-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Θεωρώ δεδομένο ότι θα τον αντικαταστήσει στη Γερμανία.
Ούτε φρέσκος είναι ούτε νέος. Έχει άπειρα χιλιόμετρα με τη Williams και 36 GP στη ζώνη του. Άμα δε δείξει τώρα κάτι πότε θα το κάνει;
Ο Fisichella εκκίνησε τελευταίος και τον πέρασε!!!!!!!!!!! Επιτρέπεται;100% σωστος. Βεβαια οι επιδοσεις του Gene αν λαβει κανεις υποψην τη θητεια του στις μικροτερες κατηγοριες δεν προκαλουν καμια εκπληξη. Ποτε δεν ηταν κατι ιδιαιτερο, απλα τυχερος που καποτε βρεθηκε η Telefonica.
Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι δεν ειναι καλος δοκιμαστης / εξελιχτης.
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Τακη γιατι οταν αναφερθηκες στην επιδοση του Gene το Σαββατο ειπες πως η Williams θα τον αντικαταστησει συντομα. Νομιζω πως κανει καλη δουλεια μεχρι στιγμης ειδικα αν σκεφτουμε πως ειναι πολυ φρεσκος ακομα κ οδηγει ενα μονοθεσιο το οποιο σιγουρα δεν ειναι κ πολυ ανταγωνιστικο. Δεν νομιζω οτι οι επιδοσεις του ειναι τοσο ασχημες τηρουμενων των αναλογιων!
Θεωρώ δεδομένο ότι θα τον αντικαταστήσει στη Γερμανία.
Ούτε φρέσκος είναι ούτε νέος. Έχει άπειρα χιλιόμετρα με τη Williams και 36 GP στη ζώνη του. Άμα δε δείξει τώρα κάτι πότε θα το κάνει;
Ο Fisichella εκκίνησε τελευταίος και τον πέρασε!!!!!!!!!!! Επιτρέπεται;Καλα τ οτι ξεκινησε τελευταιος ο Fisi κ τον περασε δεν ξερω τι σημαινει μια κ Ιταλος ηταν πισω κ απο Monty. Eπισης απο την στιγμη που ο ενας ειναι full μαχημος κ συνηθισμενος, μην περμενουμε εναν ανενεργο Gene να ειναι ultrafast απο το 2 GP που τρεχει φετος. Αυτο μονο. Αν τον αντικαταστησουν στην Γερμανια ελπιζω να δωσουν ευκαιρια στον Pizzonia!!! Πιστευω οτι θα τα παει καλα![/img]
-
Παντως το 2000 απο τον φοβερο κ τρομερο Mazzacane ηταν σε 16 απο τα 17 GP γρηγοροτερος...Θα μου πειτε αν δεν ηταν κ γρηγοροτερος του Super-Gaston.........Απορω πως τον πηρε ο Prost...Παντως ο Head ειπε πως θα τρεξει ο Pizzonia στην Γερμανια...
-
Ωρες μεταδοσης ξερει κανεις;
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Ωρες μεταδοσης ξερει κανεις;Τα γνωστα......
Σαββατο 24/7
14.30 Δοκιμαστικα-κονσερβα(ας ειναι καλα το RTL)
Κυριακη 25/7
14.30 Αγωνας-Live -
... σε μια εποχη που βλεπουμε 'προσπερασματα' μεσα στα pits, σιγουρα οι μαχες για τις πισω θεσεις καθως επισης και η προσπαθεια προσπερασματος ειναι λιγο βαρετα.. Σιγουρα ειναι πιο ενδιαφεροντα τα διαφημιστικα σας μηνυματα!!
Προτεινω, λοιπον, διαφημισεις την ωρα της εκκινησης, διαφημισεις την περισσοτερη ωρα του αγωνα και τελος διαφημισεις την ωρα του τερματισμου!
Κατα το δοκουν, μπορειτε να διακοπτετε τις διαφημισεις για να δειξετε ετσι μια γρηγορα τα μονοθεσια, σε στυλ να μη ξεχνιομαστε !!!
