-
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
Τελικά ΠΟΣΑ δευτερόλεπτα διαφημίσεων επιτρέπονται ανά 3600δλ;δεν καταλαβες ???
διαβασε πιο προσεκτικα την τελευταια δημοσιευση του takisp μετα την ερωτηση μου...**
.... Πρέεπι να μην ξεπεράσεις τόσα δ.λ την ώρα ...** -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου αναφέρετε ένα άλλο άθλημα πλην του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα που να τυγχάνει της προβολής και της αντιμετώπισης που έχει η F1 από τον Alpha.Αρχικά θα ήθελα και εγώ να διευκρινίσω πως οποιαδήποτε κριτική γίνεται όσον αφορά στην τηλεοπτική κάλυψη των Grand Prix, γίνεται με σκοπό την βελτίωσή της και σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να μειώσω την δουλειά και την προσπάθεια κανενός.
Προσωπικά Τάκη πιστεύω πως δεν εξαρτάται από το άθλημα για το τι αντιμετώπιση θα έχει, αλλά από το κανάλι που το παρουσιάζει. Έτσι λοιπόν από την στιγμή που ο Alpha πληρώνει για να προβάλλει την Formula 1, είναι υποχρεωμένος να σέβεται τους τηλεθεατές του (θυμίζω τα γεγονότα με την 17Ν πέρυσι το καλοκαίρι...). Και όταν το κάνει να μην περιμένει να ακούσει και ευχαριστώ, γιατί πολύ απλά το μόνο που έκανε ήταν η δουλειά του.
Ακόμα όταν λέμε Grand Prix εννοούμε όλο το τριήμερο και όχι μόνο τον αγώνα.
Αφού ο Alpha έχει το δικαίωμα να βάζει τόσα sec διαφημίσεις ανα ώρα, γιατί δεν τις βάζετε στο σωστό χρονικό σημείο(πάνω-κάτω)? Ποιός δίνει την εντολή για το πότε θα μπουν οι διαφημίσεις??
Και **ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ **για ποιόν λόγο δεν μπορούμε να βλέπουμε την συνέντευξη τύπου, η οποία διαδραματίζεται 1 μόλις λεπτό μετά το βάθρο??? Περυσί μερικές φορές μας την δείχνατε, φέτος γιατί όχι. Είμαι όμως σίγουρος πως μετά το κλείσιμο της μετάδοσης, εσείς την παρακολουθείτε. Έτσι λοιπόν όπως και εσείς θέλετε να την παρακολουθείται, έτσι και εμείς. Πιο σημαντική πιστεύω πως είναι αυτή η συνέντευξη από μια αποφώνηση. Εντάξει δεν θα σας παρεξηγήσουμε αν δεν μας πείτε ''καλό απόγευμα''... -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
[snip]
Αναφέρει ο φίλος migf1 και ευτυχώς έχει τόσο δίκιο όσο και στην περίπτωση του Κούλθαρντ (σ.σ: ακόμη δεν πήρα απάντηση μετά την προτελευταία μου τοποθέτηση όπου αναφέρομε συνολικά σε αθλητές) ότι έχει πέσει η τηλεθέαση. Μακάρι να 'πέφτει' έτσι πάντα...
[snip]Αυτό ανέφεραν ανεπίσημες πηγές μου και γι αυτό, αν δεν με απατάει η μνήμη μου, είχα βάλει το 'ήδη πεσμένη' μέσα σε παρένθεση: δλδ, δευτερευούσης σημασίας συγκριτικά με το κεντρικό νόημα της φράσης που έγραφα. Άλλωστε δεν αποτελώ επίσημη πηγή ενημέρωσης για τους φίλους της Φ1 (ούτε διεκδικώ κάτι τέτοιο ).
Σε ότι αφορά την απάντηση για τους αθλητές συνολικά, θυμάμαι ότι είχα απαντήσει κι έχω μείνει με την εντύπωση ότι εγώ ήμουν αυτός που δεν είχα λάβει εκ νέου απάντηση.
Στο κυρίως θέμα αυτού του thread, θα πρότεινα να διακόπτεται λιγότερες φορές η μετάδοση με αντιστάθμισμα την αύξηση χρόνου του εκάστοτε διαφημιστικού διαλείμματος. Εννοείται αν είναι εφικτό (από τις δεσμέυσεις των συμβολαίων του Α με τους διαφημιζόμενους).
