-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Νομίζω πως μία χρονιά έχει βγει πρωταθλητής χωρίς να έχει βγει η ομάδα του πρωταθλήτρια.Και τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά, για να καταλάβω και εγώ?
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Νομίζω πως μία χρονιά έχει βγει πρωταθλητής χωρίς να έχει βγει η ομάδα του πρωταθλήτρια.
Και τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά, για να καταλάβω και εγώ?
Αυτό το έιπα με αφορμή το απόφθεγμα:
'Η στατιστική είναι σαν το μπικίνι. Αποκαλύπτει πολλά, κρύβει όμως το πιο ουσιώδες.'Εννοώ λοιπόν ότι ο Schumacher είχε ένα καλό αυτοκίνητο όταν έβγαινε πρωταθλητής που σε συνδυασμό με την αδιαμφισβήτητη οδηγική του ικανότητα καθώς κ με το γεγονός ότι δεν υπήρχε τις περισσότερες φορές ουσιώδης ανταγωνισμός, έπαιρνε τις νίκες σαν καραμελάκια. Για να γίνω πιο σαφής. Θα ήταν εντυπώσιακότερο το κατόρθωμα του Γερμανού αν συνεβαίνε σε μια εποχή που γινόταν της κακομοίρας από πλευράς ανταγωνισμού. Άσε που έχει εξωφρενική αξιοπιστία!!!
Κατάλαβες τώρα τι εννοώ? Ελπίζω να σε κάλυψα!
-
Οσων αφορα την φοβερη αξιοπιστια δεν δημιουργηθηκε απο μονη της αλλα κυριος υπευθυνος ηταν ο Schumi. Αυτος βοηθησε την Ferrari και με την αριστη συνεργασια με τους μηχανικους να φτιαξουν αυτο το... θαυμα . Σου υπενθυμιζω την χαρακτηριστικη του δηλωση οτν πρωτοπηγε στην Ferrari '' Στην Benneton οταν εβλεπαν μια σταγονα λαδι ελυναν ολο το μονοθεσιο για να δουν απο που προερχεται. Στην Ferrari απλα το σκουπιζουν''
-
ΛΑΘΟΣ Raikkonen το 94 το πηρε η Williams κ το 95 h Benetton..George Tabs ωραιος...Αφου το συμβολαιο του λεει να επιλεγει παντα τους δυνατοτερους πιλοτους για team-mates οπως φυσικα ο Barrichello...
Gia auto to logo eipa 'nomizw'...
O Schumacher einai safes oti porwnetai me ton eswteriko antagwnismo!Έτσι έτσι, εσωτερικός ανταγωνισμός θα πει πως εάν είμαι πρώτος κερδίzω εγώ, αν είμαι δεύτερος, όχι αναγκαστικά, απλά πίσω από τον teammate μου κάνει αυτός στην άκρη και κερδίζω πάλι εγώ. Το μάθαμε το κόλπο τόσες φορές που το 'χει κάνει
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Οσων αφορα την φοβερη αξιοπιστια δεν δημιουργηθηκε απο μονη της αλλα κυριος υπευθυνος ηταν ο Schumi. Αυτος βοηθησε την Ferrari και με την αριστη συνεργασια με τους μηχανικους να φτιαξουν αυτο το... θαυμα . Σου υπενθυμιζω την χαρακτηριστικη του δηλωση οτν πρωτοπηγε στην Ferrari '' Στην Benneton οταν εβλεπαν μια σταγονα λαδι ελυναν ολο το μονοθεσιο για να δουν απο που προερχεται. Στην Ferrari απλα το σκουπιζουν''ΕΛΕΟΣ τι άλλο θα ακούσουμε μία ομάδα μόνος του ειναι, στο τέλος θα μας πείτε ότι πέρνει το κατσαβίδι και το στείνει μόνος του το αυτοκίνητο.
Άλλωστε φίλε μου στο παραπάνω post φάσκεις και αντιφάσκεις μόνος του. Γιατί δηλαδή στη Bennetton δεν μπορούσε να συνεργαστεί με τους μηχανικούς και ξαφνικά με το που άλλαξε ομάδα έγινε και μηχανικός:::
Απλά στη Ferrari εκείνο το καιρό ήρθαν κάποια άτομα που ήξεραν καλά τη δουλεία και έτσι ξαναέγινε ομάδα.
