-
Μια φιλη πουλαει μια 147 του 2002 distictive 56000χλμ
και λεει να το δωσει 5500 ευρω με ρωτησε αν ειναι ακριβα ή φθηνα αυτα που ζηταει γιατι δεν ξερει και επειδη ουτε εγω ξερω απο αυτα τα αμαξια μηπως μπορειτε να βοηθησετε -
Ψιλοφθηνά είναι αν είναι καλο το αμάξι.
-
Δεν το εχω δει για να πω την αληθεια αλλα θα το δω για να το φωτογραφισω και να το βαλω στις αγγελειες .
Η αντιπρωσοποια της το παιρνει 4500 και δεν θελει να το δωσει τοσο..... -
στα 60 είναι το μεγάλο σερβις.
εγώ δεν θα το έπαιρνα με πάνω απο 5κπες της να το δώσει με 5 γιατί οι καιροί σκουραίνουν εκθετικά
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
στα 60 είναι το μεγάλο σερβις.
εγώ δεν θα το έπαιρνα με πάνω απο 5κπες της να το δώσει με 5 γιατί οι καιροί σκουραίνουν εκθετικά
Αφού είναι του 2002 υποτίθεται ότι στα 3-4 χρόνια θα έπρεπε να έχει αλλάξει τους ιμάντες-μεταβλητό....
Μιλάμε για 550 ευρώ υπόθεση το πολύ...
Μπουζί τα κοιτάς στα 80.000χλμ....
Αν έχει προσφάτως αλλαγμένους ιμάντες και είναι σε μια γενικά καλή κατάσταση, το αμάξι δεν θέλει και τίποτα.... -
Εγώ πάντως 6.000€ τη δίνω τη δικιά μου και είναι του 2003 με 125.000χλμ. Και αν φύγει έφυγε!
-
Μια που παίζουμε το 'Εκτιμητές έργων τέχνης και λοιπών αρχαιοτήτων' για δώστε και μια τιμούλα για 147 1,6 Ti μαύρη μοντέλο 9/04, προ f/l, 50.000 χλμ με αλλαγμένους ιμάντες και μεταβλητό;
Έτσι κουβέντα να γίνεται δηλαδής... -
6500 μετρητά.
5θ? -
3θ. Συνάδελφος πούλησε 5θ ασημί distinctive με 80.000 πρόσφατα για 8.000 οπότε μάλλον λίγα λες.
-
δεν υπάρχει πολλά λες λίγα λες, εκτίμηση κάνω ούτε ποσοστά παίρνω ούτε θα συμπληρώσω άμα δεν βγουν τα 6500
άσχετα απο το πόσο την εκτιμώ, λάβε υπόψην αυτό που είπα περί ραγδαίας επιδείνωσης των πραγμάτων.
αν βεβαίως ενδιαφέρεσαι να την δώσεις και δεν ρωτάς απλώς. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μια που παίζουμε το 'Εκτιμητές έργων τέχνης και λοιπών αρχαιοτήτων' για δώστε και μια τιμούλα για 147 1,6 Ti μαύρη μοντέλο 9/04, προ f/l, 50.000 χλμ με αλλαγμένους ιμάντες και μεταβλητό;
Έτσι κουβέντα να γίνεται δηλαδής...Οι Ti επειδη ειναι κουκλαρες κ πιο σπανιες φευγουν πιο ευκολα. Για τιμες το κλασσικο ειναι να δεις ποσο περιπου παιζουν στη χρυση ευκαιρια , στο http://www.car.gr και στο http://www.autotriti.gr.
-
Έτσι κουβέντα να γίνεται δηλαδής...6,5κ;
9 σίγουρα ρε. Σιγά μη τη χαρίσεις κιόλας.
Ψήνεσαι για μπρέρα; -
Δεν σκέφτομαι να τη δώσω απλά είπα μια που παίζουμε να περάσει η ώρα εποικοδομητικά.
Αν έπαιρνα κάτι τώρα θα ήταν μεταχείρι mx5 3ετίας. Αν είχα 40 χήνες στο χέρι ζεστές και μετρητές δεν νομίζω να παιρνα Brera. Γενικά δεν θα δινα τόσα λεφτά για αμάξι...
