-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Χτες από απλή περιέργεια και μόνο έβαλα ALPHA στις 22:00 το βράδυ (ώρα που γίνονταν τα δοκιμαστικά στην Ινδιανάπολη) για να δω το πρόγραμμα που αποφάσισε ο σταθμός να προβάλλει αντί των δοκιμαστικών. Άνοιξα λοιπόν την τηλεόρασή μου και είδα μια φθηνή (και στην παραγωγή αλλά και στο περιεχόμενο) ελληνική ταινία, με τίτλο: ... Μόλις είδα αυτόν τον τίτλο δεν ήξερα πως να αντιδράσω, να γελάσω ή να αρχίσω να βρίζω? Τελικά λύθηκα στα γέλια μόλις είδα την υποσημείωση που αναφέρονταν στην ταινία και έλεγε: . Όταν μετά από λίγο κατάφερα και συνήλθα άρχισα να σκέφτομαι ποιό ήταν το σκεπτικό του ανθρώπου που αποφάσισε να προβληθεί αυτή η ταινία αντί των δοκιμαστικών. Δηλαδή ο ALPHA απέναντι στον ανταγωνισμό εκείνη την ώρα έιχε αυτή την πρόταση? Πολύ θα ήθελα να δω την έκφραση του μόλις την επόμενη μέρα διαβάσει τα νούμερα της βραδινής τηλεθέασης...
Βέβαια δικαίωμά του είναι να προβάλλει ότι αυτός θεωρεί σωστό χωρίς να δίνει σε κανέναν λογαριασμό. Εγώ απλώς -ο χαζός τηλεθεατής- προσπαθώ να καταλλάβω την κίνηση ματ αυτής της αυθεντείας -του υπεύθυνου προγράμματος- στα άλλα κανάλια... Με κάτι τέτοιους ανθρώπους η ελληνική τηλεόραση θα αναβαθμιστεί!
Πραγματικά πάντως αν ο ALPHA δεν είχε Formula 1 (το αγαπημένο μου σπορ), τον Χατζηνικολάου (για ποιοτική ενημέρωση) και τον... Γεωργίου (για καλαμπούρι και να περνάει η ώρα) δεν νομίζω πως θα έβλεπα αυτό το κανάλι ούτε λεπτό. Αυτό ακούγεται λίγο υπερβολικό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια και είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς συμφωνείτε μαζί μου.Και εγώ συμφωνώ
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Χτες από απλή περιέργεια και μόνο έβαλα ALPHA στις 22:00 το βράδυ (ώρα που γίνονταν τα δοκιμαστικά στην Ινδιανάπολη) για να δω το πρόγραμμα που αποφάσισε ο σταθμός να προβάλλει αντί των δοκιμαστικών. Άνοιξα λοιπόν την τηλεόρασή μου και είδα μια φθηνή (και στην παραγωγή αλλά και στο περιεχόμενο) ελληνική ταινία, με τίτλο: ... Μόλις είδα αυτόν τον τίτλο δεν ήξερα πως να αντιδράσω, να γελάσω ή να αρχίσω να βρίζω? Τελικά λύθηκα στα γέλια μόλις είδα την υποσημείωση που αναφέρονταν στην ταινία και έλεγε: . Όταν μετά από λίγο κατάφερα και συνήλθα άρχισα να σκέφτομαι ποιό ήταν το σκεπτικό του ανθρώπου που αποφάσισε να προβληθεί αυτή η ταινία αντί των δοκιμαστικών. Δηλαδή ο ALPHA απέναντι στον ανταγωνισμό εκείνη την ώρα έιχε αυτή την πρόταση? Πολύ θα ήθελα να δω την έκφραση του μόλις την επόμενη μέρα διαβάσει τα νούμερα της βραδινής τηλεθέασης...
Βέβαια δικαίωμά του είναι να προβάλλει ότι αυτός θεωρεί σωστό χωρίς να δίνει σε κανέναν λογαριασμό. Εγώ απλώς -ο χαζός τηλεθεατής- προσπαθώ να καταλλάβω την κίνηση ματ αυτής της αυθεντείας -του υπεύθυνου προγράμματος- στα άλλα κανάλια... Με κάτι τέτοιους ανθρώπους η ελληνική τηλεόραση θα αναβαθμιστεί!
