-
Σκεφτηκα να κανουμε ενα πρωταθλημα με τις προβλεψεις μας σε καθε αγωνα,ετσι για το χαβαλε.
Να δινουμε τις προβλεψεις μεχρι Τεταρτη βραδυ πριν καθε αγωνα,οπως και στον κανονικο διαγωνισμο,σε αυτο το τοπικ και μετα να ανοιξουμε αλλο ενα μονο για τις βαθμολογιες,που θα μετραμε μετα απο καθε αγωνα.
Τι λετε,πως σας φαινεται η ιδεα? -
Σκεφτηκα να κανουμε ενα πρωταθλημα με τις προβλεψεις μας σε καθε αγωνα,ετσι για το χαβαλε.
Να δινουμε τις προβλεψεις μεχρι Τεταρτη βραδυ πριν καθε αγωνα,οπως και στον κανονικο διαγωνισμο,σε αυτο το τοπικ και μετα να ανοιξουμε αλλο ενα μονο για τις βαθμολογιες,που θα μετραμε μετα απο καθε αγωνα.
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Τι λετε,πως σας φαινεται η ιδεα?Σαφώς. Πάμε!
-
Μέσα!!
-
Ωραίο,εγώ είμαι μέσα.
Μόνο που μπορεί να πάθουμε αυτό που παθαίνουν αυτοί που παίζουν κάποιο παιχνίδι(ΠΡΟ-ΠΟ,ΛΟΤΟ,ΠΡΟΤΟ), δηλαδή αν η πρόβλεψη του άτυπου διαγωνισμού είναι πιο εύστοχη από τον διαγωνισμό της PEUGEOT θα χτυπάμε μετά το κεφάλι μας στον τοίχο.Οπότε εγώ για να έχω την ηρεμία μου θα παίζω το ίδιο σύστημα παντού.Όσο για τη λήξη προτείνω να είναι λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, καθώς αυτό θα βάλει και άλλους στο παιχνίδι, αφού δεν θα φοβούνται να καταθέσουν την άποψη τους για να μην αντιγραφεί από κάποιον άλλον για τον διαγωνισμό της PEUGEOT. -
Ναι!!!!
Μου αρέσει αυτό, γιατί έσι θα μπορώ να ψηφίζω από αρκετά νωρίτερα, ενώ ο διαγωνισμός Πεζω δεν ανοίγει αρκετά πριν για να εκμεταλλεύομαι τις άδειες (τις ποιες;;; )
-
Στο μυαλό μου είσαστε. Σήμερα ήθελα να ανοίξω αυτό ακριβώς το θέμα. Τα μεγάλα πνευματα όμως συναντιούνται.
Μέσα λοιπόν....πόσους θα επιλέγουμε? (προτείνω 3)....τι βαθμολογία θα έχουμε? (προτείνω την περσινή του διαγωνισμού Peugeot -3 και 1).
Ποιος θα συντηρεί την βαθμολογία? (είμαι πρόθυμος).Αλλες ερωτήσεις?
-
Μέχρι το τέλος του ΠΠΡ θα βρούμε κι ένα δωράκι για τον νικητή....έτσι για την ηθική ικανοποίηση.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Στο μυαλό μου είσαστε. Σήμερα ήθελα να ανοίξω αυτό ακριβώς το θέμα. Τα μεγάλα πνευματα όμως συναντιούνται.Μέσα λοιπόν....πόσους θα επιλέγουμε? (προτείνω 3)....τι βαθμολογία θα έχουμε? (προτείνω την περσινή του διαγωνισμού Peugeot -3 και 1).
Αν συμφωνήσει και ο S3 (εκδότης του θέματος) εγω συμφωνώ !! Εχεις αποδείξει άλλωστε τι μπορείς να κάνεις με τα στατιστικά!!!
-
cmarin για την τήρηση του καταλόγου των αποτελεσμάτων!!
