-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
αν και το έχω διαβάσει καπου, δεν μπορώ να το βρώ, μπορεί κάπιος να μου πει π ως λύνεται το προβλημα με τον θόρυβο απο την πόρτα του οδηγού ( ο θόρυβος που ακούγεται απο την κλειδαριά)
ευχαριστώ.Μπα. Αν κατάλαβα καλά είναι ο κλασικός θόρυβος και αφορά την 'καβυλια της κολωνας εκει που πιανει το μανταλο της πορτας'. Ένα γρασάρισμα ή ένα ψέκασμα με σιλικονούχο είναι αρκετό.
Υπάρχουν βέβαια και άλλες λύσεις. Όπως και να'χει ξέρεις που θα βρεις τις απαντήσεις.
ναι ξέρω αλλά εδώ το είχα διαβάσει και λέω μπας και ξέρει κανείς κατι και μπορεί να βοηθήσει,αλλα μιας και ξέρεις δεν λές και καμιά απο τις άλλες λύσεις ρε alfista
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τα λαμπάκια δεν είναι συννενοημένα, καλύτερα να κοιτάξεις τη μπαταρία και το σύστημα φόρτισης.Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον φίλε μου, αλλά κι όμως πρέπει να ήταν συννενοημένα. Έχει περάσει περίπου ένας μήνας χωρίς κάποιο περαιτέρω πρόβλημα, ενώ και η λογική λέει πως χρονολογικά κάπου εκεί ήταν το σημείο ζωής τους.
ναι ξέρω αλλά εδώ το είχα διαβάσει και λέω μπας και ξέρει κανείς κατι και μπορεί να βοηθήσει,αλλα μιας και ξέρεις δεν λές και καμιά απο τις άλλες λύσεις ρε alfista
Το αστείο φίλε άκη είναι ότι τις απαντήσεις μπορείς να τις βρεις στα topic που ** εσύ ** έχεις ανοίξει στο alfisti.gr.
Επειδή βαριέσαι όμως, μια άλλη λύση είναιΒαλε ηλεκτρολογικη ταινια στη καβυλια της κολωνας εκει που πιανει το μανταλο της πορτας
-
Τα λαμπάκια δεν είναι συννενοημένα, καλύτερα να κοιτάξεις τη μπαταρία και το σύστημα φόρτισης.
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον φίλε μου, αλλά κι όμως πρέπει να ήταν συννενοημένα. Έχει περάσει περίπου ένας μήνας χωρίς κάποιο περαιτέρω πρόβλημα, ενώ και η λογική λέει πως χρονολογικά κάπου εκεί ήταν το σημείο ζωής τους.
Το αστείο φίλε άκη είναι ότι τις απαντήσεις μπορείς να τις βρεις στα topic που ** εσύ ** έχεις ανοίξει στο alfisti.gr.
Επειδή βαριέσαι όμως, μια άλλη λύση είναιΒαλε ηλεκτρολογικη ταινια στη **καβυλια της κολωνας **εκει που πιανει το μανταλο της πορτας
την ταινία την βάζω στο μαύρο μέρος εκει που είναι σαν κυλινδράκι;
-
Ο χρήστης akis akis έγραψε:
Βαλε ηλεκτρολογικη ταινια στη **καβυλια της κολωνας **εκει που πιανει το μανταλο της πορτας
Φαντάζομαι πως ναι, αλλά γιατί δεν ρωτάς και για καλύτερη κατατόπιση το Γιάννη-fleming που πρέπει να το έχει κάνει;
-
Βαλε ηλεκτρολογικη ταινια στη **καβυλια της κολωνας **εκει που πιανει το μανταλο της πορτας
Φαντάζομαι πως ναι, αλλά γιατί δεν ρωτάς και για καλύτερη κατατόπιση το Γιάννη-fleming που πρέπει να το έχει κάνει;
σωστός!!!!
-
Kαλησπέρα σε όλους. Πριν λίγες ημέρες αγόρασα μια μεταχειρισμένη 147 1.6 (120PS) του '01. Σε γενικές γραμμές μπορώ να πώ ότι το αυτοκίνητο δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Aπό τις βόλτες που έκανα όμως στις διακοπές φαίνεται πως χρειάζονται αλλαγή τα αμορτισέρ, άλλωστε το αυτοκίνητο έχει σχεδόν 80.000 χλμ. Θα ήθελα τη γνώμη σας για τα αμορτισέρ που ταιριάζουν περισσότερο στο αυτοκίνητο ή ακόμα καλύτερα την εμπειρία σας από παρόμοια αλλαγή. Σκέφτομαι για ένα πιο σκληρό αμορτισέρ αλλά με τα εργοστασιακά ελατήρια για να μην κοπανάει πολύ. Eπίσης υπάρχει κάποιος που να έχει αλλάξει αντιστρεπτικές;
Eυχαριστώ εκ'των προταίρω για την βοήθειά σας!!!! -
Advan,
Καλώς Ηρθες στους Fun της Alfa Romeo, και ειδικότερα στους Fun της 147 !!!
Πριν σου πω - πούμε καποια πραγματα για την Κουκλα σου, Αν επιτρεπεται πόσο την πήρες ;;; και από Εμπορο ή Ιδιώτη ;;;;; -
Thanks για το καλωσόρισμα!!! Aπό ιδιώτη την πήρα 13.000 είναι η Distinctive και έχει extra ηλιοροφή.