Πραγματικά πάντως αν ο ALPHA δεν είχε Formula 1 (το αγαπημένο μου σπορ), τον Χατζηνικολάου (για ποιοτική ενημέρωση) και τον... Γεωργίου (για καλαμπούρι και να περνάει η ώρα) δεν νομίζω πως θα έβλεπα αυτό το κανάλι ούτε λεπτό. Αυτό ακούγεται λίγο υπερβολικό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια και είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς συμφωνείτε μαζί μου.Και εγώ συμφωνώ
Καταρχήν καλώς σας βρίσκω και πάλι. Μετά από πολλά προβληματα με το PC ενεργοποιώ και πάλι το account μου.
Και μόνο αν αναφέρω ότι στην ταινία έπαιζε ο Γιάννης Πολίτης, γνωστός από τις εμφανίσεις του στην Λάμψη καταλαβαίνετε την ποιότητά της. Αίσχος ALPHA! -
Ο Χατζηνικολάου τι σχέση έχει με την ενημέρωση;
-
Πραγματικά πάντως αν ο ALPHA δεν είχε Formula 1 (το αγαπημένο μου σπορ), τον Χατζηνικολάου (για ποιοτική ενημέρωση) και τον... Γεωργίου (για καλαμπούρι και να περνάει η ώρα) δεν νομίζω πως θα έβλεπα αυτό το κανάλι ούτε λεπτό. Αυτό ακούγεται λίγο υπερβολικό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια και είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς συμφωνείτε μαζί μου.
Συμφωνώ αλλά νομίζω οτι τα μπέρδεψες λίγο με το Γεωργίου και το Χατζηνικολάου.
Ο χατζηνικολάου είναι για καλαμπούρι και για να περνάει η ώρα.
Πίσω απο τη σοβαροφάνεια του κρύβεται το χαμηλό επίπεδο του.
Αντίθετα ο Γεωργίου μπορεί εκ πρώτης όψεως με τον τρόπο που μιλάει να φαίνεται γελοίος αλλά στα λόγια του υπάρχουν σοβαρά πράγματα χρήσιμα όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά και για τη ζωή. -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Πραγματικά πάντως αν ο ALPHA δεν είχε Formula 1 (το αγαπημένο μου σπορ), τον Χατζηνικολάου (για ποιοτική ενημέρωση) και τον... Γεωργίου (για καλαμπούρι και να περνάει η ώρα) δεν νομίζω πως θα έβλεπα αυτό το κανάλι ούτε λεπτό. Αυτό ακούγεται λίγο υπερβολικό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια και είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς συμφωνείτε μαζί μου.Ξεχασες ρε τον Θεο τον ΘΕΜΟ!!!!!
-
Καλά βρε, κι εδώ παράγκα ; Το έχει το κόκκινο χρώμα φαίνεται.
Ο ένας 'καθάριζε' τον Μοντόγια νωρίς νωρίς, ο άλλος προσπερνούσε με κίτρινη σημαία. Να το μετονομάσουν το αθληματάκι σε Ferrari and the others Formula 1 show.
Όμως, πέρα από το ότι ο αλύγιστος είναι ο κορυφαίος πιλότος της μετά Σέννα εποχής έχει και το κοκκαλάκι της νυχτερίδας. Απίστευτος. Μόνο με συλλογικό βουντού των απανταχού αντιπαθούντων τη γερμανική του αλλαζονεία μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα.
Κατά τα άλλα νομίζω ότι ο Kimi θα είναι ο διάδοχός του και απορώ πως δεν τον 'άρπαξε' εγκαίρως η Ferrari. Αν και γενικότερα υπάρχει μια νέα γενιά οδηγών με πλούσιο οδηγικό ταλέντο που υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις με την προϋπόθεση η FIA να βρει τρόπους να κάνει πιο συναρπαστικό το άθλημα, με περισσότερες προσπεράσεις και να κλείσει κάπως η ψαλίδα μεταξύ των ομάδων. Οι εμφανίσεις της Renault για παράδειγμα και η πολύ καλή απόδοση νεαρών οδηγών στα επίσημα δοκιμαστικά είναι ότι πιο ευχάριστο και ελπιδοφόρο για μένα στο φετινό πρωτάθλημα.
