-
Το Mini κληρώθηκε τελικά?
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Χαίρεστε και από μένα.Εγώ αντιθέτως κληρώθηκα στην αράχνη. Πλάκα είχε αλλά θα ήθελα να κάνω 100 γύρους και όχι δύο. Ζητάω πολλά;
Το κρύο πάντως ήταν τσουχτερό
Δεν είδα ποιος το πήρε και τα πανηγύρια του γιατί είχαμε εκπληκτική συζήτηση με ανθρώπους των ΤΕ.
Συγχατητήρια για την εκδήλωση.ΥΓ1: Το καμμένο λάστιχο και τα αναμένα φρένα κάλυψαν τα πάντα
ΥΓ2: Κύριε Πρόεδρε και Κε Διευθύνοντα τί έγινε στην Μάνδρα; Για πείτε και σε μας τους άτυχους;Καλά από το κρύο και την αράχνη τα έχασες!!!
Ποιά Μάνδρα , μάλλον για ΜΑΝΤΡΑ εννοείς!!
Ακου εκεί 'Συγχατητήρια' !!!!
-
Άντε και του χρόνου στις... Σέρρες.Το πίασατε το υπονοούμενο έτσι Διαβάζω όσα περιγράφουν οι συνφορουμάδες που πήγανε στην εκδήλωση και με πιάνει το παράπονο!Τι κρύο μου λέτε ρε παιδιά δεν πανα κάνει και ψόφο αυτά τα πράγματα δεν χάνονται αρκεί να μπορείς να πάς. Και πιστέψτε με αν δεν ήταν η Αριθμητική ανάλυση ίσως και να το κανα το ταξίδι.Επιφυλάσομαι για την επόμενη φορά.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Άντε και του χρόνου στις... Σέρρες.Το πίασατε το υπονοούμενο έτσι Διαβάζω όσα περιγράφουν οι συνφορουμάδες που πήγανε στην εκδήλωση και με πιάνει το παράπονο!Τι κρύο μου λέτε ρε παιδιά δεν πανα κάνει και ψόφο αυτά τα πράγματα δεν χάνονται αρκεί να μπορείς να πάς. Και πιστέψτε με αν δεν ήταν η Αριθμητική ανάλυση ίσως και να το κανα το ταξίδι.Επιφυλάσομαι για την επόμενη φορά.Φίλε mirage,
Την άλλη από κοντά! Βρε παιδιά βόρεια κανονίστε να βρεθείτε και να γνωριστείτε ! Έστω σε μιά ταβέρνα , μη μου πείτε ότι δεν έχετε !!!!!
-
H εκδήλωση ήταν πολύ ωραία, παρόλο που είχε πολύ κρύο. Εμένα μου έμεινε ο ήχος που έκανε το μίνι... Πήγα μαζί με ένα φίλο και ψηφίσαμε και οι δυο το MG, ο φίλος μου επειδή έχει αυτό το αυτοκίνητο, και εγώ για συμπαράσταση , και από ότι φαίνεται το γέγονος ότι δεν το ψηφίσανε πολλοί μας βγήκε σε καλό. Μαντεύω πως δεν διαλέξανε 100 κουπόνια από το σύνολο αλλά 10-11 από την κάλπη του κάθε αυτοκινήτου. Αυτό πιστεύω εξηγεί το ότι κληρωθήκαμε και οι δυο για συνοδήγηση. Ήταν φοβερά μέσα στο αμάξι. Μου θύμισε την προηγούμενη χρονιά που είχα κληρωθεί για συνοδήγηση στο S2000...