-
Ο χρήστης ody_xanthi έγραψε:
Ρε μάγκες; δεν συγκεντρωνόμαστε κάποιοι από εμάς να κάνουμε ένα ιδιοτικό καναλάκι αθλητικών με περισσότερο βάρος στη f1;;;; θα έχουμε μετάδοση ΟΛΟΥ του GP και τα 7 sessions LIVE!!!!!!!!!!!! Επίσης και χωρίς διαφημιστικά διαλείματα ε;;;
ΣΥΜΦΩΝΩ!! Εσύ θα βάλεις τα λεφτά κι εγώ την καλή διάθεση και το δημιουργικό πνεύμα. Άντε για το καλό του καναλιού θα αναλάβω το βαρετό και κουραστικό έργο να ταξιδεύω σε κάθε gp και να κάνω το ρεπορτάζ . Θυσία θα γίνω αλλά χαλάλι... Κανείς άλλος στο κόλπο?
Εγω παντως ειμαι μεσα! αν βρειτε τα κεφαλαια...
-
[quote='migf1'][..................Στο κυρίως θέμα αυτού του thread, θα πρότεινα να διακόπτεται λιγότερες φορές η μετάδοση με αντιστάθμισμα την αύξηση χρόνου του εκάστοτε διαφημιστικού διαλείμματος./quote]
σε μια τριλεπτη διακοπη χανουμε περιπου 2 με 2,5 γυρους απο τον αγωνα αναλογα την πιστα κλπ κλπ......
νομιζεις δηλαδη οτι εαν χαναμε περισσοτερους γυρους θα ηταν καλυτερα;;;;;;;;;;;
και θα μπορουσαμε ετσι να ειμαστε ''μεσα'' στον αγωνα;;;;;
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
σε μια τριλεπτη διακοπη χανουμε περιπου 2 με 2,5 γυρους απο τον αγωνα αναλογα την πιστα κλπ κλπ......
νομιζεις δηλαδη οτι εαν χαναμε περισσοτερους γυρους θα ηταν καλυτερα;;;;;;;;;;;
και θα μπορουσαμε ετσι να ειμαστε ''μεσα'' στον αγωνα;;;;;
Συνολικά τα ίδια λεπτά αγώνα θα χάνουμε, απλά με αυτο που γίνεται τώρα σπάνε ευκολότερα τα νεύρα μας, ενώ με την πρόταση που έκανα θα είμαστε λιγότερο 'μέσα' στον αγώνα.
Και στις 2 περιπτώσεις, δλδ, κάτι θα χάνουμε και κάτι θα κερδίζουμε. Διαλέγουμε και παίρνουμε, μιας και δεν φαίνετια να έχουμε κι άλλες επιλογές. Απλά έκανα την πρότασή μου.
-
ξερει κανεις κανενα καλο site που να εχει ζωντανη καλυψη του αγωνα, αν οχι απαραιτητα με live εικονα, αλλα εστω με γρηγορα και καλα σχολια, ενω ταυτοχρονα να δινει χρονους γυρων και αλλες τετοιες πληροφοριες???
Ενα καλο, εινα το http://www.f1-live.com Ξερετε καποιο αλλο?
Ο Πουρναρακης ποιο να χρησιμοποιει αραγε????[/list]
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ξερει κανεις κανενα καλο site που να εχει ζωντανη καλυψη του αγωνα, αν οχι απαραιτητα με live εικονα, αλλα εστω με γρηγορα και καλα σχολια, ενω ταυτοχρονα να δινει χρονους γυρων και αλλες τετοιες πληροφοριες???Ενα καλο, εινα το http://www.f1-live.com Ξερετε καποιο αλλο?
Παίρνει δεδομένα απευθείας από το κάθε μονοθέσιο στα splits και κατα συνέπεια είναι αρκετά γρήγορο. Είναι 1-2 λεπτά πιο γρήγορο από το f1-live.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
[
................................. ενώ με την πρόταση που έκανα θα είμαστε λιγότερο 'μέσα' στον αγώνα.................................
ακριβως αυτο εννοουσα και γω.........οσο μεγαλυτερη διαρκεια εχει η διακοπη για τις διαφημισεις τοσο περισσοτερο βγαινουμε ''εξω'' απο τον αγωνα!!!!
