-
@ililias
...μάλλον έχεις χάσει τη... μπάλλα (έτσι συνηθίζουμε να το λέμε στο 'χωριό' μου), ή δεν διαθέτεις την ικανότητα να ερμηνεύεις 'σωστά' ό,τι διαβάζεις.... -
Κάνε μια μετάφραση για κουτούς, τότε! Τα έχω βαρεθεί τα περί διαγραμμάτων, είναι αλήθεια, κ δεν προσπαθω καν να καταλάβω τι θέλει να πει ο ποιητής...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Κάνε μια μετάφραση για κουτούς, τότε! Τα έχω βαρεθεί τα περί διαγραμμάτων, είναι αλήθεια, κ δεν προσπαθω καν να καταλάβω τι θέλει να πει ο ποιητής......τότε, καλύτερα, μην γράφεις ό,τι σου 'κατέβει'....
...και το νερό που καταναλώνω, το πληρώνω ξεχωριστά ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!!! (όπως και όλα τα άλλα). -
Ναι, ενώ στην επαρχία μας το δίνουν τζάμπα. Τι λες, μωρέεεεεεεεεεεεεεεεεε........
-
Πουθενά δεν έγραψα κάτι τέτοιο.
Το ερώτημα είναι: πότε οι αγρότες φορολογήθηκαν όπως εγώ και οι... ομοιοπαθείς μου? -
Tα κλισε ειναι σταθερα:
Οι αγροτες εφαγαν τα λεφτα στις ρωσιδες και τωρα τεμπελιαζουν.
Οι ΔΥ κωλοβαρανε.
Οι ελευθεροι επαγγελματιες φοροδιαφευγουν.
Οι ιδιωτικοι υπαλληλοι πηζουν.
ΕΓΩ δουλευω πολυ, πληρωνω φορους και ταλαιπωρουμαι από ολους εσας τους υπολοιπους που ειστε ρεμαλια και λαμογια. -
@pro
...και όμως, το παραπάνω είναι ο κανόνας (με τις εξαιρέσεις του, βέβαια).
Απορίας άξιον που κάποιοι δυσκολεύονται να το καταλάβουν!!! -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
@pro
...και όμως, το παραπάνω είναι ο κανόνας (με τις εξαιρέσεις του, βέβαια).
Απορίας άξιον που κάποιοι δυσκολεύονται να το καταλάβουν!!!Ετσι. Εξαλλου ειναι γνωστο οτι ολοι αυτοι που λενε οτι τα ξερουν ολα, απλως ενοχλουν εμας που οντως τα ξερουμε.
-
τα στερεότυπα συνήθως δεν περιγράφουν επακριβώς μια κατάσταση αλλά σχεδόν πάντα έχουν μια βάση
-
Ναι, έτσι είναι! Ας πούμε, ο πρωτευουσιάνος liostemi, που είναι βέβαιος ότι ο αγρότης που δεν έχει πόσιμο νερό στο σπίτι του, το ρεύμα του κόβεται 15 φορές την ημέρα, ο δρόμος κόβεται 5 - 6 φορές κάθε χειμώνα από βυθίσεις λόγω κακοτεχνιών, που για να πάει τον πατέρα του στον γιατρό πρέπει να κάνει κάμποσα χιλιόμετρα, που για να ψωνίσει πρέπει να πάει στην πόλη (έχει - δεν έχει αυτοκίνητο) και που το παιδί του φεύγει το πρωί με ταξί για το σχολείο που είναι στο κεφαλοχώρι ΑΝ δεν έχει κλείσει ο δρόμος, έχει περισσότερες κοινωνικές παροχές από τον ίδιο.
-
το 1945 μετά τους ανελέητους βομβαρδισμούς των συμμάχων στην Γερμανία σαν απάντηση των βιαιοτήτων που είχαν διαπράξει στην ανθρωπότητα, έφθασαν στο σημείο να τρώνε ποντίκια.
όταν συσπειρώθηκαν σαν λαός για την ανοικοδόμηση της χώρας τους συμφώνησαν οι Γερμανοί εργάτες σε ναυπηγεία και εργοστάσια να αμείβονται μόνο με την καθημερινή τους διατροφή μέχρι να φτιάξουν την οικονομία τους.
ο Γερμανικός λαός δεν έφταιγε όπως και εμείς δεν φταίμε για την οικονομική κατάντια μου μας έφεραν οι πολιτικές πρακτικές των κυβερνώντων.
σε σύγκριση με τους βόρειους, μόλις ανακοινώθηκαν μέτρα περιστολής των λαμογιοπαροχών και ρεμουλοαμοιβών όλοι αντιδρούν κάνοντας την άσχημη αρχή οι αγρότες.