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
H εκδήλωση ήταν πολύ ωραία, παρόλο που είχε πολύ κρύο. Εμένα μου έμεινε ο ήχος που έκανε το μίνι... Πήγα μαζί με ένα φίλο και ψηφίσαμε και οι δυο το MG, ο φίλος μου επειδή έχει αυτό το αυτοκίνητο, και εγώ για συμπαράσταση , και από ότι φαίνεται το γέγονος ότι δεν το ψηφίσανε πολλοί μας βγήκε σε καλό. Μαντεύω πως δεν διαλέξανε 100 κουπόνια από το σύνολο αλλά 10-11 από την κάλπη του κάθε αυτοκινήτου. Αυτό πιστεύω εξηγεί το ότι κληρωθήκαμε και οι δυο για συνοδήγηση. Ήταν φοβερά μέσα στο αμάξι. Μου θύμισε την προηγούμενη χρονιά που είχα κληρωθεί για συνοδήγηση στο S2000...Τυχερέ ποιος την χάρη σου!!
Μόλις κέρδισε την Α/5 κεφάτος και ορεξάτος σε πήγε βόλτα!! -
Συγχαρητήρια για την άψογη εκδήλωση σε όλο το επιτελείο των 4Τ.
Αν και το κρύο ήταν τσουχτερό περάσαμε πολύ καλά και προσωπικά είχα την ευκαιρία να γνωριστώ καλύτερα και με άλλους φορουμάδες.
Κληρώθηκα και εγώ στην αράχνη και ομολογώ πως,αν και ήταν η δεύτερη φορά που έκανα,ήταν πολύ καλύτερα από την πρώτη.
Στα υπόλοιπα με κάλυψαν ήδη οι προλαλήσαντες. -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Χαίρεστε και από μένα.
Εγώ αντιθέτως κληρώθηκα στην αράχνη. Πλάκα είχε αλλά θα ήθελα να κάνω 100 γύρους και όχι δύο. Ζητάω πολλά;
Το κρύο πάντως ήταν τσουχτερό
Δεν είδα ποιος το πήρε και τα πανηγύρια του γιατί είχαμε εκπληκτική συζήτηση με ανθρώπους των ΤΕ.
Συγχατητήρια για την εκδήλωση.ΥΓ1: Το καμμένο λάστιχο και τα αναμένα φρένα κάλυψαν τα πάντα
ΥΓ2: Κύριε Πρόεδρε και Κε Διευθύνοντα τί έγινε στην Μάνδρα; Για πείτε και σε μας τους άτυχους;Καλά από το κρύο και την αράχνη τα έχασες!!!
Ποιά Μάνδρα , μάλλον για ΜΑΝΤΡΑ εννοείς!!
Ακου εκεί 'Συγχατητήρια' !!!!
..τώρααα...να μιλήσω?..να μην μιλήσω??!!! Κάνουμε και χιούμορ ε?!!!
-
και ένα όνομα θα σας πώ...
georgetabs.... **'ο γκαντέμης του Σαββατοκύριακου' **:lol:
σε όποιον αγωνιζόμενο μίλησε ή είδε πρίν τον αγώνα του Σαββάτου είτε δεν ξεκίνησε κάν είτε δεν τερμάτισε...
ε κάτι αντίστοιχο έγινε και με εμένα χτές με το που δίνει το οκ ο Κος Τσάδαρης να είμαι η επόμενη που θα κάνω βόλτα με το Mini..[σημειωτέων ο άνθρωπος μάλλον είχε πάρει φόρα απο τον αγώνα και το πήγαινε του θανατα!!!]...άρχισε το ψαλτήρι...κάτι αντίστοιχο του 'ήρθε μια γρια απ' την πολη κι εφερε το χασει-χασει, παναγίτσα μου να χάσει' και τις απειλές θα σε 'δώσω' στο forum κλπ.κλπ. και τελικά δεν πήγα βόλτα!!! γκαντ-ντεμι -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
κε Πρόεδρε, θα μιλήσουν φωτο και μινι-βιντεάκι, που καταγράφουν γνωστούς-άγνωστους να παίζουν αθώα με το θύμα τους [βλέπε ζουμερό παϊδάκι] πριν το κατασπαράξουν...
