-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μια που παίζουμε το 'Εκτιμητές έργων τέχνης και λοιπών αρχαιοτήτων' για δώστε και μια τιμούλα για 147 1,6 Ti μαύρη μοντέλο 9/04, προ f/l, 50.000 χλμ με αλλαγμένους ιμάντες και μεταβλητό;
Έτσι κουβέντα να γίνεται δηλαδής...6,5κ;
9 σίγουρα ρε. Σιγά μη τη χαρίσεις κιόλας.
Ψήνεσαι για μπρέρα;9.000?? Δεν υπάρχει περίπτωση. Πολύ καλός φίλος προσπαθεί να πουλήσει Focus του 2004 με 80Κ με 8.000 και δε μπορεί.
6.5-7 θα στη πάρει κάποιος. Αν βγει η 149/Milano θα πέσει ακόμα περισσότερο. Άνοιξε μια εφημερίδα να δεις. Εγώ τη δικιά μου πριν δύο χρόνια την έδωσα 12.500.
+1
Δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσει 9.000 €. Συμφωνώ με τις τιμές που έγραψε ο Νίκος.
Εαν δεν κάνω λάθος οι 147 Ti που έφεραν το καλοκαίρι με το μειωμένο ειδικό τέλος ταξινόμησης ήταν στα 16.500 €. Δηλαδή εαν καινούριο κάνει 16.500 €, συν το γεγονός πως με τα τελευταία δεδομένα της αγοράς στα 3 χρόνια έχει χάσει περίπου το 50% της αξίας του, για αυτοκίνητο 5ετίας μπορείς να υπολογίσεις πόσο (αρκετά) πιο κάτω μπορεί να πουληθεί...
-
Εγώ νομίζω ότι 8000 ευρώ μπορεί να πουληθεί.Δηλαδή 147 του 2003 1.6 Distinctive πόσο μπορεί να πουληθεί αν TI κιόλας του 2004 λέτε ότι πωλείται 6500 ευρώ;
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Εγώ νομίζω ότι 8000 ευρώ μπορεί να πουληθεί.Δηλαδή 147 του 2003 1.6 Distinctive πόσο μπορεί να πουληθεί αν TI κιόλας του 2004 λέτε ότι πωλείται 6500 ευρώ;κοιτα, και 11000€ μπορει να πουληθει αν πεσεις σε κοροιδο...
το προβλημα εδω και μηνες ειναι οτι ΔΕΝ πωλουνται ευκολα ακομη και εμπορικα μοντελα, ποσο μαλιστα μια 147 5ετων. Δε λεω οτι δεν ειναι καλη, οπως αντιστοιχα καλα ειναι και τα focus, astra, golf, corolla της εποχης τους. Απλα κανεις σχεδον δε τα αγοραζει. Για διαφορορους λογους. Ακομη και BMW, Mercedes εχουν χασει τη παραδοσιακα καλη μεταπωληση που ειχαν.
δες τι εγραψα εδω:
καμια σχεση οι τιμες στις αγγελιες με τις τιμες πωλησης...
φιλος πουλησε χθες σε αντιπροσωπια αγρατσουνιστο corsa OPC 3/2008 με 35000χλμ για 12500€. Αρχικο κοστος αγορας 23000€...
το ειχε για πολλες μερες σε αγγελια για 14-15Κ και δεν τον πηρε κανενας.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καμια ασχεση οι τιμες στις αγγελιες με τις τιμες πωλησης...Άλλο το πόσο τις δίνουν και άλλο πόσα παίρνουν στο τέλος.
Οποιο αυτοκινητο πουλησα μεχρι σημερα ηταν σε τιμες κοντα σε αυτες που ηταν αλλες αγγελιες του αυτοκινητου που πουλουσα. Δεν ηταν ποτε 25-30% κατω , δηλαδη απ'τα 8-9 χιλιαρικα στα 6;;;
Εκτος αν εχει αλλαξει τοσο πολυ η αγορα ποτε πασο... Αν ειναι ετσι ομως να μου πειτε κ μενα, να παρω καμια Brera 30% κατω της αναγραφομενης τιμης της αγγελιας -
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Εγώ νομίζω ότι 8000 ευρώ μπορεί να πουληθεί.Δηλαδή 147 του 2003 1.6 Distinctive πόσο μπορεί να πουληθεί αν TI κιόλας του 2004 λέτε ότι πωλείται 6500 ευρώ;Μιλάμε για αυτοκίνητο 5ετίας και δεν έχουμε αναφέρει καν τα χιλιόμετρα. Με 8.000 ευρώ κάποιος αγοράζει τώρα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο και όχι 'παλιό'.
