-
Τα γνωστα,15.00 ωρα Ελλαδος η εκκινηση του Ουγγρικου GP.
-
Γιατι ολοι οι αγωνες αρχιζουν την ιδια ωρα?
Ετσι ορίστικε για φετος ή εγω φετος το καταλαβα? -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Γιατι ολοι οι αγωνες αρχιζουν την ιδια ωρα?
Ετσι ορίστικε για φετος ή εγω φετος το καταλαβα?Ανεκαθεν,ολοι οι αγωνες που πραγματοποιουνται στην Ευρωπη εκτος απο Μ.Βρετανια,αρχιζαν στις 14.00 τοπικη και 15.00 ωρα Ελλαδος.
Μονο στους αγωνες εκτος Ευρωπης δεν αρχιζουν στις 14.00,(π.χ Καναδας-Αμερικη 13.00 τοπικη,Ιαπωνια-Μπαχρειν 14.30 τοπικη) -
Eυχαριστώ Fanis F1!!!!
-
Τέρμα οι διακοπές, τα κεφάλια μέσα πλέον.
Ευτυχώς που δεν είχα σύνδεση το καλοκαιρί αλλά αυτό 'το κατά τεκμήριο καλύτερος οδηγός όλων των εποχών, δεν το λέμε εμείς αλλά οι αριθμοί' δεν μπορώ να μην το σχολιάσω φαντάζομαι θα το έχετε συζητήσει.
Ακόμα μια φορά βλέπουμε το αν και πόσο είναι αντικειμενικοί αυτοί που περιγράφουν τον αγώνα. Καθυστερημένο βέβαια το σχόλιο μού αλλά μου έμεινε...
Γιατί δε βγάζετε και τα κόκκινα κασκόλ εκεί στο στούντιο;;; -
-
Ο χρήστης k έγραψε:
... αλλά αυτό 'το κατά τεκμήριο καλύτερος οδηγός όλων των εποχών, δεν το λέμε εμείς αλλά οι αριθμοί' δεν μπορώ να μην το σχολιάσω φαντάζομαι θα το έχετε συζητήσει.
Ακόμα μια φορά βλέπουμε το αν και πόσο είναι αντικειμενικοί αυτοί που περιγράφουν τον αγώνα. Καθυστερημένο βέβαια το σχόλιο μού αλλά μου έμεινε...
Γιατί δε βγάζετε και τα κόκκινα κασκόλ εκεί στο στούντιο;;;Και πού ακριβώς είπαμε διαφωνείς με την πρόταση που είναι μέσα σε εισαγωγικά;
-
Δεν είναι θέμα αν διαφωνώ ή αν συμφωνώ. Αυτό είναι άλλο κεφάλαιο. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει δικαίωμάτα του και δεν είμαι εγώ εκείνος που θα κρινώ αν έχει δίκαιο η άδικο γιατί στο κάτω κάτω ποιός είμαι εγώ.
Το θέμα είναι πως οι άνθρωποι που είναι εκεί πέρα είναι για να περιγράφουν αντικειμενικά. Ακρίβως αυτό το αντικειμενικά εγώ αμφισβητώ και μέσα από αυτές τις σελίδες το έχω πει πολλές φορές. Δεν θα με πείραζε αν στον επόμενο αγώνα βγουν με τα κοκκινα κασκόλ αλλά με πειράζει και με ενοχλεί να το παίζουν αντικειμενικοί ενώ δεν είναι λες και εμείς δεν καταλαβαίνουμε. Αυτή ακριβώς η προκατάληψη -θετική η αρνιτική- για ορισμένους οδηγούς που παμπολές φορές την έχουμε ακούσει από τα στόματα του Τ.Π. και του Α.Π. με ενοχλεί... -
Η συγκεκριμενη ομως προταση μαλλον προς αντικειμενικοτητα στοχευει καθως οι αριθμοι ειναι ουδετεροι και ειναι στοιχεια που αποδεικνυουν οτι ο Schumacher ειναι καλυτερος οδηγος ολων των εποχων. Με μερικη παντα αποκλιση απο την πραγματικοτητα
-
Η συγκεκριμενη ομως προταση μαλλον προς αντικειμενικοτητα στοχευει καθως οι αριθμοι ειναι ουδετεροι και ειναι στοιχεια που αποδεικνυουν οτι ο Schumacher ειναι καλυτερος οδηγος ολων των εποχων. Με μερικη παντα αποκλιση απο την πραγματικοτητα2 αποφθέγματα:
'Υπάρχουν τριών ειδών ψέματα: τα ψέματα, τα διαολεμένα ψέματα, και οι στατιστικές.''Η στατιστική είναι σαν το μπικίνι. Αποκαλύπτει πολλά, κρύβει όμως το πιο ουσιώδες.'
