-
[quote='argiΠεραστικα και σε σενα ![/quote]
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ edit [kouk] ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ?
ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΔΟΥΚΕΡΗ ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ... .
edit [kouk]
KOYK ..ΑΛΛΑΞΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ... ΒΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΩΒ BMW .
edit [kouk]
Βλέπω παρακολουθείς όλες τις Ενότητες!!
Προς πληροφόρησή σου........ΜΠΛΕ είναι!!! Μην ακούς τους εγκάθετους!!! -
Ο χρήστης oikonomoy_racing έγραψε:
φίλε Doukeris ήσουνα μήπως στην γενική συνέλευση να ακούσεις για την ασφαλειά σου στους καλούς και φθηνούς όπως λές αγώνες μας?Αν εσύ βάζεις πρωτα τους αγώνες και μετά το σπίτι σου και το μέλον σου (μιλάω για την κακιά στιγμή κουφια η ωρα) τότε πήγενε να κάνεις αυτό που αγαπάμε όλοι μας,κανείς δεν θα σε εμποδίσει.
Όσον αναφορά το κόστος,η αποχή που κάνανε οι μοτοσυκλέτες είχε την καταληξη αντι ελπα,ομοσπονδοίας.Απο 180 ευρώ που πληρώνανε το κόστος τώρα είναι 20 ή 40 ευρώ,αλλα το βασικότερο είναι πως με κάθε συμετοχή πέρνουνε και το ασφαλιστήριο στο χέρι,ενώ εμείς οι τετράτροχοι προσπαθούμε να βγάλουμε τα μάτια μας αντί να λειτουργούμε ομαδικά προσπαθώντας και συμβάλωντας όλοι μαζί να κανουμε ενα καλύτερο αυριο στο αθλημα που αγαπάμε.
ΦιλικάΌχι δεν ήμουν στην ΓΣ αλλά δεν είπα ποτέ ότι όλοι οι αγώνες μας είναι φθηνοί και καλοί.
Μπορεί ένας αγώνας με 300 ευρώ να είναι φθηνός για ότι σου παρέχει μπορεί και κάποιος άλλος με 300 ευρώ να είναι πανάκριβος.
Το ότι κάποιος μπορεί να βάζει τους αγώνες πάνω από το σπίτι του υποθέτω ότι το γράφεις για να δώσεις έμφαση. Δεν πιστεύω ότι κανένας αγωνιζόμενος μπορεί να φτάσει σε αυτό το σημείο, τουλάχιστον στο δικό μας ερασιτεχνικό επίπεδο εμπλοκής.
Αν έγραψα, έγραψα για να ακουστεί και μια άλλη άποψη (και είμαι σίγουρος ότι είναι αρκετοί εκείνοι που συμφωνούν μαζί μου) και όχι για να προσβάλλω. Έτσι κι αλλιώς σέβομαι τις επιλογές του καθενός θα μου άρεσε όμως και οι άλλοι να σέβονται την δική μου.
Μάλλον όμως δεν έγινα σαφής στο κείμενό μου. Το νόημα ήταν το εξής:- Έπρεπε ή όχι η απόφαση για αποχή να παρθεί από ΓΣ;
- Εξαντλήσαμε σίγουρα όλους τους άλλους τρόπους και είδαμε ότι είναι το μόνο που μας έμεινε;
- Είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα η απόφαση αυτή;
-
φίλε Doukeris ήσουνα μήπως στην γενική συνέλευση να ακούσεις για την ασφαλειά σου στους καλούς και φθηνούς όπως λές αγώνες μας?Αν εσύ βάζεις πρωτα τους αγώνες και μετά το σπίτι σου και το μέλον σου (μιλάω για την κακιά στιγμή κουφια η ωρα) τότε πήγενε να κάνεις αυτό που αγαπάμε όλοι μας,κανείς δεν θα σε εμποδίσει.
Όσον αναφορά το κόστος,η αποχή που κάνανε οι μοτοσυκλέτες είχε την καταληξη αντι ελπα,ομοσπονδοίας.Απο 180 ευρώ που πληρώνανε το κόστος τώρα είναι 20 ή 40 ευρώ,αλλα το βασικότερο είναι πως με κάθε συμετοχή πέρνουνε και το ασφαλιστήριο στο χέρι,ενώ εμείς οι τετράτροχοι προσπαθούμε να βγάλουμε τα μάτια μας αντί να λειτουργούμε ομαδικά προσπαθώντας και συμβάλωντας όλοι μαζί να κανουμε ενα καλύτερο αυριο στο αθλημα που αγαπάμε.