Σας σιχαθηκε η ψυχη μου, καραγκιοζακια!!
ΑΝΤΕ .... ΤΙΜΗΘΕΙΤΕ!!
-
Φάνηκε πάντως ξεκάθαρα,ότι οι παρουσιαστές δέν είχαν νά κάνουν τίποτα μέ τό συμβάν.Νομίζω ότι πιάστηκαν στόν ύπνο.
Επίσεις ότι,αυτός πού αποφασίζει γιά τά 'σποτάκια',δέν έχει τήν παραμικρή ιδέα από φόρμουλα.Εάν είχε,δέν θά διέκοπτε τήν ώρα πού μπήκε ο Μπάτον,μέ φρέσκα μισελεν μία ανάσα πίσω από τόν Αλόνζο,καί ενώ η όλη φάση 'μύριζε μπαρούτι'. -
Mα καλα στην εξοδο του Sato αν ειναι δυνατον,πως τους φανηκε να ειναι ο Button κ επεμεναν κ ολας...Αλλα αυτος ο Παλομπαρινι δεν παιζεται ο τυπος...Απο F1 σκιζει...
-
Μη είστε τόσο αμείλικτοι στη κριτική σας. Έλεος πια...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... σε μια εποχη που βλεπουμε 'προσπερασματα' μεσα στα pits, σιγουρα οι μαχες για τις πισω θεσεις καθως επισης και η προσπαθεια προσπερασματος ειναι λιγο βαρετα.. Σιγουρα ειναι πιο ενδιαφεροντα τα διαφημιστικα σας μηνυματα!!Προτεινω, λοιπον, διαφημισεις την ωρα της εκκινησης, διαφημισεις την περισσοτερη ωρα του αγωνα και τελος διαφημισεις την ωρα του τερματισμου!
Κατα το δοκουν, μπορειτε να διακοπτετε τις διαφημισεις για να δειξετε ετσι μια γρηγορα τα μονοθεσια, σε στυλ να μη ξεχνιομαστε !!!
Σας σιχαθηκε η ψυχη μου, καραγκιοζακια!!
ΑΝΤΕ .... ΤΙΜΗΘΕΙΤΕ!!
Ωραιο υφος! Συγχαρητηρια!
-
Πάντως η κατάσταση με τις διαφημίσεις είναι επιεικώς αηδία, όπως και να το κάνουμε. Χτες στις 4:13 ξεκινάει διαφημιστικό διάλειμμα που πάει κάνα τρίλεπτο-τετράλεπτο, στις 4:23 ξεκινάει άλλο παρόμοιο και στις 4:34 ξεκινάει το διάλειμμα πριν το βάθρο. Το δε προσπέρασμα του Button, το οποίο ήταν ίσως η πιο σημαντική στιγμή του αγώνα δεν το είδα. Δεν ξέρω καν αν το έδειξε ή ήταν στο διάλειμμα γιατί το γύρισα στο Supersport να δω λίγο τις μοτοσυκλέτες και όταν το ξαναγύρισα στον ALPHA ήταν μετά το προσπέρασμα.
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ! -
Λοιπόν, να μαζευτούμε ΟΛΟΙ και να γράψουμε μια επιστολή, με την οποία θα ζητάμε από τον Alpha να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ την μετάδοση ΟΛΩΝ των αγώνων F1, γιατί μας ενοχλούν οι διαφημίσεις που βάζει. Πιθανόν να μπορούμε να πετύχουμε και ασφαλιστικά μέτρα!
Και μετά, αν το καταφέρουμε, να μπαίνουμε στο Internet και να διαβάζουμε για τους αγώνες!
Τι λέτε, δεν θα είναι καλύτερα έτσι; -
Ετσι ακριβώς!
Το έχουμε ξανασυζητήσει,εχει εξηγησει ο Τάκης ότι είναι κάτι που είναι απαραίτητο και που εν πάσει περιπτώσει δεν ελέγχει...τίποτα!!Εκει!!Γιατι να μπαίνουν διαφημίσεις...γιατι να κοπεί πάνω στην Χ φάση...αλλά και ύφος τουλάχιστον απαξιωτικό απο λίγους (ευτυχώς)!!
