-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Να σε ρωτήσω Τάκη...Τον Παολομπαρίνι τον έχετε εκεί για κάποιον λόγο???
Δεν τον αντέχουμε ρε Τάκη...Δεν ξέρει τίποτα από F1 (παρά μόνο για την F****ri)
Ειδικά όταν σου φέρεται λες και είσαι καλεσμένος ('Μαζί μου και ο Τάκης Πουρναράκης...Καλησπέρα Τάκη' κτλ αφού πάντα πρώτος ξεκινάει να μιλά)Το ξέρω οτι δεν θα απαντήσεις σε αυτό αλλά θέλω να μου πεις...Εσύ τον ήθελες τον Παολομπαρινι ή ο Alpha σε ανάγκασε???
τωρα τι ερωτησεις ειναι αυτες;;;;;;;;;
ρητορικες φανταζομαι!!!!!!!
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Θέλω να ζητήσω κάτι από τον Τάκη. Στην απονομή στο τέλος του αγώνα, φέτος συνηθίζετε να δείχνετε σε 2 παράθυρα εσάς και το podium. Παλιά δε το κάνατε αυτό και νομίζω ήταν καλύτερα. Εμένα μου αρέσει να βλέπω το podium σε 'Full screen' και όχι σε παράθυρο. Παλιά το δείχνατε και μετά την απονομή βλέπαμε τα 2 'παράθυρα'. Αλλά τώρα από το ξεκίνημα των εθνικών ύμνων το κάνετε. Γιατί έτσι? Δεν νομίζω ότι ζητάω πολλά (πόσο μάλλον όταν παλιά δείχνατε κανονικά όλο το podium αλλά καμιά φορά και τη συνέντευξη τύπου...). Αφού δείχνετε που δείχνετε το podium (απορώ πως δε το κόψατε και αυτό ) ας το δείχνετε Full screen...το κοψανε .....το κοψανε!!!!!!!!
και τωρα μας εμειναν μονο οι φατσες τους!!!!!!!!!
λετε να υπαρχουν και χειροτερα;;;;;;;;;
-
Τακη οι μεταδοσεις σου ειναι με μια λεξη αξιοπρεπεστατες. Καλοπροαιρετα κατ'εμε μονο ενα πραγμα λειπει: η πορωση. Ξερεις ποσο τρελαμενοι ειμαστε, κι εσυ υποθετω, οποτε φωναξε λιγακι να γουσταρουμε. Βλεπεις κατι ποδοσφαιρα μικροτερων κατηγοριων και χανεται ευκαιρια και οι εκφωνητες σκουζουν. Θυμαμαι περυσι και φετος καποιες σημαντικες στιγμες, προσπερασματα κτλ. κι εσυ αταραχος 'και ναι ο ταδε περασε τον δεινα' σα να μην τρεχει τιποτα. Αν και σημερα με ξεσηκωσες οταν πορωθηκες λιγο που ο rubens πλησιασε τον kimi. Ετσι λιγο ενθουσιασμο αν γινεται βρε τακη, δεν τιθεται θεμα 'λαικισμου', κοιτα πχ την αγγλικη μεταδοση να καταλαβεις. Και ισως κατι κερδισεις σε θεαματικοτητα Κατα τα αλλα αριστο υποβαθρο γνωσεων, ελαχιστα λαθη, καλο χιουμορ, αλλο επιπεδο σε σχεση με παλιοτερες μεταδοσεις.
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
αλλο επιπεδο σε σχεση με παλιοτερες μεταδοσεις.Ναι σου λέω...
Και εγώ θέλω να πω πως ήταν φοβερή η ιδέα του Τάκη, του Πάνου και του σκηνοθέτη του Alpha να μας μεταδώσουν 3 λεπτά αργότερα τις σκηνές από το βάθρο και παράλληλα να προσποιούνται πως όλα αυτά γίνονταν εκείνη την στιγμή. Αυτό το λέω γιατί είχα την δυνατότητα να βλέπω παράλληλα το γερμανικό κανάλι RTL .Παρόλα αυτά το επίπεδο... -
Δεν υπάρχει περίπτωση, ο pininfarina είναι 'μιλημένος'... Τον έχουν βάλει από τον Alpha να γράφει τέτοια πράγματα ώστε να μετριάζεται η αρνητική εικόνα που βγαίνει προς τα έξω!
