-
Εγω!Αλλά φταίει ο Acrobat που έχω στο γραφείο!Στο σπίτι ανοίγει κανονικά!
και δεν μπορώ να το καταλάβω!Η διαφορά είναι οτι στο γραφείο έχω την version που μπορείς και να επιλέγεις κείμενο όχι μόνο να διαβάζεις! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγω!Αλλά φταίει ο Acrobat που έχω στο γραφείο!Στο σπίτι ανοίγει κανονικά!
και δεν μπορώ να το καταλάβω!Η διαφορά είναι οτι στο γραφείο έχω την version που μπορείς και να επιλέγεις κείμενο όχι μόνο να διαβάζεις!Α... Ετσι όπως εκτυπώνονται από τον Distiller εδώ στο γραφείο βγαίνουν by default κλειδωμένα, δηλ. μπορείς μέσα από τον Acrobat Reader να διαβάσεις και να εκτυπώσεις, όχι να κάνεις save as ή copy-paste. Μήπως έχει κάποια σχέση ?
-
Θα το δοκιμάσω Νάσο!Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και εάν γίνεται πείτε μου και σε ποια θέση βρίσκομαι...
Είσαι στην 61η θέση με 4 βαθμούς από MC και 1 βαθμό από S. Στο ΜΕΧ δεν έπαιξες.
Σε ευχαριστώ πολύ Νass,αν και κατάλαβα λίγα από όσα μου εξηγείς,γιατί η ασχολία μου με τους υπολογιστές βρίσκεται σε πρωτόλειο στάδιο...
Θα τα δοκιμάσω πάντως!
Όσο για το ΜΕΧ,είχα την εντύπωση ότι έπαιξα...
Θα το ξέχασα φαίνεται! -
Αφου δεν σας έπεισα και δεν έπιασε το 'κόλπο' με τους κατασκευαστές, είπα να πάιξω και να σας τιμωρήσω με τους δικούς σας κανόνες!
Διαφωνείτε ακόμη να βάλουμε κατασκευαστες??
-
O φίλος Nick9 παρακαλείται να δώσει κανονική πρόβλεψη, αυτή που έδωσε δεν είναι σύμφωνη με τους κανονισμούς του διαγωνισμού.
Λόγω απουσίας μου στο εξωτερικό από την Παρασκευή 8/4 έως και την Τρίτη 12/4, δεν θα μπορέσω να εκδώσω έγκαιρα τις προβλέψεις και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού μας για το ράλι της Νέας Ζηλανδίας. Σας ζητώ συγνώμη και σας υπόσχομαι πως θα τα έχετε Τετάρτη πρωί.
-
O φίλος Argir ξέχασε να δώσει πρόβλεψη για το νικητή των ειδικών.
-
Μερικά προσωρινά αποτελέσματα μέχρι να επιστρέψω:
Ο FABIAMANIAC πέτυχε 8άρι (ο μόνος)
Οι EMMANOYHL, sp0+, ΒΑΣΙΛΗΣ πέτυχαν 6άρι
Οι gogonatios, greo, gxlitas, haris274, Longhi πέτυχαν 5άρι.Οι FABIAMANIAC και haris274 προηγούνται στη γενική βαθμολογία μέχρι στιγμής.
-
Τα κουβαδάκια μου και σε άλλον αγώνα...
-
Για τον αγώνα της Ιταλίας (Σαρδηνία) παρακαλούνται οι φίλοι tsilis και thansportex (καλώς ήλθες! ) να δώσουν πρόβλεψη για το νικητή των ειδικών.
Επίσης ο φίλος kinq1 έχει δώσει πρόβλεψη για νικητή τον Panizzi, ο οποίος όμως ΔΕΝ συμμετέχει
-
O φίλος JarnoT ξέχασε να δώσει πρόβλεψη για νικητή ειδικών
-
Αν συνεχίσω και επιμένω στον Gronholm, ο κουβάς θα με χωράει άνετα....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αν συνεχίσω και επιμένω στον Gronholm, ο κουβάς θα με χωράει άνετα....Έχουμε τίποτα κοινό;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Αν συνεχίσω και επιμένω στον Gronholm, ο κουβάς θα με χωράει άνετα....
