-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ωπα, αλέξανδρε δε νομίζω πως έχεις δίκιο! Εδώ αδικούμε τον τάκη και θέτουμε ζήτημα ΄'επί προσωπικού' για έναν ανθρωπο που δεν ξέρουμε αλλά και δεν έχει δώσει τέτοια στοιχεία Δεν νομίζω πως πουλάνε σταριλίκι.. επουδενίεαν δεν παρω μια πειστικη απαντηση γιατι εδειχναν τις φατσες τους ενω θα μπορουσαν να δειχνουν την απονομη και τους πανηγυρισμους και να λενε οτι θελουν σε μικροτερο παραθυρο το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι αυτο!!!!!
ας βγει και ας πει ''mea culpa'' και συγνωμη!!!!!!!!!!!!εκτος και αν απαξιει θετοντας τον εαυτο του υπερανω τετοιων ''επι προσωπικου'' σχολιων.
δεν ειναι και υποχρεωτικο αλλωστε.........
-
Η άποψή μου για τα παραπάνω που ακούστηκαν είναι η εξής. Η μόνη ευθύνη που έχει ο Τάκης απέναντι στο κοινό του ALPHA είναι τα λεγόμενά του κατα τη διάρκεια της μετάδοσης. Για όλα τα υπόλοιπα υπεύθυνοι είναι ο σκηνοθέτης, ο παραγωγός, το διαφημιστικό τμήμα του ALPHA κλπ κλπ. Δεν θα διστάσω βέβαια να κατηγορήσω τον ίδιο τον Τάκη όταν οι απόψεις του (κυρίως στο Forum και λιγότερο στο περιοδικό) ταυτίζονται με αυτές των υπευθύνων του σταθμού σε κάποιες απαράδεκτες καταστάσεις όπως το θέμα του διαφημιστικού χρόνου κατα τη διάρκεια του αγώνα.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Ωπα, αλέξανδρε δε νομίζω πως έχεις δίκιο! Εδώ αδικούμε τον τάκη και θέτουμε ζήτημα ΄'επί προσωπικού' για έναν ανθρωπο που δεν ξέρουμε αλλά και δεν έχει δώσει τέτοια στοιχεία Δεν νομίζω πως πουλάνε σταριλίκι.. επουδενί
εαν δεν παρω μια πειστικη απαντηση γιατι εδειχναν τις φατσες τους ενω θα μπορουσαν να δειχνουν την απονομη και τους πανηγυρισμους και να λενε οτι θελουν σε μικροτερο παραθυρο το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι αυτο!!!!!
ας βγει και ας πει ''mea culpa'' και συγνωμη!!!!!!!!!!!!εκτος και αν απαξιει θετοντας τον εαυτο του υπερανω τετοιων ''επι προσωπικου'' σχολιων.
δεν ειναι και υποχρεωτικο αλλωστε.........
Δεν σε παρεξηγώ καθότι δεν γνωρίζεις τη διαδικασία. Εξηγώ λοιπόν...
Καθότι η μάχη Raikkonen - Βarrichello ήταν εξαντλητική για τους ίδιους, αποφασίσαμε να καθυστερήσουμε λίγο τη σφήνα λήξης ούτως ώστε να δούμε και τους δυο να βγαίνουν εξαντλημένοι από τα μονοθέσια και να αλληλοσυγχαίρονται.
Τελικά δεν μας έκαναν τη χάρη, ούτε τα κράνη δεν έβγαλαν...
Περνάμε αμέσως σε διαφημίσεις ενώ εκείνη την ώρα ξεκινά η απονομή. Λέω λοιπόν στην σκηνοθέτη 30 δευτ. προτού ξαναβγούμε στον αέρα, σταματάς το βίντεο που γράφει το φέρνεις στο σημείο που αρχίζει η απονομή και το δείχνουμε με δικό μας σχόλιο ότι έγινε λίγα δευτ. πριν. Συνεχίζεις όμως να γράφεις σε ένα άλλο βίντεο τις εικόνες με τις σαμπάνιες για να περάσεις από τη μια εικόνα στην άλλη.
Όπερ και εγένετο. Τη στιγμή όμως που τελείωνε το πρώτο βίντεο, κόλλησε το δεύτερο και έτσι σαμπάνιες γιόκ.
