-
Αυτη ειναι η αποψη μου φιλε HUNTER.
Τι να το κανω εγω εγω εαν κερδισει η Φερραρι με 100 βαθμους διαφορα και σε καθε αγωνα με παιρνει ο υπνος 10' μετα την εκκινηση?????
Εγω σαν φιλος των αγωνων θελω μαχες, προσπερασματα, ΘΕΑΜΑ. Αυτα εξασφαλιζονται μονο εαν υπαρχει δυνατος ανταγωνισμος, αλλιως ειπαμε, παμε για υπνο...
Δε πειραζει παιδια, ας χασουμε και κανενα πρωταθλημα, τουλαχιστον να βλεπουμε αγωνες και οχι cruising στη πιστα!
-
Ο χρήστης TsimDJ έγραψε:
αποδειξη πρωτη: εχεις βαλει 100 ποστς στο φορουμ.
ε?!?
αποδειξη δευτερη: εχεις πει την μεγαλυτερη κοτσανα των εποχων με το θρεντ για το οτι ο Μοντογια δεν αξιζει φετος και οφειλει τα πεπραγμενα του στα λαστοιχα για φετος και οτι δεν φαινεται η κοντρα των οδηγικων ικανοτητων των πιλοτων.(απλα ΜΟΝΟ σκεψου για λιγα λεπτα τι ειπες χωρις να βιαστεις να απαντησεις).
Φαίνεται τότε πως και ο Berger που ανήκει στην Williams λέει κοτσάνες αφού είπε ότι ακριβώς είπα και εγώ.
αποδειξη τριτη: μας ειπες οτι η Benetton ηταν υποδιεστερη ομαδα απο καποιες αλλες το 95, που πηρε ο σουμ πρωταθλημα. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! Τι αλλο θα μας πεις; Πες μας δηλαδη οτι και σημερα που νικησε ο Alonso με υποδιεστερο μονοθεσιο οτι ειναι παρομοια φαση με αυτη του 95!!! Ε ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ!! ΗΜΑΡΤΟΝ!
Η Williams το 1995 ήταν το καλύτερο μονοθέσιο, το έχοθν γράψει περιοδικά (F1 Racing κτλ) και όχι μόνο. Στο μόνο σημείο που υπερτερούσε η Benetton το 95 ήταν στους ανεφοδιασμούς όπου ήταν πολύ ταχύτερη αφού κέρδιζε 4+ δευτ. άνετα από την Williams.
Τέλος αφού λες πως είμαι κομπλεξικός που λέω πως δεν είναι δυνατόν ο Σουμάχερ να έχει χάσει τη φόρμα του, πες μου εσύ ένα λόγο για τον οποίο την έχει χάσει. Εγώ είπα 2 για τους οποίους δεν την έχει χάσει και επιμένει σε αυτό και ο Will Webber που τον ξέρει καλύτερα και από εσένα και από εμένα. τέλος μια συμβουλή... μην μεταφέρεις συζητήσεις που κάνουμε στο mirc εδώ αλλάζοντας το περιεχόμενο για να δείξεις ότι θες γιατί θα έχεις ανάλογες απαντήσεις.
-
Δίκαιο το 'άντε για David'. O Σκοτσέζος ήταν 3 ολόκληρα δέκατα αργότερος από τον Raikkonen, όντας μάλιστα σε στρατηγική δύο pit stop, ενώ ο Φινλανδός σε τρία. Πραγματικά απαράδεκτος!
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ...ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕ.....ΙΝΗ... είπε το κλασικότερο δείγμα του κομπλεξισμού που δημιουργούν 21 χρόνια αναμόνης.
-
Συγγνωμη αν ειμαι σε λαθος thread, αλλα εδω δεν συζηταμε για την τηλεοπτικη καλυψη των αγωνων;;;;;;;;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Δίκαιο το 'άντε για David'.Εχεις δίκιο φίλε μου. Σαν γνήσιοι Ελληνάρες εμείς δώσε μας μικρόφωνο κι όποιον πάρει ο χάρος. Βάζουμε στον ίδιο κουβά αυτούς που κάνουν κόντρες στα λιμανάκια της βουλιαγμένης με τους πιλότους της F1.
Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να στέκει στο απυρόβλητο αλλά και λίγος σεβασμός δε βλάπτει. Μην τρελλαθούμε τελείως πια. Όσο για την επόμενη μετάδοση προτείνω να κληθεί ο έχων την πνευματική ιδιοκτησία του 'άντε γεια' για να ξέρουμε τι μας γίνεται.Και -φυσικά- την προσπέραση του Coulthard επί του MS στην εκκίνηση την έκανε 'γαργάρα' -για να εκφράζομαι κι εγώ ανάλογα- ο τηλε-παρουσιαστής.