-
Twra iremisa...
- Eidame mia maxi gia tin deuteri thesi pou mou thimise gallia tou 79 (ierosiliiiiiiia).
- Takh auto gia ton KR kai ta lathi to itheles na to peis i sou 3efyge? epirephs o KR? Hmarton re (pou leei kai o synadelfos (..)). Symfwnw oti den prepei na dexetai dikaiologies alla esy mono tedy-boy den ton evgales. Akou asxoleitai perissotero me tin gkomena (ax!) kai oxi me tin F1... 3 lathi ekane fetos, 2 perisi kai liga to 2001 (den thimamai akrivws). An einai auta polla gia enan odigo pou oses fores exei termatisei fetos (sxedon oles) einai sto vathro tote...
- To symvolaio me tin FOM ti leei? 9 lepta ana wra metadwshs? Kai min prospathiseis na me piseis oti ta 10' 32' kai kati psila einai 9'. Me to xronometro imoun...
- Euxaristoume gia to pontium. Olozontano itan vre. Spartarouse! Kai oxi mono auto alla eidame to kipelo tou MS to kipelo ston Martinelli kai ekei to kopsate!!!!!!!! Na min doume dld to kipello tou KR? Toso asximo itan?
- A re kartista Schumacher... Olo krifa kolpa exeis...
- Auta.
- Taki to stixima to exases .
8 ) San tous perissoterous fetinous agwnes me ekane na anevasw sfigmous kai na exw agwnia mexri to telos. Se antithesi me perisi...
P.S. Taki, sou apeuthinomai me sevasmo toso gia tin douleia pou kaneis alla kai epeidh eisai arketwn maiwn megaliteros apo mena, alla apaitw (eugenika pistevw) na lavw mia apantisi... Kai den nomizw na eimai o monadikos...
-
Τα περισσότερα σου τα είπαν Τάκη...
Έγω θα προσθέσω άλλο ένα λάθος σου...
Γιατί σου κόλλησε ότι η δεξιά κτηφορική μετά την Remus είναι η Niki Lauda Kurve???Να το έλεγες μια φορά, να πω ναι, έκανες ένα λάθος...Έλα όμως που το είπες τρεις φορές at least...
Ελπίζω να θυμάσαι ότι αυτή η στροφή είναι η Gosser και η Lauda είναι εκεί που βγήκε ο Alonso το Σάββατο... -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Twra iremisa...-
Eidame mia maxi gia tin deuteri thesi pou mou thimise gallia tou 79 (ierosiliiiiiiia).
-
Takh auto gia ton KR kai ta lathi to itheles na to peis i sou 3efyge? epirephs o KR? Hmarton re (pou leei kai o synadelfos (..)). Symfwnw oti den prepei na dexetai dikaiologies alla esy mono tedy-boy den ton evgales. Akou asxoleitai perissotero me tin gkomena (ax!) kai oxi me tin F1... 3 lathi ekane fetos, 2 perisi kai liga to 2001 (den thimamai akrivws). An einai auta polla gia enan odigo pou oses fores exei termatisei fetos (sxedon oles) einai sto vathro tote...
Έχει κάνει αρκετά λάθη φέτος ιδιαίτερα σε δοκιμές. Ξεκαθάρισα μιλώντας ότι το σχόλιο γίνεται με τη λογική ότι ο Κίμι είναι υποψήφιος πρωταθλητής και όχι απλά ένα ταλέντο. -
To symvolaio me tin FOM ti leei? 9 lepta ana wra metadwshs? Kai min prospathiseis na me piseis oti ta 10' 32' kai kati psila einai 9'. Me to xronometro imoun...