Ξεχάστε τα 8.000 ευρώ, η αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου έχει πλέον αλλάξει. Άλλωστε αν είναι κάποιος να δώσει 8.000 ζεστά ευρώ από τη τσέπη του, δε θα πάρει μεταχειρισμένο...θα βάλει καμιά δοσούλα να πάρει καινούριο.
-
ενας ευκολος τροπος για να καταλαβει καποιος αν αυτο που πουλαει ειναι σε λογικη τιμη, ειναι να αναρρωτηθει ποσα λεφτα θα εδινε ο ΙΔΙΟΣ για να το αγορασει...
εκει να δεις πως πεφτει η τιμη...
-
καλα τα ασφαλιστηρια (που καθοριζονται με την εμπορικη αξια και το auto τριτη που ολοι οι αλφιστι μισειτε) δε κοιτατε τι γραφουν? εγω 47 το πηρα και σε 2 χρονια μου το ασφαλιζουν για 32 και με τα χλμ που εχει καποιοι τα πουλανε 28 και μιλαμε για ακρως εμπορικο μοντελο..
(μπορεις φυσικα να το δωσεις και 35 αν βρεις ηλιθιο )η αγορα των μεταχειρισμενων ειναι πολυ δυσκολη πλεον και καλυτερα να το παντρευτεις μεχρι να σαπισει παρα να το δωσεις για ενα ξεροκομματο.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η αγορα των μεταχειρισμενων ειναι πολυ δυσκολη πλεον και καλυτερα να το παντρευτεις μεχρι να σαπισει παρα να το δωσεις για ενα ξεροκομματο.
Ο Σουφλιας δεν συμφωνει ομως!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
η αγορα των μεταχειρισμενων ειναι πολυ δυσκολη πλεον και καλυτερα να το παντρευτεις μεχρι να σαπισει παρα να το δωσεις για ενα ξεροκομματο.
Ο Σουφλιας δεν συμφωνει ομως!
τα ψωμια του Σουφλια , ευτυχως για την ανθρωποτητα, ειναι λιγα
και αυτο που κανουν τωρα στον κοσμακη με τα παλια 'ρυπογονα' αυτοκινητα και τα σηματα ειναι η μεγιστη αλητεια..εκαναν το κολπακι με τα μειωμενα τελη (πολλοι τσιμπησαν και νομιζαν οτι θα συνεχιστει κιολας ) για να ωφεληθουν και να ξεπουλησουν οι δικοι τους και μετα εβαλαν τον πολυ κοσμο να πληρωσει αυτα που για λιγους μηνες εχαναν και με το παραπανω..
τωρα θα δωσει και ενα σπρωξιματακι στην toyota και honda με τα υβριδικα , θα ωφελησει τον 1.4 tsi του vag λογω δακτυλιου και λογω σηματων τον 1.75 της Α και ολοι θα ειναι χαρουμενοι αφου οι μαλακες θα πληρωσουν στο τελος για να κινηθει ντε και καλα η αγορα
η βενζινη στο θεο , ασφαλεια πληρωνω τα ιδια για να με καλυπτουν 15Κ κατω σε σχεση με οταν το πηρα και ολα μια χαρα
-
έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι το μακροβιότερο topic για μοντέλο
-
Παίδες καλησπέρα,
Ερώτηση....
Αλλάγή ιμαντα χρονισμού , δυναμό, ιμάντας A/C , μαζί με τους τεντοτήρες και τα ρουλεμάν , προληπτική αλλαγή αντλίας νερού, 5 lt selenia 40 και φίλτρο λάδιου και αέρος συν την εργασία για μια 147 120HP 430000 Km 3,5 χρόνων το ποσό των 740 ευρώ!
Πως σας φαίνεται σαν τιμή?
Στα παραπάνω δεν περιλαμβάνεται αλλαγή μεταβλητού.
Είναι απαραίτητη κατά την γνώμη σας η προαιρετική αλλαγή αντλίας νερού στα 430000 km με την αλλαγή των ιμάντων? -
Ο χρήστης spn147 έγραψε:
Παίδες καλησπέρα,Ερώτηση....
Αλλάγή ιμαντα χρονισμού , δυναμό, ιμάντας A/C , μαζί με τους τεντοτήρες και τα ρουλεμάν , προληπτική αλλαγή αντλίας νερού, 5 lt selenia 40 και φίλτρο λάδιου και αέρος συν την εργασία για μια 147 120HP 430000 Km 3,5 χρόνων το ποσό των 740 ευρώ!
Είναι απαραίτητη κατά την γνώμη σας η προαιρετική αλλαγή αντλίας νερού στα 430000 km με την αλλαγή των ιμάντων?Είναι σωστό το 430000χλμ?? Μήπως είναι 43000χλμ??