Απο τα δορυφορικά που εχω παρακολουθήσει δεν βλέπω και ιδιαίτερες διαφορές!Αλλά ετσι κι αλλοιώς...πάντα μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικά!
Είναι όπως το WRC!Το είχε το STAR...και τους περνάγαμε δικαίως γενεές δεκατέσσερις...το πήρε τώρα το Magik και δεν μπορεί να το δει η μισή Ελλάδα! (δεν λέω οτι αυτό έχουμε με αυτό να βολευομαστε)!!
Αλλά οταν ο κεντρικός παρουσιαστής της μετάδοσης είναι μέλος του Φόρουμ και μπαίνει,συμμετέχει και εξηγεί!Οταν οι μεταδόσεις εχουν μακράν βελτιωθεί!Οταν εν πάσει περιπτώσει έχουμε κάτι αξιόλογο...γιατι να βγαίνουμε και να το 'πυροβολάμε'??!!...και μάλιστα με τρόπο τουλάχιστον αχαρακτήριστο?!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ετσι ακριβώς!
Το έχουμε ξανασυζητήσει,εχει εξηγησει ο Τάκης ότι είναι κάτι που είναι απαραίτητο και που εν πάσει περιπτώσει δεν ελέγχει...τίποτα!!Εκει!!Γιατι να μπαίνουν διαφημίσεις...γιατι να κοπεί πάνω στην Χ φάση...αλλά και ύφος τουλάχιστον απαξιωτικό απο λίγους (ευτυχώς)!!
Απο τα δορυφορικά που εχω παρακολουθήσει δεν βλέπω και ιδιαίτερες διαφορές!Αλλά ετσι κι αλλοιώς...πάντα μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικά!
Είναι όπως το WRC!Το είχε το STAR...και τους περνάγαμε δικαίως γενεές δεκατέσσερις...το πήρε τώρα το Magik και δεν μπορεί να το δει η μισή Ελλάδα! (δεν λέω οτι αυτό έχουμε με αυτό να βολευομαστε)!!
Αλλά οταν ο κεντρικός παρουσιαστής της μετάδοσης είναι μέλος του Φόρουμ και μπαίνει,συμμετέχει και εξηγεί!Οταν οι μεταδόσεις εχουν μακράν βελτιωθεί!Οταν εν πάσει περιπτώσει έχουμε κάτι αξιόλογο...γιατι να βγαίνουμε και να το 'πυροβολάμε'??!!...και μάλιστα με τρόπο τουλάχιστον αχαρακτήριστο?!!
Και γω δεν είμαι ευχαριστημένος, ή μάλλον θα ήθελα μετάδοση χωρις διαφημίσεις κ.λ.π. Απλά δεν πιστεύω ότι είναι υποχρέωση του Alpha να μου προσφέρει αυτό που ΕΓΩ θέλω. Η μόνη του υποχρέωση είναι να είναι συμβατικά εντάξει με την FIA (ή τέλος πάντων με την όποια εταιρεία έχει τα δικαιώματα). Και απ' ότι ξέρω είναι ... Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει από την FIA όρος που να λέει ότι απαγορεύεται να μην μεταδώσει το χι ή ψι που θα συμβεί μέσα στον αγώνα.
Και σε τελευταία ανάλυση, όποιος δεν θέλει να βλέπει Alpha, ας μην βλέπει. Αγοράζει δορυφορική και βλέπει ότι θέλει ....
Η live μετάδοση της F1, δεν είναι υποχρέωση κανενός (πόσο μάλλον ενός ιδιωτικού καναλιού) και δεν είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας.