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου αναφέρετε ένα άλλο άθλημα πλην του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα που να τυγχάνει της προβολής και της αντιμετώπισης που έχει η F1 από τον Alpha.Αρχικά θα ήθελα και εγώ να διευκρινίσω πως οποιαδήποτε κριτική γίνεται όσον αφορά στην τηλεοπτική κάλυψη των Grand Prix, γίνεται με σκοπό την βελτίωσή της και σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να μειώσω την δουλειά και την προσπάθεια κανενός.
Προσωπικά Τάκη πιστεύω πως δεν εξαρτάται από το άθλημα για το τι αντιμετώπιση θα έχει, αλλά από το κανάλι που το παρουσιάζει. Έτσι λοιπόν από την στιγμή που ο Alpha πληρώνει για να προβάλλει την Formula 1, είναι υποχρεωμένος να σέβεται τους τηλεθεατές του (θυμίζω τα γεγονότα με την 17Ν πέρυσι το καλοκαίρι...). Και όταν το κάνει να μην περιμένει να ακούσει και ευχαριστώ, γιατί πολύ απλά το μόνο που έκανε ήταν η δουλειά του.
Ακόμα όταν λέμε Grand Prix εννοούμε όλο το τριήμερο και όχι μόνο τον αγώνα.
Αφού ο Alpha έχει το δικαίωμα να βάζει τόσα sec διαφημίσεις ανα ώρα, γιατί δεν τις βάζετε στο σωστό χρονικό σημείο(πάνω-κάτω)? Ποιός δίνει την εντολή για το πότε θα μπουν οι διαφημίσεις??
Και **ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ **για ποιόν λόγο δεν μπορούμε να βλέπουμε την συνέντευξη τύπου, η οποία διαδραματίζεται 1 μόλις λεπτό μετά το βάθρο??? Περυσί μερικές φορές μας την δείχνατε, φέτος γιατί όχι. Είμαι όμως σίγουρος πως μετά το κλείσιμο της μετάδοσης, εσείς την παρακολουθείτε. Έτσι λοιπόν όπως και εσείς θέλετε να την παρακολουθείται, έτσι και εμείς. Πιο σημαντική πιστεύω πως είναι αυτή η συνέντευξη από μια αποφώνηση. Εντάξει δεν θα σας παρεξηγήσουμε αν δεν μας πείτε ''καλό απόγευμα''... -
Τάκη απλά να σου θυμίσω για τον σημερινό αγώνα (Γαλλία) ότι στην Αυστρία ο Σουμάχερ είχε διαφορά από τον Μπαρικέλο .500 αλλά είχαν ίδια στρατιγική. Αυτή η διαφορά οφείλονταν και στα ελαστικά. Το ίδιο μπορεί να συμβένει στη Γαλλία, δηλ. να έχει επιλέξει σκληρότερη γόμα ελαστικών. απλά το λέω αυτό για να μην βάζεις σε αγωνία ίσως τους τηλεθεατές για το τι στρατηγική ακολουθεί ο Βραζιλιάνος,. Αυτό βέβαια είναι απλά η άποψή μου. Μπορεί όντως να κάνει 1 πιτ στοπ λιγότερο, αλλά αμφιβάλω.
-
Τάκη αν και περιμένουμε πολλές απαντήσεις από εσένα σε ερωτήματα που έχουν γραφτεί πιο πάνω, να σε ρωτήσω και κάτι άλλο.
Μέχρι πότε έχει συμβόλαιο η Ferrari με την Bridgestone? Η Good Year θα μπει στην Formula 1 και πότε? Σε ένα άρθρο σου στο rally.gr έγραψες πως όλοι έχουν το δικαίωμα να ακούν τις συνομιλίες ανάμεσα σε μηχανικούς και οδηγούς. Όταν λες όλοι, ποιούς ακριβώς εννοείς? Εμείς πώς μπορούμε να μαθαίνουμε τι ειπώθηκε, έστω και μετά τον αγώνα? Αυτήν την καταραμένη την συνέντευξη τύπου θα μας την δείξετε ποτέ. Και τελοσπάντων εξηγείστε μας γιατί δεν μπορούμε να την βλέπουμε! -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Τάκη αν και περιμένουμε πολλές απαντήσεις από εσένα σε ερωτήματα που έχουν γραφτεί πιο πάνω, να σε ρωτήσω και κάτι άλλο.
Μέχρι πότε έχει συμβόλαιο η Ferrari με την Bridgestone?