ΦιλικάΌχι δεν ήμουν στην ΓΣ αλλά δεν είπα ποτέ ότι όλοι οι αγώνες μας είναι φθηνοί και καλοί.
Μπορεί ένας αγώνας με 300 ευρώ να είναι φθηνός για ότι σου παρέχει μπορεί και κάποιος άλλος με 300 ευρώ να είναι πανάκριβος.
Το ότι κάποιος μπορεί να βάζει τους αγώνες πάνω από το σπίτι του υποθέτω ότι το γράφεις για να δώσεις έμφαση. Δεν πιστεύω ότι κανένας αγωνιζόμενος μπορεί να φτάσει σε αυτό το σημείο, τουλάχιστον στο δικό μας ερασιτεχνικό επίπεδο εμπλοκής.
Αν έγραψα, έγραψα για να ακουστεί και μια άλλη άποψη (και είμαι σίγουρος ότι είναι αρκετοί εκείνοι που συμφωνούν μαζί μου) και όχι για να προσβάλλω. Έτσι κι αλλιώς σέβομαι τις επιλογές του καθενός θα μου άρεσε όμως και οι άλλοι να σέβονται τις δικές μου.
Μάλλον όμως δεν έγινα σαφής στο κείμενό μου. Το νόημα ήταν το εξής:- Έπρεπε ή όχι η απόφαση για αποχή να παρθεί από ΓΣ;
- Εξαντλήσαμε σίγουρα όλους τους άλλους τρόπους και είδαμε ότι είναι το μόνο που μας έμεινε;
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Η ντουλαπα μου εχει 30 χρονια ιστορια μεσα. Ομως εγω δεν θα την ανοιξω, οπως αστοχα (αν οχι ανηθικα) απειλει ο Τσαδαρης.Ουουπς...
Τι θες να πεις γιατρέ;
Σπάστο σε παρακαλώ σε... κιουρκατιώτικα, να καταλάβω.
ΝΤ -
Πληροφορίες για το συγκεκριμένο αγώνα: Rally di San Crispino. Πρωτάθλημα Ιταλίας με 750 χλμ. αγώνα, εκ των οποίων τα 150 περίπου είναι Ε.Δ., φυσικά σε χώμα. Οι αναγνωρίσεις γίνονται Τρίτη και Τετάρτη με αυτκίνητο βόλτας και λάστιχα ασφάλτινα, με δικαίωμα διέλευσης από τις ειδικές τρείς (3) φορές.
Δικαίωμα συμμετοχής μηδέν (0) ευρώ, διαμονή στο Holiday Inn της Cesena για το πλήρωμα από Δευτέρα μέχρι Κυριακή (0) ευρω, αρκεί να είσαι μη Ιταλός και να διαθέτεις αυτοκίνητο Ν ή Α. Βενζίνες κόστος 3,33 ευρώ ανά λίτρο, κόστος σέρβις για δύο αυτοκίνητα μή ανακοινώσιμο , κόστος μετάβασης και επιστροφής στο http://www.minoanlines.gr. μείον την έκπτωση του 'Παραλληλοδρόμιου'.
Για τους ενδιαφερόμενους, πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6945 544439
Λάμπης Κουρτέσης. -
ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ Δ.Σ. ΗΤΑΝ ΣΕ< ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ>ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΟΣ ΑΠ'ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. .......
Οι 'δοκιμές εξέλιξης' έγιναν στο 'Παραλληλοδρόμιο' , για να ευλογήσουμε και τα γένια μας.
Λάμπης Κουρτέσης -
Ο χρήστης Doukeris'
[b έγραψε:
Όχι δεν ήμουν στην ΓΣ[/b:4l2nz99f] αλλά δεν είπα ποτέ ότι όλοι οι αγώνες μας είναι φθηνοί και καλοί.
Αν έγραψα, έγραψα για να ακουστεί και μια άλλη άποψη (και είμαι σίγουρος ότι είναι αρκετοί εκείνοι που συμφωνούν μαζί μου) και όχι για να προσβάλλω. Έτσι κι αλλιώς σέβομαι τις επιλογές του καθενός θα μου άρεσε όμως και οι άλλοι να σέβονται την δική μου.
