυμένος από τις 3 αλλά μάταια...
Τελικά εκεί που πήγαινα να φύγω βλέπω το σήμα της εκπομπής(αμέσως το ρολόι) και μετά το εύλογο ερώτημα: ε καλά μας δουλεύουν??? -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
[...]Μπορείς να απαλλαγείς νωρίτερα αποφεύγοντας να παρακολουθήσεις τα τελευταία 2 GP.Μήπως νομίζετε πως κατέχετε το... 'παγκόσμιο μονοπώλιο' στην κάλυψη αγώνων F1; Μας προτείνετε δηλαδή να σταματήσουμε να βλέπουμε F1 εφόσον ΜΟΝΟ ο Alpha 'μπορεί' ή να βρούμε κάποιο άλλο κανάλι για να παρακολουθούμε; Σας προτρέπω λοιπόν αυτό που μόλις τώρα δηλώσατε να το ανακοινώσετε στο επόμενο Γκραν Πρί ζωντανά μπροστά σε όλους τους τηλεθεατές σας εφόσον δεν μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση στο Ίντερνετ...
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Μήπως νομίζετε πως κατέχετε το... 'παγκόσμιο μονοπώλιο' στην κάλυψη αγώνων F1; Μας προτείνετε δηλαδή να σταματήσουμε να βλέπουμε F1 εφόσον ΜΟΝΟ ο Alpha 'μπορεί' ή να βρούμε κάποιο άλλο κανάλι για να παρακολουθούμε; Σας προτρέπω λοιπόν αυτό που μόλις τώρα δηλώσατε να το ανακοινώσετε στο επόμενο Γκραν Πρί ζωντανά μπροστά σε όλους τους τηλεθεατές σας εφόσον δεν μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση στο Ίντερνετ...Νομιζω οτι την καλυτερη απαντηση την εχει δωσει το ποστ του Αγγελου
Φίλε nasos79, δεν θα έπρεπε να σου προκαλέσει εντύπωση η πρόταση του Τάκη -με την οποία συμφωνώ κιόλας-: 'Μπορείς να απαλλαγείς νωρίτερα αποφεύγοντας να παρακολουθήσεις τα τελευταία 2 GP.' αλλά η φράση που προηγήθηκε: '...ευτυχώς η δηστυχώς το πρωτάθλημα τελειωνει σε λίγο και θα γλιτώσουμε...'.
Απορω με την επιθετικοτητα σας στο συγκεκριμενο ατομο και δε νομιζω οτι του αξιζει να βγαζετε τα οποια νευρα σας στη δουλεια του αλλου. Ενοειται οτι μερικες φορες η κουραση εξαντλει εστω και την πιο μεγαλη υπομονη. Δε σας προτρεπω να γραφετε στον Τακη γλυκολογα, ειτε μηνυματα συμπαραστασης αλλα λιγη ευγενεια δε θα εβλαπτε.
Σχετικα με το σαιτ του Αλφα, απλα να θυμαστε οτι το rally.gr (παντα) αλλα και το φορουμ (οποτε ρωτατε τον Τακη) εχει τις σωστες ωρες μεταδωσης. Απλες λυσεις.
-
Και βλεπω δεν εχει αναφερθει η κορυφαια στιγμη σχολιασμου F1 ολων των εποχων.
'Εδω βλεπουμε τον Ραλφ Σουμαχερ που εχει πεσει πολυ πισω, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ!!!'Γενικα πιστευω οτι η μεταδοση ηταν υπερβολικα ντεφορμε μαλλον λογω πρωινου ξυπνηματος αλλα αυτο δεν πιστευω οτι δειχνει μεγαλο επαγγελματισμο. Αν δεν μπορουμε να ξυπνησουμε το πρωι στις 6, κοιμομαστε απο τις 8
Τωρα ομως να λες οτι εχασε 7' μεσα στο πιτλειν λογω Μιναρντι ενας πιλοτος ΠΑΡΑΠΑΕΙ!
Ντε και καλα πρεπει να νικανε οι ΜΣ και ΚΡ, και οτι αλλο και να συμβει πρεπει να βρουμε τι πηγε στραβα;ΥΓ Τι ειχε μεγαλυτερη διαρκεια; η μεταδοση ή οι διαφημισεις;
Σοβαρα τωρα. Παρακαλω οποιον εχει καποια διευθυνση να διαμαρτυρηθουμε για τις διαφημισεις ας τη βαλει ή ας μου τη στειλει με pm. Ειτε στη FIA (ή FOM) ειτε στο ραδιοτηλεοπτικο συμβουλιο. -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Τώρα το να κατηγορούμε τον Χ ή τον Υ που κακώς τόλμησε να ξαφνιαστεί στιγμιαία λόγω οδιγικού λάθους του Schumacher είναι ανούσιο... Για να το πω και αλλιώς δεν χιονίζει και κάθε μέρα στην Αθήνα ε?Σωστό, αλλά μετά από δυό ανάσες που θα καταλάβουμε πως χιόνισε τελικά, ΝΑ ΠΟΥΜΕ 'ξέρετε, τελικά όντως χιόνι ήταν, και όχι βροχή από πούπουλα που νομίσαμε αρχικώς'...
Λάθη κάνουν όλοι, από τον θεατή, τον φίλαθλο, τον εκφωνητή, τον Γιούνγκ, τον Μοντόγια, μέχρι ακόμα και τον Σουμάχερ.
Όπως και όλοι έχουν τις καλές τους στιγμές.
Το θέμα είναι να αντιμετωπίζουμε όλες τις στιγμές ολονών με το ίδιο χιούμορ, δηκτικότητα και αποδοχή, τηρώντας ίσες αποστάσεις. -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Σχετικα με το σαιτ του Αλφα, απλα να θυμαστε οτι το rally.gr (παντα) αλλα και το φορουμ (οποτε ρωτατε τον Τακη) εχει τις σωστες ωρες μεταδωσης. Απλες λυσεις.Πολύ σωστή η παρατήρηση, αλλά αυθόρμητα επόμενο είναι να αναλογιστώ τι χανίο είναι το κανάλι αυτό!!!
Χωρίς αυτό να έχει να κάνει απολύτως καθόλου με την εκπομπή για την Φ1, για να μην παρεξηγηθώ.
Aπευθείας μετάδοση F1