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Η στατιστική είναι σαν το μπικίνι. Αποκαλύπτει πολλά, κρύβει όμως το πιο ουσιώδες.'Σωστά!
Από το 2000 (που οδηγεί φουλ χρονιές) έχει το κορυφαιο αυτοκίνητο (που αρκετές φορές ήταν έτη φωτός μπροστά)!
Νομίζω πως μία χρονιά έχει βγει πρωταθλητής χωρίς να έχει βγει η ομάδα του πρωταθλήτρια. -
2 για την ακρίβεια...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
2 για την ακρίβεια...mpa egw mia 8umamai to '94.
Mas 8umizeis kai tin deuteri? (pou den uparxei fusika) -
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
2 για την ακρίβεια...
mpa egw mia 8umamai to '94.
Mas 8umizeis kai tin deuteri? (pou den uparxei fusika)Εγώ αναφέρομαι στο '95 πριν πάει στη Ferrari. Το '94 νομίζω πήρε το πρωτάθλημα η Benetton. Μετα το επόμενο πρωτάθλημα του το πήρε το 2000 κ η Ferrari είναι πρωταθλήτρια από το 1999 μέχρι σήμερα.
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
2 για την ακρίβεια...
mpa egw mia 8umamai to '94.
Mas 8umizeis kai tin deuteri? (pou den uparxei fusika)Εγώ αναφέρομαι στο '95 πριν πάει στη Ferrari. Το '94 νομίζω πήρε το πρωτάθλημα η Benetton. Μετα το επόμενο πρωτάθλημα του το πήρε το 2000 κ η Ferrari είναι πρωταθλήτρια από το 1999 μέχρι σήμερα.
Ναι, αλλά τα κατασκευαστών τα πήραν επειδή είχε πάντα καταπληκτικούς και αξιόμαχους teammates
Ευθυμήσαμε πάλι!!! -
ΛΑΘΟΣ Raikkonen το 94 το πηρε η Williams κ το 95 h Benetton..George Tabs ωραιος...Αφου το συμβολαιο του λεει να επιλεγει παντα τους δυνατοτερους πιλοτους για team-mates οπως φυσικα ο Barrichello...
-
Μπα, εμένα ο Ιρβάιν μου άρεσε.
Σε ανύποπτο χρόνο τον είχε ΧΡΙΣΕΙ διάδοχό του ο Σέννα μετά ΜΠΟΥΝΙΑΣ!!! -
Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
ΛΑΘΟΣ Raikkonen το 94 το πηρε η Williams κ το 95 h Benetton..George Tabs ωραιος...Αφου το συμβολαιο του λεει να επιλεγει παντα τους δυνατοτερους πιλοτους για team-mates οπως φυσικα ο Barrichello...Gia auto to logo eipa 'nomizw'...
O Schumacher einai safes oti porwnetai me ton eswteriko antagwnismo! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Σε ανύποπτο χρόνο τον είχε ΧΡΙΣΕΙ διάδοχό του ο Σέννα μετά ΜΠΟΥΝΙΑΣ!!!Και εμενα μου αρεσε ο Irvine και ως οδηγος και ως προσωπικοτητα.
Ηταν ο πιο ικανος team-mate και παραλιγο να εφερνε πρωτος το πρωταθλημα sthn Φερραρι. -
Σε ανύποπτο χρόνο τον είχε ΧΡΙΣΕΙ διάδοχό του ο Σέννα μετά ΜΠΟΥΝΙΑΣ!!!Και εμενα μου αρεσε ο Irvine και ως οδηγος και ως προσωπικοτητα.
Ηταν ο πιο ικανος team-mate και παραλιγο να εφερνε πρωτος το πρωταθλημα sthn Φερραρι.Εγώ πάλι πλάκα έκανα!!
Σαν προσωπικότητα μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά σαν οδηγός ήταν απαράδεκτος και σε επιδόσεις και (κυρίως) σε συμπεριφορά...
Aπευθείας μετάδοση F1