Διαφημίσεις θεωρούνται μόνο οι πληρωμένες καταχωρήσεις. Πως σου ήρθε το 9 λεπτά; -
Euxaristoume gia to pontium. Olozontano itan vre. Spartarouse! Kai oxi mono auto alla eidame to kipelo tou MS to kipelo ston Martinelli kai ekei to kopsate!!!!!!!! Na min doume dld to kipello tou KR? Toso asximo itan?
Δεν ήταν ζωντανό. Επέλεξα να περιμένουμε να δούμε τη φάτσα τους όταν θα έβγαιναν από τα μονοθέσια αλλά δεν μας έκαναν το χατήρι να βγάλουν τα κράνη. Μετά υποχρεωτικά περάσαμε σε βίντεο. -
A re kartista Schumacher... Olo krifa kolpa exeis...
Λέει μόνος του ότι έκανε λάθος...
Σε μια τόσο αργή στροφή δύσκολα μπορεί να εκτιμήσει κανείς εάν έχασε και πόσο. Φάνηκε σα να το ήθελε... -
Auta.
-
Taki to stixima to exases .
8 ) San tous perissoterous fetinous agwnes me ekane na anevasw sfigmous kai na exw agwnia mexri to telos. Se antithesi me perisi...
P.S. Taki, sou apeuthinomai me sevasmo toso gia tin douleia pou kaneis alla kai epeidh eisai arketwn maiwn megaliteros apo mena[b] 31 είμαι, alla apaitw (eugenika pistevw) na lavw mia apantisi... Kai den nomizw na eimai o monadikos...[/b]
-
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Τα περισσότερα σου τα είπαν Τάκη...
Έγω θα προσθέσω άλλο ένα λάθος σου...
Γιατί σου κόλλησε ότι η δεξιά κτηφορική μετά την Remus είναι η Niki Lauda Kurve???Να το έλεγες μια φορά, να πω ναι, έκανες ένα λάθος...Έλα όμως που το είπες τρεις φορές at least...
Ελπίζω να θυμάσαι ότι αυτή η στροφή είναι η Gosser και η Lauda είναι εκεί που βγήκε ο Alonso το Σάββατο...Είσαι βέβαιος γι' αυτό;
Μήπως λέω σε μπέρδεψε η εικόνα;
Διότι η επόμενη κάμερα μετά τη Remus μας πήγαινε στην έξοδο της Gosser την είσοδο της οποίας δεν είδαμε ποτέ ούτε φέτος ούτε τα προηγούμενα χρόνια. Αν δεις το βίντεο με τον Αλόνσο λέω καθαρά ότι βγήκε στη Lauda. Να πεις ότι έχει πολλές στροφές που μοιάζουν το Α1... -
Ευχαριστούμε Τάκη που δεν δείξατε πάλι όλη τη διάρκεια της απονομής. Μια συμβούλη την επόμενη φορά μην δείξετε ούτε τον τερματισμό. Σπάνια γίνονται προσπεράσματα στο τελευταίο γύρο, οπότε ποιός ο λόγος να τον βλέπουμε?
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Αν δεις το βίντεο με τον Αλόνσο λέω καθαρά ότι βγήκε στη Lauda. Να πεις ότι έχει πολλές στροφές που μοιάζουν το Α1...Μα δεν είπα εγώ ποτέ οτι έκανες λάθος για τον Alonso και την στροφη που βγήκε...Και ούτε πιστέυω οτι δεν ξέρεις την Gosser...Σίγουρα κάτι παραπάνω από μένα ξέρεις (πολλά παραπάνω)
Αλλά δεν μπορεί και εγώ και ο αδερφός μου να ακούμε άλλα για άλλα με σκοπό να σε κατηγορήσουμε...
Αν θυμάμαι καλά στην μονομαχία Kimi & Barri έκανες μία από τα δύο αναφορές...Τέλος πάντων επειδή σε πάω από τότε που ήσουν Coulthard 1998 (Αν και προτιμούσα τον Κόλλια που ήταν Hakkinen ) και ελπίζω να παρέμεινες McLaren αυτά δεν έχουν σημασία...Live μεταδίδετε και τα όποια λάθη δεν μετράνε...
