-
Βασικά μπορείς να στραφείς νομικά εναντίον της εταιρίας με την αιτιολογία ότι παρόλο που γνώριζε το θέμα, δεν έλαβε προληπτικά μέτρα για να προστατεύσει τους χρήστες της οδού.
Επίσης παρόλο που δεν είχες περάσει τα διόδια, ο δρόμος που οδηγεί σε αυτά, είναι αποκλειστικής χρήσης της Αττικής Οδού (δεν έχει άλλη διέξοδο), άρα είναι προς όφελος της και οφείλει να προστατεύει τους χρήστες που κατευθύνονται στα διόδια. Θα μπορούσε π.χ. να είχε αναθέσει σε μια ιδιωτική εταιρία security να κάνει περιπολίες στα σημεία που είναι επικίνδυνα να πετάξουν αντικείμενα στους χρήστες του δρόμου.
Κάντε και μια καταγγελία στα κανάλια. Αν το θέμα πάρει δημοσιότητα, θα βρεις και άλλα θύματα στο ίδιο σημείο, θα ενωθείτε και θα στραφείτε όλοι μαζί κατά της εταιρίας και θα της ζητήσετε να πληρώσει τις ζημιές.
-
Μόνο που οι γύφτοι δεν βρίσκονται μέσα στο δρόμο όταν πετάνε τις πέτρες αλλά έξω από αυτόν.
Και σίγουρα δεν βρίσκονται κοντά σε κάμερες ελέγχου, δεν είναι και χαζοί.Με τον ίδιο τρόπο δηλαδή μπορείς να απαιτήσεις από το κράτος να σε αποζημιώσει όταν είσαι κινούμενος επί της εθνικής οδού και κάποιος σου πετάξει πέτρα ;;;;;;
-
Και ουτε εχει την αρμοδιοτητα να φυλλασει η ΑΟ ΑΕ την ΑΟ για εγκληματα, αυτο ειναι δουλεια της ΕΛΑΣ.
-
Προφανώς θα είναι κάποιο σημείο που είναι κοντά στον δρόμο (πχ γέφυρα). Δεν είναι σε όλο το μήκος της η ΑΟ το ίδιο προσβάσιμη στο να μπορέσει κάποιος να ρίξει αντικείμενα. Αν είναι ΕΝΑ συγκεκριμένο σημείο και κατ'επανάληψη υπάρχουν τέτοια κρούσματα, οφείλει να λάβει μέτρα για να λυθεί το πρόβλημα. Από τη στιγμή που πληρώνεις ΚΑΙ για τις ασφαλείς διαδρομές όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι προσφέρουν.
Αν δηλαδή ένα supermarket στο εξωτερικό πάρκινγκ (που θεωρητικά δεν φέρει ευθύνη) γίνονται τα αίσχη (παρκάρισμα, ληστείες, καροτσάκια χύμα κτλ) δεν θα βάλει άτομα να επιβάλλουν μια τάξη? Και τα 2 λειτουργούν ως εταιρίες. Αν υπάρχουν κακώς κείμενα, οφείλουν να τα εξαλείψουν.
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Καλημέρα
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΑυτό που κατάλαβα είναι πως αυτό είναι καθημερινό φαινόμενο και πως τόσο η Αστυνομία, όσο και η Α.Ο. φοβούνται να πλησιάσουν την περιοχή στην οποία είναι κράτος εν κρατει οι φίλοι μας οι γύφτοι.
:
Nα στειλουν μια διμοιρια λοκατζηδες ή ειδικες δυναμεις, να πανε να τους θαψουν εκει που πετανε τις πετρες
Και αν νομιζετε οτι ζω σε εργο, να σας ενημερωσω οτι εχει γινει σε διαφορα σημεια, απλως ο απλος λαος, δεν γνωριζει τιποτα, και φυσικα δεν προκειται να σας πως ουτε και εγω
-
Έρχεται η αστυνομία μετά από κανα 20λεπτο καταγράφει το συμβαν, μας λέει πως δε μπορεί να κάνει τίποτα
Αν ήταν τίποτα συνταξιούχοι που διαμαρτύρονταν, ακόμα θα τους βαράγανε οι μπάτσοι.
-
Καλά κάνουν και μας Γ@Μ@ΝΕ οι γύφτοι γιατί δεν μπορεί να τους αγγίξει κανένας...
Αν μαζευτούμε όμως και τους στήσουμε ενέδρα με όπλα θα μας πάνε μέσα...
Μη ρωτάτε γιατί. Εμείς είμαστε οι νομοταγείς μ@λ@κες που θα μας κόψουν κλήση για 10χαω πάνω από το όριο ταχύτητας ενώ αν σκοτωθούμε το πολύ πολύ να ξύσουν το δεξί και μετά το αριστερό τους @...
