-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Έχουν περάσει σχεδόν 15 ημέρες από τότε που δόθηκε στην κυκλοφορία το νέο τμήμα της ΑΟ.
Μετά τις 2 πρώτες ημέρες που η κυκλοφορία (στον Κηφισό) έμεινε η ίδια, έχουν περάσει 10 εργάσιμες ημέρες που η άνοδος του Κηφισού είναι απλά απόλαυση. Λες και είναι Κυριακή κάθε μέρα.
Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα σταθεροποιηθεί.
Όπως αναμενόταν η κάθοδος του Κηφισού έμεινε πηγμένη...Από ποιο ποτάμι πηγαίνεις εσύ; χτες από τα ΚΤΕΛ έπηξα -πάλι- στις 7:40. Σήμερα δεν δοκίμασα καν
Απο το ποτάμι που πηγαίνεις και εσύ και γύρω στις 08:30 καθημερινά.
Γεγονός είναι ότι τις 2 τελευταίες ημέρες έχει περισσότερη κίνηση απ' ότι τις προηγούμενες. Την προηγούμενη εβδομάδα έπηξες κάπου;Πάντως η κίνηση τις 2 τελευταίες ημέρες με έπιασε από την έξοδο στη Λιοσίων, πράγμα που μόνο ανέκδοτο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παλιότερα, αφού η ουρά ήταν τουλάχιστον από τα ΚΤΕΛ και πότε πότε από Ιερά Οδό ή ακόμα και Πέτρου Ράλλη
-
δοκιμάσατε να κάνετε τη διαδρομή από την είσοδο της Κηφισίας μέχρι τον Γέρακα από τη Δευτέρα ως και σήμερα?
αν ναι..και αν γνωρίζετε φυσικά εξηγήστε μου τι έργα ασφαλτόστρωσης και συντήρησης μπορεί να απαιτούνται σε ένα καινούριο δρόμο..αν και γενικά είμαι ψύχραιμος νομίζω πως 2 ώρες Μαρούσι-Βουλιαγμένη (από ΑΟ) παραπάει
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ξέρει κανείς να μας πει τελικά με σιγουριά αν υπάρχουν φωτοραντάρ στην Α.Ο.; Ξέρω ότι υπάρχουν 'κάμερες ελέγχου της κυκλοφορίας' οι οποίες χρησιμεύουν στο να παρακολουθείται το 'ισοζύγιο' της κυκλοφορίας (βγαίνουν τόσα αυτοκίνητα όσα μπαίνουν) άρα είναι άκακες. Από την άλλη υπάρχουν σε (λίγα) σημεία οι γνωστές πινακίδες που προειδοποιούν ότι 'οι παραβάσεις του ΚΟΚ ελέγχονται με τεχνικά μέσα' αλλά εγώ δεν έχω δει πουθενά κάποια ένδειξη ύπαρξης φωτοραντάρ ('μπαούλο', τρίποδο κτλ.).
ΥΓ: Δεν αναφέρομαι στα μπλόκα με ραντάρ χειρός που σίγουρα στήνονται τακτικά, ρωτάω για τυχόν ύπαρξη μη-επανδρωμένων 'gatsos'.
Αυτό που μπορώ μετά βεβαιότητας να πω είναι ότι στο κομμάτι από Μεταμόρφωση μέχρι αεροδρόμιο δεν υπάρχουν κάμερες-ραντάρ.
Διότι από Ιούνιο μέχρι Νοέμβριο που τη χρησιμοποιούσα καθημερινά (2 φορές) δεν είδα τίποτα στο ταχυδρομείο...Δεν πιστεύω να εννοείς οτι πήγαινες πάνω απο το όριο
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Έχουν περάσει σχεδόν 15 ημέρες από τότε που δόθηκε στην κυκλοφορία το νέο τμήμα της ΑΟ.
Μετά τις 2 πρώτες ημέρες που η κυκλοφορία (στον Κηφισό) έμεινε η ίδια, έχουν περάσει 10 εργάσιμες ημέρες που η άνοδος του Κηφισού είναι απλά απόλαυση. Λες και είναι Κυριακή κάθε μέρα.
Όπως αναμενόταν η κάθοδος του Κηφισού έμεινε πηγμένη...Από ποιο ποτάμι πηγαίνεις εσύ; χτες από τα ΚΤΕΛ έπηξα -πάλι- στις 7:40. Σήμερα δεν δοκίμασα καν
Γεγονός είναι ότι τις 2 τελευταίες ημέρες έχει περισσότερη κίνηση απ' ότι τις προηγούμενες. Την προηγούμενη εβδομάδα έπηξες κάπου;Πάντως η κίνηση τις 2 τελευταίες ημέρες με έπιασε από την έξοδο στη Λιοσίων, πράγμα που μόνο ανέκδοτο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παλιότερα, αφού η ουρά ήταν τουλάχιστον από τα ΚΤΕΛ και πότε πότε από Ιερά Οδό ή ακόμα και Πέτρου Ράλλη
Την προηγούμενη βδομάδα 1-3-1 με πήγε (ούτε φαντάρος) Το 1 πάει στο πήξιμο, ειδικά την Παρασκευή ξεκινούσε -πάλι- από τα ΚΤΕΛ.
