-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
Ο παλιος ΚΑΚΟΣ Hiluxboy ειναι παλι εδω
Κι εδώ!
Οπου υπαρχει το καλο υπαρχει και το κακο!
-
Κυριοι
ΔΕΝ θα μπουμε στο σκεπτικο που δολια και υποχθονια μας οδηγητε!!!!
ΔΕΝ θα γραφουμε εμεις για σας(φτου...ρε π..στη την πατησα ...παλι δημοσιευση τους εδωσα...πισω παλι στο δικο μας για να πατσισω!!! )
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
(φτου...ρε π..στη την πατησα ...παλι δημοσιευση τους εδωσα...πισω παλι στο δικο μας για να πατσισω!!! )Ολο τετοια κανεις!
Συγνωμη alfaκηδες αν θεωρειτε πως κανουμε καταχρηση του topics σας! πειτε το, δεν ειναι ντροπη!
-
Χθες έκανα το σερβις των 20Κ χιλ. Μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ικανοποιημένος. 2 τριγμοί που ακουγόταν από την πόρτα εξαφανίστηκαν. Μαζί με το πλαστικό μπροστινό φρυδάκι (που άλλαξα για 4η!!!! φορά) και όλα τα φιλτρα, λάδια κλπ του σερβις συν την εργασία, πλήρωσα 228,00€.
Για τακάκια μου είπαν ότι αντέχουν 5-7 χιλ χιλ ακόμη!!!
-
Σε λίγο καιρό πλησιάζει και το δικό μου και ακόμα δεν ξέρω που να το πάω. Αλήθεια εσύ cmarin που το πήγες;
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Σε λίγο καιρό πλησιάζει και το δικό μου και ακόμα δεν ξέρω που να το πάω. Αλήθεια εσύ cmarin που το πήγες;Στην ΛΑΜΔΑ στην Πρωτοπαπαδάκη (ψηλά μετά την Γαλατσίου).
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σε λίγο καιρό πλησιάζει και το δικό μου και ακόμα δεν ξέρω που να το πάω. Αλήθεια εσύ cmarin που το πήγες;
Στην ΛΑΜΔΑ στην Πρωτοπαπαδάκη (ψηλά μετά την Γαλατσίου).
Οι δύο ΛΑΜΔΑ είναι από τις καλύτερες επιλογές, αλλά από τότε που έληξε η εγγύηση προτιμώ ένα καλό ανεξάρτητο , τουλάχιστον σε προσέχουν περισσότερο
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Οι δύο ΛΑΜΔΑ είναι από τις καλύτερες επιλογές, αλλά από τότε που έληξε η εγγύηση προτιμώ ένα καλό ανεξάρτητο , τουλάχιστον σε προσέχουν περισσότεροΚι ε΄γω αυτό έχω στο μυαλό μου, μόλις τελειώσει η εγγύηση.
-
Αγαπητοί συναλφιστι,
sorry που χάθηκα τόσο καιρό, αλλά οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με έκαναν να σας απαρνηθώ...
Επανήλθα όμως...Να φανταστείτε ότι παρόλο που αγόρασα το φίλτρο της Κ&Ν δεν έχω προλάβει ακόμα να το βάλω.....
Σκέφτομαι να προχωρήσω και σε αντικατάσταση του τελικού της εξάτμισης...
Έχω ακούσει αρκετά για το τελικό της Supersprint έχει κανείς να προτείνει κάτι πάνω σε αυτό ;;;;keep posting
-
Νομίζω οτι χρειάζεται μια συνάντηση για να αναθερμανθεί το κλίμα στο forum. Μαζί με τους εκ GTC, alfisti, πρεπει να μαζευόμαστε καμια 30ρια, άνετα. (ακόμα και paintball match ετοιμάζουν εκεί...)
Αdim,
περιμένω τις παρατηρήσεις σου για το φίλτρο γιατι έχω σειρά...
Ο διαφορετικός θόρυβος που άκουγα απο το δικό μου φιλτροκούτι τελικα ήταν απο χαλαρά σφιγμένες βίδες. Αλλα ο μπάσσος ήχος που ακουγόταν στα γεμίσματα ήταν τουλάχιστον, πορωτικός !!! -
Ο χρήστης TAGHeuer έγραψε:
Καλημέρα !!
Με χαρά βλέπω συνέχεια καινούργια μέλη !!