Ελπίζω από εδώ και πέρα να δείχνετε και το βάθρο live και να μην το κόβετε...Με αυτό να είσαι σίγουρος οτι δεν θα δέχεσαι τόσα δυσμενή σχόλια, για την μετάδοση και τις διαφημίσεις τις πλέον ακατάλληλες ώρες...
Keep continuing the good work...
Επίσης να συνεχίσετε να βάζετε διαφημίσεις στις μάχες Kimi vs Fri όταν μας κυμηγάει η Fri...(Δεν το λέω από κοροδία)...Με τις διαφημίσεις μου φεύγει το άγχος αν ο Kimi θα μείνει μπροστά...Τέλος, μπορείς να δεις (όχι μόνο ο Τάκης αλλά και οποιοσδήποτε άλλος) το video του San Marino την στιγμή της απονομής??? Νομίζω (κατα 99%) οτι οι Ιταλοί όταν ήταν η ώρα να δωθεί το κύπελλο στον Kimi αλλάξαν πλάνο και δείχναν τους θεατές...Και τον για τον Barri ξαναγυρίσαν στο βάθρο!!!
-
για την ''ταμπακιερα'' τιποτα ομως...............σιγη ιχθυος!!!!!!!!!!!!!
και επειδη ολο και καποιος θα βγει [οπως παλαιοτερα] να ρωτησει...... ''ποια ειναι η ταμπακιερα ρε παιδια'';;;;;;
τον προλαβαινω λεγοντας οτι η ''ταμπακιερα'' ειναι η απαραδεκτη κονσερβα απονομη μονο του μιχαλακη............οι αλλοι απλα θεωρηθηκαν ως περιττοι!!!!!!
τι να κανουμε.......αυτους εχουμε ας τους ''απολαυσουμε''!!!!
παντοτε υπαρχουν και χειροτερα φανταζεστε να ειχαμε σαν παρουσιαστη τον ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ !!!!
Ω!!!!! ΠΟΙΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!!!!!!!!
-
Poso xrono leei to simvolaio me tin FOM? (an epitrepetai?) Mporeite poly apla na vgalete to sima tis ekpompis pou kovei arketa sec se kathe agwna... Den milaw vevaia gia parathiraki pou tha deixnei ton agwna kata tin diarkeia twn diafimisewn... Auto omws tha voleve tous pantes!
P.S. Egw eimai 17 e3ou kai o sevasmos...
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
η ''ταμπακιερα'' ειναι η απαραδεκτη κονσερβα απονομη μονο του μιχαλακη............οι αλλοι απλα θεωρηθηκαν ως περιττοι!!!!!!Δεν συμφωνώ μαζί σου, πιστεύω πως όποιος και αν νικούσε αυτόν θα έδειχναν μόνο, γιατί η απονομή ήταν ''κονσέρβα'' και δεν υπήρχε λόγος να δείχνουν ''περιττά'' πράγματα.
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
η ''ταμπακιερα'' ειναι η απαραδεκτη κονσερβα απονομη μονο του μιχαλακη............οι αλλοι απλα θεωρηθηκαν ως περιττοι!!!!!!
Δεν συμφωνώ μαζί σου, πιστεύω πως όποιος και αν νικούσε αυτόν θα έδειχναν μόνο, γιατί η απονομή ήταν ''κονσέρβα'' και δεν υπήρχε λόγος να δείχνουν ''περιττά'' πράγματα.
τωρα σοβαρολογεις;;;;;; ή κάνεις πλακα;;;;
και αν κανεις πλακα καλως!!!!!
εαν ομως σοβαρολογεις και θεωρεις ως περιττες τις εικονες της απονομης και τον πανηγυρισμων που ακολουθουν τοτε...........λυπαμαι!!!!!!!!
-
Paidia omos 8a prepei na poume kai na epainesoume kati alo pou kanei o alpha kai den exei 3anakanei tosa xronia. Na mas deixnei ta dokimastika tis paraskeuis.Min blepete mono ta straba.
