-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Παιδια πιστευω πως δε πρεπει να ριχνουμε το φταιξιμο στο Τακη διοτι δεν φταιει αυτος για το αν η μεταδοση δε μας ικανοποιει.Για ολα φταει το καναλι στο οποιο βρισκεται.Φίλε μου κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Παιδια πιστευω πως δε πρεπει να ριχνουμε το φταιξιμο στο Τακη διοτι δεν φταιει αυτος για το αν η μεταδοση δε μας ικανοποιει.Για ολα φταει το καναλι στο οποιο βρισκεται.
Φίλε μου κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.
Προφανως θα εχεις εικονα για το θεμα για να εισαι τοσο σιγουρος, σωστα;
-
Ο χρήστης panagiotis97 έγραψε:
Taki giati diakoptete tin metadosi amesws molis teleiwsei to GP? vazete daifimiseis, vlepoume tin aponomi kai terma... giati na min doume mia fora zwntana tin synteuksi typou? (ektos kai an kathysterei poly...)arxizei h ekpompi misi wra nwritera, me video, analyseis,
alla molis teleiwsei, me synoptikes diadikasies stamatame tin metadosi...kati allo, fantazeste kata tin diarkeia agwna podosfairou na pei o ekfwnitis 'as pame twra se diafimiseis'!?!?
giati sta GP na diakoptoun gia toses polles diafimiseis?zitiste perissotera lefta, wste me ligotero xrono na exete to idio kerdos...
Mou aresei pou sygkrineis me to podosfairo!! H apantisi einai oti to podosfairo einai dyo 45lepta kai sto hmxrono bazoun oo daighmiseis. Eno enas agonas gp diarkei apo miamisi ora mexri kai dyomisi (monako brazilia). kai den mporoun se toses ores na min baloun kapoies dafimiseis pou apo aytes zei to kanali.
-
ε τι να γινει ρε [παιδια....σαν το βολευ που ανα 8 ποντους κανουνε υποχερεωτικο ταιμ αουτ για να πεσουν διαφημισεις....
ας πουνε να εχουμε ημιχρονο στην φορμουλα.....και στην τελικη ασ βαζουνε διαφημισεις ανα μιση ωρα....οχι ανα 10 η 15 λεπτα....αηδια εχει καταντησει -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Παιδια πιστευω πως δε πρεπει να ριχνουμε το φταιξιμο στο Τακη διοτι δεν φταιει αυτος για το αν η μεταδοση δε μας ικανοποιει.Για ολα φταει το καναλι στο οποιο βρισκεται.
Φίλε μου κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.
Προφανως θα εχεις εικονα για το θεμα για να εισαι τοσο σιγουρος, σωστα;
Δηλαδή συμφωνείς ότι για **ΟΛΑ **φταίει ο σταθμός?
Πιστεύεις ότι η μετάδοση είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο που δεν πρέπει να γίνεται καν κριτική?
Αν δε λέμε εμείς τα στραβά ποιος θα τα πει? Να κάνουμε τα στραβά μάτια? Πώς θα βελτιωθεί δηλαδή ημετάδοση? -
Η κριτική για να βοηθήσει κάπου πρέπει να είναι καλόπιστη. Με το να προσάπτουμε σχεδόν εμπάθεια με τον Raikonen π.χ., μόνο καλόπιστη δεν δείχνει, ακόμα και αν είναι.
-
Mou aresei pou sygkrineis me to podosfairo!! H apantisi einai oti to podosfairo einai dyo 45lepta kai sto hmxrono bazoun oo daighmiseis. Eno enas agonas gp diarkei apo miamisi ora mexri kai dyomisi (monako brazilia). kai den mporoun se toses ores na min baloun kapoies dafimiseis pou apo aytes zei to kanali.
mono pou to exoun kanei san to basket...
opws deixnoun diafimiseis tin wra twn time out stin F1 deixnoun diafimiseis
sta pit stop, les kai kai ta pit stop einai ta time out tis F1... den symvainei tipota tote... -
Στην F1 συμβαίνουν πράγματα συνέχεια, επί μιάμιση ώρα. Οπότε με τις διαφημίσεις πάντα κάτι θα χάσεις. Και ποτέ δεν ξέρεις τι θα είναι αυτό....
Ελπίζεις πάντα να είναι το ασήμαντο. Αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει πάντα. Η μόνη λύση είναι να μην έχει διαφημίσεις, ή αυτές να είναι ελάχιστες. Όπως πριν από μερικά (αρκετά) χρόνια επι ΕΡΤ (όχι ΕΤ1). Πάντως εγώ προτιμάω το σήμερα. -
Και τι προσπαθείτε να πετύχετε με άσκοπα πόστ;
12 σελίδες φτάσατε και τα πράγματα είναι ίδια.
Τι περιμένετε; να σταματήσουν οι διαφημίσεις για να απολαύσετε εσείς τον αγώνα;Ας είμαστε ρεαλιστές.
Δε λέω οτι έχετε άδικο,απλά δεν οδηγεί πουθενά. -
Εμένα πάντως παιδιά με βολεύουν οι διαφημίσεις του Α. Μειώνουν όσο πρέπει τον αγώνα ώστε να χωράει ολόκληρος σε ένα νορμάλ VideoCD.