-
Ο χρήστης arisaa3 έγραψε:
Καλά βρε, κι εδώ παράγκα ; Το έχει το κόκκινο χρώμα φαίνεται.Ο ένας 'καθάριζε' τον Μοντόγια νωρίς νωρίς, ο άλλος προσπερνούσε με κίτρινη σημαία. Να το μετονομάσουν το αθληματάκι σε Ferrari and the others Formula 1 show.
Aν και το ποστ σου είναι εκτός θέματος θα απαντήσω ότι :
Ο Σουμάχερ είχε πάρει το σλιπ στριμινγκ από τη ρενώ του τρόυλι απ το οβάλ ακόμα και είχε βρεθεί μπροστά από τη μέση της ευθείας. Φυσικά στο σημείο που πέρασε μπροστα ο Σουμάχερ (πολύ πριν την πρώτη στροφή) δεν υπήρχαν κιτρινες σημαίες. Ο Σουμάχερ έφτασε πρώτος στην πρώτη στροφή και παρανομία θα υπήρχε αν ο Τρουλι περνούσε τον Σουμάχερ στα φρένα. Ο Μπαρικέλο σίγουρα δεν καθάρισε τον Μοντόγια. Θα συμφωνήσω ότι η τιμωρία του Μοντογια ήταν τελείως άδικη και τον κατέστρεψε. -
Ο Σουμάχερ (εκτός και αν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα) κατακτά τον 6ο τίτλο του και 4ο συνεχόμενο. Γράφει ιστορία. Και ακόμα και αυτοί που θα προτιμούσαμε χίλιες φορές τον Χουάν ή τον Κίμι να πάρουν το φετινό πρωτάθλημα είμαστε ΟΛΟΙ περίεργοι να ακούσουμε τι θα πει.
ΟΛΟΙ? Όχι! Σε μια μικρή χώρα που τη λένε Ελλάδα, σε ένα απομακρυσμένο στούντιο ενός σταθμού που λέγεται Alpha υπάρχουν δύο παρουσιαστές που ΚΡΙΝΟΥΝ ότι η press conf είναι το λιγότερο αδιάφορη. Δε συνέβη και τίποτα σπουδαίο εξάλλου, όπως έσπασε ο Σούμι το ρεκόρ του Φάντζιο έτσι μετά από 50 χρόνια κάποιος θα σπάσει πιθανόν το ρεκόρ του Σούμι (εγώ αισίως θα είμαι 73 σε 50 χρόνια, alive and kicking ελπίζω ).
Ίσως βέβαια να υπάρχει κάποια πειστική δικαιολογία οπότε είπα να κάνω το εν λόγω post ...
-
Ο χρήστης mperedim έγραψε:
ΟΛΟΙ? Όχι! Σε μια μικρή χώρα που τη λένε Ελλάδα, σε ένα απομακρυσμένο στούντιο ενός σταθμού που λέγεται Alpha υπάρχουν δύο παρουσιαστές που ΚΡΙΝΟΥΝ ότι η press conf είναι το λιγότερο αδιάφορη.Η (αστεια) δικαιολογια 'κριναμε οτι η συνεντευξη της Μοντσα ειχε ενδιαφερον' (τοσα και τοσα εγιναν ολη τη χρονια, η Μοντσα, ενας απο τους πιο βαρετους αγωνες, ειχε ενδιαφερον μονο...) πρεπει να τελειωνει εδω. Ας βγει ο Τακης να πει οτι εχει να πει, αλλιως να μην ασχοληθουμε αλλο με το θεμα. Ειχαν χρονο (τρυπα στο προγραμμα) και εδειξαν τη συνεντευξη, that's all.