και ξέρεις τώρα την πληρωμή μου, στο γνωστό λογαριασμό στην Ελβετία -
Ο χρήστης Mark έγραψε:
H εκδήλωση ήταν πολύ ωραία, παρόλο που είχε πολύ κρύο. Εμένα μου έμεινε ο ήχος που έκανε το μίνι... Πήγα μαζί με ένα φίλο και ψηφίσαμε και οι δυο το MG, ο φίλος μου επειδή έχει αυτό το αυτοκίνητο, και εγώ για συμπαράσταση , και από ότι φαίνεται το γέγονος ότι δεν το ψηφίσανε πολλοί μας βγήκε σε καλό. Μαντεύω πως δεν διαλέξανε 100 κουπόνια από το σύνολο αλλά 10-11 από την κάλπη του κάθε αυτοκινήτου. Αυτό πιστεύω εξηγεί το ότι κληρωθήκαμε και οι δυο για συνοδήγηση. Ήταν φοβερά μέσα στο αμάξι. Μου θύμισε την προηγούμενη χρονιά που είχα κληρωθεί για συνοδήγηση στο S2000...Ενώ εγώ αντιθέτως δε κληρώθηκα ούτε καν πέρισυ που ήταν αρκετά λιγότεροι οι παρευρισκόμενοι. Η προσωποποίηση της γκαντεμιάς .
Δε πειράζει και του χρόνου. -
Επεράσαμ' όμορφα, όμορφα, όμορφα, επεράσαμε όμορφα και τούτη τη φορά ....
Να 'χαμε κληρωθεί κιόλας ... -
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Μαντεύω πως δεν διαλέξανε 100 κουπόνια από το σύνολο αλλά 10-11 από την κάλπη του κάθε αυτοκινήτου. Αυτό πιστεύω εξηγεί το ότι κληρωθήκαμε και οι δυο για συνοδήγηση.Αν ήταν έτσι κανείς δεν θα είχε κληρωθεί με το Rover ή το Golf ...
-
Παρολο οτι δεν κληρωθηκα πουθενα και το κρυο ηταν τσουχτερο ηταν μια πολυ ωραια εκδηλωση και θα ηθελα να ευχαριστησω τις Τ.Ε. και ειδικα τους ανθρωπους των 4Τ για την οργανωση της.Περιμενω την διημερη που ανηγγειλε ο 'boss' για τον Μαιο.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
-
Παρολο οτι δεν κληρωθηκα πουθενα και το κρυο ηταν τσουχτερο ηταν μια πολυ ωραια εκδηλωση και θα ηθελα να ευχαριστησω τις Τ.Ε. και ειδικα τους ανθρωπους των 4Τ για την οργανωση της.Περιμενω την διημερη που ανηγγειλε ο 'boss' για τον Μαιο.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
-
Να καταθέσω και εγώ την άποψη μου. Λοιπόν, η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία και κατ' εκτίμηση 700 φίλοι του περιοδικού αψήφησαν το πολύ κρύο και το χιονόνερο και παραβρέθηκαν. Δυστυχώς δεν κληρώθηκα ούτε κέρδισα το GTI. Φοβερός ο φίλος που κέρδισε το αυτοκίνητο. Δεν πίστευε στην τύχη του και χοροπηδούσε από τη χαρά του για 5 λεπτά. Ανέβηκε στο τραπέζι με την κάλπη, αγκάλιαζε τον κ. Καββαθά, φιλούσε τον Σ.Χ., ευχαριστούσε όποιον εύρισκε μπροστά του, απίστευτος! Συγχαρητήρια και ραντεβού του χρόνου.
-
όπως είπε και nikosbugs και ανέφερε και ο maf, ο τύπος που κέρδισε το αυτοκίνητο έκανε σαν παλαβός, έτυχε να είμαι σχετικά κοντά του και πραγματικά συγκινήθηκα που τον είδα να πανηγυρίζει έτσι...
είμαι σίγουρη οτι όσο και να τον 'ζηλέψαμε' όλοι μας χαρήκαμε με τη χαρά του!!!και ερωτώ εγώ αυτούς που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση , ωσαν τον δικηγόρο του διαβόλου...