Τάχιστος και μεθοδικότατος!!!
Προτάσεις για βαθμολογία:
Για να μην μπλεχτούμε με πολλές προτάσεις, ή που μένουμε με το περσινό σύστημα της Πεζώ, ή πάμε στο φετινό.Το λέω για διευκόλυνση, και επειδή πρέπει να κινηθούμε γρήγορα αφού το πρωτάθλημα αρχίζει, η εξέδρα πλημμυρίζει (γίνεται χαμός σε κάθε γκολ - άσχετο )
Μάλιστα προτείνω το περσινό σύστημα, για να μην πρέπει να βγάζει τα αποτελέσματα επί 8ώρου βάσεως ο cmarin.
Τι λέτε;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στο μυαλό μου είσαστε. Σήμερα ήθελα να ανοίξω αυτό ακριβώς το θέμα. Τα μεγάλα πνευματα όμως συναντιούνται.
Μέσα λοιπόν....πόσους θα επιλέγουμε? (προτείνω 3)....τι βαθμολογία θα έχουμε? (προτείνω την περσινή του διαγωνισμού Peugeot -3 και 1).
Αν συμφωνήσει και ο S3 (εκδότης του θέματος) εγω συμφωνώ !! Εχεις αποδείξει άλλωστε τι μπορείς να κάνεις με τα στατιστικά!!!
Ναι, Κώστα μου. Πάρτο πάνω σου.
Όσο για το τι θα βαθμολογούμε, νομίζω, ΄τι αυτό που ακολουθολυναι στο ξένο Forum είναι πολύ καλό: http://worldrallying.motorsportforum.com/forums/showthread.php?s=&threadid=63931- Βαθμολογείται η πρώτη οκτάδα
- 1 βαθμός για κάθε οδηγό που τερματίζει στην πρώτη οκτάδα
- 1 βαθμός (bonus) για κάθε οδηγό που τερματίζει στη θέση στην οποία προβλέψαμε
- 2 βαθμοί (bonus) εάν προβλέψουμε σωστά τον νικητή
Απόψεις please
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ναι, Κώστα μου. Πάρτο πάνω σου.
Όσο για το τι θα βαθμολογούμε, νομίζω, ΄τι αυτό που ακολουθολυναι στο ξένο Forum είναι πολύ καλό: http://worldrallying.motorsportforum.com/forums/showthread.php?s=&threadid=63931- Βαθμολογείται η πρώτη οκτάδα
Απόψεις please
Ο τρόπος που προτείνεις είναι ο πιο σωστός.Ας κάνουμε αυτό!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Βαθμολογείται η πρώτη οκτάδα- 1 βαθμός για κάθε οδηγό που τερματίζει στην πρώτη οκτάδα
Απόψεις please
Για την βαθμολογία είναι καλό, για την 8αδα λέω ότι θα χαθουμε, καλύτερα 3αδα. Έτσι δεν θα έχουμε τυχέρους ποντυς που σίγουρα θα έχουμε και στον φετινό της peugeot, αφου 3-4 θα τους ρίχνουμε σχεδόν στην τύχη.
Επίσης ο καθένας θα ψηφίζει 1 φορά για να μηνγίνονται αλλαγές και έχουμε παρεξηγήσεις.
Μπορούν να πάρουν όλοι μέρος και σε όποιους αγώνες θέλουν.
Ο νικητής θα παρει δώρο ένα 206 XS (καλά μην βαράτε!!!) -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ο νικητής θα παρει δώρο ένα 206 XS (καλά μην βαράτε!!!)Σε μοντελάκι Μπουράγκο!!