Για να μην αδικουμε και τον Τακη: Ειναι κριμα ατοπηματα σαν αυτο και το περιβοητο 'αντε γεια Ντειβιντ' να χαλανε μια γενικα καλη εικονα, πισω απο την οποια κρυβεται και γνωση και προσπαθεια. Ασφαλως Τακη καταλαβαινουμε οτι δεν μπορεις να 'αδειαζεις' το καναλι δημοσιως, οταν διαφωνεις. Η σιωπη ομως ειναι (τουλαχιστον για μενα) προτιμοτερη απο δικαιολογιες τυπου 'μονο αυτη η συνεντευξη ειχε ενδιαφερον'. -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Τη συνέντευξη Τύπου την είδαμε επειδή κρίναμε ότι είχε ενδιαφέρον. Το ίδιο θα συμβεί και σε όποια άλλη περίπτωση κρίνουμε το ίδιο!Δεν ήθελα να σχολιάσω το παραπάνω, περιμένοντας να δω τι θα συνέβαινε στο χτεσινό GP.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω κ. Πουρναράκη, είναι γιατί πρέπει να μας πείτε ψέματα, ότι δηλαδή κρίνατε ότι είχε ενδιαφέρον η συγκεκριμένη PC. Αν μας λέγατε ότι απλά το GP της Monza τελείωσε απροσδόκητα γρήγορα και υπήρχε χρόνος και ότι αν το επιτρέπει ο υπεύθυνος ροής, τότε γίνεται να βλέπουμε τις PC, θα ήταν πολύ κακό;
Μπορώ να κατανοήσω ότι ο Alpha είναι επιχείρηση, που καλώς ή κακώς γράφει την Φ1 και εμάς εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Δε θα κατηγορούσα εσάς τον ίδιο.
Εσείς όμως, γιατί μας παραμυθιάζετε περί κρίσης ενδιαφέροντος που έχει μια PC και παίρνετε και τα αρνητικά σχόλια (καλή ώρα ) επάνω σας; Ή μήπως θέλετε να πιστέψω ότι η χτεσινή PC θα ήταν λιγότερο ενδιαφέρουσα από την προηγούμενη;
Ειλικρινά,
Θέμης
-
Άσε ρε Θέμη, έχει φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο. Κάθε GP σου δίνεται η εντύπωση πως ο Αlpha το προβάλλει λες και είναι το αναγκαίο κακό στο πρόγραμμα... 'Άντε να το δείξουμε κι αυτό να τελειώνουμε' και στη μέση σε ταράζουν στις διαφημήσεις. 'Δε χάσατε τίποτα, μόνο τη συντέλεια του κόσμου' ακούς στην επιστροφή, ειδικά χτες σε έναν αγώνα που οι καιρικές συνθήκες και η κατάταξη άλλαζαν άρδην γύρο με το γύρο. Εν τω μεταξύ κανείς δεν φαίνεται να αναρωτιέται στο κανάλι ΓΙΑΤΙ πέφτουν τόσα φράγκα για διαφημίσεις; Τα νούμερα της τηλεθέασης δεν τα βλέπουν; Αλλά όχι!!! ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΗ ΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ! Μου θέλεις και 'συνέντευξη τύπου'... Μάθαμε τώρα!...
-
Μάνο, σε αυτό το matrix που λέγεται Ελλάδα, μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δείχνουν την PC (άσχετα αν αυτό με λυπεί τα μέγιστα). Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω και ζητάω κάποια εξήγηση, είναι ΓΙΑΤΙ πρέπει να μας λένε ψέματα, σαν να μην καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται. Εκεί εγώ σκάλωσα και όχι στο ότι δεν είδαμε την PC.
-
Τα της ινδιανάπολης ειπώθηκαν.Στην Σουζούκα τώρα.Να υποθέσω ότι ο Αλφα θα μας γλυτώσει από το πρωινό ξύπνημα και έτσι θα δούμε τα δοκιμαστικά το μεσημέρι?
(χα.καλό αυτό.Τα δοκιμαστικά της Ιαπωνίας απευθείας!!γελάσαμε πάλι.Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?)