_
-
Μη σου τυχει...αν σου τυχει....πιασε το αυτο και κουρεψτο!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Προφανώς θα είναι κάποιο σημείο που είναι κοντά στον δρόμο (πχ γέφυρα). Δεν είναι σε όλο το μήκος της η ΑΟ το ίδιο προσβάσιμη στο να μπορέσει κάποιος να ρίξει αντικείμενα. Αν είναι ΕΝΑ συγκεκριμένο σημείο και κατ'επανάληψη υπάρχουν τέτοια κρούσματα, οφείλει να λάβει μέτρα για να λυθεί το πρόβλημα. Από τη στιγμή που πληρώνεις ΚΑΙ για τις ασφαλείς διαδρομές όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι προσφέρουν.Αν δηλαδή ένα supermarket στο εξωτερικό πάρκινγκ (που θεωρητικά δεν φέρει ευθύνη) γίνονται τα αίσχη (παρκάρισμα, ληστείες, καροτσάκια χύμα κτλ) δεν θα βάλει άτομα να επιβάλλουν μια τάξη? Και τα 2 λειτουργούν ως εταιρίες. Αν υπάρχουν κακώς κείμενα, οφείλουν να τα εξαλείψουν.
Αν είναι γέφυρα (που μάλλον είναι) δεν έχει υποχρέωση να λάβει τίποτα η ΑΟ ΑΕ.
Είναι δημόσιως δρόμος και υποχρέωση να τον φυλάει έχει το κράτος.Όπως επίσης η ίδια η ΑΟ σαν δρόμος ΔΕΝ ανήκει στην ΑΟ ΑΕ αλλά στο κράτος, η ΑΕ έχει την εκμετάλευση του για χψζ χρόνια...
Για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί η ΑΟ ΑΕ να κόβει κλήσεις ούτε και να αστυνομεύει τον δρόμο.
Υποχρέωση να το κάνει έχει το κράτος. -
Διαφωνώ σε αυτό.
Οφείλει να ενεργήσει προς πάσα κατεύθυνση για να λυθεί το πρόβλημα. Τα χρήματα που εισπράττει ως αντίτιμο στα διόδια, αφορούν και την ασφάλεια των μετακινήσεων.
Από τη στιγμή που φάνηκε πως είναι ενήμεροι οι υπάλληλοι της για το πρόβλημα, έπρεπε η εταιρία σε συνεργασία με την αστυνομία ή οποιοδήποτε άλλο αρμόδιο φορέα να κοιτάξει πως θα λυθεί το πρόβλημα. Ή ας βάλει ένα όχημα της πριν από εκείνο το σημείο με φωτιζόμενη επιγραφή να επιστήσει την προσοχή των οδηγών.
Πρέπει να γίνει είδηση στα κανάλια δηλαδή για να ενεργοποιηθούν? Και σε προηγούμενες περιπτώσεις μόνο όταν βγήκε το θέμα στα κανάλια έλαβαν δράση και σταμάτησε το φαινόμενο.
-
Ακριβώς αυτό που λέει ο Vasgti με ενόχλησε-φόβισε περισσότερο, οτι δηλαδή ξέρουν το πρόβλημα-συμβαίνουν αρκετά τέτοια περιστατικά την ημέρα και δεν κάνουν τίποτα για να ενημερώσουν όσους χρησιμοποιούν την Α.Ο.
Αύριο που θα έχω χρόνο μάλλον θα κάτσω να γράψω ένα email τόσο προς την Α.Ο. , όσο και προς κανα κανάλι, μπας και φιλοτιμηθεί κανένας και γλιτώσει κανένας άλλος...
-
Έχω κάποια άκρη σε ένα κανάλι (απο αυτά που ψοφάνε για κάτι τέτοια).
Αν θες στείλε μου pm, να τα πουμε μία μέρα απο κοντά για περισσότερες λεπτομέριες και το τι μπορούμε να κάνουμε.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Έχω κάποια άκρη σε ένα κανάλι (απο αυτά που ψοφάνε για κάτι τέτοια).STAR ;
-
Έχω και στο Star, αλλά καλύτερα στο Alter που γνωρίζω κάποιο άτομο καλύτερα. Ακόμα και στον Alpha, μπορώ αλλά δεν έχω πολλές ελπίδες.
-
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. !!!
ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΙΣ 17.10.2007Καλησπέρα σε όλους.
Ονομάζομαι Νίκος και είμαι διαχειριστής (Administrator ) και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Corolla Club.