Τώρα όλη αυτή η θεωρία περί προβολής της αφεντομουτσουνάρας μας δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί ούτε πιστεύω ότι κάποιος απ' αυτούς που συμμετέχουν στο forum μας έχει σχηματίσει τέτοια εικόνα. ΄
Με θλίβει λίγο το γεγονός ότι από δυόμισι ώρες μετάδοση το μόνο στο οποίο στέκεστε και κριτικάρετε 'χωρίς αύριο' είναι ένα κολλημένο βίντεο τα τελευταία 30 δευτ. -
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοί στην κουβέντα ,που παρακολουθώ εδώ και μέρες , 'ρίχνουν' ευθύνες έμμεσα ή άμεσα στον Τάκη. Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο λίγο πιό πάνω που λέει ΄πως για το μόνο που μπορούμε να σχολιάσουμε,και αφορά τον Τάκη, είναι τα λεγόμενα του κατά την διάρκεια της μετάδοσης. Τα υπόλοιπα δεν νομίζω ότι έχουν να κάνουν με τον παρουσιαστη γενικά. Ας μείνουμε λοιπόν στα λεγόμενα του καλύτερα.
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
[............... Τη στιγμή όμως που τελείωνε το πρώτο βίντεο, κόλλησε το δεύτερο και έτσι σαμπάνιες γιόκ....................αρα λοιπον φταιει ο δαιμων του βιντεο που μετα τον μιχαλακη κολλησε!!!!!!
τι συμπτωση!!!!!
μπορει κανεις να το αμφισβητησει;;;;;
φανταζομαι οτι με την ιδια ευκολια οσο μπορει και να το πιστεψει!!!
-
Ο χρήστης MOnoimoi έγραψε:
................................. Για όλα τα υπόλοιπα υπεύθυνοι είναι ο σκηνοθέτης, ο παραγωγός, το διαφημιστικό τμήμα του ALPHA κλπ κλπ. .................μηπως ξερει κανεις τα email τους;;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
[............... Τη στιγμή όμως που τελείωνε το πρώτο βίντεο, κόλλησε το δεύτερο και έτσι σαμπάνιες γιόκ....................
αρα λοιπον φταιει ο δαιμων του βιντεο που μετα τον μιχαλακη κολλησε!!!!!!
τι συμπτωση!!!!!
μπορει κανεις να το αμφισβητησει;;;;;
φανταζομαι οτι με την ιδια ευκολια οσο μπορει και να το πιστεψει!!!
Βρε Αλέξανδρε, ειλικρινά, μη μπαίνεις σε τέτοια λογική γιατί δεν βγαίνει πουθενά!Αν ο τάκης υποστηρίζει ότι έτσι έγινε, γιατί να το αμφισβητείς;Αν μη τί άλλο δεν έχει ανάγκη να απολογηθεί σε εμάς Κριτική καλό-απαραίτητο είναι να γίνεται, και ο τάκης γιαυτό συμμετέχει, προς τιμή του βέβαια, αλλά μην τον έχουμε και συνέχεια στο στοχαστρο αμφισβητώντας ακόμα και τα λεγόμενα του!Πως θα γίνει κουβέντα έτσι;
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Καθότι η μάχη Raikkonen - Βarrichello ήταν εξαντλητική για τους ίδιους, αποφασίσαμε να καθυστερήσουμε λίγο τη σφήνα λήξης ούτως ώστε να δούμε και τους δυο να βγαίνουν εξαντλημένοι από τα μονοθέσια και να αλληλοσυγχαίρονται.
Τελικά δεν μας έκαναν τη χάρη, ούτε τα κράνη δεν έβγαλαν...
Περνάμε αμέσως σε διαφημίσεις ενώ εκείνη την ώρα ξεκινά η απονομή. Λέω λοιπόν στην σκηνοθέτη 30 δευτ. προτού ξαναβγούμε στον αέρα, σταματάς το βίντεο που γράφει το φέρνεις στο σημείο που αρχίζει η απονομή και το δείχνουμε με δικό μας σχόλιο ότι έγινε λίγα δευτ. πριν. Συνεχίζεις όμως να γράφεις σε ένα άλλο βίντεο τις εικόνες με τις σαμπάνιες για να περάσεις από τη μια εικόνα στην άλλη.
Όπερ και εγένετο. Τη στιγμή όμως που τελείωνε το πρώτο βίντεο, κόλλησε το δεύτερο και έτσι σαμπάνιες γιόκ.
