-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ θέλω να μάθω... Ο Μπους για ηλίθιους τους περνάει τους ΗΠΑμερικανούς;Αγαπητέ skullone, δεν είναι και τα εξυπνότερα πλάσματα του κόσμου...Πέραν αυτού το ζητούμενο δεν είναι το IQ, αλλά η κριτική σκέψη. Όταν ο Μπους επικαλούμενος τον υποτιθέμενο πατριωτισμό των πολιτών (πατριωτισμό...? Τι ξέρουν από αυτά οι Αμερικάνοι...? Μόνο όσοι διαβάζουν ελληνική ιστορία έχουν κάποια ιδέα), αυτοί φανατίζονται μαζί του, πείθονται και ακολουθούν ως πρόβατα επί σφαγής...τι να πείς?
Όταν οι Αμερικάνοι σκέφτονται το πως θα κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα ντόλαρς και να φάνε περισσότερα χάμπουργκερς, όταν εχουν την ψεδαίσθηση ότι αυτοί είναι το κέντρο του κόσμου και δεν μπορεί να τους ενοχλήσει κανένα 'ανθρωπάκι', θα κάτσουν να ασχοληθούν με τέτοια τετριμμένα θέματα όπως ο πόλεμος και τα αθώα θύματα? Την ανθρώπινη ζωή δεν την έχουν και ως το σοβαρότερο πράγμα στη ζωή τους.... Των άλλων τη ζωή, όχι τη δική τους. Τη δκή τους τη σέβονται(?)...
-
Μη γενικεύεις. Ξέρω ΗΠΑμερικανούς (αρκετούς μάλιστα) που προβληματίζονται πάρα πολύ και αντιδρούν σε όσα γίνονται. Δεν είναι όλοι αποκοιμισμένοι. Ένα μέρος - και μάλιστα ιδιαίτερα υπολογίσιμο - είναι όντως πρόβατα. Αλλά και οι ΠΑΣΟΚοι δεν είναι πρόβατα; Και τα άπλυτα γριάδια και άλλοι φανατισμένοι και γαλουχημένοι με φασιστικές, μισαλλόδοξες, ανθελληνικές αρχές που εξαγριώνουν οι ΚΛΕΦΤΕΣ, ταλιμπάν και ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ παπάδες (βλέπε καταπάτηση και τσιμεντοποίηση του Άλσους των Μουσών για να γίνει εκεί ένα μεγάλο μοναστήρι-μηχανισμός οικονομικής αφαίμαξης των 'πιστών' με τάματα και τοτεμιστική πίστη σε 'θαύματα' και τσαρλατανισμούς, με τις ευλογίες του 'σεβασμιώτατου' μητροπολίτη Θηβών, αλλά και σωρεία άλλων αντίστοιχων καταστροφών ή κλοπών ή καταπατήσεων αρχαίων Ελληνικών μνημείων - και οι τράγοι προτιμούν να βεβηλώνουν Ελληνικούς ναούς, γιατί, όπως τους δίδαξε ο Γιοχανάαν ο 'Χρυσόστομος' και οι άλλοι αγράμματοι, οι Έλληνες ήσαν 'σατανιστές') πρόβατα δεν είναι; Και όσοι κάθονται με τις ώρες και βλέπουν Στεφανίδου, Πάνια και άλλες αηδίες και δε σπάνε την τηλεόραση, πρόβατα δεν είναι;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μη γενικεύεις. Ξέρω ΗΠΑμερικανούς (αρκετούς μάλιστα) που προβληματίζονται πάρα πολύ και αντιδρούν σε όσα γίνονται. Δεν είναι όλοι αποκοιμισμένοι. Ένα μέρος - και μάλιστα ιδιαίτερα υπολογίσιμο - είναι όντως πρόβατα. Αλλά και οι ΠΑΣΟΚοι δεν είναι πρόβατα; Και τα άπλυτα γριάδια και άλλοι φανατισμένοι και γαλουχημένοι με φασιστικές, μισαλλόδοξες, ανθελληνικές αρχές που εξαγριώνουν οι ΚΛΕΦΤΕΣ, ταλιμπάν και ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ παπάδες (βλέπε καταπάτηση και τσιμεντοποίηση του Άλσους των Μουσών για να γίνει εκεί ένα μεγάλο μοναστήρι-μηχανισμός οικονομικής αφαίμαξης των 'πιστών' με τάματα και τοτεμιστική πίστη σε 'θαύματα' και τσαρλατανισμούς, με τις ευλογίες του 'σεβασμιώτατου' μητροπολίτη Θηβών, αλλά και σωρεία άλλων αντίστοιχων καταστροφών ή κλοπών ή καταπατήσεων αρχαίων Ελληνικών μνημείων - και οι τράγοι προτιμούν να βεβηλώνουν Ελληνικούς ναούς, γιατί, όπως τους δίδαξε ο Γιοχανάαν ο 'Χρυσόστομος' και οι άλλοι αγράμματοι, οι Έλληνες ήσαν 'σατανιστές') πρόβατα δεν είναι; Και όσοι κάθονται με τις ώρες και βλέπουν Στεφανίδου, Πάνια και άλλες αηδίες και δε σπάνε την τηλεόραση, πρόβατα δεν είναι;Δεν είπα ότι όλοι οι Αμερικάνοι είναι πρόβατα... Οι περισσότεροι όμως είναι. Η γεική αίσθηση που σου δίνουν αυτή είναι. Οι ΠΑΣΟΚοι πρόβατα...? Δεν νομίζω...αν και δεν τους έχω και σε εκτίμηση. Διορισμένοι είναι όλοι τους και ψηφίζουν τυφλά τους...ευεργέτες τους, αγνοώντας το μέλλον της χώρας. Γλοιώδεις, υποκριτές και εθελότυφλοι ναι, όχι όμως πρόβατα. Δεν νομίζω ότι κάποιος σήμερα στην Ελλάδα ελπίζει στο ΠΑΣΟΚ...αλοίμονο... Μην μετατρέπεις τους τσαρλατανισμούς μερικών παπάδων σε κανόνα. Θαύματα γίνονται ακόμη και σήμερα, δεν υπάρχει αμφισβήτηση. Η αμφισβήτηση των θαυμάτων πηγάζει από κάποιους προχωρημένους, μοντερνοποιημένους, δήθεν προοδευτικούς κ...βλάχους του κερατά οι οποίοι την έχουν δει και καλά πολύ υπεράνω και πρόοδο. Σιχαμένοι τύποι, με τα τζιπ τους, με τις Μερσεντέ τους...είχε και ο παππούς τους Μερσεντέ και τζιπ που άρμεγε τα κατσίκια και τα πρόβατα ε? Όσο γι'αυτούς που βλέπυν Στεφανίδου και τα υπόλοιπα,α κατά τη γνώμη μου κατατάγονται στην παραπάνω κατηγορία με τα μπούνια...