Την αεροδυναμική μόνος του τη σχεδιάζει η τον βοηθά και κανένας άλλος;;; -
Μα σε θέματα αξιοπιστίας δε μπορεί να είναι ένας οδηγός υπέυθυνος! Πείτε ένα παράδειγμα για το πως με παρατηρήσεις του ένας οδηγός, μπορεί να βελτιώσει την αξιοπιστία ενός μονοθεσίου!?! Ο οδηγός μπορεί να συνεισφέρει με παρατηρήσεις του σε βελτίωση της απόδοσης του μονοθεσίου του κ να δώσει μία εικόνα στους μηχανικούς για το πως συμπεριφέρεται το μονοθέσιο. Πως ο Schumi μπορεί να βοηθήσει στην αξιοπιστία πέρα από το να συμπληρώνει ατελείωτους γύρους δοκιμών???
-
Το αυγο εκανε την κοτα ή η κοτα το αυγο ;
Ολο τα ιδια και τα ιδια αναμασαμε.Η ιστορια γραφει κατι .Καλως ή κακως αυτο ειναι και πρεπει να το δεχτουμε. -
Πως μπορεί να βοηθήσει ο οδηγός τους μηχανικούς στην αξιοπιστία του μονοθεσίου;
Οδηγός προς μηχανικούς: «Παιδία δεν με νοιάζει να φτάνει το μοτέρ 500 στροφές χαμηλότερα από όλους τους άλλους δεν με νοιάζει αν δεν χρησιμοποιούμε έρμα και το μονοθέσιο να είναι στα όρια του βάρους το μόνο που θέλω είναι να μην σπάει και να χαλάει και εγώ θα βρω τον τρόπο να το φτάσω πρώτο στην γραμμή του τερματισμού. Αυτά για αρχή και σιγά σιγά θα φτάσουμε όλοι εκεί που θέλουμε»
Δεν λέω ότι τα είπε έτσι αλλά κάπου μέσα στο μύθο υπάρχει και η αλήθεια.
-
BILL33 εγραψε
Το αυγο εκανε την κοτα ή η κοτα το αυγο ;
Η κοτα το αυγο γιατι το αυγο μπορει να εγινε και ομελετα.
H Benneton την εποχη που εκει βρισκοταν ο Schumi ηταν μια καλα οργανωμενη ομαδα με καλους μηχανικους. Αλλωστε ο Jean Todt ηταν τεχνικος διευθυντης της Ferrari απο το 1993. Μεχρι το 1996 που αφιχθει ο Schumi γιατι δεν ειχε κανει βηματα προς την αξιοποιστια? Το 1996 μονο ο Brown συνοδεψε τον Schumi( απο οσο γνωριζω, δεν ειμαι σιγουρος ).
Δηλαδη ο οδηγος ειναι απλα ενα εξαρτημα που οδηγαει το μονοθεσιο? Πλακα κανουμε.? . Στις δοκιμες αναφερει στους μηχανικους τα προβληματα αλλα αν δεν ειναι ''αριστος'' γνωστης της μηχανολογιας δεν θα μπορει να τα αναφερει ολα καθως μερικα θα του διαφευγουν. Ετσι καποια αγνωστα προβληματα θα ''βγαινουν'' στους αγωνες με αποτελεσμα την αναξιοπιστια του μονοθεσιου.
Ειχα διαβασει πως καποτε ο Senna ειχε ζητησει αλλαγη κινητηρα σε εναν αγωνα επειδη ενιωθε πως ο εκκεντροφορος ειχε μια μικρη γρατζουνια. Αυτο ομως δεν μπορουσαν να το εντοπισουν τα Computer. Ετσι μετα απο πιεση ο Ron Dennis δεχτηκε την αλλαγη και οταν εκαναν οι μηχανικοι βιδες τον κινητηρα ανακαλυψαν οτι ο Senna ειχε δικιο... Αυτο το διαβασα στο http://www.planetf1.com σε αρθρο με τις 10 κορυφεες στιγμες του Ayrton. Δηλαδη αυτο δεν βοηθησε στην αξιοπιστια????
-
Πως ο Schumi μπορεί να βοηθήσει στην αξιοπιστία πέρα από το να συμπληρώνει ατελείωτους γύρους δοκιμών???Απλά μη στήνοντας το μονοθέσιο οριακά και έχοντας μια καλή αίσθηση των μηχανικών μερών του αυτοκινήτου.
-
Παιδια,μηπως ειμαστε λιγο εκτος θεματος;;;
Λιγο ψιλοασχετα δεν ειναι αυτα με το συγεκριμενο thread;
Αληθεια τωρα που το θυμηθηκα,η μεταδοση θα ειναι απευθειας απο Monza;
Που'σαι βρε Τακη χαθηκες...... -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Πως ο Schumi μπορεί να βοηθήσει στην αξιοπιστία πέρα από το να συμπληρώνει ατελείωτους γύρους δοκιμών???