θεωρούσα απαράδεκτη την ιδέα να βλέπουμε τον αγώνα με 10 λεπτά καθυστέρηση ώστε να μην χάνουμε τίποτα από τις διαφημίσεις,αλλά προκειμένου να βλέπω το palmolive που κάνει τα χέρια απαλότερα προτιμώ Φ1 έστω και κονσέρβα
-
Ο χρήστης ody_xanthi έγραψε:
Καλά βρε, κι εδώ παράγκα ; Το έχει το κόκκινο χρώμα φαίνεται.
Ο ένας 'καθάριζε' τον Μοντόγια νωρίς νωρίς, ο άλλος προσπερνούσε με κίτρινη σημαία. Να το μετονομάσουν το αθληματάκι σε Ferrari and the others Formula 1 show.
Aν και το ποστ σου είναι εκτός θέματος θα απαντήσω ότι :
Ο Σουμάχερ είχε πάρει το σλιπ στριμινγκ από τη ρενώ του τρόυλι απ το οβάλ ακόμα και είχε βρεθεί μπροστά από τη μέση της ευθείας. Φυσικά στο σημείο που πέρασε μπροστα ο Σουμάχερ (πολύ πριν την πρώτη στροφή) δεν υπήρχαν κιτρινες σημαίες. Ο Σουμάχερ έφτασε πρώτος στην πρώτη στροφή και παρανομία θα υπήρχε αν ο Τρουλι περνούσε τον Σουμάχερ στα φρένα. Ο Μπαρικέλο σίγουρα δεν καθάρισε τον Μοντόγια. Θα συμφωνήσω ότι η τιμωρία του Μοντογια ήταν τελείως άδικη και τον κατέστρεψε.Αυτά γράφτηκαν με χιούμορ, οι φατσούλες ακριβώς αυτό τόνιζαν. Ας μην τα παίρνουμε όλα τοις μετρητοίς. Κι εγώ γενικά εύθικτος τύπος είμαι αλλά μου αρέσει το αμφίδρομο 'πείραγμα'
-
δεν θα σταθω στην ποσοτητα αλλα και την διαρκεια των διαφημισεων ουτε στο αν οι σχολιαστες κανουν καλα ή οχι την δουλεια τους [και για τα δυο αυτα θεματα εχουν ειπωθει αρκετα].......εκεινο που θα ηθελα να επισημανω ειναι οτι στον συγκεκριμενο αγωνα θα πρεπει ισως να ειχαμε μια απο της χειροτερες τηλεοπτικες καλυψεις με τον τηλεσκηνοθετη [τον αμερικανο φυσικα] να βρισκεται αλλου......
-
Στη Μόντσα δείξαμε τη συνέντευξη Τύπου γιατί κρίναμε ότι είχε ενδιαφέρον. Εάν πιστεύαμε ότι ήταν αδιάφορη δεν θα την δείχναμε. Στην Ινδιανάπολη επίσης πιστεύαμε ότι η συνέντευξη τύπου θα είχε ενδιαφέρον αλλά δεν την δείξαμε γιατί δεν είχαμε την χρονική ευχέρεια.
Τώρα είναι αστείο να πιστεύει κάποιος ότι δείξαμε την συνέντευξη Τύπου στη Μόντσα γιατί δεν είχαμε τι να δείξουμε...
Τέλος όσον αφορά στις απευθείας μεταδόσεις και στα νούμερα τηλεθέασης πραγματικά εκτίθεστε μ' αυτά που γράφεται και είναι σαφές ότι δεν γνωρίζετε την πραγματικότητα. Η απόφαση να δείξουμε απευθείας τα δοκιμαστικά της Ινδιανάπολης το Σάββατο ήταν 'γενναία' και φυσικά αντίστοιχο ήταν και το τίμημα. Προσπαθήστε να αντιληφθείτε ότι αυτό που ενδιαφέρει εμάς τους συμμετέχοντες σ' αυτό το forum δεν ενδιαφέρει απαραίτητα τον υπόλοιπο κόσμο.