Τότε δεν άκουσες κάτι που ειπώθηκε για αυτοκριτική , και σίγουρα δεν άκουσες όλα τα υπόλοιπα. Πώς τότε να σε λάβουμε σοβαρά υπόψιν εφόσον δεν είσαι ενημερωμένος ή μάλλον σωστά ενημερωμένος. Με ενοχλεί 'κάπως' αυτή η εύκολη τοποθέτηση εδω μέσα.
Φιλικά
Τ.Γ.
-
Πραγματικά είναι άξια προσοχής η τοποθέτηση σχετικά με το αν κάποιος είναι σκόπιμο να τρέξει στο εξωτερικό ή όχι την περίοδο της αποχής.
Σε ποιά χώρα γόινεται αποχή; Στην Ελλάδα.
Γιά ποιό λόγο γίνεται αποχή; Γιά θέματα που αφορούν την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων και την ασφάλιση όσων συμμετέχουν στην Ελλάδα.
Ποιός είναι 'η κυβέρνηση' που καλείται να δώσει λύση στα προβλήματα; Η ΕΛΠΑ
Σε ποιούς απευθύνεται η πρόταση γιά αποχή; Σε ΄Ελληνες αγωνιζόμενους.
Ποιό το κόσοτος που καλείται να αντιμετωπίσει 'η κυβέρνηση' ώστε να πιεστεί και να ενδώσει στα αιτήματα; Η μη ορθή εκτέλεση των προκηρύξεων, λίγοι αγωνιζόμενοι, λιγότερα έσοδα, κ.λ.π.
Αν τρέξει κάποιος στο εξωτερικό επηρεάζει καθόλου τις εγχώριες προκηρύξεις; Ναι, αφού κάνει το κέφι του στο εξωτερικό και δεν επιλέγει τους αγώνες της ΕΛΠΑ. Δηλωδή διαλέγει το απέναντι μαγαζί με τις αρνητικές επιπτώσεις γιά το δικό μας.Απέχω από τους αγώνες, παρά την διαφορετική στάση του ΣΟΑΒΕ, αν μπορούσα όμως θα έτρεχα στο εξωτερικό, είτε κάνουμε αποχή είτε όχι, ώστε να δηλώσω και εγώ με την στάση μου την διαμαρτυρία μου απέναντι στην ΕΛΠΑ.
Αυτός είναι ο προβληματισμός μου γύρω από το θέμα που αναφέρει ο APR και συμφωνούν οι Doukeris και platis. Με βάζουν σε σκέψεις τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Περισσότερο αυθόρμητη του κ. platis, αφού λέει καθαρά ότι θέλει να τρέξει. (αλήθεια ποιός τον εμπόδισε;).Λιγότερο αυθόρμητη του κ. APR όταν μάλιστα μόλις σήμερα έμαθα ότι έχει να τρέξει πάρα πολλά χρόνια (15 χρόνια περίπου μου είπαν), αλλά έχει συνεργείο αγωνιστικών αυτοκινήτων. Λυπάμαι αγαπητέ μου, αλλά κάθε απεργία έχει τις επιπτώσεις της σε κάποιες επαγγελματικές τάξεις. Θα πρέπει να το αποδεχτείς και να συμπαρασταθείς (ίσως) στα αιτήματα των οδηγών από τους οποίους αντλείς και τους πελάτες σου (εάν φυσικά είναι ακριβείς οι πληροφορίες μου).
΄Οσον αφορά τον χρόνο της κινητοποίησης και την άποψη ότι αυρτή θα έπρεπε να αρχίσει στην αρχή της χρονιάς, είναι μάλλον ένα παραπλανητικό τρύκ.
Ξεκινάει η αποχή τον Αύγουστο και ζημιώνει αυτούς που έχουν κάνει σχέδια και έχουν χορηγούς; Μήπως μπορούν να συμψηφίσουν τα χρήματα αυτά το 2007; Μήπως μπορούν να τα επιστρέψουν; Θα ήταν απόλυτα έντιμο και θα είχε την αξία του απέναντι στο χορηγό.
Αν ξεκινήσει η κινητοποίηση αρχές του 2007. ΄Τότε εγώ που έχω το SUB και το MITSU θα ψάξω γιά χορηγό αμέσως μόλις λήξει η κινητοποίηση; Όχι πάλι θα είμαι έτοιμος, αφού μόλις λήξει η κινητοποίηση, έστω Απρίλιο-Μάρτιο, θα είναι αργά γιά να κτυπήσω πόρτες γιά χορηγό. Αυτά προγραμματίζονται από Σεπτέμβριο - Οκτώβριο της προηγούμενης χρονιάς. ΄Αρα δεν παίζει και αυτή η εκδοχή.
