-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Δεν ήσουν υποχρεωμένος να δεχτείς τις προβλέψεις μου, γι' αυτό σε ευχαριστώ διπλά!και σκέψου να κερδίσεις...θα δείς τι έχει να γίνει
-
Με συγχωρείτε, να κάνω μια ερώτηση? Τι είναι αυτό το T.R.F., που βλέπω μερικοί να είναι μέλη του?
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Με συγχωρείτε, να κάνω μια ερώτηση? Τι είναι αυτό το T.R.F., που βλέπω μερικοί να είναι μέλη του?Ότι πρόκειται να προκύψει μετά απ' αυτό:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=4345 -
Σ'υμφωνα με την μέχρι τώρα κατάταξη της 1ης μέρα του αγώνα, πρωταθλητής WRC του φόρουμ είναι ο deggman με 1 πόντο διαφορά από τους nass, fanis13.
Έχουμε όμως άλλες 2 μέρες ακόμη..... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σ'υμφωνα με την μέχρι τώρα κατάταξη της 1ης μέρα του αγώνα, πρωταθλητής WRC του φόρουμ είναι ο deggman με 1 πόντο διαφορά από τους nass, fanis13.
Έχουμε όμως άλλες 2 μέρες ακόμη.....Μου φαινεται πως θα εχουμε μεγαλο γουβα στην Μ.Βρετανια.
Κορσικη Νο2 -
Συγχαρητήρια στον deggman για την πρωτιά στο εσωτερικό μας πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια γενικά σε όλους γιατί είχε ενδιαφέρον ως το τέλος.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ -
Και τα δικά μου συγχαρητήρια στον deggman. Και βέβαι δύο φορές συγχαρητήρια στον cmarin, που ήταν η ψυχή και το μυαλό του 'διαγωνισμού'. Ήταν πολύ καλή ιδέα αυτός ο διαγωνισμός και ελπίζω του χρόνου να έχει ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή. Προσωπικά ήμουν δεύτερος πριν το R.A.C., ενώ είχα ανέβει πρώτος κάποιες φορές. Άλλα σημασία έχει ότι ζούσαμε πιο έντονα τους αγώνες.
-
Να δώσω και εγώ τα συγχαρητήρια στον νικητή αλλά και στο διαγωνισμό μας γενικότερα, ο οποίος πιστεύω ότι ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον και με μαγαλύτερο σασπένς από τον 'επίσημο' των 4Τ. Προσωπικά αν και ποτέ δεν κατάφερα να πιάσω κορυφή ήμουνα πάντα σε απόσταση αναπνοής και κατέληξα με την 5η θέση μιας και πήγαμε 'κουβά' στους δύο τελευταίους αγώνες.
Και του χρόνου. -
καλέ περιμένετε να βγούν τα τελικά αποτελέσματα, αυτά ήταν σύμφωνα με την πρώτη ημέρα του αγώνα!!!
cmarinnnnnnn μην μας κρατάς άλλο σε αγωνία!!!
[σημ.δεν τρέφω καμία ελπίδα, απλά είμαι περίεργη να δώ τι έκανε ο δικός μας 'Burns' ] -
Nικητής του διαγωνισμού μας είναι ο deggman που κερδίζει και το δώρο που προσφέρουν οι 4 ΤΡΟΧΟΙ, ένα SONY Playstation
Αποτελέσματα σε λίγο.....
-
βιάστηκα να μιλήσω ε???
μπράβο deggman καλές προπονήσεις με το νέο σου Playstation...
Συνχαρητήρια και σε Τ.Ε./Κ.Κ./Σ.Χ. κλπ.κλπ για την προσφορά τους!!!
Είδατε βρε πως μας προσέχουν??? -
ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ CMARIN ΟΠΟΥ ΧΩΡΕΙΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΕΣΤΙΣΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΕΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΣ ΜΕ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΕΙ Ο CMARIN , ΠΡΩΤΘΛΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΚΛΕΙΡΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο NIKOSWRC, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ , ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ, ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΤΥΧΙΣΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΟΙΠΩΝ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ΤΟΝ Σ.Χ ΕΙΔΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΓΑΙ ΤΟΥΣ FUN ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ. -
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΕΙΘΗΣΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ? Ο SOLBERG ΕΙΝΑΙ , Ο ΝΕΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ, ΚΑΙ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΑΛΙΑ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ PLAY.