Δεν κάνω πλάκα, όντως έτσι συμβαίνει (τους γράφω στο PC και τους μετατρέπω σε VCD).
-
Κουβεντούλα κάνουμε και λέμε τον πόνο μας. Κάτι σαν ομδική ψυχανάλυση; Ε! Καμμία σχέση.
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Η κριτική για να βοηθήσει κάπου πρέπει να είναι καλόπιστη. Με το να προσάπτουμε σχεδόν εμπάθεια με τον Raikonen π.χ., μόνο καλόπιστη δεν δείχνει, ακόμα και αν είναι.Αυτο ακριβως εννοουσα
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δεν κάνω πλάκα, όντως έτσι συμβαίνει (τους γράφω στο PC και τους μετατρέπω σε VCD).Έχεις μήπως και το προχθεσινό (Monaco). Γιατί κάτι έγινε και δεν γράφτηκε... Ά ρε Microsoft.....
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Δεν κάνω πλάκα, όντως έτσι συμβαίνει (τους γράφω στο PC και τους μετατρέπω σε VCD).
Έχεις μήπως και το προχθεσινό (Monaco). Γιατί κάτι έγινε και δεν γράφτηκε... Ά ρε Microsoft.....
Το έχω, αλλα δεν έχω προλάβει να το επεξεργαστώ (είναι ακόμα σε μορφή .AVI στον σκληρό μου). Θέλει μοντάρισμα και μετατροπή στο πρότυπο του VCD.
-
Γιατί VCD και όχι DivX; Έχει καλίτερη εικόνα. Εκτός αν το βλέπεις μετά σε VCD/DVD Home player....
Αν σου φέρω έναν σκληρό δίσκο, θα μου γράψεις το .avi; -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Γιατί VCD και όχι DivX; Έχει καλίτερη εικόνα. Εκτός αν το βλέπεις μετά σε VCD/DVD Home player....Ναι.
Αν σου φέρω έναν σκληρό δίσκο, θα μου γράψεις το .avi;
Χμμμ... μπορώ να προσπαθήσω. Αν θέλεις μόνο τον αγώνα είνα 12 Gb, αν θέλεις και τα quals των 5-6 πρώτων μαζί με τα ενημερωτικά clipakia του Α για το Μονακο, είναι άλλα 3.5 Gb. Εννοείται όλα σχεδόν ασυμπίεστα (HuffYuv 2.1), σε ανάλυση 320x240.
Μπορώ επίσης αν θέλεις, να σου κάψω ένα ή δυο VCD μόλις τα ετοιμάσω.
ΥΓ. Που μένεις?
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μπορώ επίσης αν θέλεις, να σου κάψω ένα VCD μόλισ το ετοιμάσω.
ΟΚ! Ευχαριστώ πολύ. Όταν το ετοιμάσεις, με ειδοποιείς να συννενοηθούμε.
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Μπορώ επίσης αν θέλεις, να σου κάψω ένα VCD μόλισ το ετοιμάσω.
ΟΚ! Ευχαριστώ πολύ. Όταν το ετοιμάσεις, με ειδοποιείς να συννενοηθούμε.
Έγινε.
-
Προσωπικά δεν διακατέχομαι από εμπάθεια εναντίον του Τάκη, ούτε του Άλφα. Στέκομαι κριτικά απέναντι στις μεταδόσεις, αναγνωρίζοντας πάντα την προσπάθεια που κάνετε και τη δυσκολία του εγχειρήματος.
Ωστόσο, βγήκα από τα ρούχα μου κατά τη διάρκεια της περασμένης μετάδοσης. Γιατί ρε παιδιά ούτε μία αναφορά στο Ακρόπολις; Μιλάμε για το σημαντικότερο διεθνές αθλητικό γεγονός που γίνεται κάθε χρόνο στη χώρα μας, και εσείς κάνατε σα να μην υπάρχει. Συνέχεια γίνεται αναφορά(και δικαίως) στην πίστα που πρέπει να φτιαχτεί στην Ελλάδα, μας δείξατε και συνεντέυξεις, κλπ αλλά θάφτηκε τελείως το σπουδαίο αυτό γεγονός!
Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει καμμιά σχέση με το ότι τα δικαιώματα έχει το Star, γιατί δε σας ανάγκαζε κανείς να πείτε 'δείτε τη σούπερ ειδική στο Star'. Άλλωστε, παροτρύνοντας τον κόσμο να πάει στο βουνό, αφαιρείτε και πιθανή τηλεθέαση από τους ανταγωνιστές! Πραγματικά όμως είναι κρίμα το ότι δεν είπατε τίποτα, γιατί θυμάμαι παλιότερα ότι ο Λακαφώσης έκανε πολλά σχόλια επί του θέματος, ενώ ακόμα πιο παλιά στην ΕΤ-1 μας ενημερώνατε και για την κατάταξη όταν είχε συμπέσει.
Ελπίζω να επανορθώσετε στον Καναδά...
-
Σύμφωνα με το Site του Alpha ΔΕΝ θα δούμε τα δοκιμαστικά της Παρασκευής, ενώ το Σάββατο τα δοκιμαστικά θα τα δούμε επανάληψη 23.00... Α! Έχουμε και καλά νέα! Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά 8 το βράδυ..... Ευχαριστούμε..
Aπευθείας μετάδοση F1