Περνάει ο χρόνος και θα παλιώσει το μοντέλο; Μα όλοι το ίδιο θα υποστούμε. Ποιά η διαφορά; Και περισσότερο ποιά η διαφορά γιά αυτόν που είναι εργασιτέχνης;
Γι' αυτό ας μην παραπλανιόμαστε από παραπλανητικές τοποθετήσεις ανάλογου είδους.
Γιά μιά ακόμη φορά λυπάμαι. Είναι φανερό ότι η δύναμη του κόσμου έχει θορυβήσει όλους αυτούς οι οποίοι προσδοκούν και άλλα πράγματα πέρα από τις επιδόσεις στους αγώνες και κυρίως την ΕΛΠΑ. Είναι ανάγκη να μείνουμε ενωμένοι, ιδιαίτερα δε εδώ στη Β.Ελλάδα όπου κάποιοι ίσως και να μην εκτίμησαν σωστά τις προθέσεις μας.
kri.kri
-
Ο χρήστης Garbis έγραψε:
Όχι δεν ήμουν στην ΓΣ[/b:3svk0c3n] αλλά δεν είπα ποτέ ότι όλοι οι αγώνες μας είναι φθηνοί και καλοί.
Τότε δεν άκουσες κάτι που ειπώθηκε για αυτοκριτική , και σίγουρα δεν άκουσες όλα τα υπόλοιπα. Πώς τότε να σε λάβουμε σοβαρά υπόψιν εφόσον δεν είσαι ενημερωμένος ή μάλλον σωστά ενημερωμένος. **Με ενοχλεί 'κάπως' αυτή η εύκολη τοποθέτηση εδω μέσα. **
ΦιλικάΤ.Γ.
Εσενα και μερικους αλλους τους ενοχλει οποιαδηποτε σωστη τοποθετηση.Ιδιατερα οταν δεν συμβαδιζει με τη δικη σας. Δεν απαντησες στα ερωτηματα ομως...
-
Ο χρήστης petrosR έγραψε:
1)Έπρεπε ή όχι η απόφαση για αποχή να παρθεί από ΓΣ;
2)Εξαντλήσαμε σίγουρα όλους τους άλλους τρόπους και είδαμε ότι είναι το μόνο που μας έμεινε;
3)Είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα η απόφαση αυτή;Δεν απαντησες στα ερωτηματα ομως...
Παρόλο που δεν απευθύνεται σε εμένα η ερώτηση, μπορουμε να δώσουμε φαντάζομαι ο καθένας την εκδοχή του..
-
Το Δ.Σ. αποφάσισε να προτείνει αποχή, και έκανε ξεκάθαρο ότι όποιος θέλει ακολουθεί, τονίζονταςμαλιστα σε κάθε ευκαιρία ότι φυσικά και αυτοί που θα επιλέξουν να αγωνιστούν δεν θα κατακριθούν.
Αργότερα, στην γενική συνέλευση, το ΔΣ έθεσε και πάλι την πρόταση ώστε να ακουστουν και οι αποψεις μέγλου αριθμού αγωνιζομένων. Η Γ.Σ. λειτουργησε νομίζω και σαν μία 'ψήφος εμπιστοσύνης' πέρα απο την οριστική απόφαση που πάρθηκε. -
Απαντώντας με κάθε καλή διαθεση (το διευκρινίζω διότι ίσως φανεί ειρωνιό/προσβλητικό το παρακάτω), ότι αυτή την ερώτηση θα την έκανε μόνο άνθρωπος που δεν έχει ενημερωθεί επαρκώς για τα γεγονότα. Κάθε δυνατή προσπάθεια έχει γίνει, και αναλογιζόμενοι την αντιμετώπιση των μελών του Δ.Σ. του ΣΟΑΑ, αρκετοί θα έλεγαν μάλιστα ότι εξαντλήθηκαν και με το παραπάνω οι πιθανές εκδοχές και τρόποι επίλυσης του/των προβλήματος/ων.
