-
To kalitero autokinito gia mena tis palias epoxis itan to lancia 037. Giati eixe poli kalous odigus kai i lancia to kairo ekeino itan i karifea omada.
-
S4 τεχνολογικά (αυτο θα ψήφιζα) και 959 για να σκάσετε
-
-
Κυκλοφορησε περιοδικο του χωρου και εχει μαζι ενα DVD με τα τερατα σε αγωνες του WRC της περιοδου 1984-1986.
Ξαναδα λοιπον τις ανθρωπινες μπαριερες στη Κορσικη και στη Πορτογαλια,τα δαση της Φιλανδιας και της Αγγλιας και φυσικα τα βουνα της Ελλαδας.
Και ξαναδα τα group B στα χωματα μας στους Βωξιτες και τον Υμητο,αλλα και στις λιγοστες ασφαλτινες ειδικες στη Δεσφινα,στα Λουκισσια και στη Τσουκα.
Και εκτος απο τους ξενους θεους της εποχης ξαναδα και τον Γιωργαρα.(Καλοτυχοι οσοι τον δουν στο ΟΑΚΑ μετα τριαντα χρονια σε ενα ιδιο αυτοκινητο.)
Ξαναδα και τους Στρατιτσινο/Φερτακη με τη 240 RS να τερματιζουν το 86 τεταρτοι γενικης και πρωτοι Ελληνες.
Ας σταματησω εδω και συγνωμην για τη πολυλογια αλλα βλεπεις αυτες οι εικονες με εφεραν εικοσι χρονια πισω. Δεν ειναι λιγα τα ατιμα.Αλλα τι να γινει ? Πεντε μεινανε.
-
Παντως κ. Δημητρη, επειδη ειδα και εγω το dvd οφειλω να ομολογησω οτι απογοητευτηκα λιγο απο το θεαμα.
Ενταξει στα πατημενα κομματια ειναι τρομακτικα, αλλα στα κλειστα πολυ δυστροπα και αντιθεαματικα, καμια σχεση με τα grA ή τα wrc.
Ξερω πως θα παρεξηγηθει η αποψη μου, αλλα απο το 93 που αρχισα να παρακολουθω αγωνες, εχω δει πιο θεαματικα εργοστασιακα περασματα.
Στο ακροπολις 86, ο Στρατης ηταν με το Νο 16? -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Παντως κ. Δημητρη, επειδη ειδα και εγω το dvd οφειλω να ομολογησω οτι απογοητευτηκα λιγο απο το θεαμα.
Ενταξει στα πατημενα κομματια ειναι τρομακτικα, αλλα στα κλειστα πολυ δυστροπα και αντιθεαματικα, καμια σχεση με τα grA ή τα wrc.
Ξερω πως θα παρεξηγηθει η αποψη μου, αλλα απο το 93 που αρχισα να παρακολουθω αγωνες, εχω δει πιο θεαματικα εργοστασιακα περασματα.
Στο ακροπολις 86, ο Στρατης ηταν με το Νο 16?Ναι και οι Μοσχους / Βαζακας το 85 με το 8.
-
technic είχαν βγει καλά αυτά?!!!....
...επειδή δε βλέπω να κυκλοφορούν και πολλά τέτοια!
Αχ! Λάθος εποχή γεννήθηκα για αγώνες! Καλός ο συναγωνισμός αλλά θέλεις να δεις τις γραμμές των πισωκίνητων, να ακούσεις τη Stratos και τα Group B, να θαυμάσεις τη μπλε σιλουέτα της Alpine!
Aκόμα και τον πεθερό μου τον γνώρισα αφού τέλειωσε τους αγώνες! Δε θα με χαλούσε καθόλου να βρεθώ συνοδηγός σε χωμάτινη πλαγιά σ'ένα GT/E...