αν το είχε κερδίσει κάποιος απών??? δεν θα ήταν 'ξενερωμα' για όλους μας -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
και ένα όνομα θα σας πώ...
georgetabs.... **'ο γκαντέμης του Σαββατοκύριακου' **:lol:
σε όποιον αγωνιζόμενο μίλησε ή είδε πρίν τον αγώνα του Σαββάτου είτε δεν ξεκίνησε κάν είτε δεν τερμάτισε...
ε κάτι αντίστοιχο έγινε και με εμένα χτές με το που δίνει το οκ ο Κος Τσάδαρης να είμαι η επόμενη που θα κάνω βόλτα με το Mini..[σημειωτέων ο άνθρωπος μάλλον είχε πάρει φόρα απο τον αγώνα και το πήγαινε του θανατα!!!]...άρχισε το ψαλτήρι...κάτι αντίστοιχο του 'ήρθε μια γρια απ' την πολη κι εφερε το χασει-χασει, παναγίτσα μου να χάσει' και τις απειλές θα σε 'δώσω' στο forum κλπ.κλπ. και τελικά δεν πήγα βόλτα!!! γκαντ-ντεμιΠου λες για τον καιρό, βροχή και κρύο, χειμώνας κανονικός! Είδες που μας έκανε καλό καιρό και στον αγώνα! (αποπροσανατόλισα αρκετά την κουβέντα; ΟΧΙ;;; God-dammit! )
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
κε Πρόεδρε, θα μιλήσουν φωτο και μινι-βιντεάκι, που καταγράφουν γνωστούς-άγνωστους να παίζουν αθώα με το θύμα τους [βλέπε ζουμερό παϊδάκι] πριν το κατασπαράξουν...
και ξέρεις τώρα την πληρωμή μου, στο γνωστό λογαριασμό στην ΕλβετίαΛοιπόν, τώρα κοίτα τι έχει να γίνει!!
Ή που θα πέσουν τα λεφτά σε δικό μου λογαριασμό, μιας και ξέρω ονόματα και πράγματα (*) ή που θα γκαντεμιαστεί η δουλειά (παλιά μου τέχνη κόσκινο!! ) και θα πάνε σε λογαριασμό πολιτικού και θα μας τα αρπάξουν ακόμη και έτσι!!(*) Γνωστή γυναίκα του φόρουμ ΕΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗ να κατασπαράζει παϊδάκι όλο καμάρι και περηφάνεις στα πλαίσια του 'αγώνα' για το Ράλι Ποσειδών!!
Φυσικά λόγω της γυναικοπλημμύρας στο φόρουμ θα δυσκολευτείτε να βρείτε ποια, αλλά ας προσέξει λίγο, γιατί θα αποκτήσει παρέα ο πρόεδρος στο εδώλιο!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
όπως είπε και nikosbugs και ανέφερε και ο maf, ο τύπος που κέρδισε το αυτοκίνητο έκανε σαν παλαβός, έτυχε να είμαι σχετικά κοντά του και πραγματικά συγκινήθηκα που τον είδα να πανηγυρίζει έτσι...
είμαι σίγουρη οτι όσο και να τον 'ζηλέψαμε' όλοι μας χαρήκαμε με τη χαρά του!!!και ερωτώ εγώ αυτούς που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση , ωσαν τον δικηγόρο του διαβόλου...
αν το είχε κερδίσει κάποιος απών??? δεν θα ήταν 'ξενερωμα' για όλους μαςΑκριβώς έτσι είναι!!! Πιστεύω πως με τα πανηγύρια του νικητή (και όχι μόνο) δικαιώθηκαν πανηγυρικά!!
Καλές βόλτες στον νικητή, και εμείς ανανεώνουμε το όνειρο για του χρόνου!!
Υ.Γ. Πας να μου φας την δουλειά;; Ο δικηγόρος του διαβόλου..... εεεεεε..... του αντιπροέδρου εννοώ, είμαι εγώ!!
Το GTi της χρονιάς!