-
Το αποτέλεσμα της αποχής δεν έχει φανεί ακόμα. Αν είχαμε αποτελεσμα (θετικό ή αρνητικό) απο την αποχή τότε αυτή θα είχε λήξει. Αυτό είναι το νόημά της, να βοηθήσει ώστε να υπάρχει ένα πλεονεκτικό για τους οδηγούς αποτέλεσμα.
-
-
Επίσης, είναι δεδομένο ότι όποιος ενδιαφέρεται, ενημερώνεται.....
-
Ο χρήστης kri.kri έγραψε:
Λιγότερο αυθόρμητη του κ. APR όταν μάλιστα μόλις σήμερα έμαθα ότι έχει να τρέξει πάρα πολλά χρόνια (15 χρόνια περίπου μου είπαν), αλλά έχει συνεργείο αγωνιστικών αυτοκινήτων. Λυπάμαι αγαπητέ μου, αλλά κάθε απεργία έχει τις επιπτώσεις της σε κάποιες επαγγελματικές τάξεις. Θα πρέπει να το αποδεχτείς και να συμπαρασταθείς (ίσως) στα αιτήματα των οδηγών από τους οποίους αντλείς και τους πελάτες σου (εάν φυσικά είναι ακριβείς οι πληροφορίες μου).
kri.kri
AN KAI ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠ'ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΙΚΝΕΙΜ ΤΟΥΣ , ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ krikri , ΣΤΗΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΜΟΥ ΔΙΑΤΥΠΟΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ....
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΟΔΗΓΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΧΗΣ , ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΣΥΧΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡ .
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ .... ΟΤΙ ΑΠ'ΤΟ 1984 ΕΩΣ ΤΟ 97 ΩΣΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΟΣΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ , ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗΝ **ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ **.
ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Δ.Σ. ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ , ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ , ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΗΣ , ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ .Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ( ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ) ΗΡΘΕ ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Μ...ΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ (ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ Γ.Σ. ) ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ .
ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ krikri , ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΝΔΥΑ , ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΟΠΩΣ Σ'ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ **ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ **, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΛΕΟΝ .........Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ
-
Συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτηση του 'Nikos_bugsR'
Επίσης πιστεύω ότι ακόμα και αν ,ενδεχομένως, η επιλογή για συμμετοχή σε αγώνα του εξωτερικού από μέλος του ΔΣ του ΣΟΑΑ είναι άκαιρη η τοποθέτησή σας κύριε Χρήστο είναι λίγο 'ισοπεδωτική'.Τα προβλήματα του χώρου τα γνωρίζετε καλύτερα από εμένα και η ανάγκη για κινητοποίηση ΤΩΡΑ νομίζω είναι εξώφθαλμη για όσους γνωρίζουν έστω και τη μισή πραγματικότητα.Προς αυτή την κατεύθυνση το ΔΣ του ΣΟΑΑ για μένα παίρνει άριστα.
Όσο για όσους ζουν μέσα από τους αγώνες θέλω να πώ το εξής:
Κύριοι! Αγώνες με ασφάλεια, λογικό κόστος, συναγωνισμό και προβολή θα
φέρουν χρήματα στο χώρο.Δεν καταλαβαίνω πως κάποιοι πιστεύουν πως το μαγαζι τους θα κλείσει ή θα υπολειτουργεί όταν η ποιότητα των αγώνων θα βελτιωθεί.Το αντίθετο θα συμβεί... -
Ο χρήστης Doukeris έγραψε:
Αν έγραψα, έγραψα για να ακουστεί και μια άλλη άποψη (και είμαι σίγουρος ότι είναι αρκετοί εκείνοι που συμφωνούν μαζί μου) και όχι για να προσβάλλω. Έτσι κι αλλιώς σέβομαι τις επιλογές του καθενός θα μου άρεσε όμως και οι άλλοι να σέβονται τις δικές μου.
Πάνω απ'όλα σέβομε κάθε άποψη ασχέτος αν συμφωνώ ή όχι με αυτή.Αν δεν σε σεβόμουνα δεν θα έμπενα στον κόπο να την σχολιάσω αλοστε το φορουμ αυτό αυτό το σκοπό έχει συζήτηση απόψεων και η ουσία που βγαίνει να μπορέσει να γίνει πράξη εφόσον κανείς τουλάχιστον απο εμας τους οδηγους δεν θέλει κακούς αγώνες.
Στα ερωτηματά σου με καλυψε ο nikos_bugs.
