-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Σε περίπτωση που οι 'βαθμολογητές' ενδιαφέρονται, σχεδόν τελειώνω μια εφαρμογούλα που έφτιαξα για να βάζεται τα στοιχεία και να δίνει τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία αυτόματα.To θέμα είναι πώς τα ανεβάζεις στο φόρουμ.....πάντως είναι ευπρόσδεκτο. Mόλις την τελειώσεις στείλε PM
-
Το αργότερο την Τρίτη θα είναι έτοιμη θα κοιτάξω να βγάζει και reports ώστε να μη χρειάζεται να ανεβάσεις την εφαρμογή στο forum απλά τα report. Η εφαρμογή θα παίζει στο PC σου και τα report θα τα ανεβάζεις όπως κάνεις τώρα.
-
Oι περισσοτεροι εχουν ξεγραψει τον Rovanpera.
Mολις 9/103 τον επελεξαν! Go Harri Goooooooooooo. -
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Mολις 9/103 τον επελεξαν! Go Harri Goooooooooooo.9/309 Γιάννη....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
9/103 cmarin! Ετσι οπως τα υπολογισεις το ανωτερο ειναι 33,33...%
-
9/103 cmarin! Ετσι οπως τα υπολογισεις το ανωτερο ειναι 33,33...%
Έτσι βγάζεις τα στατιστικά σου!!
Επαιξαν 103, επί 3 επιλογές ο καθένας μας κάνει 309.
Δηλάδη 9 από 309 ψήφους έριξαν Rovanpera. Ή αλλιώς 1/103 έριξε για 1η θέση, 2/103 για 2η θέση και 6/103 για 3η θέση.... -
Ναι Κώστα,αλλά ενας δεν μπορεί να ψηφίσει 2 φορές Rovanperra στην τριάδα!!!Αρα είναι 9/103!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ναι Κώστα,αλλά ενας δεν μπορεί να ψηφίσει 2 φορές Rovanperra στην τριάδα!!!Αρα είναι 9/103!!Συμφωνώ, στο ότι 9 στους 103 επέλεξαν στην ψήφο τους τον Ροβαν για την 3αδα, δηλ ποσοστό 8,7%, αλλά σε σύνολο των ψήφων πήρε μόλις 2,9% δηλ 9/309...
-
Δεν τον ξεγράψαμε πάντως. Απλά μπήκε τέταρτος, στο διαγωνισμό της Peugeot Εδώ δε χωρούσε
-
Από ότι φαίνετε είμαι ο μόνος που έχει παίξει τον Rovanpera για την πρώτη θέση. Αυτή τη στιγμή (4η ειδική) προηγείτε και φαίνετε να μου βγαίνει η έμπνευση αλλά ήδη ο κύριος Martin που τον έχω για δεύτερο και ήταν δεύτερος υποχώρησε λόγω προβλήματος. Θα δούμε τι μας επιφυλάσει η συνέχεια.
-
O Mr.Burns γλίτωσε τον διαγωνισμό του φόρουμ από τον μαζικό 'κουβά'. Παρόλα αυτά υπήρχε νέο αρνητικό ρεκόρ. Αποτελέσματα αυριο Δευτέρα 3/3.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
O Mr.Burns γλίτωσε τον διαγωνισμό του φόρουμ από τον μαζικό 'κουβά'. Παρόλα αυτά υπήρχε νέο αρνητικό ρεκόρ. Αποτελέσματα αυριο Δευτέρα 3/3.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩ ΔΕ ΓΛΥΤΩΣΑ ΤΟ ΚΟΥΒΑ! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΝΤΟ ΔΕ ΠΗΡΑ!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΟΥΒΑΣ!!! ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΠΑΛΙ! -
Απίστευτο αποτέλεσμα!Κανείς δεν το περίμενε!Ατελείωτο WRC!!!!Έτσι μας αρέσει,απρόβλεπτο όπως πάντα!Έστω αν φάγαμε κι εμείς κουβά!
Vive le sport!!! -
Διαμαρτύρομαι...διαμαρτύρομαι!!!! Ο Papazent ψηφίζει με Ταχυδρομείο!! Ηλεκτρονικό...αλλά ταχυδρομείο!!!
(αστείο είναι,ετσι?Μην τυχόν και παρεξηγηθώ!!)
-
ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ Ο GRO ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΤΑ ΚΟΥΒΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΕΙΝΕ. ΤΩΡΑ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΤΩΡΑ ΑΚΡΗ . ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΜΠΕΙ ΣΤΗ ΤΡΙΑΔΑ? ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΠΑΝΙΚΟΣ, ΔΙΟΤΙ Η CITROEN 39 Pts ΠΕΙΡΕ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ PEUGEOT 31 pts ΚΑΙ Η FORD ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΧΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΘΥΡΙΟ ΟΝΟΜΑΤΙ MARTIN, Η SUBARU ΑΤΥΧΗ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΓΚΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ. ΟΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΓΟΥΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο AURIOL, KAI TO KATA ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ CMARIN.
-
ΦΤΟΥ ΓΚΙΝΙΑ 0 ΣΤΑ 2 ΕΧΩ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΚΟΠΕΙ ΘΑ ΚΑΜΩ
-
Δε με θελει καθολου η κληρωση!Δυο φορες εχω μπει αλλα γκινια!Να'ναι καλα ο Burns που τσιμπισαμε κανα βαθμο γιατι στο Rally Τουρκιας ηρθαν τα πανω κατω!Τελικα εχουν φοβερη φαση οι προβλεψεις !!!
Τωρα το κολπο ειναι εμπιστευομαστε τη Citroen η οχι;Ρε γαμωτο,δυσκολη η Νεα Ζηλανδια............... -
Παίξτε στο πρωτάθλημα του WRC Forum για το Ραλλυ Νέας Ζηλανδίας μέχρι την Πέμπτη 10/4 στις 12:00 το μεσημέρι.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
και μη μου πεις YCRC ότι παίζουμε τα ίδια γιατί μετά είδα το ποστ το δικό σου....oι δικαιολογιες ειναι περιττες....
6 λεπτα εκανες να γραψεις 3 οδηγους?
ρε Κωστα συνηθως αντιγραφουν απο καποιο καλο μαθητη, εσυ γιατι αντιγραφεις απο μενα που ειμαι (σχεδον) ουραγος στη βαθμολογια? -
και μη μου πεις YCRC ότι παίζουμε τα ίδια γιατί μετά είδα το ποστ το δικό σου....
oι δικαιολογιες ειναι περιττες....
6 λεπτα εκανες να γραψεις 3 οδηγους?
ρε Κωστα συνηθως αντιγραφουν απο καποιο καλο μαθητη, εσυ γιατι αντιγραφεις απο μενα που ειμαι (σχεδον) ουραγος στη βαθμολογια?είδες απλα εχουμε την ίδια σκέψη.... αν έπαιζα ότι παίζεις κι εσύ θα είχα 3 βαθμους..αλλά έχω 7.
Τώρα θα πιάσουμε μαζί βαθρο, να είσαι σίγουρος.
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!