Του χρόνου,όμως, το Ιστορικό Ακρόπολις δεν το χάνω...έτσι Ιωάννη?(για το 205 και τη Stratos υπάρχουν κάποιες πληροφορίες στο site παρακάτω, από τους φίλους και συνφορουμίτες Γιώργο και Ιωάννη)
-
Τα πιο όμορφα Rallye αυτοκινητα ήταν η Alpine και το 037.
Ακόμα για το 037 να θυμίσω ότι ήταν το τελευταίο πισωκίνητο που κέρδισε WRC και μάλιστα απο το τετρακίνητο Quattro
Όταν το Monte γίνει εντελώς χρέπι , έχω βρεί ένα 037 Kit να του βάλω χωροδικτύωμα..... και μετά ... Martini-Party
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Κυκλοφορησε περιοδικο του χωρου και εχει μαζι ενα DVD με τα τερατα σε αγωνες του WRC της περιοδου 1984-1986.
Ξαναδα λοιπον τις ανθρωπινες μπαριερες στη Κορσικη και στη Πορτογαλια,τα δαση της Φιλανδιας και της Αγγλιας και φυσικα τα βουνα της Ελλαδας.
Και ξαναδα τα group B στα χωματα μας στους Βωξιτες και τον Υμητο,αλλα και στις λιγοστες ασφαλτινες ειδικες στη Δεσφινα,στα Λουκισσια και στη Τσουκα.
Και εκτος απο τους ξενους θεους της εποχης ξαναδα και τον Γιωργαρα.(Καλοτυχοι οσοι τον δουν στο ΟΑΚΑ μετα τριαντα χρονια σε ενα ιδιο αυτοκινητο.)
Ξαναδα και τους Στρατιτσινο/Φερτακη με τη 240 RS να τερματιζουν το 86 τεταρτοι γενικης και πρωτοι Ελληνες.
Ας σταματησω εδω και συγνωμην για τη πολυλογια αλλα βλεπεις αυτες οι εικονες με εφεραν εικοσι χρονια πισω. Δεν ειναι λιγα τα ατιμα.Αλλα τι να γινει ? Πεντε μεινανε.
DAP στείλε μου σε παρακαλώ πμ με λεπτομέρειες...
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Τα πιο όμορφα Rallye αυτοκινητα ήταν η Alpine και το 037.Ακόμα για το 037 να θυμίσω ότι ήταν το τελευταίο πισωκίνητο που κέρδισε WRC και μάλιστα απο το τετρακίνητο Quattro
Όταν το Monte γίνει εντελώς χρέπι , έχω βρεί ένα 037 Kit να του βάλω χωροδικτύωμα..... και μετά ... Martini-Party
Όταν το Μόντε γίνει εντελώς χρέπι...
Πούλα το σε μένα!!!Μη μπαίνεις και σε μπελάδες.....
-
Μιας και αναφέρθηκε η 959 (η οποία αρχικά είχε παρουσιασθεί ως 'Grouppe B Studie' ή κάπως έτσι) να πούμε και για την ...**Ferrari GTO **(όχι η 250GTO ούτε 288GTO, σκέτο GTO!) που είχε σχεδιαστεί αρχικά για το Group B λίγο πριν αυτό καταργηθεί! Τελικά φτιάχθηκαν πάνω από τα απαραίτητα 200 Gran Turismo Omologato συνολικά 273 και έγιναν συλλεκτικά βέβαια. Είχαν κινητήρα V8 προερχόμενο από τις 308/328 αλλά με λιγότερα κυβικά (2855) και 2 turbo και έβγαζαν 400 άλογα ακριβώς. Αγωνιστική έκδοση δεν ξέρω αν υπήρξε ποτέ έστω σαν πρωτότυπο...
-
Αυτή είναι η 288 GTO
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αυτή είναι η 288 GTOΤης οποιας το μοτερ μπηκε στην F40, ή τουλαχιστον αποτελεσε την βαση για το μοτερ αυτης.
-
LANCIA DELTA S 4 (es quattro)
Ποιο ηταν το καλυτερο αυτοκινητο Gr.B?