-
Ο χρήστης theios έγραψε:
δοκιμάσατε να κάνετε τη διαδρομή από την είσοδο της Κηφισίας μέχρι τον Γέρακα από τη Δευτέρα ως και σήμερα?αν ναι..και αν γνωρίζετε φυσικά εξηγήστε μου τι έργα ασφαλτόστρωσης και συντήρησης μπορεί να απαιτούνται σε ένα καινούριο δρόμο..αν και γενικά είμαι ψύχραιμος νομίζω πως 2 ώρες Μαρούσι-Βουλιαγμένη (από ΑΟ) παραπάει
Αν δεν κάνω λάθος ξηλώνουν τα διόδια που είχαν βάλει στο Γέρακα και είναι πλέον άχρηστα. Έτσι, πλέον θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε και τις 3 λωρίδες του δρόμου στο σημείο αυτό.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Την προηγούμενη βδομάδα 1-3-1 με πήγε (ούτε φαντάρος) Το 1 πάει στο πήξιμο, ειδικά την Παρασκευή ξεκινούσε -πάλι- από τα ΚΤΕΛ.
Μιας και ειμαστε αρκετοι που χρησιμοποιουμε το ποταμι,να δωσουμε κανενα ραντεβου να παρουμε κανενα πρωινο παρεα ?Εγω ειμαι σταματημενος (οταν παω με αυτοκινητο) 08.40-09.20.
-
Προηγουμενη Πεμπτη ανοδος> πηξιμο απο Ιερα Οδο
Προηγουμενη Τεταρτη> Κλασσικα απο κτελ
Προχτες> Απο Λιοσσιων.
Ολα αυτα γυρω στις 14:30
Περι καθοδου τα κλασσικα.
Χτες απο το Λαινοπουλο μεχρι ρενω ηταν κολλημενα ολα.Τι θα γινει με αυτο το κομματι απο ρενω μεχρι κομβο αχαρνων θα το ανοιξουν ποτε??? Ολο το ποταμι πηζει γιατι καποιοι εκει ειχαν την τρομερη ιδεα να το κανουν 3 λωριδες ενω επρεπε να ειχε 5....
Ασχετο> Φρεσκα μπαλωματα στην δεξια κ μεσαια μετα την μεταμορφωση στην Εθνικη το νου σας στις ζαντες.. κοπανανε καλα.
Περι ΑΟ νταλικες δεν εχω δει να μπαινουν και πολλες... Απο Δαφνι πανε ολοι... Βλακες ειναι να πληρωνουν διοδια?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μιας και ειμαστε αρκετοι που χρησιμοποιουμε το ποταμι,να δωσουμε κανενα ραντεβου να παρουμε κανενα πρωινο παρεα ?Εγω ειμαι σταματημενος (οταν παω με αυτοκινητο) 08.40-09.20.
8 έχω πιει ήδη τον πρώτο καφέ στη δουλειά κι ευτυχώς ανεβαίνω το ποτάμι μέχρι Περιστέρι. Ευτυχώς επίσης που υπάρχουν και μερικές καβάτζες, τουλάχιστον για το σημείο που πηγαίνω
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μα διάβασε τι λέει! ΚΥΡΙΑΚΗ! Επιστροφή των εκδρομέων, Οδύσσεια και τα λοιπά!!!
-
σχετικά με το απίστευτο μποτιλιάρισμα της ΑΟ από Δευτέρα μέχρι και Τετάρτη..
όντως ήταν έργα ασφαλτόστρωσης για την αποκατάσταση του οδοστρώματος στο σημείο της ΑΟ από όπου αφαιρέθηκαν τα διόδια του Γέρακα, ευχαριστώ τον φίλο που το επεσήμανε
τα πιο κάτω που θα πω θα μπορούσαν να δημοσιευθούν και στα 'Ανέκδοτα'
Πριν φύγω το πρωί από το σπίτι ακούω στο ραδιόφωνο (sky 100.3) την ενημέρωση για την κίνηση από ένα ρεπόρτερ που 'υποτίθεται' ενημερώνεται από τα κεντρικά της τροχαίας..ανέφερε λοιπόν πως στην ΑΟ είχε ακινητοποιημένα αυτοκίνητα σε μήκος 2 χιλιομέτρων στο Γέρακα λόγω έργων για τον ..προαστιακό σιδηρόδρομο..και την Βάρης-Κορωπίου με έντονα προβλήματα
οπλίζομαι κι εγώ με υπομονή..φεύγω νωρίτερα, αδειάζω το τασάκι για να έχω περιθώριο..πλην όμως βρίσκω την Κηφισίας στην κάθοδο άνετη..την ΑΟ καλύτερη από ποτέ..την Βάρης Κορωπίου άνετη..και κάνω τη διαδρομή Μαρούσι-Βουλιαγμένη σε 40 λεπτά...