-
Σε λίγο θα παρακολουθώ τους αγώνες με το mute πατημένο για να μην νευριάζω με τις αερολογίες και δικαιολογίες του Πουρναράκη γιατι ορισμένες φορές το παρακάνει ή καλύτερα.... το παραξύλωσε δε νομίζετε?
-
Ο χρήστης ThanosM έγραψε:
Σε λίγο θα παρακολουθώ τους αγώνες με το mute πατημένο για να μην νευριάζω με τις αερολογίες και δικαιολογίες του Πουρναράκη γιατι ορισμένες φορές το παρακάνει ή καλύτερα.... το παραξύλωσε δε νομίζετε?Εγω τον αγωνα τον ειδα απο το RTL και βρηκα την ησυχια μου.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Σε λίγο θα παρακολουθώ τους αγώνες με το mute πατημένο για να μην νευριάζω με τις αερολογίες και δικαιολογίες του Πουρναράκη γιατι ορισμένες φορές το παρακάνει ή καλύτερα.... το παραξύλωσε δε νομίζετε?
Εγω τον αγωνα τον ειδα απο το RTL και βρηκα την ησυχια μου.
Ειλικρινά και γω από εκεί τον είδα(ήμουν...πάμε όλοι μαζι σε μια παραλία..) γι αυτό έγραψα και αυτό το σχόλιο πριν λίγο γιατί ήταν καλύτερα αλλά πολλές διακοπές και διαφημήσεις....Ετσι δεν είναι?
Υ.Γ Είναι μικρόβιο παιδιά έψαχνα απεγνωσμένα να βρω tv και τελικά βρήκα μία καφετέρεια που το έδειχνε στο RTL λόγω υπερβολικού αριθμού Γερμανών στο κατάστημα.
-
Den mporesa na do ton agona live,alla ekatsa mexri to proi giati o alpha elege pos tha to dixei magnitoskopisi stis 3:30.Perimena mexri 5 alla....tpt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ospou arxise mia proini ekpompi.
Mipos xeri kanis an tha xana dixei o alpha ton agona??? -
Ο χρήστης Akis έγραψε:
Den mporesa na do ton agona live,alla ekatsa mexri to proi giati o alpha elege pos tha to dixei magnitoskopisi stis 3:30.Perimena mexri 5 alla....tpt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ospou arxise mia proini ekpompi.
Mipos xeri kanis an tha xana dixei o alpha ton agona???Το βλεπω πολυ χλωμο εως αδυνατο να τον ξαναδειξει απο τη στιγμη που δεν τον εδειξε τα μεσανυχτα της Δευτερας.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
... χωρίς την οποία Φεράρι ο Μ.Σουμάχερ ίσως να μην ήταν ότι είναι σήμερα.Γιατι δεν αντιστρεφεις το ερωτημα?
'τι θα ηταν η φερραρι σημερα χωρις το σουμαχερ?' -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
... χωρίς την οποία Φεράρι ο Μ.Σουμάχερ ίσως να μην ήταν ότι είναι σήμερα.
Γιατι δεν αντιστρεφεις το ερωτημα?
'τι θα ηταν η φερραρι σημερα χωρις το σουμαχερ?'Ότι ήταν και πριν τον Σουμάχερ και ότι είναι και σήμερα. Η ιστορικότερη ομάδα του θεσμού με τους πιο παθιασμένους οπαδούς.
Είναι λάθος να καταλογίζεται στον ΜΣ μονάχα η ανάκαμψη της Φεράρι, διότι Τοντ, Μπρον, Μπιρν και Μοντετζέμολο είχαν & έχουν ισόποσα μερίδια σε αυτή την ανάκαμψη.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
... χωρίς την οποία Φεράρι ο Μ.Σουμάχερ ίσως να μην ήταν ότι είναι σήμερα.
Γιατι δεν αντιστρεφεις το ερωτημα?
'τι θα ηταν η φερραρι σημερα χωρις το σουμαχερ?'Ότι ήταν και πριν τον Σουμάχερ και ότι είναι και σήμερα. Η ιστορικότερη ομάδα του θεσμού με τους πιο παθιασμένους οπαδούς.
Είναι λάθος να καταλογίζεται στον ΜΣ μονάχα η ανάκαμψη της Φεράρι, διότι Τοντ, Μπρον, Μπιρν και Μοντετζέμολο είχαν & έχουν ισόποσα μερίδια σε αυτή την ανάκαμψη.
θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά αυτό που πιστεύω θέλει να πει ο φίλος είναι ότι ο ΜΣ πρόσφερε πολλά γιατί ήταν ο καλύτερος οδηγός που μπορούσε να είχε η ομάδα το 1996... Αυτή ουσιαστικά είναι η 'προσφορά' του Σουμάχερ προς την ομάδα.
P.S. να συμπληρώσω ότι και η προσωπικότητά του βοήθησε πολύ στο 'δέσιμο' της ομάδας και οι μηχανικοί απέκτησαν πολλά κίνητρα να προσπαθήσουν για το καλύτερο.
-
Είναι νομίζω κοινώς παραδεκτό πως ο ΜΣ όχι μόνο είναι ο καλύτερος πιλότος της γενιάς και ότι έχει όντως την ιδιότητα να συσπειρώνει γύρω του τους συνεργάτες του, αλλά και ότι προσέφερε πολλά στην ανάκαμψη της Φεράρι. Χωρίς όμως το στρατηγικό μυαλό του Μπρον, την αεροδυναμική μεστρία του Μπιρν, τη σωστή καθοδήγηση του Τοντ και τη σύγχρονη διαχείριση και διοίκηση του Μοντετζέμολο απλά θα ήταν λίγος (όπως λίγος ήταν την 4ετία 96-99).
Νομίζω είναι μέγα λάθος να εξισώνεται ολόκληρη η ιστορία της Φεράρι με έναν μόνο οδηγό της.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Είναι νομίζω κοινώς παραδεκτό πως ο ΜΣ όχι μόνο είναι ο καλύτερος πιλότος της γενιάς και ότι έχει όντως την ιδιότητα να συσπειρώνει γύρω του τους συνεργάτες του, αλλά και ότι προσέφερε πολλά στην ανάκαμψη της Φεράρι. Χωρίς όμως το στρατηγικό μυαλό του Μπρον, την αεροδυναμική μεστρία του Μπιρν, τη σωστή καθοδήγηση του Τοντ και τη σύγχρονη διαχείριση και διοίκηση του Μοντετζέμολο απλά θα ήταν λίγος (όπως λίγος ήταν την 4ετία 96-99).Νομίζω είναι μέγα λάθος να εξισώνεται ολόκληρη η ιστορία της Φεράρι με έναν μόνο οδηγό της.
Σωστός αυτό ισχύειε για όλες τις ομάδες της Φ1
Θέλει εμπειρία γνώσεις χαρίσματα και ψυχή για να πάρεις πρωταθλήματα(ως ομάδα πάντα) -
Παιδιά εντάξει, μην τον σκοτώσουμε κιόλας τον Τάκη. Έκανε ένα λάθος κατά την διάρκεια της απευθείας μετάδοσης. Σίγουρα θα κατάλαβε ότι έκανε λάθος. Ούτως ή άλλως κατά την διάρκεια μιας ζωντανής εκπομπής που διαρκεί 2,5 ώρες, δεν μπορεί να είναι όλα τέλεια...
Αυτό όμως που θα έπρεπε περισσότερο να σας εκνευρίζει είναι ότι αμέσως μετά την απονομή, σε κάθε Grand Prix ακούγεται μια πανικόβλητη φωνή που λέει: και το πλάνο αμέσως αλλάζει (εκεί που έδειχνε εικόνες από το pondium ξαφνικα βλέπουμε τον Τάκη και τον Πάνο)... Ποτέ μα ποτέ δεν θα μας επιτρέψουν να δούμε ζωντανά την συνέντευξη τύπου, μια συνέντευξη εξίσου σημαντική με τον αγώνα, μιας και εκεί θα μιλήσουν, θα εξηγήσουν και θα αναλύσουν οι πρωταγωνιστές κάθε Grand Prix. Είμαστε αναγκασμένοι να μάθουμε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών μπαίνοντας στο Internet ή παρακολουθώντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA (και αν...). Και αν......... -
Ναι LYBE αλλα ακομα δεν βγηκε ο Τακης να απολογηθει για το σχολιο του. Κραταει σιωπη ιχθυος!!!!!!!