Αυτό που μπορούμε και ΠΡΕΠΕΙ να ζητάμε από τον Alpha, είναι σεβασμό στις υποχρεώσεις του προς τον κατέχοντα τα δικαιώματα. Αυτός είναι εξάλλου, που έχει αποφασίσει τι και πώς μπορούμε να βλέπουμε όσο δεν πληρώνουμε. Αυτός έβαλε τους όρους μετάδοσης!!! -
Τελικά παρόλη την καταπληκτική κάλυψη του RTL κατέληξα να το βλέπω στο ORF1, το αυστριακό. Δεν βάζει ουδέποτε ούτε μία διαφήμιση κατά την διάρκεια Σαββάτου και Κυριακής. Δείχνει και την Παρασκευή και σωστά το καταλάβατε, χωρίς διαφημίσεις...
Βέβαια τον ήχο πάντα κλειστό όπως έχω ξαναπεί, γιατί ο σχολιαστής είναι μακράν πίσω από τους Έλληνες του 'ΑΛΠΧΑ' ( ). Ένα που παρατήρησα, γιατί είχα ξεχάσει να κλείσω τον ήχο ήταν η εκκίνηση. Ο ψαγμένος είδε πως ήταν ο Πανίς. Ο αδαής είδε πως ήταν κάποιος προς τα πίσω. Με το που διακόπτεται η φάση της εκκίνησης μπαίνουν πρώτοι οι μηχανικοί της ΜακΛάρεν (μπράβο τους που είναι γρήγοροι) και γιαυτό το λόγο αποφάσισε ο εκφωνητής πως έφταιγαν αυτοί για την διακοπή. Μας διαβεβαίωσε (ο γκαντέμης) πως θα το φροντίσουν και όλα θα πάνε καλά... Μετά έρχεται το ριπλέι που δείχνει ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙ τον Πανίς. Τι είπε ο εκφωνητής; 'Α, μάλλον ΚΑΙ αυτός θα είχε πρόβλημα'...
Στα ιν καρ ούτε μια φορά δεν βάζει γλώσσα μέσα.
Η υπόλοιπη περιγραφή είναι ομοίως ατυχής...
Καλά είναι στην Ελλάδα, μόνο οι διαφημίσεις είναι (σε χρονική διάρκεια και συχνά χρονική τοποθέτηση) που δεν αντέχονται με τίποτα...
-
Λεει ο gvala
'*Λοιπόν, να μαζευτούμε ΟΛΟΙ και να γράψουμε μια επιστολή, με την οποία θα ζητάμε από τον Alpha να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ την μετάδοση ΟΛΩΝ των αγώνων F1, γιατί μας ενοχλούν οι διαφημίσεις που βάζει. Πιθανόν να μπορούμε να πετύχουμε και ασφαλιστικά μέτρα! *'Δε θα δωσουμε και κ***! Χθες εβαζε διαφημισεις καθε 8 γύρους (στον 24, 16, 8 διαδοχικα)! Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος οτι αυτο προβλεπει η συμβαση! Σε σχεση με το RTL, ηταν σε 1 pitstop παραπανω
Αλλα αν και με τον τακη εχω συγκρουστει εδω μεσα, (γιατι κυριως δειχνει υπερβαλλοντα ζηλο στην υπερασπιση των αφεντικων του) και διαφωνω σε πολλα, εδω ειναι το σαμαρι και οχι ο γάιδαρος.
Ο γάιδαρος ειναι ομως για πολυ ξυλο. Μην ξεχνατε! Μετα το Μουντιαλ και τους Ολυμπιακους ερχεται η F1. -
Αν δεν κάνω λάθος είχε αναφερθεί σε άλλο θέμα σχετικό η άπο0ψη να φύγει ο Σούμι για να έχουμε θέαμα και δεν χρειάζεται αλλαγή στους κανονισμούς. Φαντάζεστε να μην έτρεχε όντως προχθές. Τι θα λέγαμε σήμερα; Για την μεγαλύτερη μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που έχουν ίσως δει ποτέ!!!! Έστω και αν δεν κράτησε ως το τέλος.