Τώρα όλη αυτή η θεωρία περί προβολής της αφεντομουτσουνάρας μας δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί ούτε πιστεύω ότι κάποιος απ' αυτούς που συμμετέχουν στο forum μας έχει σχηματίσει τέτοια εικόνα. ΄
Με θλίβει λίγο το γεγονός ότι από δυόμισι ώρες μετάδοση το μόνο στο οποίο στέκεστε και κριτικάρετε 'χωρίς αύριο' είναι ένα κολλημένο βίντεο τα τελευταία 30 δευτ.Λοιπόν Τάκη από τα λεγόμενά σου (''αποφασίσαμε'', ''λέω στην σκηνοθέτη:σταματάς το video...'') καταλαβαίνω πως εσύ αποφασίζεις για το πότε θα μπουν διαφημίσεις, για το τι θα δείξετε μετά τις διαφημίσεις κλπ. Αν εσύ θλίβεσαι Τάκη, εμείς τι κάνουμε κάθε δεύτερη Κυριακή??? Και στο κάτω-κάτω για ποιό λόγο αρχίζει η μετάδοση στις 2:35 και μέχρι να πάει η ώρα 3:00 έχετε βάλει 3 φορές διαφημίσεις? Μόνο και μόνο για να λέμε ότι αφιερώνουμε στην Formula 1 2,5 ώρες εκπομπή. Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε και εσύ και ο Πάνος να διευκρινίσετε ότι αυτό που βλέπουμε είναι ένα video, για αυτόν και για αυτόν τον λόγο. Και όχι να μας ''κορο'ι'δεύετε''. Πολλές φορές την ώρα της αποφώνησης διεξάγεται η συνέντευξη τύπου. Την χάνουμε για 1-2 λεπτά. Άλλωστε στην συνέντευξη τύπου θα δεις τους πιλότους να αλληλοσυγχέρονται και θα σκούσεις αν ο Kimi γλίστρησε ή όχι στα λάδια του Montoya, τον Schumi να σχολιάζει το pit stop του κλπ.
Πρότεινε και στον Πάνο να μπει στο Forum, για να τα ακούσει και αυτός. (πλάκα κάνω ε!) -
Προσωπικά δεν είμαι fan του Τάκη (είμαι λίγο 'κολλημένος' με τον Σταθάκη, ίσως επειδή ήμουν και μικρότερος τότε και δεν είχα την κριτική σκέψη και την εμπειρία που έχω σήμερα). Ο Τάκης μου άρεσε πολύ όταν έκανε 'δεύτερη φωνή' στον Κόλλια, και ήταν ηλίου φαεινότερο ότι κατείχε πολύ περισσότερα (από τον Κόλλια), αλλά όταν πέρασε στο προσκήνιο ως 'πρώτο βιολί' κι αυξήθηκαν οι απαιτήσεις, κάπου δεν με κάλυπτε. Όχι σε γνώσεις, αλλά σε 'αύρα' μετάδοσης (αρκετά σαρδάμ, αρκετές λάθος real-time εκτιμήσεις, που συχνά έρχονται σε αντίθεση με τις επίσημες κάρτες που εμφανίζονται στην οθόνη λίγο πριν, λίγο μετά ή ακόμα και ταυτόχρονα με τά σχόλιά του και λίγο παραπάνω ενθουσιασμός για κάποιους πιλότους ή λίγη παραπάνω υποτίμηση/ειρωνία για κάποιους άλλους που με ξενίζουν, ή δεν μου κάθονται καλά ως τηλεθεταή).
Αυτό που δεν μπορώ με τίποτα να αμφισβητήσω είναι ότι αγαπά το άθλημα, το κατέχει σε παραπάνω από ικανοποιητικό βαθμό και ότι έχει αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος από τη ζωή του στην προώθηση (κι ενημέρωση περί) της Φ1 στη χώρα μας. Φροντίζει να ενημερώνεται για το θέμα του, αναβαθμίζει & εμπλουτίζει τις μεταδόσεις από χρονιά σε χρονιά με ολοένα και πιο ενδιαφέροντα αφιερώματα, συνεντεύξεις και παρουσιάσεις πιστών, ενώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η (δυστυχώς) αποτυχημένη προσπάθεια καθιέρωσης μιας 15θήμερης τηλεοπτικής εκπομπής για Φ1 ήταν δική του πρωτοβουλία, η οποία μάλλον βρήκε κόντρα της ένα αξεπέραστο 'τείχος'.
Τα περί δημόσιας προβολής και σταριλικιού που αναφέρθηκαν στο thread τα θεωρώ απλά αστειότητες και ανάξια περαιτέρω σχολιασμού.