Καλώς ήρθες Dimxar !Στενοχωριέμαι όμως γιατι έχουν ψιλοχαθεί παλιοί forumάδες
Που είστε Παιδιά ???? (Aleng, Alfa147είσαι μόνο στο GTC;, Kosavr, 147GR ρε Γιώργη Ιταλία είσαι ;;, Stefanos147, adim, και άλλοι...)Μανωλη εδω ειμαι και γωω.μολις γυρισα απο ιταλια μετα απο 40 περιπου μερες τελευταιας κωλοβαρας μιας και το αστερι της ιταλιας πηρε μεταγραφη σε ελληνικη ομαδα...οποτε μας τελειωσε το ιταλια... .το κομπιουτερ ταχε παιξει τελειως και δε μπορουσα να μαθαινω τα νεα σας,ζητω ταπεινα συγνωμη απο τους συναδελφους και υποσχομαι οτι θα εποστρεψω δημητριος.παντως να πω οτι τα πρωτα σημαδια τριβων στη σχεση μου με την 147 μου εχουν εμφανιστει...περισσσοτερα στα επομενα επεισοδια
-
....παντως να πω οτι τα πρωτα σημαδια τριβων στη σχεση μου με την 147 μου εχουν εμφανιστει...περισσσοτερα στα επομενα επεισοδια
Μήπως αυτά τα σημάδια τριβών που λές ακούν στο όνομα ALFA GT ;;;;;
-
Θα κανονίσουμε συνάντηση την Κυριακή; Αν και δεν νομίζω οτι η 147Ti ανήκει στα Gti, θα πάμε να την ψηφίσουμε;;
-
Τι εννοει ακριβως ο ποιητης?
-
Ο χρήστης ekvus έγραψε:
Τι εννοει ακριβως ο ποιητης?Εννοεί αυτό http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=5313
Εγώ θα είμαι εκεί, κοιτάξτε να τα πουμε!!!!
-
Κυριοι, χαιρετε! Με ειδατε βεβαια τις προαλλες, μετα χαρας να σας αναγγελω την αφιξη της 147Ti μου. Ωραιααα...! Ειναι οντως κουκλα! Ομως, θελετε να γελασετε (συμπονετικα, ελπιζω...)?!? Λοιπον, αν και λαθος μου, απο ανυπομονησια και ενθουσιασμο παρελαβα το αυτοκινητο μου το βραδυ της προηγουμενης Πεμπτης βιαστικα, και... αντε να φυγουμε! Λαθος!!! Μην το κανετε ποτε! Γιατι:
- Το χρωμα (μαυρο, μη μεταλλικο) ηταν αθλιο! Φανερο οτι ειχε πλυθει με βουρτσα κατα την αποκερωση, ηταν γεματο γρατζουνιες, παντου, και με το πρωτο φως της ημερας και το πρωτο πλυσιμο, ημουν για εγκεφαλικο! Τους εβρισα, μου ζητησαν... συγνωμη, και προσφερθηκαν να μου βρουν λυση. Σιγα! Ενα κερωμα στην Auto Glym (100 ευρω), γιατι δεν ειχα καμια απολυτως εμπιστοσυνη στους... ειδικους της Alfa Romeo, και τους το ειπα στα μουτρα, και ευτυχως ολα ενταξει!
- Το υποβραχιονιο στο πισω καθισμα ειναι απο δερμα διαφορετικου χρωματος!!! Ναι, καλα διαβασατε, ειναι κατι σε μπλε ενω το υπολοιπο σαλονι γκρι σκουρο. Ειπαν οτι θα μου το αλλαξουν...
- Οι μαρσπιεδες στις πορτες με το αλουμινιο και το λογοτυπο Ti, στην δικια μου δεν υπαρχουν! Περιεργο τους φανηκε, μου ειπαν οτι θα μου τα φερουν να τα βαλουν...!
- Οι χρωμιωμενες βαλβιδες στις ζαντες, τις οποιες διαφημιζουν, δεν υπαρχουν! Καλα καλα, στη δικια μου, ουτε καπακια δεν υπηρχαν! Εβγαλαν απο ενα αλλο, και μου εβαλαν...
- Η πλατη του πισω καθισματος δεν κουμπωνει, οτι και να κανω, και φυσικα τριζει! Θα το φτιαξουμε, ειπαν...
- Υπαρχει μια μεγαλη και εντονη γρατζουνια στο πλαστικο της κεντρικης κονσολας, διπλα απο το λεβιε ταχυτητων. Δεν μπορουν να καταλαβουν πως εγινε, και βεβαιως δεν μου εχουν απαντησει τι θα γινει με αυτο...
Παλι καλα που υπαρχει και ενα καλο παιδι σε ολη την αντιπροσωπεια, ο οποιος με καταλαβαινει και κανει οτι μπορει για να βρω λυσεις. Τωρα πειτε μου, υπαρχει μεγαλυτερο σπασιμο απο αυτο (η μαλλον απο ολα αυτα???)
-
Σε ποια αντιπροσωπεία πήγες?
-
Autopower Τολιας
-
Και εγώ, βράδυ παρέλαβα τη κούκλα μου, (από τον ΜΟΣΧΟΥ) αλλά τέτοια προβλήματα δεν είχα.
Υπομονή και καλά ξεμπερδέματα, φίλε alfistis147...
Τελικά, πόσοι μαζευόμαστε για την Κυριακή ;;;;
-
Καλορίζικη (αν και απ'ότι βλέπω θα έχεις τρεξιματάκια ). Υπομονή και όλα θα περάσουν. Να είσαι συνέχεια από πάνω τους.
Πάντως μερικά δεν τα καταλαβαίνω, όπως το διαφορετικό χρώμα στο δέρμαΥΓ Κι εγώ βράδυ την πήρα από του Τόλια
Alfa 147 forum