Τέλος όσον αφορά το πόσο υπολογίζει ο Alpha τη Formula 1 σας προκαλώ να ψάξετε, είναι εύκολο εξάλλου, και να βρείτε πόσα κανάλια σε όλα τον κόσμο, από τις 210 χώρες στις οποίες προβάλλεται η F1, δείχνουν τα δοκιμαστικά της Παρασκευής, πόσα κανάλια έχουν εκπομπή και το Σάββατο και την Κυριακή πριν τον αγώνα, πολλές φορές το Σάββατο και μετά, και πόσα κανάλια κλείνουν το πρόγραμμα τους με τις σαμπάνιες.
Περιμένω...
ΥΣ.: Το πόσο εκτός πραγματικότητας είναι τα γραφόμενά σας αντικατοπτρίζεται περίτρανα στα νούμερα του Σαββάτου! -
Ο χρήστης takisp μετά τη Monza έγραψε:
Τη συνέντευξη Τύπου την είδαμε επειδή κρίναμε ότι είχε ενδιαφέρον. Το ίδιο θα συμβεί και σε όποια άλλη περίπτωση κρίνουμε το ίδιο!Στην Ινδιανάπολη επίσης πιστεύαμε ότι η συνέντευξη τύπου θα είχε ενδιαφέρον αλλά δεν την δείξαμε γιατί δεν είχαμε την χρονική ευχέρεια.
Κάποιος να με βοηθήσει, αλλά νομίζω ότι ή η πρώτη φράση είναι ψευδής, ή η δεύτερη. Πάντως, δε γίνεται να είναι και οι δύο αληθείς ταυτόχρονα.
-
Δε θα μιλήσω καν για νούμερα ... θα συμμεριστώ τα προβλήματά σας σκεπτόμενος ότι ολόκληρη Αγγλία και το ITV ουκ ολίγες φορές έχει δείξει prime time εκπομπή αντί για Φ1 στις περιπτώσεις των Αμερικάνικων Grand Prix (Αμερικάνικος: εξ Αμερικής, όχι εκ USA). Επίσης θα επισημάνω ότι δεν τα ξέρω για να μιλήσω για αυτά.
Θα συμμεριστώ επίσης τον προβληματισμό σας περί χρονικής ευχέρειας.
Με βάση τα παραπάνω μας μένει είτε να γίνουμε κακόπιστοι και να ψάχνουμε αντιφάσεις στα όσα λέτε (όπως έκανε ο φίλος μου ο Θέμης) ή να σας ζητήσουμε να ορίσετε τη 'χρονική ευχέρεια'. Με βάση τα όσα είδαμε ΦΕΤΟΣ, και καλόπιστα διαβάζοντας τα όσα λέτε, θα πρέπει να ΜΗΝ αναμένουμε να δούμε καμιά άλλη press conf πλην της Μόντσα, για όσο χρόνο η πολιτική του καναλιού να μένει αναλλοίωτη ... σωστά;
-
Ξερει κανεις αν θα βγει F1 2003 για PC;
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Στη Μόντσα δείξαμε τη συνέντευξη Τύπου γιατί κρίναμε ότι είχε ενδιαφέρον. Στην Ινδιανάπολη επίσης πιστεύαμε ότι η συνέντευξη τύπου θα είχε ενδιαφέρον αλλά δεν την δείξαμε γιατί δεν είχαμε την χρονική ευχέρεια.
Τώρα είναι αστείο να πιστεύει κάποιος ότι δείξαμε την συνέντευξη Τύπου στη Μόντσα γιατί δεν είχαμε τι να δείξουμε...Αυστραλια : Επεισοδιακος αγωνας οσο δεν παει, 2 φορες SC, Σουμαχερ εκτος podium. Δεν ειχε ενδιαφερον.
Μαλαισια: 1η νικη στην καρριερα του Ραικονεν. Δεν ειχε ενδιαφερον.
Βραζιλια: Διεκοπη λογω ατυχηματος, ο Αλονζο στο νοσοκομειο, ο Φιζικελα (εκεινη τη στιγμη) 2ος. Δεν ειχε ενδιαφερον.
Σαν Μαρινο: 1η νικη του Μ.Σουμαχερ στη χρονια, ωρες μετα το θανατο της μητερας του. Δεν ειχε ενδιαφερον.
Ισπανια: 1η εμφανιση της νεας Ferrari2003-GA. Ο Αλονζο 2ος. Δεν ειχε ενδιαφερον.