Tέλος '04
Η Good Year θα μπει στην Formula 1 και πότε? Σε ένα άρθρο σου στο rally.gr έγραψες πως όλοι έχουν το δικαίωμα να ακούν τις συνομιλίες ανάμεσα σε μηχανικούς και οδηγούς. Όταν λες όλοι, ποιούς ακριβώς εννοείς?
FIA και τηλεσχολιαστές που βρίσκονται στην πίστα
Εμείς πώς μπορούμε να μαθαίνουμε τι ειπώθηκε, έστω και μετά τον αγώνα?
Δεν ξέρω
Αυτήν την καταραμένη την συνέντευξη τύπου θα μας την δείξετε ποτέ.
Αξιλογούμε τα καλύτερα σημεία και τα δείχνουμε στο review του αγώνα Και τελοσπάντων εξηγείστε μας γιατί δεν μπορούμε να την βλέπουμε!
Δεν είναι προς δημόσια συζήτηση το θέμα -
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Τάκη απλά να σου θυμίσω για τον σημερινό αγώνα (Γαλλία) ότι στην Αυστρία ο Σουμάχερ είχε διαφορά από τον Μπαρικέλο .500 αλλά είχαν ίδια στρατιγική. Αυτή η διαφορά οφείλονταν και στα ελαστικά. Το ίδιο μπορεί να συμβένει στη Γαλλία, δηλ. να έχει επιλέξει σκληρότερη γόμα ελαστικών. απλά το λέω αυτό για να μην βάζεις σε αγωνία ίσως τους τηλεθεατές για το τι στρατηγική ακολουθεί ο Βραζιλιάνος,. Αυτό βέβαια είναι απλά η άποψή μου. Μπορεί όντως να κάνει 1 πιτ στοπ λιγότερο, αλλά αμφιβάλω.Δεν είπα με βεβαιότητα ότι πάει για ένα λιγότερο!
Το ότι πήγε τελικά δε δικαιώνει το σχόλιο μου το οποίο ήταν υποθετικό. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος! -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Μέχρι πότε έχει συμβόλαιο η Ferrari με την Bridgestone?
Tέλος '04
Η Good Year θα μπει στην Formula 1 και πότε? Σε ένα άρθρο σου στο rally.gr έγραψες πως όλοι έχουν το δικαίωμα να ακούν τις συνομιλίες ανάμεσα σε μηχανικούς και οδηγούς. Όταν λες όλοι, ποιούς ακριβώς εννοείς?
FIA και τηλεσχολιαστές που βρίσκονται στην πίστα
Εμείς πώς μπορούμε να μαθαίνουμε τι ειπώθηκε, έστω και μετά τον αγώνα?
Δεν ξέρω
Αυτήν την καταραμένη την συνέντευξη τύπου θα μας την δείξετε ποτέ.
Αξιλογούμε τα καλύτερα σημεία και τα δείχνουμε στο review του αγώνα Και τελοσπάντων εξηγείστε μας γιατί δεν μπορούμε να την βλέπουμε!
Δεν είναι προς δημόσια συζήτηση το θέμαμας μπερδεψες λιγο takisp και ετσι που εχεις κανει τις ενδιαμεσες παραθεσεις φαινεται οτι οι ερωτοαπαντησεις δινονται απο τον lybe................ μαλλον οπως και εγω [δεν το καταφερνω αυτο και το αποφευγω] θελεις λιγη ''προπονηση'' στην ''τεχνικη'' σου στην χρηση του φορουμ.
πειτε μας ρε παιδια εσεις οι computers genius πως γινονται οι ενδιαμεσες [ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω] παραθεσεις ωστε να μην τα κανουμε μπαχαλο εμεις που λιγο αργα ανακαλυψαμε το ιντερνετ και ειμαστε λιγο πισω και λογω καποιας ηλικιας !!!!!!!!
-
Αν και δεν θεωρώ τον εαυτό μου genious , εσωκλείεις το κείμενο που θέλεις να παραθέσεις μέσα σε [quote][/quote]. Λειτουργεί και 'φωλιασμένα', δηλαδή: [quote][quote][/quote][/quote].