είμαι 30 ολόκληρα χρόνια στο επάγγελμά μου και σήμερα αντιμετωπίζω το λουκέτο με ότι αυτό συνεπάγεται για τα τρία παιδιά που μεγαλώνω.
ή θα πορευτούμε όλοι μαζί ή θα βγούνε τα μαχαίρια άλλη επιλογή δεν υπάρχει. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
τα στερεότυπα συνήθως δεν περιγράφουν επακριβώς μια κατάσταση αλλά σχεδόν πάντα έχουν μια βάσηΤο θεμα ειναι πως δημιουργουνται τα στερεοτυπα. Οταν δημιουργουνται απο τα καναλια, το χασαμε το παιχνιδι. Σκεφτειτε απλα ενα θεμα που γνωριζετε καλα, και για καποιο λογο επαιξε στα καναλια. Σκεφτειτε ποσες ηλιθιοτητες ακουστηκαν. Ε, καπως ετσι αισθανεται ο ililias οταν ακουει να μιλατε (οι περισσοτεροι) για τους αγροτες.
Εγω αγροτης δεν ειμαι, αλλα καταγομαι απο αγροτικη περιοχη. Ξερω και τα δικια τους και τα λαθη τους. Αλλα δηλωσεις του στυλ 'Ειναι χυδαια προκληση για τους πρωτευουσιανους', 'πανε στα μπλοκα καθε χρονο με καινουρια τρακτερ', κλπ ειναι απλως αστειοτητες. -
Ναι, έτσι είναι! Ας πούμε, ο πρωτευουσιάνος liostemi, που είναι βέβαιος ότι ο αγρότης που δεν έχει πόσιμο νερό στο σπίτι του, το ρεύμα του κόβεται 15 φορές την ημέρα, ο δρόμος κόβεται 5 - 6 φορές κάθε χειμώνα από βυθίσεις λόγω κακοτεχνιών, που για να πάει τον πατέρα του στον γιατρό πρέπει να κάνει κάμποσα χιλιόμετρα, που για να ψωνίσει πρέπει να πάει στην πόλη (έχει - δεν έχει αυτοκίνητο) και που το παιδί του φεύγει το πρωί με ταξί για το σχολείο που είναι στο κεφαλοχώρι ΑΝ δεν έχει κλείσει ο δρόμος, έχει περισσότερες κοινωνικές παροχές από τον ίδιο.Αντί να μου 'χρεώνεις' κουβέντες που ποτέ δεν είπα, καλύτερα απάντησε σε προηγούμενη ερώτησή μου: Πότε φορολογήθηκαν οι αγρότες όπως φορολογούνται οι πάσης φύσης ιδιωτικοί υπάλληλοι? (πολλοί απ' αυτούς δεν έχουν κάν περιουσιακά στοιχεία...).
-
λαμογια υπαρχουν παντου, το οτι δεν βγαινουν στους δρομους ή οτι δε τους δειχνουν τα καναλια δε σημαινει κατι.
το παραδοξο της ολης ιστοριας με την τραγικη κατασταση που βρισκεται η χωρα, ειναι οντως (εδω εχει δικιο ο ililias) οτι ΜΟΝΟ οι αγροτες εχουν βγει στους δρομους. Φυσικα βγηκαν για τους δικους τους λογους. Ολοι οι υπολοιποι πως ακριβως διαμαρτυρωνται αραγε?
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
τα στερεότυπα συνήθως δεν περιγράφουν επακριβώς μια κατάσταση αλλά σχεδόν πάντα έχουν μια βάση
Το θεμα ειναι πως δημιουργουνται τα στερεοτυπα. Οταν δημιουργουνται απο τα καναλια, το χασαμε το παιχνιδι. Σκεφτειτε απλα ενα θεμα που γνωριζετε καλα, και για καποιο λογο επαιξε στα καναλια. Σκεφτειτε ποσες ηλιθιοτητες ακουστηκαν. Ε, καπως ετσι αισθανεται ο ililias οταν ακουει να μιλατε (οι περισσοτεροι) για τους αγροτες.