Κατά τα άλλα μέτρια η τιμή ούτε ακριβά ούτε φτηνά. Και ναι η αλλαγή της αντλίας είναι καλό να γίνεται μαζί με τους ιμάντες. Σε αντιπροσωπεία έγινε το service ή σε ανεξάρτητο μάστορα?? -
Ο χρήστης spn147 έγραψε:
Παίδες καλησπέρα,Ερώτηση....
Είναι απαραίτητη κατά την γνώμη σας η προαιρετική αλλαγή αντλίας νερού στα 430000 km με την αλλαγή των ιμάντων?Εννοείς προφανώς 43.000 και όχι 430.000...
-
Sorry παιδιά πέσαν πολλά τα μηδενικά
43000Km απροβλημάτιστα και ήρθε η ώρα για ιμάντες .
Η προσφορά ειναι σημερινή από μη εξουσιοδοτημένο(..γέρακας μεριά!) αλλά με γνήσια ανταλλακτικά AR.
Πως το βλέπετε? -
ΠΙθανότατα να μπορούσες να πέσεις στα 600κάτι αλλά μέχρι εκεί. Πιο κάτω δύσκολα. Εμένα το αντίστοιχο service σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και όχι αντιπροσωπεία νομίζω μου είχε κοστίσει 500κάτι αλλά δεν είχα αλλάξει δυναμό. Αλήθεια εσένα γιατί το άλλαξε?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
ΠΙθανότατα να μπορούσες να πέσεις στα 600κάτι αλλά μέχρι εκεί. Πιο κάτω δύσκολα. Εμένα το αντίστοιχο service σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και όχι αντιπροσωπεία νομίζω μου είχε κοστίσει 500κάτι αλλά δεν είχα αλλάξει δυναμό. Αλήθεια εσένα γιατί το άλλαξε?Δεν ανέφερα δυναμό αλλά αντλία νερού, που όπως μου είπαν καλό είναι να αλλάζετε με την αλλαγή ιμάντων .Εσείς είχατε αλλάξει αντλία νερού μαζί με τους ιμάντες?
-
Ο χρήστης spn147 έγραψε:
ΠΙθανότατα να μπορούσες να πέσεις στα 600κάτι αλλά μέχρι εκεί. Πιο κάτω δύσκολα. Εμένα το αντίστοιχο service σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και όχι αντιπροσωπεία νομίζω μου είχε κοστίσει 500κάτι αλλά δεν είχα αλλάξει δυναμό. Αλήθεια εσένα γιατί το άλλαξε?
Δεν ανέφερα δυναμό αλλά αντλία νερού, που όπως μου είπαν καλό είναι να αλλάζετε με την αλλαγή ιμάντων .Εσείς είχατε αλλάξει αντλία νερού μαζί με τους ιμάντες?
Στο πρώτο σου ποστ αναφέρεις δυναμό! Δες το λιγο!
Εγώ επειδή έχω αλλάξει 2 φορές ιμάντες στα 60000 και στα 110000 άλλαξα μόνο την πρώτη φορά αντλία νερού. Αλλά γενικά καλό είναι να αλλάζεται μαζί με τους ιμάντες. Όχι τπτ άλλο αλλά να γλιτώνεις τα εργατικά σε περίπτωση που κάτι συμβεί. -
sorry φίλε εννοούσα το λουρί του δυναμό και όχι το ίδιο το δυναμό.
Λύθηκε η παρανόηση.
Οπότε προτείνεις να αλλάξω και την αντλία , έστω και αν έχω τόσα λίγα χιλιόμετρα?
Από γειτονικό συνεργείο (εκτός αντιπροσωπείας) δεν μου ανέφερε τίποτα για αντλία νερου και μου ανέφερε συνολική τιμή με γνήσια ανταλλακτικά AR 520 ευρώ.
Ποια είναι η γνώμη σας? -
Ο χρήστης spn147 έγραψε:
sorry φίλε εννοούσα το λουρί του δυναμό και όχι το ίδιο το δυναμό.
Λύθηκε η παρανόηση.
Οπότε προτείνεις να αλλάξω και την αντλία , έστω και αν έχω τόσα λίγα χιλιόμετρα?
Από γειτονικό συνεργείο (εκτός αντιπροσωπείας) δεν μου ανέφερε τίποτα για αντλία νερου και μου ανέφερε συνολική τιμή με γνήσια ανταλλακτικά AR 520 ευρώ.
Ποια είναι η γνώμη σας?740€ χωρις αλλαγη μεταβλητου μου ακουγονται καπως πολλα.
-
Όντως τα 740 μου είχαν φανει ΟΚ λόγω δυναμό που τελικά ήταν λάθος διατύπωση! Με 500-550 πρέπει να γίνει το εν λόγω service.
Alfa 147 forum