-
Θαύματα γίνονται ακόμη και σήμερα, δεν υπάρχει αμφισβήτηση. Η αμφισβήτηση των θαυμάτων πηγάζει από κάποιους προχωρημένους, μοντερνοποιημένους, δήθεν προοδευτικούς κ...βλάχους του κερατά οι οποίοι την έχουν δει και καλά πολύ υπεράνω και πρόοδο
Θαύματα σίγουρα γίνονται!
Η εικόνα από τα ιεροσόλυμα έφερε 1ΔΙΣ στη Θεσ/νίκη και άλλα 4ΔΙΣ στην Αθήνα.
Η Θρησκεία είναι το όπιο του λαού ,φίλε μου! -
φιλε skullone
φιλε ... (που σε αφορα οποιος κιαν εισαι)αν προσεξατε ουδεποτε ανακατευομαι στις (ανουσιες κατα τη γνωμη μου) διαμαχες για το ποιος λεει τι, ποσο, πως και γιατι
αυτο ομως που εχω παρατηρησει ειναι οτι και οι δυο καταφερνετε καθε φορα να συνδεσετε ολα τα θεματα περισσοτερο η λιγοτερο αυτοκινητιστικα με τους ρασοφορους η οποιοι μου φαινετε οτι μαλλον δεν εχουν καμια σχεση με αυτα
ασχετα με το αν εχετε δικιο η οχι στα λεγομενα σας και τα επιχειρηματα σας, η ελληνικη λεξη που χαρακτηριζει αυτη τη συμπεριφορα ειναι
'εμπαθεια'
και φυσικα δεν βοηθα τον ακροατη-αναγνωστη να σας πιστεψει-εμπιστευθειαν εγω σε καθε θεμα στα τεχνικα τουλαχιστον που συνηθιζω να γραφω κατεληγα παντα και ασχετα με το θεμα οτι π.χ. 'η σκουπα στα rallye κοβει αλογα' -ασχετα αν ειναι σωστο η οχι- θα υποψιαζοσασταν οτι 'καποιο λακο εχει η φαβα' και δεν θα ηταν λογικο να περιμενω να με πιστεψετε ουτε σαυτο ουτε στα αλλα που θα ελεγα (τα τεχνικα) αφου θα εδινα την εντυπωση κομπλεξικου με τις σκουπες (τουλαχιστον)
φιλικη συμβουλη απο καποιον που διαβαζει αυτα που λετε (γιαυτο αλλωστε νομιζω τα λετε) και διερωταται...
-
Skullone, φίλε μου, θα συμφωνήσω με τον predator. Το να πετάς σε κάθε άσχετη συζήτηση τα γνωστά για τους ρασοφόρους κλπ επειδή όπως είπες διάβασες κάποιο ή κάποια βιβλία που σου άνοιξαν τα μάτια, μάλλον δεν είναι πολύ υγιές και δείχνει κάποιο κόμπλεξ. Από πού προέρχεται αυτό το σύμπλεγμα δεν μπορώ να ξέρω, αλλά κι εμένα μου φαίνεται περίεργο το ότι φροντίζεις να το κάνεις paste σε κάθε θέμα άσχετο ή σχετικό.
Δικαιούσαι να έχεις τις θέσεις σου, αλλά τουλάχιστον να τις εκφράζεις εκεί που ταιριάζει. Αν κι εγώ ερχόμουν στο συγκεκριμένο thread και έγραφα ότι τα κοτόπουλα του K%C είναι μεταλλαγμένα, μάλλον θα ήμουν εκτός θέματος... -
Μα και βέβαια γίνονται θαύματα! Το γεγονός και μόνον ότι, παρά τις αηδίες που κάνουμε, υπάρχει ακόμα το ανθρώπινο είδος μόνο σε θαύμα μπορεί να αποδοθεί...
Na giati alloi exoun ergostasia autokinitwn kai emeis...