Αυτό που αξίζει να σημνειωθεί επίσης (ίσως περισσότερο από όλα) για τον Τάκη είναι το γεγονός ότι επιδιώκει και πετυχαίνει την άμεση επικοινωνία με τους φιλάθλους/τηλεθεατές, μέσω αυτού του φόρουμ. Είναι κάτι που εγώ σπάνια το έχω συναντήσει στο δημοσιογραφικό συνάφι της Φ1 (με μια ακόμα από τις ελάχιστες εξαιρέσεις τον Βασίλη τον Κουρουπακη) και θέλω να του αποδώσω και δημόσια τα εύσημα!
Όσο καιρό είμαι εγώ σε αυτό το φόρουμ (που δεν είναι και πολύς) ο Τάκης έχει ακούσει τα εξ' αμάξης και πολλές φορές μάλιστα σε ύφος και ήθος που θα εξόργιζε και τον πιο υπομονετικό άνθρωπο. Παρ' όλα αυτά απαντά πάντα ήπια (έστω και αν αρκετά συχνά προσωπικά δεν με καλύπτει), κάτι που είναι επίσης προς τιμήν του.
ΥΓ. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν έχω πληρωθεί (ακόμα) το μηνιάτικό μου από τον Τάκη
-
Ρε* Τάκη... Τώρα επίτηδες το κάνεις???
Δεν έχω καμία όρεξη να σε κατηγορήσω (Ακόμη θυμάμαι οτι ήσουν fan του DC το 1998) αλλά με προκαλείς...Στα πρώτα χρονομετρημένα γιατί είπες οτι η McLaren εντυπωσιάζει με την ασχήμια της??? Δεν το λέω από την άποψη οτι είναι ωραία... Γούστο του καθενός είναι... Εμένα μου αρέσει, εσένα όχι... ΟΚ με αυτό....
Αλλά υποκειμενικά σχόλια δεν επιτρέπονται στην δημοσιογραφία... Αν θες να πεις την άποψή σου ζητάς ταυτόχρονα συγνώμη από τους θεατές...Και παραθέτω (ακριβώς όπως το είπε παρουσιαστής του Eurosport) το σχόλιο για την Bentley EXP Speed8 : 'Συγγνώμη για την υποκειμενικότητα του σχολίου μου αλλά αυτό το αυτοκίνητο είναι πραγματικά όμορφο...'
Νομίζω πως είναι πιο κομψό... Δεν συμφωνείς???- Το ρε δεν είναι από αγένεια.... Απλά δεν μπορώ να ξεκινήσω αλλιώς... ΟΚ???
-
Ο Hakk έχει απόλυτο δίκιο.Η υποκειμενικότητα του σχολίου πρέπει πάντα να υπογραμμίζεται.Ειδικότερα σε μία μετάδοση F1,του sport με την μεγαλύτερη τηλεθέαση σε μόνιμη βάση.Πρέπει να κρατιούνται οι τύποι γιατί σε αντίθετη περίπτωση 'χάνεται η μπάλα'.
Να συμπληρώσω ότι αν και στη Ελλάδα η F1 δεν έχει την αρμόζουσα αντιμετώπιση,κάνω μία πρόταση-σύσταση γιά το όλο σκηνικό.Η απιτούμενη διαφήση...πολύ απλά δεν υπάρχει.Κανονικά θα έπρεπε οι θεαματικότητες να χτυπάνε απίθανα νούμερα,μιάς και μιλάμε για μεταδόσεις ενός καναλιού(...δεν υπήρξαν αλλαγές τηλεοπτικών σταθμών τα τελευταία χρόνια όπως επίσης δεν υπήρξαν και αλλαγές στον τρόπο της μετάδοσης).Άρα το γεγονός θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται πιό ζεστά.Κάτι σαν τελικός(πως λέμε,κάθε αγώνας τελικός),με 'ζεστά' spot,αντίστροφες μετρήσεις κ.τ.λ. -
Edw oi 57 gyroi eginan 27, ta alla mas pira3an? feu omws... prepei na arxisoume na sinithizoume oti polloi apla oi dikoi mas DEN MPOROUN NA STATHOUN STO IPSOS TWN PERISTASEWN... Den einai kako. Den ginetai oloi na genithoume ikanoi... Alla tin stixiwdi arithmitiki tha eprepe na tin gnwrizoume. Den milaw vevaia gia stroggilopoiiseis giati ekei ginetai episis xontro paixnidi. Kai einai auto pou den fenetai giati o mesos tiletheatis den exei tin ikanotita na dei na akousei na skeftei kai na vgalei simperasma sta poly liga ' pou diarkei i provoli tis diaforas 2 pilotwn sta dokimastika px. Opote vgainei mia Ferrari sto 54,8' to kanoume 54' enw antitheta stin pliopsifia twn allwn to 55,2' to kanoume 56'. Ti na sas pw... Fenetai oti to iposinidito prodidei... Kai ekeinos o Alonso FernaNdo legetai kai oxi Fernardo... Nisafi pia!