Δίκιο έχει και ο APR με τον προβληματισμό του γιατί ο σοαα πρέπει να προσπαθήσει πιο πολύ τώρα που έχει αρκετούς οδηγούς με το πλευρό του πριν ξεχαστεί το θέμα και ξαναγίνει ενας σοαα σε αφάνεια και όλοι οι οδηγοί στο έλεος της τύχης τους και μια εθεα να μας έχει πελατάκους του μονοπωλειού της.
Από τον σόαα εγώ θα ήθελα μια καλύτερη ενημέρωση για τις κινήσεις του,και να βρίσκετε κοντά μας ακόμα και μέσα απο αυτό εδώ το αψυχο φοριουμ γιατί κακά τα ψέματα ενα μεγάλο ποσοστό αγωνιζωμένων ενημερώνετε απο εδώ επώνυμα ή ανωνυμα ή ρωτώντας μαθένει τι λέμε εδω μέσα. -
...
Από τον σόαα εγώ θα ήθελα μια καλύτερη ενημέρωση για τις κινήσεις του,και να βρίσκετε κοντά μας ακόμα και μέσα απο αυτό εδώ το αψυχο φοριουμ γιατί κακά τα ψέματα ενα μεγάλο ποσοστό αγωνιζωμένων ενημερώνετε απο εδώ επώνυμα ή ανωνυμα ή ρωτώντας μαθένει τι λέμε εδω μέσα.παίρνω την πρωτοβουλία να απαντήσω σε αυτό (αν και αφορά τον σοαα) ότι ακριβώς αυτή την ανάγκη που λέτε, δηλ καλύτερη και πιο άμεση ενημέρωση προς τους οδηγούς, προσπαθεί νομίζω να καλύψει ο σοοα (μεταξύ άλλων θεμάτων που έχει να αντιμετωπίσει προφανώς) και ένας τρόπος να το επιτύχει αυτό είναι ίσως το νέο του website που θα είναι online μαλλον σε λίγες ημέρες.
-
Προς IVAN
Νικο εγραψες:
Μόλις όμως τώρα είδα την όλη εικόνα και από τη μια έβαλα τα γέλια, ενώ από την άλλη μούρθε να γράψω τόσα για τον καθένα που κανένας μοντ δε θα προλάβαινε να κάνει κάτι.
Απαντω λοιπον και απο την μερια μου το κλεινω: Ολα τ αλλα (προσεξε) τα καταλαβαινω-δεν τ αποδεχομαι σωνει και καλα. Η μπλε ομως παραπανω φρασουλα,δειχνει δημοσιογραφο που -δικαια- γνωριζει πραγματα, αλλα αντι να τα χρησιμοποιει για την δουλεια του, ειναι ετοιμος να τα βγαλει για να μπαλωσει τρυπες, Γυναικολογο που ειν ετοιμος να εκθεσει το μισο κολωνακι για να το παιξει σπουδαιος, παραβιαζοντας το ιατρικο απορητο, πολιτικο που ξεσκεπαζει σκανδαλο για να καλυψει τον δικο του λογαριασμο στην Ελβετια.
Ε δεν μ αρεσε,και στο εγραψα. Τελος εδω.
Στους φιλους (και πραγματικα διαλεκτικους-χαρισμα σπανιο στο Φορουμ μας) ΔΟΥΚΕΡΗ και ΚΡΙ-ΚΡΙ, δινω μια απαντηση που ελπιζω να καλυψει και τους δυο: Οι αγωνες για μενα ειναι τροπος φυγης, διασκεδασης, ακομα και αφορμη για να παλευω να κραταω την υγεια μου σε ισοροπια, ωστε να μπορω να συμμετεχω.Ετσι σε σχεση μ αυτους (και οχι μονο) λειτουργω παντα συναισθηματικα, κι οσο κι αν αυτο με οδηγει σε αντιπαραθεσεις , εμενα μ αρεσει. Ετσι φιλε Δουκερη , οταν ανακοινωθηκε η αποχη, εξεφρασα τις διαφωνιες μου για τον χρονο και την μεθοδευση (θεωρησα αστοχη την αποχη απο καλους αγωνες καλων διοργανωτων),αλλα απεσυρα την συμμετοχη μου , χαριν των 28 χρονων συμμετοχης μου στον ΣΟΑΑ. Αντιθετα φιλε Κρι-Κρι, οταν βλεπω την αποχη να οδηγειται εκει που οδηγειται και η απεργια των δασκαλων, (Δεν δινουμε τιποτα, τα θελουμε ολα ) και συμβαινουν κι αυτα που περιγραφω στη δημοσιευση μου, αγανακτω,σπαω τη σιωπη μου, και...παω να τρεξω.(αφου δεν μου φτανουν να παω στην Ιταλια)
Για οσους τωρα υποστηριζουν οτι καλως καποιοι απο μας πανε διπλα (και μαλιστα οι εκπροσωποι μας), αν ηθελαν να δειξουν πραγματικα στην ΕΘΕΑ οτι 'υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες', θα μπορουσαν να κανονισουν με τις Μινωικες, με εναν χορηγο, μια ιταλικη λεσχη κι ενα ξενοδοχειο, να κανουν ενα πριμοδοτουμενο αγωνα στην Ιταλια ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, να δειτε πως θα εσφιγγαν οι κ..οι.