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Τάκη απλά να σου θυμίσω για τον σημερινό αγώνα (Γαλλία) ότι στην Αυστρία ο Σουμάχερ είχε διαφορά από τον Μπαρικέλο .500 αλλά είχαν ίδια στρατιγική. Αυτή η διαφορά οφείλονταν και στα ελαστικά. Το ίδιο μπορεί να συμβένει στη Γαλλία, δηλ. να έχει επιλέξει σκληρότερη γόμα ελαστικών. απλά το λέω αυτό για να μην βάζεις σε αγωνία ίσως τους τηλεθεατές για το τι στρατηγική ακολουθεί ο Βραζιλιάνος,. Αυτό βέβαια είναι απλά η άποψή μου. Μπορεί όντως να κάνει 1 πιτ στοπ λιγότερο, αλλά αμφιβάλω.
Δεν είπα με βεβαιότητα ότι πάει για ένα λιγότερο!
Το ότι πήγε τελικά δε δικαιώνει το σχόλιο μου το οποίο ήταν υποθετικό. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος!Εδώ πιστεύω ότι κάνεις λάθος!!! Η στρατηγική του RB ήταν τριών πιτ-στοπ, στη συνέχεια όμως λόγω του λάθους του που του κόστισε πολλές θέσεις η Ferrari μετέβαλλε τη στρατηγική του κατά ένα πιτ-στοπ. Τουλάχιστον αυτό με έκανε ο Ross Brawn να πιστέψω με τα λεγόμενά του. >'Given the situation, we can be satisfied with Michael's third place. It was a shame for Rubens, whose car was going well. After his spin, we changed the strategy and at least we managed to get him home in the points. We were not competitive enough today. We still lead both championships, but our advantage in the Constructors' is now much reduced. We know we have to work around the 360 degrees of the whole package. As from next Tuesday, we will be running in Barcelona, Mugello and finally at Fiorano to try out new solutions on the car and with the tyres.'
-
Ο χρήστης gladiator έγραψε:
Δεν είπα με βεβαιότητα ότι πάει για ένα λιγότερο!
Το ότι πήγε τελικά δε δικαιώνει το σχόλιο μου το οποίο ήταν υποθετικό. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος!Εδώ πιστεύω ότι κάνεις λάθος!!! Η στρατηγική του RB ήταν τριών πιτ-στοπ, στη συνέχεια όμως λόγω του λάθους του που του κόστισε πολλές θέσεις η Ferrari μετέβαλλε τη στρατηγική του κατά ένα πιτ-στοπ. Τουλάχιστον αυτό με έκανε ο Ross Brawn να πιστέψω με τα λεγόμενά του. >'Given the situation, we can be satisfied with Michael's third place. It was a shame for Rubens, whose car was going well. After his spin, we changed the strategy and at least we managed to get him home in the points. We were not competitive enough today. We still lead both championships, but our advantage in the Constructors' is now much reduced. We know we have to work around the 360 degrees of the whole package. As from next Tuesday, we will be running in Barcelona, Mugello and finally at Fiorano to try out new solutions on the car and with the tyres.'
Το ότι άλλαξαν στρατηγική δεν σημαίνει ότι ήταν σε τρία. Μπορεί απλά να άλλαξαν είσοδο έξοδο από 1 σε 2.
Δεν υπάρχει λογική να ήταν σε τρια και να έφτασε έως εκεί που έφτασε χωρίς να ανεφοδιαστεί. Μη ξεχνάς ότι η λογική πάνω στην οποία αποφασίζεται η στρατηγική είναι πως θα πας πιο γρήγορα. Σε τρια και με πολλά καύσιμα στην αρχή έχεις εξασφαλίσει ότι θα πας αργά!!!!!!!!! -
Τάκη επειδή σκοπεύω να πάω Σύρο τις μέρες που θα διεξάγεται το Αγγλικό Grand Prix, ξέρεις αν πιάνει εκεί Alpha???? Και επειδή ως γνωστόν μέσω NOVA δεν... , μάλλον θα το δουμε στα γερμανικά ή στα αγγλικά .
-
LYBE είσαι τυχερός.
Στη Σύρο έχει μία καφετέρια στο λιμάνι (δε θυμάμαι ποια, αλλά θα τη βρεις πανεύκολα) με τηλεόραση οπίσθιας προβολής (40+ ίντσες) με Supersport. Τις Κυριακές με αγώνες F1 γίνεται της κακομοίρας, γι' αυτό πιάσε νωρίς τραπεζάκι με καναπέ, παρήγγειλε και κρύα φραπεδιά και κάνε... κερκίδα!
Aπευθείας μετάδοση F1