Έχουμε τίποτα κοινό;
Εμένα πάντως ΔΕΝ θα με χωράει!!!
-
O φίλος dimline έδωσε 2 προβλέψεις για Κύπρο, με μόνη διαφοροποίηση την 3η θέση (Martin - Rovanpera). Αν δεν υπάρξει κάτι άλλο σχετικό, σύμφωνα με τον κανονισμό, μετράει η πρώτη πρόβλεψη.
-
Kλασσικό λάθος απροσεξίας... ας ισχύσει λοιπόν η πρώτη επιλογή
-
Ο χρήστης dimline έγραψε:
Kλασσικό λάθος απροσεξίας... ας ισχύσει λοιπόν η πρώτη επιλογήΑν θέλεις τη δεύτερη πέστο, δεν υπάρχει πρόβλημα
-
Παίδες
Ξεκινάει σε λίγο το Ράλλυ Κύπρου. Ολοι παρόντες, εκτός από έναν. Από το ξεχωριστό φίλο μου, το Γιωργάκη Κυπριανού. Μακάρι να κερδίσει η Πεζό του και να πάρει διπλή χαρά. Για το ότι γίνεται ο αγώνας και γιατί θα κερδίσει ο δικός του. Ως ένα ελάχιστο, ως ένα τίποτα σε σχέση με τη μνήμη του και με τον κίνδυνο να με παραξηγείστε, θέλω να προσφέρω μιά κασέτα VHS (ολοκαίνουργια, άπαιχτη) με φιλμ του Helmut Deimel που αφορά στην ιστορία της Λάντσια Μαρτίνι στο Παγκόσμιο. Θα την πάρει ο νικητής του διαγωνισμού. Ας αποφασίσουν ο Κώστας΄και ο Στέλιος ποιός ακριβώς. Το υλικό θα το έχει η κα Μιμή των 4Τ.Σε θυμόμαστε δεν ξεχνιέσαι μικρούλη
Σ
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Παίδες
Ξεκινάει σε λίγο το Ράλλυ Κύπρου. Ολοι παρόντες, εκτός από έναν. Από το ξεχωριστό φίλο μου, το Γιωργάκη Κυπριανού. Μακάρι να κερδίσει η Πεζό του και να πάρει διπλή χαρά. Για το ότι γίνεται ο αγώνας και γιατί θα κερδίσει ο δικός του. Ως ένα ελάχιστο, ως ένα τίποτα σε σχέση με τη μνήμη του και με τον κίνδυνο να με παραξηγείστε, θέλω να προσφέρω μιά κασέτα VHS (ολοκαίνουργια, άπαιχτη) με φιλμ του Helmut Deimel που αφορά στην ιστορία της Λάντσια Μαρτίνι στο Παγκόσμιο. Θα την πάρει ο νικητής του διαγωνισμού. Ας αποφασίσουν ο Κώστας΄και ο Στέλιος ποιός ακριβώς. Το υλικό θα το έχει η κα Μιμή των 4Τ.Σε θυμόμαστε δεν ξεχνιέσαι μικρούλη
Σ
Είναι κάτι έστω και συμβολικό για να τον θυμηθούμε, αφού με τις προβλέψεις του (στην Πεζώ και στον ψηλό) έδινε πάντα το παρόν στο διαγωνισμό μας και ειδικά στο δικό τους αγώνα.
Ο νικητής λοιπόν του Κύπρου θα πάρει την κασέτα και αν είναι περισσότεροι θα την κληρώσουμε.
Ευχαριστούμε Στράτη! -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Kλασσικό λάθος απροσεξίας... ας ισχύσει λοιπόν η πρώτη επιλογή
Αν θέλεις τη δεύτερη πέστο, δεν υπάρχει πρόβλημα
Φίλε nass τότε πάρε την δεύτερη
ας το καλύτερα..
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!