Εγω αγροτης δεν ειμαι, αλλα καταγομαι απο αγροτικη περιοχη. Ξερω και τα δικια τους και τα λαθη τους. Αλλα δηλωσεις του στυλ 'Ειναι χυδαια προκληση για τους πρωτευουσιανους', 'πανε στα μπλοκα καθε χρονο με καινουρια τρακτερ', κλπ ειναι απλως αστειοτητες.χυδαία προκλήση είναι να γαμάς ανθρώπους που δεν σου φταίνε σε τίποτα με τη συμπεριφορά σου
απο εκεί και πέρα όσοι δεν εκμεταλλεύτηκαν οσα τους δόθηκαν για να γίνουν αποδοτικότεροι/αυξήσουν το εισόδημά τους ας κοιμηθούν όπως έστρωσαν και στα @@ μου αν πεινάσουν
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Αλλα δηλωσεις του στυλ 'Ειναι χυδαια προκληση για τους πρωτευουσιανους', 'πανε στα μπλοκα καθε χρονο με καινουρια τρακτερ', κλπ ειναι απλως αστειοτητες....όταν η πρόκληση προέρχεται από συγκεκριμένους 'καλοθρεμμένους' αγροτοπατέρες, τότε ναί είναι και χυδαία. (Αν μη τι άλλο δεν μοιάζουν με πεινασμένους...).
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Το θεμα ειναι πως δημιουργουνται τα στερεοτυπα. Οταν δημιουργουνται απο τα καναλια, το χασαμε το παιχνιδι. Σκεφτειτε απλα ενα θεμα που γνωριζετε καλα, και για καποιο λογο επαιξε στα καναλια. Σκεφτειτε ποσες ηλιθιοτητες ακουστηκαν. Ε, καπως ετσι αισθανεται ο ililias οταν ακουει να μιλατε (οι περισσοτεροι) για τους αγροτες.
Εγω αγροτης δεν ειμαι, αλλα καταγομαι απο αγροτικη περιοχη. Ξερω και τα δικια τους και τα λαθη τους. Αλλα δηλωσεις του στυλ 'Ειναι χυδαια προκληση για τους πρωτευουσιανους', 'πανε στα μπλοκα καθε χρονο με καινουρια τρακτερ', κλπ ειναι απλως αστειοτητες.χυδαία προκλήση είναι να γαμάς ανθρώπους που δεν σου φταίνε σε τίποτα με τη συμπεριφορά σου
απο εκεί και πέρα όσοι δεν εκμεταλλεύτηκαν οσα τους δόθηκαν για να γίνουν αποδοτικότεροι/αυξήσουν το εισόδημά τους ας κοιμηθούν όπως έστρωσαν και στα @@ μου αν πεινάσουν
ΠΟΣΟ δίκιο έχεις!!
-
(εγκάθετος) Οι Δ/Υ που θα φάνε μείωση αποδοχών θα έχουν δίκαιο να κλείσουν τους δρόμους που οδηγούν στις αγορές των αγροτικών προϊόντων;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
λαμογια υπαρχουν παντου, το οτι δεν βγαινουν στους δρομους ή οτι δε τους δειχνουν τα καναλια δε σημαινει κατι.το παραδοξο της ολης ιστοριας με την τραγικη κατασταση που βρισκεται η χωρα, ειναι οντως (εδω εχει δικιο ο ililias) οτι ΜΟΝΟ οι αγροτες εχουν βγει στους δρομους. Φυσικα βγηκαν για τους δικους τους λογους. Ολοι οι υπολοιποι πως ακριβως διαμαρτυρωνται αραγε?
...αν είχαν βγεί στους δρόμους, όπως γράφεις, θα ήταν πράγματι αναμφισβήτητο και κατοχυρωμένο δικαίωμά τους. Αλλά δεν κάνουν αυτό. ΚΛΕΙΝΟΥΝ βασικές οδικές αρτηρίες, λές και ο ΕΧΘΡΟΣ τους είμαι εγώ! (εμείς δλδ, οι απλοί πολίτες, μην το παρερμηνεύσει πάλι ο φίλος ililias).
-
Θα κονομησουν 5.500.000.000 € οι αγροτες μας :rtfm : και επιστροφες φορου!
Εδιτ: Δεν ικανοποιουνται τα ζωα, για ψιχουλα μαλλον μιλαμε :rtfm : :rant : φερτε ευρωπαικα προιοντα να τελειωνουμε με δαυτους :rtfm : και ανωτερα προιοντα ειναι και περνανε ελεγχους πριν βγουν στο ραφι!Συγνώμη, αλλά μάλλον πρέπει άμεσα να ,
Μηπως να πας εσυ καλυτερα? Εγω δεν σου μιλησα ετσι και ουτε καν που απυθυνθηκα σε σενα Καλυτερα να πας αμεσα ΕΣΥ για μια στα γρηγορα μπας και στρωσεις!
Για τα αλλα που εγραψα περι Αγροτικων Ευρωπαικων προιοντων δεν ειδα να αναφερεις τιποτα
Μπλοκα Αγροτων στην Εθνικη