δεν τα γράφω αυτά τόσο για να δείξω το επίπεδο της ενημέρωσής μας..περισσότερο από θυμό που έφτασα στο γραφείο μισή ώρα νωρίτερα και πήζω
-
Εγω παντως οταν ακουω οτι ενας δρομος εχει κινηση στο ραδιοφωνο, ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ! δεν μου εχει τυχει ποτε να πουνε σωστο πραγμα για την κινηση απο το ραδιοφωνο!
-
Σημερα παντως το ποταμι ηταν απολαυστικο. Γενικα η κινηση ειναι αρκετα κλικ βελτιωμενη.
Α και δε ξερω κατα ποσο εχει αναφερθει αλλα το πηξιμο στα διοδια εισοδου το πρωι εχει παψει να υφισταται.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Σημερα παντως το ποταμι ηταν απολαυστικο. Γενικα η κινηση ειναι αρκετα κλικ βελτιωμενη.Α και δε ξερω κατα ποσο εχει αναφερθει αλλα το πηξιμο στα διοδια εισοδου το πρωι εχει παψει να υφισταται.
Έχεις δίκιο, χθες έκανα 2 ώρες και 45 λεπτά για απόσταση 21 χιλιομέτρων και σήμερα 18 λεπτά για την ίδια απόσταση....
-
OK χθες ηταν ιδιαιτερη περιπτωση, σωστα;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
OK χθες ηταν ιδιαιτερη περιπτωση, σωστα;Το 'έχεις δίκιο' ήταν για το σήμερα. Χθες ήταν πραγματι ξεχωριστή περίπτωση.
-
κάτι που ξέχασα να αναφέρω το πρωί είναι πως τοποθετήθηκε λίγο πριν την έξοδο του Κορωπίου πίνακας συνδεδεμένος προφανώς με όργανο ελέγχου ταχύτητας..στον πίνακα αναγράφεται ΠΡΟΣΟΧΗ, Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ και από κάτω έχει μια ηλεκτρονική ένδειξη..δεν έχει ενεργοποιηθεί το μηχάνημα ακόμη γιατί η ένδειξη ήταν σταθερά 0
κάποιος φίλος του οποίου το όνομα δεν μπορώ να 8υμηθώ τώρα, είχε κάνει αναφορά για τοποθέτηση ανάλογου συστήματος στην Β. Ελλάδα με αποτέλεσμα την σημαντική μείωση ατυχημάτων σε εκείνο το σημείο τουλάχιστον
φυσικά τα μηχανήματα μέτρησης της ταχύτητας παίρνουν και άλλα ωραία περιφερειακά εκτός από πίνακες με φωτεινές ενδείξεις...θα δούμε
-
Γίναμε ευρώπη! (με μικρό το 'ε' στο ευρώπη φυσικά...)
Αν σας πω πως στην είσοδο του (γνωστού) χωριού ΧΟΚΕΝΧΑΪΜ στη Γερμανία στην είσοδο από Α5 έχει ίδιο σύστημα σας ανεβάζει ψυχολογικά, έτσι δεν είναι;;;
-
Δηλαδή, θα βλέπει ο παππούς ένδειξη 'πάτε με 140', και θα λέει ...πωπωπω πάω γρήγορα..... και θα κόβει από 65 σε 55..... Και που να καταλάβει ότι τα 140 ήταν για τον άλλο που 'έτρεχε'.... Ούτε που θα τον έχει δεί εξάλλου
-
Ο χρήστης theios έγραψε:
κάτι που ξέχασα να αναφέρω το πρωί είναι πως τοποθετήθηκε λίγο πριν την έξοδο του Κορωπίου πίνακας συνδεδεμένος προφανώς με όργανο ελέγχου ταχύτητας..στον πίνακα αναγράφεται ΠΡΟΣΟΧΗ, Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ και από κάτω έχει μια ηλεκτρονική ένδειξη..δεν έχει ενεργοποιηθεί το μηχάνημα ακόμη γιατί η ένδειξη ήταν σταθερά 0κάποιος φίλος του οποίου το όνομα δεν μπορώ να 8υμηθώ τώρα, είχε κάνει αναφορά για τοποθέτηση ανάλογου συστήματος στην Β. Ελλάδα με αποτέλεσμα την σημαντική μείωση ατυχημάτων σε εκείνο το σημείο τουλάχιστον
φυσικά τα μηχανήματα μέτρησης της ταχύτητας παίρνουν και άλλα ωραία περιφερειακά εκτός από πίνακες με φωτεινές ενδείξεις...θα δούμε
Νά'σαι καλά που θυμήθηκες την αναφορά μου ,
το σύστημα τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα , στα Γιάννενα.
Ήδη υπάρχουν δύο ζευγάρια και υπάρχει σχεδιασμός για άλλα τόσα.
Είναι απο τα σωστά της Ελληνικής πραγματικότητας.......Αποστόλης.
-
Όχι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν σωστά. Πως τολμάς και λες κάτι τέτοιο;
Αττική Οδός