Πάντως μπορούμε μόνοι μας να ορίσουμε ένα δώρο μιας αξίας, π.χ. ένα παιχνίδι πλέιστέισιον ή Ίξ Μποξ κλπ της αρεσκείας του. Αν μοιραστούμε το κόστος δεν θα μας είναι τόσο μεγάλο!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Βαθμολογείται η πρώτη οκτάδα
Απόψεις please
Για την βαθμολογία είναι καλό, για την 8αδα λέω ότι θα χαθουμε, καλύτερα 3αδα. Έτσι δεν θα έχουμε τυχέρους ποντυς που σίγουρα θα έχουμε και στον φετινό της peugeot, αφου 3-4 θα τους ρίχνουμε σχεδόν στην τύχη.
Επίσης ο καθένας θα ψηφίζει 1 φορά για να μηνγίνονται αλλαγές και έχουμε παρεξηγήσεις.
Μπορούν να πάρουν όλοι μέρος και σε όποιους αγώνες θέλουν.
Ο νικητής θα παρει δώρο ένα 206 XS (καλά μην βαράτε!!!)Καλύτερα 3αδα.Θα μπλεχτούμε που θα μπλεχτούμε με το διαγωνισμό της PEUGEOT με την οκτάδα.
-
Να πούμε δηλαδή:
1 βαθμό για κάθε οδηγό που προβλέπουμε μέσα στην τριάδα,
1 βαθμό (bonus) για κάθε οδηγό που προβλέπουμε στη σωστή θέση μέσα στην τριάδα
2 βαθμούς (bonus) για τον νικητήΤί λέτε λοιπόν;
Αν συμφωνείτε, τότε ο Κώστας να ανοίξει thread 'Monte Carlo Pickems' ή ότι νομίζει σε Ελληνικά και ΠΑΜΕ!
-
Πολύ δεν είναι;
Προβλέπω τον νικητή ΜΟΝΟ και παίρνω 5.
Προβλέπω τους άλλους 2 και παίρνω 4;;Ας βάλουμε 1 για πρόβλεψη στην τριάδα, άλλο 1 για σωστή θέση, και άλλα 3 για ολόκληρο πόντιουμ...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Να πούμε δηλαδή:1 βαθμό για κάθε οδηγό που προβλέπουμε μέσα στην τριάδα,
Αν συμφωνείτε, τότε ο Κώστας να ανοίξει thread 'Monte Carlo Pickems' ή ότι νομίζει σε Ελληνικά και ΠΑΜΕ!
και ξανά
3 βαθμοί του νικητή
2 βαθμοί η σωστή θέση
1 βαθμός η λάθος θέση.
και προτείνω +2 βαθμούς το πόντιουμΛέτε να ανοίγουμε καινούριο θέμα για κάθε αγώνα ή να έχουμε 1 θέμα για όλους τους αγώνες. Έτσι κι αλλιώς μόνο θα ψηφίζουμε, για σχόλια του διαγωνισμού θα γράφουμε εδώ και θα υπάρχει και ένα ακόμη θέμα με τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Να πούμε δηλαδή:
1 βαθμό για κάθε οδηγό που προβλέπουμε μέσα στην τριάδα,
και ξανά
3 βαθμοί του νικητή
2 βαθμοί η σωστή θέση
1 βαθμός η λάθος θέση.
και προτείνω +2 βαθμούς το πόντιουμΛέτε να ανοίγουμε καινούριο θέμα για κάθε αγώνα ή να έχουμε 1 θέμα για όλους τους αγώνες. Έτσι κι αλλιώς μόνο θα ψηφίζουμε, για σχόλια του διαγωνισμού θα γράφουμε εδώ και θα υπάρχει και ένα ακόμη θέμα με τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα.
Ο νικητής παίρνει 3 βαθμούς στο ΣΥΝΟΛΟ, ή 2 επειδή είναι σωστή πρόβλεψη και άλλους 3 βαθμούς επειδή είναι ο νικητής;;
Αν είναι 3 στο σύνολο, τότε εντάξει! Αλλιώς είναι πολλοί, και θα καταλήξουμε να νοιαζόμαστε μόνο για το νικητή...
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!