Απλά μη στήνοντας το μονοθέσιο οριακά και έχοντας μια καλή αίσθηση των μηχανικών μερών του αυτοκινήτου.
Υπό αυτό το πρίσμα κ μόνο Οκ, δεκτόν.
Fanis F1 έχεις δίκιο βγήκαμε εκτός θέματος. Από την πλευρά μου ζητάω συγνώμη.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μπα, εμένα ο Ιρβάιν μου άρεσε.
Σε ανύποπτο χρόνο τον είχε ΧΡΙΣΕΙ διάδοχό του ο Σέννα μετά ΜΠΟΥΝΙΑΣ!!!Και εμενα μου αρεσε ο Irvine και ως οδηγος και ως προσωπικοτητα.
Ηταν ο πιο ικανος team-mate και παραλιγο να εφερνε πρωτος το πρωταθλημα sthn Φερραρι.Εγώ πάλι πλάκα έκανα!!
Σαν προσωπικότητα μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά σαν οδηγός ήταν απαράδεκτος και σε επιδόσεις και (κυρίως) σε συμπεριφορά...
Eλα ρε Γιωργο και γω νομιζα οτι επιτελους βρηκα εναν ομοιδεατη...
Με τετοιυς βαρετους αγωνες τι να σου κανουν και οι απευθειας μεταδοσεις...
-
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Πως κάνεις έτσι, ούτε 3,5 ωρίτσες δεν κράτησε η μετάδοση των δοκιμαστικών!
-
Πάντως πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που χαρήκαμε που ο αγώνας ήταν μαγνητοσκοπημένος. Όποτε ήθελαν τον έκοβαν έκαναν έκτακτο δελτίο ειδήσεων γιατί η επικαιρότητα προηγείται και μετά τον ξανασυνέχιζαν από εκεί που είχε μείνει. Όσοι αντέξαμε τουλάχιστον δε χάσαμε τίποτα.
Υ.Γ: Δεν ξέρω βέβαια τι θα γινόταν αν ένα τέτοιο έκτακτο γεγονός γίνονταν σε αγώνα live. Θα τον έκοβαν και στο τέλος θα το μετέδιδαν μαγνητοσκοπημένο; Θα έβγαζαν τα μικρά γνωστά παραθυράκια στο κάτω δεξιό μέρος της οθόνης ή θα άρχιζαν και όταν επέστρεφαν και πάλι στον αγώνα θα βλέπαμε τον Μ.S να πανηγυρίζει στο βάθρο;;;; -
Σαφώς και η επικαιρότητα πάντα προηγείται, και το χθεσινό συμβάν ήταν πραγματικά δυσάρεστο.
Δεν μου αρέσει καθόλου όμως να διακόπτουν ένα πρόγραμμα για να ακούσουμε τις νέες εξελίξεις, οι οποίες είναι ότι δεν έχουμε κανένα νεότερο!!! Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο! -
Ο χρήστης k έγραψε:
Υ.Γ: Δεν ξέρω βέβαια τι θα γινόταν αν ένα τέτοιο έκτακτο γεγονός γίνονταν σε αγώνα live. Θα τον έκοβαν και στο τέλος θα το μετέδιδαν μαγνητοσκοπημένο; Θα έβγαζαν τα μικρά γνωστά παραθυράκια στο κάτω δεξιό μέρος της οθόνης ή θα άρχιζαν και όταν επέστρεφαν και πάλι στον αγώνα θα βλέπαμε τον Μ.S να πανηγυρίζει στο βάθρο;;;;Το Γαλλικό Γραν Πρι του 2002 που μέχρι τελευταία στιγμή είχαμε την τρίχα κάγκελο το θυμάσαι;
Τότε που πήγαν την 17Ν στα δικαστήρια (όπως κάθε μέρα την ίδια ώρα... ).Ε, ΑΥΤΟ θα γίνει...
-
Χαρακτηριστικα χθες η παρουσιαστρια του εκτακτου δελτιου ειδησεων ειπε στον Δημο Βερυκιο 2 φορες πες τις νεωτερες πληροφοριες που εχεις και αυτος απανταγε '' Δεν εχω απολυτως καμια νεα πληροφορια''. Αρα προς τι το εκτακτο δελτιο? Για να μας σπανε τα νευρα???
-
Σε άλλες μεταδόσεις κάνουν το ίδιο;;; (πχ ποδόσφαιρα, μπάσκετ, μεξικοβραζιλιάνεικες σαπουνόπερες κλπ)
Aπευθείας μετάδοση F1