-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Gronholm
Peter Solberg
GardemeisterGronholm
Άλλαξα το Loeb με τον Gardemeister, δεν νομιζω να υπάρχει πρόβλημα, ε nass???
Αυτά έγραφε ο pavlos στις προβλέψεις του Σουηδίας. Και που θέλεις να δω φίλε pavlos πως άλλαξες την πρόβλεψή σου, αν δεν στείλεις PM ? Δεν μπορώ να βλέπω κάθε φορά όλο το θέμα από την αρχή μήπως και άλλαξε κανείς πρόβλεψη, πρέπει να σταλεί ΡΜ για να ειδοποιηθώ.
Παράκληση: μην ξεχνάτε τα ΡΜ...
Sorry!!! Δεν θα επαναληφθεί!!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Χθες που είδα τη βαθμολογία, ήταν για τον αγώνα μόνο.
Έχει και συνολικά; Γιατί μου φαίνεται πως με διακρίνει μεγάλο φάρδος! εεεεεε διακρίνει τις προβλέψεις μου επαρκής ακρίβεια εννοούσα!!(Αν δεν έχει, όποτε μπορείς, δεν είναι τίποτα επειγον. )
Μα τι λέτε, να σας στεναχωρήσουμε ?
Είσαι αρχηγός!
Άντε να το χαρώ, γιατί πόσο να κρατήσει;; -
Δεν βαζουμε και κατασκευαστες απο δω και περα?
(Ή θα ξενυχταει ο Nass?) -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
(Ή θα ξενυχταει ο Nass?)ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΜΟΝΟ Η FIA ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ
-
Tο εσωτερικό πρωταθλημα μας πρεπει να προσαρμόζεται στο στυλ του κανονικου πρωταθλήματος, έτσι??
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΜΟΝΟ Η FIA ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ
Μην ξεχνάμε και τον Bernie του forum... (Go_For_Pole για όσους δεν είδαν τι έγινε στο περσινό εσωτερικό της F1 )
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΜΟΝΟ Η FIA ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ
Μην ξεχνάμε και τον Bernie του forum... (Go_For_Pole για όσους δεν είδαν τι έγινε στο περσινό εσωτερικό της F1 )
Κάτω τα χέρια! ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Κάτω τα χέρια! ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!!!Ναι, ναι η παράγκα
-
Παιδιά, από τεχνική άποψη είναι απλό να μπει και η βαθμολογία των κατασκευαστών. Αλλά δε νομίζω πως είναι σωστό να αλλάξουμε τους κανονισμούς μεσούντος του διαγωνισμού. Διότι καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα (ακούς Go_For_Pole ? )
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Παιδιά, από τεχνική άποψη είναι απλό να μπει και η βαθμολογία των κατασκευαστών. Αλλά δε νομίζω πως είναι σωστό να αλλάξουμε τους κανονισμούς μεσούντος του διαγωνισμού. Διότι καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα (ακούς Go_For_Pole ? )Καλά το πας, μην αλλάζεις τίποτα και... καταβαραθρωθώ!!
(ακούς εκεί παράγκα!!) -
Ο χρήστης nass έγραψε:
ακούς Go_For_Pole ?Ακουω, ακουω. Δυο μερες ελειψα και με προλαβατε να με ξεμπροστιασετε
-
To προτείνω τωρα που είναι νωρις. Εμειναν 14 αγώνες ακόμη!
Προταση ειναι, αν συμφωνουν οι παιχτες!!! -
Δεν είδα περαιτέρω ενδιαφέρον για την πρόταση να παίζουμε και τους κατασκευαστές, συνεπώς θεωρώ πως δεν ισχύει.
Για το διαγωνισμό του Μεξικού:
ο Ο CYPRUS.WRC πρόβλεψε 2 φορές (20/2/05 8:13 pm και 6/3/05 4:53 pm) οπότε, εκτός και αν ειδοποιήσει σχετικά με ΡΜ, ισχύει η πρώτη του πρόβλεψη
ο Ο Maverick δεν έδωσε νικητή ειδικών
**Οπως σωστά παρατήρησε ο harriswrc, δεν βλέπω μεγάλη κινητικότητα... **
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για το διαγωνισμό του Μεξικού:
**Οπως σωστά παρατήρησε ο harriswrc, δεν βλέπω μεγάλη κινητικότητα... **Περιμένουν να παίξει πρώτα ο πρωταθλητής!
-
Εληξε η προθεσμία για τις προβλέψεις του ράλι Μεξικού (MEX) του 2005.
Πρόβλεψαν 66 μέλη, λιγότερα απ΄ ό,τι στη Σουηδία
O Solberg με 61% ήταν το φαβορί των προβλέψεων για το νικητή και με 68% για τις ειδικές. H δημοφιλέστερη τριάδα ήταν Solberg, Loeb, Martin.
Ο maverick έδωσε το νικητή των SS που δεν είχε δώσει με επόμενη δημοσίευση (χωρίς ΡΜ ) και ο kgaigio έπαιξε ελαφρά εκπρόθεσμα (12:24 am στις 11/3) αλλά, σε μια κρίση μεγαλοθυμίας , έγινε δεκτή η πρόβλεψή του.
Καλή επιτυχία
-
Λοιπον το Mexico καλα εκατσε με το 8αρακι του!
Για να δουμε Νεα Ζηλανδια, θελω κ αλλο 8αρακι. -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Για να δουμε Νεα Ζηλανδια, θελω κ αλλο 8αρακι.Το τσίμπησες το 8αρι
Εγώ παρόλο που ήμουν πάνω από τον μ.ο. δεν ανέβηκα καμία θέση.
Φέτος πάντως με τις μεγάλες βαθμολογίες φαίνεται να υπάρχουν και μεγάλες ανατροπές. Αν μείνεις βέβαια πίσω από την αρχή, δύσκολα υπάρχει ανάκαμψη... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Για να δουμε Νεα Ζηλανδια, θελω κ αλλο 8αρακι.Το τσίμπησες το 8αρι
Εγώ παρόλο που ήμουν πάνω από τον μ.ο. δεν ανέβηκα καμία θέση.
Φέτος πάντως με τις μεγάλες βαθμολογίες φαίνεται να υπάρχουν και μεγάλες ανατροπές. Αν μείνεις βέβαια πίσω από την αρχή, δύσκολα υπάρχει ανάκαμψη...Ναι ναι, πρεπει να μαζεψουμε οτι μπορουμε στην αρχη γιατι μετα βλεπω GeorgeTabs+GoForPole να κανουν τιποτα παραγκο-ιστοριες...!
-
Mπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι κάνω λάθος και δεν μπορώ να ανοίξω τους πϊνακες με τα αποτελέσματα σε κανέναν αγώνα?
Και εάν γίνεται πείτε μου και σε ποια θέση βρίσκομαι...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Mπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι κάνω λάθος και δεν μπορώ να ανοίξω τους πϊνακες με τα αποτελέσματα σε κανέναν αγώνα?Δηλαδή ? PDF αρχεία είναι, κάνεις κλικ και (θεωρητικά...) ανοίγουν στον browser ή κάνεις δεξί κλικ + Save target as... και τα σώζεις ως αρχεία στο δίσκο σου (πχ. στο Desktop).
Αν έχει κανείς άλλος πρόβλημα παρακαλώ ας το πει.
Και εάν γίνεται πείτε μου και σε ποια θέση βρίσκομαι...
Είσαι στην 61η θέση με 4 βαθμούς από MC και 1 βαθμό από S. Στο ΜΕΧ δεν έπαιξες.
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!