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
η ''ταμπακιερα'' ειναι η απαραδεκτη κονσερβα απονομη μονο του μιχαλακη............οι αλλοι απλα θεωρηθηκαν ως περιττοι!!!!!!
Δεν συμφωνώ μαζί σου, πιστεύω πως όποιος και αν νικούσε αυτόν θα έδειχναν μόνο, γιατί η απονομή ήταν ''κονσέρβα'' και δεν υπήρχε λόγος να δείχνουν ''περιττά'' πράγματα.
Αυτα τα λες γιατι υποστηριζεις τον ακατανομαστο αν δεν κανω λαθος.Αν ειχε κερδισει π.χ ο Φινλανδος θα συμφωνουσες να εδειχναν μονο αυτον;
-
Ο χρήστης gegounaris έγραψε:
Paidia omos 8a prepei na poume kai na epainesoume kati alo pou kanei o alpha kai den exei 3anakanei tosa xronia. Na mas deixnei ta dokimastika tis paraskeuis.Min blepete mono ta straba.και νομιζεις δηλαδη οτι μας κανει χαρη σε αυτο;;;
εκεινη την ωρα ειναι οτι καλυτερο για να γεμισει το προγραμμα με κατι που θα του φερει διαφημισεις.........
τετοια τηλεθεαση που εχουν οι μεσημεριανες εκπομπες μαλλον θα ηθελαν αν ειναι δυνατον να εχει καθε μερα δοκιμαστικα!!!!!!!!!!
ασε που οι περισσοτεροι ενδιαφερομενοι εκεινη την ωρα δουλευουν και δεν τα βλεπουν ή τα βλεπουν ''κονσερβα''!!!!!
ενω τα του αγωνα ειναι πολυ πιο σημαντικα και επισης στο ποντιουμ βλεποντας και το τι εχει κατα καιρους συμβει ειναι κατι που δεν πρεπει να μην το δειχνουν.
ομως αντι να δειξουν το ποντιουμ και σε μικρη εικονα διπλα εστω τις φατσες τους [που και να μην τις βλεπαμε καθολου δεν θα μας χαλαγε ξερετε] μας δειχνουν αυτο που ειναι τελειως ασημαντο [οι φατσες τους δηλαδη] και τα σημαντικα τα κοβουν!!!!!!
τωρα βεβαια πως θα γινουν και δημοσια προσωπα εαν δεν ......[θελουμε δεν θελουμε] .......τους βλεπουμε ωστε να τους αναγνωριζουμε παντου οπου τους συναντησουμε;;;;;
ετσι ανεβαινει και το πρεστιζ και το ιματζ και το κασσέ και ολα τελος παντων!!!!
αυτο που πεφτει ειναι η εκτιμηση απο ανθρωπους που αγαπουν την Φ1 και αξιολογουν αρνητικα αυτες τους τις επιλογες...........αλλα μαλλον δεν ενδιαφερονται και πολυ για την γνωμη αυτων παρα μονος οπως και παλαιοτερα ειχα γραψει για την ευνοια των εργοδοτων τους!!!!
-
Αυτό που με εκνευρίζει είναι το εξής. Ένας αγώνας Φόρμουλα 1, δεν έχει σταθερή χρονική διάρκεια όπως ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. Όπως για παράδειγμα ο αγώνας της Βραζιλίας. Έτσι λοιπόν ο Αlpha δεν μπορεί να 'πει' ότι 'α πέρασε η ώρα πρέπει να σταματίσουμε τη μετάδοση'. Άρα αυτό που κάνει ο Alpha σε κάθε αγώνα είναι να τελείωνει όσο το δυνατόν νωρίτερα τη μετάδοση.
-
Ωπα, αλέξανδρε δε νομίζω πως έχεις δίκιο! Εδώ αδικούμε τον τάκη και θέτουμε ζήτημα ΄'επί προσωπικού' για έναν ανθρωπο που δεν ξέρουμε αλλά και δεν έχει δώσει τέτοια στοιχεία Δεν νομίζω πως πουλάνε σταριλίκι.. επουδενί
Aπευθείας μετάδοση F1