Όσο για τη μετάθεση τα έχουμε ξανά πει. Καλή η καλόπιστη κριτική και όπως όλοι έχουμε δει έχει αποδώσει και οι μεταδώσεις έχουν φτάσει σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Τα λάθη είναι μες το πρόγραμμα ουδείς αλάνθαστος. Για τους υπερβολικούς έως προσβλητικούς στην κριτική τους έχω απλός να πω μη βλέπετε κάτι που σας φέρνει τόση αηδία τελικά!!!!
Δεν είναι υποχρεωτικό βρε αδερφέ. -
Γιά σιγά βρέ παιδιά.
Αν βάζανε διαφημίσεις σέ έναν αγώνα ποδοσφαίρου,σέ αγώνα ισσόπαλο,καί τήν ώρα πού θά χτυπηθεί πέναλτυ,τί θά λέγατε;
Νομίζω ότι ήταν μεγάλη 'γκάφα' από πλευράς μετάδοσης,τό νά ρίχνεις σποτάκια τήν ώρα πού ο Μπάτον μπαίνει μέ φρέσκα λάστιχα πίσω από τόν Αλόνζο,καί ενώ λίγο πρίν είχαν μονομαχήσει γιά κανα-δυό γύρους.
Καί όπως ξαναείπα,φάνηκε ότι οι δύο παρουσιαστές έμειναν 'κάγκελο',μόλις καταλάβανε τί θά γίνει,οπότε φυσικά δέν έχουν καμμία ευθύνη.
Δέν γίνεται φυσικά αγώνας χωρίς διαφημίσεις,αλλά τουλάχιστον άς δώσουν λίγη προσοχή σχετικά μέ τή στιγμή πού θά κάνουν τό διαφημιστικό τους. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γιά σιγά βρέ παιδιά.
Αν βάζανε διαφημίσεις σέ έναν αγώνα ποδοσφαίρου,σέ αγώνα ισσόπαλο,καί τήν ώρα πού θά χτυπηθεί πέναλτυ,τί θά λέγατε;
Νομίζω ότι ήταν μεγάλη 'γκάφα' από πλευράς μετάδοσης,τό νά ρίχνεις σποτάκια τήν ώρα πού ο Μπάτον μπαίνει μέ φρέσκα λάστιχα πίσω από τόν Αλόνζο,καί ενώ λίγο πρίν είχαν μονομαχήσει γιά κανα-δυό γύρους.
Καί όπως ξαναείπα,φάνηκε ότι οι δύο παρουσιαστές έμειναν 'κάγκελο',μόλις καταλάβανε τί θά γίνει,οπότε φυσικά δέν έχουν καμμία ευθύνη.
Δέν γίνεται φυσικά αγώνας χωρίς διαφημίσεις,αλλά τουλάχιστον άς δώσουν λίγη προσοχή σχετικά μέ τή στιγμή πού θά κάνουν τό διαφημιστικό τους.Μου θυμίζει παλιότερες μεταδώσεις της κρατικής τηλεόρασης που σε αγώνες ποδοσφαίρου είτε Εθνικής είτε ομάδων σε κύπελλα Ευρώπης καθυστερούσε να συνδεθεί με αποτέλεσμα να χάνουμε τα πρώτα λεπτά και το πρώτο γκολ που τρώγαμε συνήθως. Ευτυχώς που άλλαξαν οι εποχές!!! Βρε μπας και δεν άλλαξαν;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
χαιρομαι, γιατι υπαρχει κοσμος με 6η αισθηση!
Εγω εχω χαρακτηρισει τον πουρναρακη υπαλληλο σε προηγουμενο post και προφανως δεν μπορει να ζητησει κανεις τον λογο απο εναν τετοιο! τουναντιον ισως θα επρεπε να πουμε και ευχαριστο και μπραβο που κρατησαν την πρωτη 'μονομαχια' τοσο, οπως και αναφερθη κατα τη μεταδοση ( )
Αν εσεις ειδατε προσωπικη επιθεση προς το ατομο του, τοτε εχω και κανα δυο αλλα πραγματα που θα ηθελα να μου βρειτε!
Aπευθείας μετάδοση F1