Επισης ΑΜΑΝ με τη συνεντευξη Τυπου!! Τοσο σημαντικη ειναι πια;; Εδω αμαν κανουμε να δουμε κανενα session παραπανω(πηγε κατι να γινει με το warm up αλλα δεν εκατσε) εσυ κολησες στη συνεντευξη. τη βλεπουμε κονσερβα στο επομενο GP. δεν σου αρκει;;
αντε να δουμε και κανενα Free Practice μια φορα!!! Καημο το 'χω!!!!! -
Kai gw eimai apo aytous pou dysaresth8hkan sto akousma tou 'Ante geia David' kai den eimai kanenas empa8hs Mclarenikous (oxi oti oi Mclarenikoi einai empa8eis etsi??) oute kanas makrinos ksaderfos tou DC
Entelws unprofessional. Oxi oti sta alla einai professional ta paidia. Alla telos pantwn. Kanoune oti boroume opws fainetai...
-
Free practice;;; Πολύ εύκολο, ρίξε μία ματιά στο Eurosport. Όλο το πρωί δείχνει τα δοκιμαστικά. Ήμουν στη Γαλλία το σαβ/κο (και την Παρασκευή) του GP της Imola και όλη τη μέρα έδειχνε F1. Απόλαυση σας λέω!!! Και μετά λέμε για τηλεοπτική κάλυψη... Όσο για το σχόλιο του Τάκη για τον DC, μην περιμένετε απολογία, ούτε καν προσπάθεια να δικαιολογηθεί. Αφού δεν έχει απαντήσει καν τίποτα τόσες μέρες εδώ μέσα! *'Άντε γεια Takis' *
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Kai gw eimai apo aytous pou dysaresth8hkan sto akousma tou 'Ante geia David' kai den eimai kanenas empa8hs Mclarenikous (oxi oti oi Mclarenikoi einai empa8eis etsi??) oute kanas makrinos ksaderfos tou DCEntelws unprofessional. Oxi oti sta alla einai professional ta paidia. Alla telos pantwn. Kanoune oti boroume opws fainetai...
Φίλε μου, όταν εγώ συντονίζομαι στον Alpha κάθε Κυριακή ή Σάββατο για να δω F1, αυτομάτως του δίνω δύναμη να αυξάνει τις τιμές των διαφημίσεων που βάζει εκείνη την ώρα (και όπως όλοι ξέρουμε, χρησιμοποιεί κατά το δοκούν αυτή του τη 'δύναμη'. ) Έτσι λοιπόν, δεν αρκούμαι στο 'κάνουν ό,τι μπορούν τα παιδιά', γιατί με τη λογική αυτή θα μπορούσα κι εγώ να πω το ίδιο και να πάω να προσληφθώ στο σταθμό και κατά τη διάρκεια του GP να λέω ανέκδοτα. Θα ήταν και αυτό 'αυτό που μπορώ'. Απαιτώ λοιπόν ως τηλεθεατής, η μετάδοση του αγαπημένου μου σπόρ να έχει μία ποιότητα. Αν δεν μπορούν να μου εξασφαλίσουν αυτό, τουλάχιστον να φροντίσουν για μία ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ μετάδοση!!! Αν έχω άδικο, είμαι ανοιχτός σε σχόλια και το συζητάω!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Είναι νομίζω κοινώς παραδεκτό πως ο ΜΣ όχι μόνο είναι ο καλύτερος πιλότος της γενιάς και ότι έχει όντως την ιδιότητα να συσπειρώνει γύρω του τους συνεργάτες του, αλλά και ότι προσέφερε πολλά στην ανάκαμψη της Φεράρι. Χωρίς όμως το στρατηγικό μυαλό του Μπρον, την αεροδυναμική μεστρία του Μπιρν, τη σωστή καθοδήγηση του Τοντ και τη σύγχρονη διαχείριση και διοίκηση του Μοντετζέμολο έναν μόνο οδηγό της.Συμφωνω απολυτα. Ο συνδυασμος ολων αυτων των προσωπων (κ ο Schumacher μεσα) οδηγησαν την Ferrari στην μεγαλη ανακαμψη που τοσο χρειαζοταν.
...απλά θα ήταν λίγος (όπως λίγος ήταν την 4ετία 96-99).
Νομίζω είναι μέγα λάθος να εξισώνεται ολόκληρη η ιστορία της Φεράρι με έναν μόνο οδηγό της.Σταθερος διεκδικητης τιτλου με κατωτερο μονοθεσιο (96-99).
Η ιστορια της Ferrari ειναι τοσο μεγαλη που δεν ειναι δυνατον να εξισωθει μ εναν οδηγο. Αλλα ομως την συγχρονη κ επιτυχημενη ιστορια της Ferrari την εχει γραψει ο Schumacher μαζι με τους υπολοιπους που αποτελουν αυτη την ομαδα.
Aπευθείας μετάδοση F1