-
Καλημέρα ,
Νομίζω ότι η τιμή είναι στα λογικά πλαίσια της αγοράς. Βέβαια εχει αρκετά χλμ, αλλά τουλαχιστον είναι τα πραγματικά.
Λοιπόν, καταρχήν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για τον θαυμαστό κόσμο της Alfa Romeo και βέβαια για την 147, θα μάθεις στους ALFISTI.GR στο ομονυμο βέβαια site.
Εαν δεν εχει αλλάξει το αυτοκίνητο αναρτησεις ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ !!
(Η δικιά μου 147, 01 με 55.000 χλμ και πάει 'βάρκα γυαλό' αν την πατήσεις λίγο παραπάνω.)
Μηχανολογικά τώρα:- Το σύνηθες και στανταρ προβλημα που εβγαζε η 147 είναι ο μεταβλητός χρονισμού. Ξερεις αν το ειχε αλλάξει καθόλου ο προηγούμενος; Πολλές φορές και μετά από αλλαγή το ξαναβγάζει
- Η μιζα και το βαρελάκι της, καμια φορά παρουσιαζει προβλημα.
Ως αναφορά τις αντιστρεπτικές. Αν σου κάνει ενα θόρυβο σαν κάτι να σκουζει... είναι από αυτή. Δεν υπάρχει όμως πρόβλημα.
Για αλλαγή με αντιστρεπτικές από GTA θα σου σκληρύνει πολύ, μια μέση λύση είναι από 2.0 που είναι λίγο πιο 'παχιες', και νομιζω ότι εχουν σχεδόν ίδια τιμή.
Αναρτήσεις τωρα υπάρχουν πάρα πολλά σεναρια, που νομίζω καλυτερα να τα διαβάσεις στο topic του http://www.alfisti.gr Πάντως είναι ένα αρκετά καλό πακετάκι χρημάτων για αμαρτισερ+ελατήρια υπολόγησε από 700 €...
-
Thanks! Oι alfisti έχουν πραγματικά τα πάντα!!!
-
Xaireto tous sinalfistes. Tha ithela na liso mia aporia. Me to paratetameno patima tou koumpiou sto kleidi gia to anoigma ton thiron anoigoun ta parathira. Ginetai kati antistoixo kai gia to kleisimo ton parathiron? Signomi an exei ksanaeipothei ...
-
όχι δεν γίνετε,μόνο το κατέβασμα.Αν και κάπου διάβασα οτι με μια μικρή αλλαγή στη συνδεσμολογία του συναγερμού μπορεί να γίνει αλλά δεν θυμάμε καλά...
για περισσότερα στο http://www.alfisti.gr
-
Ο χρήστης drafex έγραψε:
Xaireto tous sinalfistes. Tha ithela na liso mia aporia. Me to paratetameno patima tou koumpiou sto kleidi gia to anoigma ton thiron anoigoun ta parathira. Ginetai kati antistoixo kai gia to kleisimo ton parathiron? Signomi an exei ksanaeipothei ...Καλωσόρισες
Ναι συμβαίνει το αντίθετο. Αν το κρατήσεις πατημένο ανοιγουν και κλέινουν αντίστοιχα.
(αν θέλεις γράφε και με ελληνικούς χαρακτήρες)
-
απο όσο ξέρω δεν γίνετε με τον META συναγερμό που βάζουν στην αντιπροσωπεία,για τον ίδιο συναγερμο μιλάς cmarin;
-
Ο χρήστης ΑΣ έγραψε:
απο όσο ξέρω δεν γίνετε με τον META συναγερμό που βάζουν στην αντιπροσωπεία,για τον ίδιο συναγερμο μιλάς cmarin;Ναι, έχω συναγερμό της meta και ανοιγουν και κλείνουν κανονικά!
-
Ευχαριστω για τις απαντησεις. Το ξαναδοκιμασα και τελικα μονο ανοιγουν τα παραθυρα. Περιεργο αν σκεφτει καποιος οτι το χρησιμο ειναι να κλεινεις ενα ξεχασμενο παραθυρο....
-
Ο χρήστης drafex έγραψε:
Ευχαριστω για τις απαντησεις. Το ξαναδοκιμασα και τελικα μονο ανοιγουν τα παραθυρα. Περιεργο αν σκεφτει καποιος οτι το χρησιμο ειναι να κλεινεις ενα ξεχασμενο παραθυρο....Eγώ με ''εργοστασικό'' συναγερμό κόμπρα, πατώντας συνεχώμενα το button κλειδώματος κλείνουν κιόλλας.
-
Ο χρήστης drafex έγραψε:
Ευχαριστω για τις απαντησεις. Το ξαναδοκιμασα και τελικα μονο ανοιγουν τα παραθυρα. Περιεργο αν σκεφτει καποιος οτι το χρησιμο ειναι να κλεινεις ενα ξεχασμενο παραθυρο....Είναι ανάλογα με το τι χρονολογίας μοντέλο έχεις. Στα πρώτα μοντέλα ανεβοκατέβαιναν με το πάτημα του κουμπιού. Μετά από κάποιο σημείο άνοιγαν μόνο. Προφανώς η ιταλίδα σου είναι σχετικά καινούργια.
-
147GΤΑ βαμμενη στα χρωματα της Ιταλικης σημαιας
BELLISSIMA!
http://img397.imageshack.us/img397/8512/foto4005pp.jpg
http://img397.imageshack.us/img397/1345/foto3960re.jpg -
Νεα εκδοση της 147
http://www.italiaspeed.com/2005/motor_s ... llery.html
Alfa 147 forum