Κι εγώ πάντως κάτι σε 9άρι είχα στο μυαλό μου επειδή είναι και σχετικά λίγο χρησιμοποιημένη. Δεν έχει φάει καθόλου ταλαιπώρια μέσα σε κέντρο και γενικά είναι αμάξι βόλτας, εξ ου και τα 50.000 χλμ σε 5 χρόνια. -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Έτσι κουβέντα να γίνεται δηλαδής...6,5κ;
9 σίγουρα ρε. Σιγά μη τη χαρίσεις κιόλας.
Ψήνεσαι για μπρέρα;9.000?? Δεν υπάρχει περίπτωση. Πολύ καλός φίλος προσπαθεί να πουλήσει Focus του 2004 με 80Κ με 8.000 και δε μπορεί.
6.5-7 θα στη πάρει κάποιος. Αν βγει η 149/Milano θα πέσει ακόμα περισσότερο. Άνοιξε μια εφημερίδα να δεις. Εγώ τη δικιά μου πριν δύο χρόνια την έδωσα 12.500.
-
λοιπον ειδα αγγελιες πωλουνται γυρω στα 8-9 χιλιαρικα οι περισσοτερες του 2004...
6500-7000 δεν ειδα καμια
-
Άλλο το πόσο τις δίνουν και άλλο πόσα παίρνουν στο τέλος. Εγώ την έχω βάλει στα γνωστά site εδώ και μια βδομάδα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση και το αμάξι είναι υπερευκαιρία αν εξαιρέσει κανείς τα πολλά χιλιόμετρα που σε τελική ανάλυση δεν λένε και τίποτα. Δύσκολες εποχές για μεταχειρισμένα γενικότερα πάντως...πόσο μάλλον για μια Alfa που στο μυαλό των απαίδευτων κουβαλάει πολλά κουσούρια ακόμα!
-
καμια ασχεση οι τιμες στις αγγελιες με τις τιμες πωλησης...
φιλος πουλησε χθες σε αντιπροσωπια αγρατσουνιστο corsa OPC 3/2008 με 35000χλμ για 12500€. Αρχικο κοστος αγορας 23000€...
το ειχε για πολλες μερες σε αγγελια για 14-15Κ και δεν τον πηρε κανενας.
-
Παιδιά δε 'φεύγει' τέτοιο αυτοκίνητο τώρα. Δεν έχει καθόλου ζήτηση. Θα το πάρει μόνο κάποιος αλφίστα που θέλει να κάνει upgrade από 145-6.
Το ίδιο ισχύει και για όλα τα 'παλιά' ατμοσφαιρικά...κάτι Focus, Astra, Golf 1.4/1.6 FSI κλπ.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Άλλο το πόσο τις δίνουν και άλλο πόσα παίρνουν στο τέλος.!ακριβώς αυτό.
γιαυτό λέω, μιλάμε αν οντως θέλεις να φύγει και όχι να λες την έβαλα αλλά δεν έκατσε.
και για μετρητά, όχι ανταλλαγές όχι επιταγές -
Δεν σκέφτομαι να τη δώσω απλά είπα μια που παίζουμε να περάσει η ώρα εποικοδομητικά.
Αν έπαιρνα κάτι τώρα θα ήταν μεταχείρι mx5 3ετίας. Αν είχα 40 χήνες στο χέρι ζεστές και μετρητές δεν νομίζω να παιρνα Brera. Γενικά δεν θα δινα τόσα λεφτά για αμάξι...
Κι εγώ πάντως κάτι σε 9άρι είχα στο μυαλό μου επειδή είναι και σχετικά λίγο χρησιμοποιημένη. Δεν έχει φάει καθόλου ταλαιπώρια μέσα σε κέντρο και γενικά είναι αμάξι βόλτας, εξ ου και τα 50.000 χλμ σε 5 χρόνια.Δεδομενου οτι ειναι Alfa θα ειναι αρκετα δυσκολο να τη δωσεις στα 9 χιλιαρικα ειδικα με αυτα που γινονται τωρα. Ποιο κοντα στα 6.5 - 7.5 χιλιαρικα την βλεπω. Γενικα εχει καταστραφει η κατασταση με τα μεταχειρισμενα αυτον τον καιρο. Γερμανια θα γινουμε σε λιγο με ολα τα 'μειωνεκτηματα' και 0 απο τα πλεονεκτηματα.
Alfa 147 forum