Αυστρια: Ο Σουμαχερ νικητης, αφου επιασε φωτια στα πιτς. Δεν ειχε ενδιαφερον.
Μονακο: 1η νικη του Μοντογια στη χρονια. Δεν ειχε ενδιαφερον.
Καναδας: Ο Σουμαχερ νικα και περνα επικεφαλης στη βαθμολογια. Δεν ειχε ενδιαφερον.
Ευρωπης: 1η νικη του Ραλφ στη χρονια. η Williams το 1-2. Δεν ειχε ενδιαφερον.
Γαλλια: 2η νικη του Ραλφ στη χρονια. η Williams το 1-2. Δεν ειχε ενδιαφερον.
Βρετανια: 1η νικη του Μπαρικελο στη χρονια. Δεν ειχε ενδιαφερον.
Γερμανια: Ο Μοντογια πλησιαζει τον Σουμαχερ στους 6 βαθμους. Ο Τρουλι 3ος. Δεν ειχε ενδιαφερον.
Ουγγαρια: 1η νικη στην καρριερα του Αλονζο, που γινεται ο νεοτερος νικητης στην ιστορια. Δεν ειχε ενδιαφερον.
Μοντσα: Ο Σουμαχερ νικα και απομακρυνεται στη βαθμολογια. ΕΙΧΕ ενδιαφερον.
ΗΠΑ: Ο Σουμαχερ σχεδον εξασφαλιζει το πρωταθλημα, σε εναν επεισοδιακο αγωνα υπο βροχη. ΕΙΧΕ ενδιαφερον, αλλα δεν προκαναμε.Δεν θα σχολιασω/αξιολογησω το ενδιαφερον που ειχαν οι συνεντευξεις με τα δικα μου κριτηρια. Ας το κρινει ο καθενας μονος του...
Η απόφαση να δείξουμε απευθείας τα δοκιμαστικά της Ινδιανάπολης το Σάββατο ήταν 'γενναία' και φυσικά αντίστοιχο ήταν και το τίμημα. Προσπαθήστε να αντιληφθείτε ότι αυτό που ενδιαφέρει εμάς τους συμμετέχοντες σ' αυτό το forum δεν ενδιαφέρει απαραίτητα τον υπόλοιπο κόσμο.
Γιαυτο δεν αμφιβαλλω καθολου. Εγω ζητω την καλυτερη δυνατη καλυψη ενος προιοντος που εχει το καναλι αγορασει. Επειδη δηλαδη το STAR πιανει καλυτερα νουμερα με τον Σταθη Ψαλτη, και χαντακωνει το WRC, ειναι δικαιολογημενο και δεν πρεπει να διαμαρτυρηθουμε; Που'σαι ρε ΕΡΤ, που αδιαφορεις για τα νουμερα...
Τέλος όσον αφορά το πόσο υπολογίζει ο Alpha τη Formula 1 σας προκαλώ να ψάξετε, είναι εύκολο εξάλλου, και να βρείτε πόσα κανάλια σε όλα τον κόσμο, από τις 210 χώρες στις οποίες προβάλλεται η F1, δείχνουν τα δοκιμαστικά της Παρασκευής, πόσα κανάλια έχουν εκπομπή και το Σάββατο και την Κυριακή πριν τον αγώνα, πολλές φορές το Σάββατο και μετά, και πόσα κανάλια κλείνουν το πρόγραμμα τους με τις σαμπάνιες.
Εγραψα και παραπανω οτι εκτιμω και την προσπαθεια και τη γνωση του αντικειμενου, και προσθετω οτι το παρον σημειωμα δεν εχει διαθεση ειρωνικη ή κακοπροαιρετη. Προσωπικα μαλιστα ΔΕΝ θεωρω τη συνεντευξη τυπου και τοσο σημαντικη. Τη διαβαζω την αλλη μερα με την ησυχια μου. Αυτο που με ενοχλησε ειναι η 'ιστορια' οτι η πρωτη συνεντευξη με ενδιαφερον ηταν η Μοντσα . Ημαρτον, ρε...
Aπευθείας μετάδοση F1