-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ρωτώ το πολύ απλό:
Αν είχε σηματάκι δεν θα πάρκαρες γιατί τότε μόνο θα πρόσεχες ότι ακριβώς δίπλα σου υπήρχαν 6 θέσεις ιδιωτικής στάθμευσης;;; Το σηματάκι έλειπε τελικά;Στο λέω γιατί στο χώρο εργασίας μου, υπάρχουν 10 θέσεις, με σήματα, κάγκελα, κολωνάκια και διαγράμμιση και ακούμε κάθε μέρα τις μύριες όσες δικαιολογίες από τους γαϊδουρογάιδαρους που παρκάρουν θρασύτατα κλείνοντάς μας (προς Θεού δεν υποδηλώνω ότι το έκανες επίτηδες).
Ναι σέβομαι τα σήματα διότι έχω ένα μικρό γκαράζ για τη μηχανή (του πατέρα μου) και έχουμε βάλει σήμα και θέλουμε να το σέβονται. Όταν πήγα να παρκάρω εκεί, έλεξχα ενδελεχώς για σήμα, δεν βρήκα και παρόλο που είχα ενδοιασμούς το άφησα εκεί. Αν είχε σήμα ΔΕΝ πρόκειται να το άφηνα εκεί. Φταίω όμως που πλήρωσα 210 euro?
-
Τυπικά δε φταίς...
Common sence όμως; -
Πριν αγοράσεις αυτοκίνητο κάνεις την εξής ερώτηση:
Πάρκιν έχω;
Αν δεν έχεις παίρνεις πιο φθηνό αυτοκίνητο και αγοράζεις ή ενοικιάζεις θέση πάρκιν.
Αν πάλι δεν σου φτάνουν ξέρεις ότι επιλογή σου είναι να ταλαιπωρείσαι. -
Ο χρήστης voice of reason έγραψε:
Πριν αγοράσεις αυτοκίνητο κάνεις την εξής ερώτηση:Πάρκιν έχω;
Αν δεν έχεις παίρνεις πιο φθηνό αυτοκίνητο και αγοράζεις ή ενοικιάζεις θέση πάρκιν.
Αν πάλι δεν σου φτάνουν ξέρεις ότι επιλογή σου είναι να ταλαιπωρείσαι.μπρος στα καλλη τ'ειν ο πονος..........
-
Όταν κάποιος παρκάρει σε γωνία ή κλείνει ράμπα για αναπήρους ή διπλοπαρκάρει, όχι απλά να του παίρνουν τις πινακίδες, αλλά να του το γρατζουνάνε καλά-καλά.
Aφαίρεση Πινακίδων για παράνομο παρκάρισμα