Eχθές δυστυχώς ένα μέλος μας είχε μια κακή εμπειρία την οποία μοιράστηκε μαζί μας και εγώ με τη σειρά μου εδώ με όλους εσάς.ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ
Χτες το βράδυ καθώς γύριζα από Ελευσίνα χρησιμοποιώντας την Α.Ο. γύρω στο 1 km πριν τα διόδια (είμαι ήδη μέσα στην Α.Ο.) και ενώ προσπερνώ ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται στη δεξιά λωρίδα ξαφνικά βλέπω κάτι σαν πέτρες και χώματα να έρχονται κατα πάνω μου!! Δυστυχώς δεν πρόλαβα να αντιδράσω καθόλου και ακούω απλά το μπαμ, νομίζοντας αρχικά πως κάτι πάτησε το Avensis που προσπέρναγα και το εκτόξευσε πάνω μου. Σταματάω στα Διόδια που σχεδόν έβλεπα μπροστά μου και λέω στην κοπέλα πως κάτι είναι κανα χιλιόμετρο πριν στο δρόμο να παν να το ελέγξουν και τρώω το πρώτο ΣΟΚ.
Είναι κάτι γύφτοι που πετάνε πέτρες! αμα θέλετε να καλέσουμε το 100. Σταματάω δεξιά κατεβαίνω κάτω και πάω να ελέγξω αν έχω ζημιά...
Η σίτα από τον προφυλακτήρα μου έχει μια τρύπα μεγέθους γροθιάς και διάφορα άλλα κοπανήματα ο προφυλακτήρας, ενώ το ψυγείο από μέσα φαίνεται χτυπημένο, αλλά ευτυχώς χωρίς να τρέχει τίποτα.
Αφού έρχεται κάποιος από τα κινητά συνεργεία της Α.Ο, του λέω ενημέρωσε να πάει κάποιος εκεί γιατί μπορεί να το ξανακάνουν με πιο άσχημα αποτελέσματα. Μου λέει φιλαράκι έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά τι να κάνουμε μπλα μπλα μπλα και μετά απο 10 λεπτά περίπου έρχεται και ένα φορτηγό με σπασμένο παρμπρίζ (με τις ανάλογες χριστοπαναγίες από μέρους του για το ξύσιμο των @@ τους...)
Έρχεται η αστυνομία μετά από κανα 20λεπτο καταγράφει το συμβαν, μας λέει πως δε μπορεί να κάνει τίποτα, άμα θέλουμε να υποβάλλουμε μήνυση κατά αγνώστου πρέπει να πάμε στο Α.Τ Ασπροπύργου, στο οποίο δεν ήξεραν καν πως ακριβώς να με στείλουν για να πάω...
Αυτό που κατάλαβα είναι πως αυτό είναι καθημερινό φαινόμενο και πως τόσο η Αστυνομία, όσο και η Α.Ο. φοβούνται να πλησιάσουν την περιοχή στην οποία είναι κράτος εν κρατει οι φίλοι μας οι γύφτοι.
Το γράφω κυρίως για να ενημερώσω τους χρήστες της Α.Ο. οτι ειδικά στο σuγκεκριμένο σημείο χρειάζεται τύχη και προσοχή για να περάσεις αλώβητος τις νυχτερινές ώρες (όπως αποδείχτηκε από τη στάση τόσο της αστυνομίας αλλά και της Α.Ο.). Καλή τύχη σε όλους λοιπόν γιατί νομίζω πως δεν είναι μακριά η ώρα που δεν θα τη γλιτώσει κάποιος μόνο με σπασμένα παρμπρίζ και προφυλακτήρες. Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πως σε αυτήν εδώ τη χώρα που ζούμε πρέπει πρώτα να γίνει ένα σοβαρό ατύχημα ή δυστύχημα μπας και ξυπνήσουν κάποιοι ώστε να αλλάξει μια τόσο επικίνδυνη κατάσταση (και άν )!
ΥΓ. Μπορώ να κάνω κάτι στην Α.Ο. που ενώ γνωρίζει δεν ενημερώνει τους ανυποψίαστους χρήστες της;
Συγνώμη για το μακροσκελές post .
Όσοι από εμάς μπορούμε ας το διαδώσουμε.
-
Αν θυμαμαι καλα εκεινο τον καιρο κατι ακουστηκε στα καναλια αλλα....
Ειμαι της γνωμης οτι μια επωνυμη καταγγελια στην Διευθυνση της εταιρειας που διαχειριζεται την Α.Ο. οπου θα εκτειθενται ολα τα περιστατικα ειναι ενα μεσο που μπορει να τους αφυπνισει και βαλουν καμια κινητη περιπολια η κανα φουσκωοτο στις γεφυρες.
Η ΕΛΑΣ δεν ειναι για τετοιες πολυτελειες οποτε η καταγγελια προς τον Προκοπη μαλλον θα αλλαξει ροτα και θα παει προς τα σκουπιδια. -
Το περιστατικο εχει ξαναδημοσιευθει εδω:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 03#1043303
-
-
Κλασσική πλέον εικόνα της ΑΟ την Παρασκευή το απόγευμα....
-
Να πληρωνουμε 1 χιλιαρικο για να πηζουμε και παλι στην κινηση
ΩΡΑΙΑ πραγματα!!!!
Αττική Οδός