-
Λοιπόν?
Δεν πιστεύετε ότι θα έχει ενδιαφέρον μία ενότητα με παλιά αυτοκίνητα?
Αν γράφουμε εδώ ένα topic για κάθε παλιό μοντέλο θα χαθούμε όσο αν γράφουμε και σε ένα topic για όλα τα μοντέλα...
Εξάλου σε ένα τόσο παλιό περιοδικό γίνεται να μην υπάρχει και μία ανάλογη ενότητα?Τι λέτε?
-
Λοιπόν?
Αν γράφουμε εδώ ένα topic για κάθε παλιό μοντέλο θα χαθούμε όσο αν γράφουμε και σε ένα topic για όλα τα μοντέλα...
Εξάλου σε ένα τόσο παλιό περιοδικό γίνεται να μην υπάρχει και μία ανάλογη ενότητα?Τι λέτε?
-
Λοιπόν?
-
Kaλό θα κάνει, κακό δεν θα κάνει! Θα έχει μάλιστα και εγκυκλοπαιδικό χαρακτήρα!
Προτείνω επίσης τη συγχώνευση των τεχνικών θεμάτων με τις βελτιώσεις. -
Nαι συμφωνω φιλε να εχουμε ενα topic για παλια αυτοκινητα.Ποιος ομως
θα το ξεκινησει η μηπως θα αρχισουμε σε αυτο το topic να μιλαμε? -
Ο χρήστης H.Toivonen έγραψε:
Nαι συμφωνω φιλε να εχουμε ενα topic για παλια αυτοκινητα.Ποιος ομως
θα το ξεκινησει η μηπως θα αρχισουμε σε αυτο το topic να μιλαμε?Νέα ενότητα!
Όχι νέο topic! -
ΟΚ sorry!!! .Ναι συμφωνω.
-
Ο χρήστης H.Toivonen έγραψε:
ΟΚ sorry!!! .Ναι συμφωνω.Νέα ενότητα που θα έχει topics ή εταιρίες ή συγκεκριμένα αυτοκίνητα!
Προτείνω το 2ο ...
-
Ναι! Έχουμε νέα μοντέλα, γιατί όχι και παλιά;;
Έχουν περάσει θέματα διαμάντια εδώ, που δυστυχώς άντε να τα βρείς πλέον...Άλλωστε όπως και το 4Χ4, είναι τρόπος ζωής για πολλούς!
-
Ερώτηση:Από πότε και πρίν ένα αυτοκίνητο το θεωρούμε παλιό?
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ναι! Έχουμε νέα μοντέλα, γιατί όχι και παλιά;;
Έχουν περάσει θέματα διαμάντια εδώ, που δυστυχώς άντε να τα βρείς πλέον...Άλλωστε όπως και το 4Χ4, είναι τρόπος ζωής για πολλούς!
Και αν όχι για εμένα που είμαι νέος, για κάποιους που είναι άνω των 40 είναι **πραγματικός τρόπος ζωής **... και όχι μία μόδα που ανακαλύψαμε ξαφνικά...
Για τους μεγάλους, μιλάω για τις αναμνήσεις που θα έχουν όταν διαβάζουν θέματα για Triumph,MG και διάφορα άλλα που τότε κοιτούσαν στα περιοδικά και ζήλευαν όσο ζηλεύουμε τώρα ένα rallie.....
Για τους νέους θα μου επιτρέψετε να πιστεύω ότι πιο νεανικό είναι ένα Fiat X 1/9 παρά ένα Saxo!Άρα τα παλιά είναι τρόπος ζωής!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ερώτηση:Από πότε και πρίν ένα αυτοκίνητο το θεωρούμε παλιό?..παληό είναι αν κατασκευάσθηκε πριν το 1920!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
..παληό είναι αν κατασκευάσθηκε πριν το 1920!!!
και πολύ παλιο?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
και πολύ παλιο?
Ιππηλατο της Ρώμης ΜΕ τον αναβάτη!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
και πολύ παλιο?
Επισήμως στην Ελληνική ομοσπονδία για να γίνεις μέλος πρέπει το αυτοκίνητο να είναι νομίζω 25ετίας
Και ένα δείγμα για το τι θα μάθουμε στην νέα ενότητα που πιστεύω να γίνει!
Ποιος ξέρει τις:
De tomaso
Reliant
Panther
NSU
Morgan
LeylandΚαι άλλες άγνωστες μάρκες!
Αλλά και μοντέλα που ούτε τα έχουμε δει ποτέ!Ας τα μάθουμε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
και πολύ παλιο?
Ιππηλατο της Ρώμης ΜΕ τον αναβάτη!!!
Πρόεδρε, άλογο έχεις φάει;; Νόστιμο είναι!!
Παλιό είναι όταν πάψει να παράγεται. Αλλά για την ενότητα αυτήν, καλό είναι να υπάρχει κοινός νούς... Το Φίατ Τίπο δεν θα το θεωρούσα παλιό, σε αντίθεση με το Ρίτμο.
-
επειδη τα παλια αυτοκινητα ανω των 30 ετων πλεον, βασει νομου που προωθειται, θα αποσυρωνται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ απο την κυκλοφορια οπως δημοσιευθηκε σημερα στον τυπο τουλαχιστον ας υπαρχει μια ξεχωριστη ενοτητα για να τα θυμομαστε.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Παλιό είναι όταν πάψει να παράγεται. Αλλά για την ενότητα αυτήν, καλό είναι να υπάρχει κοινός νούς... Το Φίατ Τίπο δεν θα το θεωρούσα παλιό, σε αντίθεση με το Ρίτμο.
Παλιό πρέπει να είναι από μιά χρονολογία και πριν. Αν ήταν παλιό με την διακοπή της παραγωγής του, τα γιαπωνέζικα θα ήταν παλιά κάθε 2 χρόνια.
Στους αγώνες ποια παίρνουν μέρος στα 'ιστορικά'?
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
επειδη τα παλια αυτοκινητα ανω των 30 ετων πλεον, βασει νομου που προωθειται, θα αποσυρωνται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ απο την κυκλοφορια οπως δημοσιευθηκε σημερα στον τυποΩραία νέα...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Στους αγώνες ποια παίρνουν μέρος στα 'ιστορικά'?Μούμπλε μούμπλε (να θυμόμαστε και τα Μίκυ Μάους! )
Στο Αχαιός συμμετείχαν 3 Μίνι σε 3 κατηγορίες!!
Ένα ήταν Γκρούπ Α, μετά ήταν ο Σιφναίος με Γκρούπ Ε (δηλαδή παλιότερο) και μετά ήταν και ο Εδιπίδης με Ιστορικό (δηλαδή ΑΚΟΜΑ παλιότερο!!)Τώρα το πως διαχωρίζονται να πω την αλήθεια μου δεν το διάβασα... Θα αναφέρεται στον κανονισμό της ομάδας τους, αλλά ο οδηγός μου μου πήρε το περσινό μου βιβλίο, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω...
Νέα ενότητα για παλιά αυτοκίνητα...?