Apr 2, 2012, 12:44 AM

Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θα γίνω κακός τώρα, αλλά δύο ποστς πιο πάνω λες οτι μετράνε τα 10 καλύτερα αποτελέσματα. Οπότε γιατί να γίνει κάτι τέτοιο;

Καθολου κακος, οντως η υπαρξη του best 10 of 13 δινει την επιλογη μιας λυσης αλλα οπως ειπε και ο DAP εχουν μια πιθανοτητα λιγοτερο να πεταξουν μια κακη προβλεψη.

Να μην παει για ακυρωση.
Οι προβλεψεις ειναι ανοικτες πολυ καιρο πριν για ολους, οποιοι τις εκαναν εγκαιρως ειναι τυχεροι. Δεν το λεω γιατι εγω για παραδειγμα προλαβα.
Περσι εκανα τις προβλεψεις μου Πεμπτη βραδυ σε εναν αγωνα και δεν μετρησαν γιατι Πεμπτη απογευμα ειχε γινει μια υπερειδικη 2χλμ. Το δεχτηκα και τελος.
Το ιδιο κι ο Ταυρος παραπανω.

Το θεμα ειναι οτι επεσε το φορουμ και εγιναν οι 'εγκαταλειψεις' και η μια απο τις δυο τουλαχιστον εκπροθεσμες. ΟΚ ειναι ανοιχτο αρκετο καιρο το θεμα των προβλεψεων αλλα και αρκετοι κανουν τις προβλεψεις τους τελευταιες ημερες. Π.χ. εγω για 1η φορα ειπα να ψηφισω μετα την qualifying stage λογω των νυχτερινων ειδικων του 1ου σκελους αλλα ηταν πεσμενο το φορουμ. Τυχερως προλαβα επειδη μπηκα σε διαστημα λουφας στην δουλεια μια ωρα πριν την προθεσμια.

Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θα γίνω κακός τώρα, αλλά δύο ποστς πιο πάνω λες οτι μετράνε τα 10 καλύτερα αποτελέσματα. Οπότε γιατί να γίνει κάτι τέτοιο;

Απλα ρε Κωστα ο μη (εθελουσιως) συμμετεχων εχει ΜΙΑ λιγοτερη πιθανοτητα να 'πεταξει'την πιο χαλια προβλεψη του....

Παντως στο ερωτημα του Vasilakis, αν ο αριθμος αυτων που επαιξαν ειναι πανω απο το μεσο ορο του αριθμου των παικτων των προηγουμενων αγωνων,ειμαι της γνωμης να ισχυσουν οι προβλεψεις....Δηλαδη για να γινω κατανοητος αν στους τρεις προηγουμενους αγωνες επαιξαν π.χ. 50 χρηστες ΔΙΑ του 3 εχουμε 16 και κατι ..αν επαιξαν σε αυτο 17 ειμαστε ενταξει...

Ο μεσος ορος συμμετοχης του πρωταθληματος μεχρι στιγμης ειναι 21 ατομα ανα αγωνα: 20 το Μοντε Καρλο, 23 η Σουηδια και 21 το Μεξικο. Η καταμετρηση της Πορτογαλιας ειναι 18 ατομα, κατω απο το μ.ο. συμμετοχης και απο το ελαχιστο του Μοντε.

Αν δεν μετρησει ομως θα πρεπει να γινει best 9 of 12 έτσι? (γιατι σαν να λιγο) Τελοσπαντων, απ'οτι φαινεται θα εχουμε αρκετο χρονο καθως στα αποτελεσματα του ραλλυ πεσανε ακυρωσεις και εφεσεις.