-
Συγχαρητήρια στο φίλο deggman για την άξια νίκη του!
Συγχαρητήρια και στο φίλο fanis13, που έφτασε τόσο ψηλά παρά τη μη συμμετοχή του σε 3 από τους 14 αγώνες!
Και βέβαια συγχαρητήρια και ευχαριστούμε στο cmarin για την τόσο υψηλής ποιότητας (όχι στο στυλ 'ορίζεται εθελοντής' αλλά κανονικά...) εθελοντική δουλειά που έκανε
Απ' ό,τι φάνηκε και στην πραγματική ζωή, το στυλ Burns δεν αποδίδει, τα 'περιττά ρίσκα' είναι απαραίτητα
-
Συγχαρητήρια στο φίλο deggman για την άξια νίκη του!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ nass. ΕΙΧΑΜΕ ΩΡΑΙΟ ΝΤΕΡΜΠΑΚΙ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
Συγχαρητήρια και στο φίλο fanis13, που έφτασε τόσο ψηλά παρά τη μη συμμετοχή του σε 3 από τους 14 αγώνες!
ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ fanis13 ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΔΟΣΗ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ
-
Mια και ανέφερε ο nass τον fanis13 παραθέτω τα παρακάτω στατιστικά.
Ο fanis13έχει τον μεγαλύτερο Μ.Ο. πόντων, αν λάβουμε υποψιν μας αυτούς που έπαιξαν πάνω από 10 αγώνες, με 3,73 πόντους ανά αγώνα παίζοντας σε 11 γύρους. Τον μικρότερο Μ.Ο. τον έχει ο teneatisμε **1,58 **πόντους σε 12 γύρους.
Ψηφίσαμε 1.135 φορές. Μονο 10 έπιασαν βάθρο από μία φορά, ποσοστό αμελητέο. Αυτοί ήταν οι fanis13, sportageII, FanisF1, pavlos, PINATSIS KYRIAKOS, PANIPA3, salome, rallysport, Papaznt και gxlitas. O αγώνας με τα περισσότερα βάθρα ήταν το **San Remo με 4 **και μετά η ΝΖ με 3. Επίσης 69 προβλέψεις έπιασαν τις 2 από τις 3 θέσεις του βάθρου με περισσότερες τον cmarin με 3( )
Έπαιζαν κατά Μ.Ο 81 μέλη ανά αγώνα με μεγαλύτερη συμμετοχή στην Τουρκία (103) και μικρότερη στο Μόντε Κάρλο (58 ).
Ο Μ.Ο πόντων ήταν 2.2ανά αγώνα. Ο μεγάλυτερος Μ.Ο πόντων ήταν στην ΝΖ με 3,5πόντους και ο μικρότερος (και μεγαλύτερος 'κουβάς') στην Κορσική (0,4).
66συνφορουμίτες 'κέρδισαν' σε κάποιο αγώνα. Από αυτούς 35 πήραν δώρα (είτε κατευθείαν είτε με κλήρωση). 5 από τους 35 πήραν 2 δώρα.
Ο ΜΑΤΑLΙΟΝΕΝ έχει το ρεκόρ αφού ήταν 5 φορές νικητής και μέσα σε κληρώσεις. Πήρε 2 δώρα.
33 έπαιξαν μόνο 1 φορά και 6 από αυτούς δεν πήραν κανέναν πόντο. 12 έπαιξαν μόνο 2 φορές και 18 έπαιξαν μόνο 3.
Σε 14 αγώνες έπαιξαν 28, σε 13 αγώνες 12, σε 12 αγώνες 9, σε 11 αγώνες 7 και σε 10 αγώνες 3. Σύνολο σε πάνω από 10 αγώνες 59.
-
Περιμένουμε προτάσεις για το διαγωνισμό του 2004 και....εθελοντή για την βαθμολογία.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Περιμένουμε προτάσεις για το διαγωνισμό του 2004 και....εθελοντή για την βαθμολογία.ΟΚ...ορίζεσαι εθελοντής Κώστα!!
-
efxaristume cmarin gia tin oli prospathia...o diagonismos itan mia efxaristi nota mesa sto forum...sigxaritiria ke se olus tus nikites.
-
Είμαι εθελοντής...
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!