-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Λέτε ο Αλφα να μας 'ευχαριστήσει' πάλι δείχνοντας τον Καραμανλή σε παράθυρο μαζί με την Φόρμουλα 1?Ευτυχώς πάντως που στην Γερμανία δεν υπάρχει Καραμανλής... Ευτυχώς πάντως που στην Γερμανία δεν υπάρχει Υπεύθυνος Ροής Προγράμματος σαν αυτόν του ALPHA...
Ευτυχώς πάντως που στην Γερμανία δεν υπάρχει τέτοια αδιαφορία για τον τηλεθεατή...
Αν εξαιρέσουμε την καθυστέρηση στην έναρξη του προγράμματος, αν εξαιρέσουμε την πλημμύρα των διαφημίσεων που σήμερα ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, τότε μπορούμε να πούμε ότι το θέαμα ήταν εξαιρετικό...
Επιτέλους μετά από πολύ καιρό μπορέσαμε να δούμε ζωντανά την συνέντευξη τύπου.
Ελπίζω τώρα σε δύο εβδομάδες να μπορέσουμε να δούμε τα δοκιμαστικά της Ινδιανάπολης... -
Αντε μωρέ με τους βλάκες. Έβαλαν πολλές διαφημίσεις για να καλύψουν το 'κενό' από τη συνέντευξη του Καραμανλή. Έλεος, ήτα που ήταν μικρός σε διάρκεια ο αγώνας, μας έσπασαν τα νεύρα και με τις πολλές διαφημίσεις.
-
Στο 10ο γύρο δίεκοψαν για διαφημίσεις 2η φορά !!!
Κάθε 4 γύρους διαφημίσεις απο δω και πέρα, να γουστάρουμε.
Κάτι άλλο. Ρε σεις αυτά που μετέφραζε ο Τάκης στη συνέντευξη τα άκουγε ή άκουγε μια φράση και αυτοσχεδίαζε για τα υπόλοιπα? Οι οδηγοί έλεγαν μια φράση κι αυτός έκανε ολόκληρη ανάλυση. -
Ο χρήστης ody_xanthi έγραψε:
Στο 10ο γύρο δίεκοψαν για διαφημίσεις 2η φορά !!!
Κάθε 4 γύρους διαφημίσεις απο δω και πέρα, να γουστάρουμε.
Κάτι άλλο. Ρε σεις αυτά που μετέφραζε ο Τάκης στη συνέντευξη τα άκουγε ή άκουγε μια φράση και αυτοσχεδίαζε για τα υπόλοιπα? Οι οδηγοί έλεγαν μια φράση κι αυτός έκανε ολόκληρη ανάλυση.Ο σημερινός αγώνας πρέπει να έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ διαφημίσεων... Δεν πειράζει όμως. Μας αποζημίωσε και με το παραπάνω ο Θεός ο Σούμι με την καταπληκτική οδήγησή του!
Ο Τάκης μια χαρά μετέφραζε...
-
πολλες διαφημισεις ρε παιδια..
χθες οταν ο τρουλι εκανε χρονο ενα δεκατο περισσοτερο απο τον τζενε οι παρουσιαστες ξεχασαν να το αναφερουν... -
Εγώ το περίμενα αυτό με τις διαφημίσεις. Αναμενόμενο, λόγω της υψηλής τηλεθέασης που θα είχε ο αγώνας αυτός. Πάλι καλά που εκτός από το πρώτο πιτ στοπ (χωρίς βέβαια απρόοπτα) των ΜακΛάρεν, δε χάσαμε κάτι σημαντικό.
Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι σε κάθε γκραν πρι έχω μια συγκεκριμένη βιντεοκασσέτα όπου γράφω τον αγώνα. Κάθε φορά γράφω το καινούργιο πάνω στο παλιό και βέβαια χωρίς τις διαφημίσεις. Αυτή τη φορά μόλις τελείωσε η Μόντσα σταματάω την εγγραφή και πατάω play. Άρχισα να βλέπω το γκραν πρι της Ουγγαρίας περίπου στα μισά του. Πέρα από το δεδομένο της μικρής διάρκειας του Ιταλικού γκραν πρι (λόγω των ταχυτήτων) αντιλαμβάνεστε ότι ο διαφημιστικός χρόνος έρευσε άφθονος.