-
Τώρα ξέρω τι θα πείτε... Πάνω από το πληκτρολόγιο ήμουν; Εν πάση περιπτώσει, έχω παραπονα για μία ακόμα φορά από τη μετάδοση του Alpha!!! ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ PIT-STOP ΤΟΥ RAIKKONEN!!! Εξηγήστε μου σας παρακαλώ, τα σημεία που έκανε Pit ο Φινλανδός ήταν από τα πιο βαρετά σημεία σε όλο τον αγώνα;;; Δεν υπήρχαν σημεία με λιγότερη δράση; Δεν μπορώ να καταλάβω... Κατά τα άλλα, όλα καλα (δηλαδή πέρα από τα γνωστά που έχουμε συζητήσει τόσες φορές)
Καλή συνέχεια!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Έχω παραπονα για μία ακόμα φορά από τη μετάδοση του Alpha!!! ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ PIT-STOP ΤΟΥ RAIKKONEN!!!Εγώ πάντως, θα χαρακτήριζα την δουλειά των ανθρώπων εκεί στον Alpha ερασιτεχνική. Ο τρόπος με τον οποίο περιγράφουν τον αγώνα είναι πραγματικά βαρετός. Λες και αυτά που λένε τα κάνουν ανάγνωση από ένα κομμάτι χαρτί, χωρίς να ανεβάζουν έστω και λίγο την ένταση της φωνής τους για να αυξήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι στο τέλος της μετάδοσης μας προτρέπουν να μείνουμε συντονισμένοι στο κανάλι τους. Μα καλά για μαλάκες ψάχνουν?_
-
τωρα αν αρχισω και λεω θα πειτε οτι ειμαι εμπαθης απεναντι στον takisp!!!!
ουδεν σχολιο πλην του οτι .....αυτους εχουμε με αυτους ας αρκεστουμε!!!!
-
Egw giati den eida kanena apogeumatino deltio alla mono mia 3eni tainia? Oute to programma tous den 3eroun?
-
Παιδια πιστευω πως δε πρεπει να ριχνουμε το φταιξιμο στο Τακη διοτι δεν φταιει αυτος για το αν η μεταδοση δε μας ικανοποιει.Για ολα φταει το καναλι στο οποιο βρισκεται.
-
καλα ολα αυτα.....
ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ??????????? -
Taki giati diakoptete tin metadosi amesws molis teleiwsei to GP? vazete daifimiseis, vlepoume tin aponomi kai terma... giati na min doume mia fora zwntana tin synteuksi typou? (ektos kai an kathysterei poly...)
arxizei h ekpompi misi wra nwritera, me video, analyseis,
alla molis teleiwsei, me synoptikes diadikasies stamatame tin metadosi...kati allo, fantazeste kata tin diarkeia agwna podosfairou na pei o ekfwnitis 'as pame twra se diafimiseis'!?!?
giati sta GP na diakoptoun gia toses polles diafimiseis?zitiste perissotera lefta, wste me ligotero xrono na exete to idio kerdos...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Εν πάση περιπτώσει, έχω παραπονα για μία ακόμα φορά από τη μετάδοση του Alpha!!!Γιατί το λες αυτό; Η μετάδοση του Αlpha είναι εκπληκτική . Δεν βλέπεις με τι μαεστρία εξαφανίζουν συνεχώς τα pit stop του Raikkonen(όχι μόνο στον συγκεκριμένο αγώνα); Και προγραμματισμένο να το είχανε κάποια φορά θα τους ξέφευγε και θα το δείχνανε.
Και τέλος πάντων γιατί διαμαρτύρεσαι; Παίζει ο Raikkonen κανένα σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του εκάστοτε αγώνα ή του πρωταθλήματος;
Στον Alpha δείχνουν μόνο τα σημαντικά.ΥΓ: Και μην ξεχνάμε οτί τα video γράφουν. Το γεγονός οτί δεν μας το δείξανε ούτε σε video (τουλαχιστον το δευτερό) παραβλέπεται.
Aπευθείας μετάδοση F1