Α... μάθαμε και τις ανησυχίες του Σάκη!!!!!
Το παιδί καλώς θέλει να μάθει για τη Φόρμουλα ένα. Εμείς όμως τί φταίμε να ακούμε για περίπου 3 λεπτά τις απορίες του αντί για την μετάδοση του αγώνα;;; -
Ο χρήστης kiriakosnanos έγραψε:
Εγώ το περίμενα αυτό με τις διαφημίσεις. Αναμενόμενο, λόγω της υψηλής τηλεθέασης που θα είχε ο αγώνας αυτός. Πάλι καλά που εκτός από το πρώτο πιτ στοπ (χωρίς βέβαια απρόοπτα) των ΜακΛάρεν, δε χάσαμε κάτι σημαντικό.νομίζω οι πολλές διαφημίσεις οφείλονται στο ότι πριν τον αγώνα είχε τη συνέντευξη Καραμανλή και δεν είχε δείξει καθόλου διαφημίσεις.... και τις έβαλαν στον αγώνα της Φόρμουλα 1....
-
Pisteuo o LYBE na ikanopoihthike pleon me tin sinenteuksi tipou alla pisteuo na ikanopoihthike kai me tis diafimiseis ego pantos tis apolausa idika ekeines tou Michael me to podilato pou pathainei alisida kathe fora tis edeixne na 'nai kala o alpha.
Re paidia se mia stigmi pros to telos tou agona trelathika kanane sxedon kapaki 3 fores diafimiseis stis opoies to xroniko pou meta vlepame metadosi itan sxedon idio kai ksanapernousan se break dance pou leei kai o georgiou.
Oreos pantos agonas an kai den eixe prosperasmata eixe poli agonia eidika duo fores mou kopikan ta podia sto 1 giro sto deutero chicane otan ekane tin kinisi tou o montoya kai to palikari mou kathara kai palikarisia kratise ti thesi tou xoris na akoumpisoun
kai stin eksodo apo to pitlane ston deutero anefodiasmo tou Schumi ekeina ta 10-15 tromaktika deuterolepta mexri tin epivaiveosi prospathousa na do kranos an einai o Gene exontas afisei ton Juan na perasei noritera
alloste o idios o Schumacher dilose oti stamatise na xtipa i kardia tou ekeini tin ora vlepontas mia williams mprosta kai oti fonazan stin endosinenoisi o men Schumacher kai oi de todt kai brawn
Kata ta alla emeis milisame me to saki to rotisame kapoia pragmata kai mas paraxorise mia sinenteuksi kai se kapoies apo tis ekpompes mas pithanon stin indianapoli na sas tin parousiasoume xaxa 'a re paidia' -
Episis ksexasa na po kati, katastrofiki imera gia tou xorigous afou o germanos ekane rekor an den kano lathos kalipse tous 53 girous se 1:14΄19.838
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Εγώ το περίμενα αυτό με τις διαφημίσεις. Αναμενόμενο, λόγω της υψηλής τηλεθέασης που θα είχε ο αγώνας αυτός. Πάλι καλά που εκτός από το πρώτο πιτ στοπ (χωρίς βέβαια απρόοπτα) των ΜακΛάρεν, δε χάσαμε κάτι σημαντικό.
νομίζω οι πολλές διαφημίσεις οφείλονται στο ότι πριν τον αγώνα είχε τη συνέντευξη Καραμανλή και δεν είχε δείξει καθόλου διαφημίσεις.... και τις έβαλαν στον αγώνα της Φόρμουλα 1....
A εντάξει τότε!! Εγώ ξέρεις πήγα σπίτι για να δω το γκραν πρι κατά τις 3 παρά δέκα, οπότε δεν ήξερα τι προηγήθηκε. Τότε δικαιολογούνται τα παιδιά στον ALPHA. Μόνο που θα έπρεπε στο πρόγραμμα να λένε:
'Την Κυριακή σε απευθείας μετάδοση οι διαφημίσεις από το στούντιο του ALPHA'. Ε ας δούμε που και που κανένα γύρο από τη Μόντσα. Ευχαριστημένοι θα έπρεπε να είμαστε.
Τουλάχιστον είδαμε τη συνέντευξη τύπου. Κάτι είναι και αυτό. Ρε παιδιά δεν σας κάνει εντύπωση που στη συνέντευξη οι οδηγοί φαίνονται 'ατσαλάκωτοι'; Μήπως κάτι μου ξεφεύγει;; -
Ο χρήστης gfotiadh έγραψε:
Pisteuo o LYBE na ikanopoihthike pleon me tin sinenteuksi tipou...
alloste o idios o Schumacher dilose oti stamatise na xtipa i kardia tou ekeini tin ora vlepontas mia williams mprosta kai oti fonazan stin endosinenoisi o men Schumacher kai oi de todt kai brawnAν ικανοποιήθηκα λέει???
Τάκη πριν καιρό, όταν σε είχα ρωτήσει ποιοί έχουν το δικαίωμα να ακούν τους διαλόγους μεταξύ πιλότων και μηχανικών, μου είχες πει ότι οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στην πίστα, έχουν πρόσβαση σε αυτό. Εσείς λοιπόν ακούσατε τίποτα? -
Ο χρήστης kiriakosnanos έγραψε:
Ρε παιδιά δεν σας κάνει εντύπωση που στη συνέντευξη οι οδηγοί φαίνονται 'ατσαλάκωτοι'; Μήπως κάτι μου ξεφεύγει;;Ναι...χρησιμοποιούν EuroPro...
'Μα τί κάνετε κύριε Σουμάχερ και είστε τόσο ατσαλάκωτος...;;;' -
εγω προσεξα τις αναπνοες τους...και αντε ο μικαελ ειναι στυλ σεννα (στυλ ειπα,οχι ακριβως! ), οι αλλοι δυο ηταν και αυτοι ατσαλακωτοι!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εγω προσεξα τις αναπνοες τους...και αντε ο μικαελ ειναι στυλ σεννα (στυλ ειπα,οχι ακριβως! ), οι αλλοι δυο ηταν και αυτοι ατσαλακωτοι!Ο Μπαρικέλο ήταν φανερά καταπονημένος...
-
Ο βαρετός αγώνας. Οι φάσεις που παρακολούθησα ανάμεσα στον καταιγισμό των διαφημίσεων δεν με συγκίνησαν. Αν εξαιρέσουμε την εκκίνηση -που πάντα κόβει την ανάσα- και την αμέσως μετά προσπάθεια του Montoya να προσπεράσει τον αλύγιστο το μόνο γεγονός που κατάφερε να με βγάλει από την υπνηλία μου ήταν η εγκατάλειψη του Coulthard -του οποίου, παρεπιπτόντως, την πολύ καλή εκκίνηση έκανε 'γαργάρα' ο Πουρναράκης αλλά σχολίασε το άλλο παλλικάρι-, καλά να κάνουν πλάκα μαζί σου οι rookies στα δοκιμαστικά αλλά να εγκαταλείπεις και από μηχανικό πρόβλημα στον αγώνα είναι δυσβάσταχτο. Εδώ απαιτείται παπάς-εξορκιστής-δαιμονολόγος-παραψυχολόγος.
Γενικότερα όμως η (αγαπημένη μου) McLaren κάθε άλλο παρά ανταγωνιστική ήταν στη Μόντζα. Έχασα και το στοίχημα με τον Ιταλό και φανατικό οπαδό της Ferrari εξάδελφό μου (ήμουν υπέρ του Kimi).Όσο για τη συνέντευξη τύπου είμαι σίγουρος ότι όσοι έχουν κάποια ευχέρεια στα αγγλικά θα προτιμούσαν να μην ακούν τον Έλληνα σχολιαστή, γιατί αυτός ο τρόπος της real-time μετάφρασης 'σκεπάζει' το μεγαλύτερο μέρος των λεγομένων των ομιλητών.
Ελπίζω σε καλύτερα.
-
Ο χρήστης arisaa3 έγραψε:
Όσο για τη συνέντευξη τύπου είμαι σίγουρος ότι όσοι έχουν κάποια ευχέρεια στα αγγλικά θα προτιμούσαν να μην ακούν τον Έλληνα σχολιαστή, γιατί αυτός ο τρόπος της real-time μετάφρασης 'σκεπάζει' το μεγαλύτερο μέρος των λεγομένων των ομιλητών.Εχεις ενα δικιο αλλα οπως καταλαβαινεις καποιοι δε ξερουν Αγγλικα και τελοσπαντων ο σχολιαστης πληρωνεται, κατι πρεπει να πει.
Παντως και για αυτον ειναι δυσκολο να μιλαει και να ακουει ταυτοχρονα οποτε ειναι λογικο παντα κατι να χανεται.
-
Ο χρήστης arisaa3 έγραψε:
Ο βαρετός αγώνας. Οι φάσεις που παρακολούθησα ανάμεσα στον καταιγισμό των διαφημίσεων δεν με συγκίνησαν. Αν εξαιρέσουμε την εκκίνηση -που πάντα κόβει την ανάσα- και την αμέσως μετά προσπάθεια του Montoya να προσπεράσει τον αλύγιστο το μόνο γεγονός που κατάφερε να με βγάλει από την υπνηλία μου ήταν η εγκατάλειψη του Coulthard -του οποίου, παρεπιπτόντως, την πολύ καλή εκκίνηση έκανε 'γαργάρα' ο Πουρναράκης αλλά σχολίασε το άλλο παλλικάρι-, καλά να κάνουν πλάκα μαζί σου οι rookies στα δοκιμαστικά αλλά να εγκαταλείπεις και από μηχανικό πρόβλημα στον αγώνα είναι δυσβάσταχτο. Εδώ απαιτείται παπάς-εξορκιστής-δαιμονολόγος-παραψυχολόγος.
Γενικότερα όμως η (αγαπημένη μου) McLaren κάθε άλλο παρά ανταγωνιστική ήταν στη Μόντζα. Έχασα και το στοίχημα με τον Ιταλό και φανατικό οπαδό της Ferrari εξάδελφό μου (ήμουν υπέρ του Kimi).Όσο για τη συνέντευξη τύπου είμαι σίγουρος ότι όσοι έχουν κάποια ευχέρεια στα αγγλικά θα προτιμούσαν να μην ακούν τον Έλληνα σχολιαστή, γιατί αυτός ο τρόπος της real-time μετάφρασης 'σκεπάζει' το μεγαλύτερο μέρος των λεγομένων των ομιλητών.
Ελπίζω σε καλύτερα.
1on Einai 20 monothesia ti na protodei ton Coulthard tha koitaksei na sxoliasei oti ekane katapliktiki ekkinisi akou tin ekane gargara ti eiste eseis more olo na krinete kserete les kai epitides to ekane kai telos pantos i maxi einai allou tha koitas ta monothesia tou schumi tou montoya kai tou raikkonen o kosmos ekei endiaferetai i toulaxiston koitas ta monothesia stis protes theseis den koitas piso (ston anikano)me tin idia logiki ekane gargara palaiotera tin ekpliktiki ekkinisi tou frentzen tou wilson tou heidfeld tou da matta tou pizzonia opoiou allou einai.
2on merikoi agori mou den kseroun agglika kala ekane o takis kai metefraze olo na sxoliazete kai na krinete kserete -
Ο χρήστης gfotiadh έγραψε:
alloste o idios o Schumacher dilose oti stamatise na xtipa i kardia tou ekeini tin ora vlepontas mia williams mprosta kai oti fonazan stin endosinenoisi o men Schumacher kai oi de todt kai brawnAν ικανοποιήθηκα λέει???
Τάκη πριν καιρό, όταν σε είχα ρωτήσει ποιοί έχουν το δικαίωμα να ακούν τους διαλόγους μεταξύ πιλότων και μηχανικών, μου είχες πει ότι οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στην πίστα, έχουν πρόσβαση σε αυτό. Εσείς λοιπόν ακούσατε τίποτα? -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Τάκη πριν καιρό, όταν σε είχα ρωτήσει ποιοί έχουν το δικαίωμα να ακούν τους διαλόγους μεταξύ πιλότων και μηχανικών, μου είχες πει ότι οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στην πίστα, έχουν πρόσβαση σε αυτό. Εσείς λοιπόν ακούσατε τίποτα?Όχι δεν ήταν διαθέσιμη αυτή η υπηρεσία!
-
Τάκη άσχετα και από τη δική μου επιθυμία να μην μεταφράζεται σε πραγματικό χρόνο η συνέντευξη τύπου, θέλω να δώσω συγχαρητήρια που επιτέλους μπορούμε να τη βλέπουμε έστω κι έτσι. Μπράβο και ελπίζω να μην ήταν one-off.
Aπευθείας μετάδοση F1