Αυτα και καλημερα σας. Γιατι μια παρενθεση -και μονο-εκανα στην δικη μου αποχη, απο τα κοινα ενος χωρου που κατα την γνωμη μου πελαγοδρομει και πασχει... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Γυναικολογο που ειν ετοιμος να εκθεσει το μισο κολωνακι για να το παιξει σπουδαιος,Κατάλαβα γερο Χρήστο.
Ούτε που μου πήγε το μυαλό.
Πάντως πρέπει να δεχτείς πως οι που..νες του κολονακίου που ξέρουν ότι ο γιατρός ξέρει, μαζεύονται λίγο.
Από την άλλη -και συμφωνούμε απόλυτα- καλό είναι ο γιατρός να μη λέει ποτέ. Αρκεί που ξέρει και ξέρουν και οι άλλοι πως ξέρει (και ξέρουν και γι αυτόν πιθανώς κ.λπ., κ.λπ.).Καλημέρα συντοπίτη μικρέ μου... Τκατσένκο
ΝΤ -
Ο χρήστης thanosziozias έγραψε:
Επίσης πιστεύω ότι ακόμα και αν ,ενδεχομένως, η επιλογή για συμμετοχή σε αγώνα του εξωτερικού από μέλος του ΔΣ του ΣΟΑΑ είναι άκαιρη η τοποθέτησή σας κύριε Χρήστο είναι λίγο **'ισοπεδωτική'.**Τα προβλήματα του χώρου τα γνωρίζετε καλύτερα από εμένα και η ανάγκη για κινητοποίηση ΤΩΡΑ νομίζω είναι εξώφθαλμη για όσους γνωρίζουν έστω και τη μισή πραγματικότητα.Προς αυτή την κατεύθυνση το ΔΣ του ΣΟΑΑ για μένα παίρνει άριστα. ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΟΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ....... ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΘΑΝΟ , ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ , ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ .
Για οσους τωρα υποστηριζουν οτι καλως καποιοι απο μας πανε διπλα (και μαλιστα οι εκπροσωποι μας), αν ηθελαν να δειξουν πραγματικα στην ΕΘΕΑ οτι 'υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες', θα μπορουσαν να κανονισουν με τις Μινωικες, με εναν χορηγο, μια ιταλικη λεσχη κι ενα ξενοδοχειο, να κανουν ενα πριμοδοτουμενο αγωνα στην Ιταλια ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, να δειτε πως θα εσφιγγαν οι κ..οι.
ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ......... ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ , ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΑΦΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ , ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ .
ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ , ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΑΓΓΑΛΙΑΣΤΙΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ .....ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ?
ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ , ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ..... ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ... ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ......... ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ . -
Πραγματικά πιστεύω πως έγινε κάθε δυνατη προσπάθεια για επικοινωνία πριν καταλήξουμε στην απόχη.Αυτό αποδεικνείεται εύκολα με ένα σωρό γραπτά ντοκουμέντα.
Οκ μπορεί το άριστα να είναι λίγο υπερβολικό,όμως για μένα μετράει η συνολική διάθεση που εκπέμουν αυτοί οι άνθρωποι.Έχω την αισθηση ότι κάνουν ότι μπορούν για να αλλάξει μια πραγματικότητα άθλια όπως είναι αυτή των ελληνικών αγώνων.
Εάν λειτουργούσε κάτι σωστά θα έλεγα να στηριχτουμε εκεί και να βελτιώσουμε και τα υπόλοιπα.Αλλά δεν δουλεύει τίποτα ρε γαμώτο!Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξυπνήσουμε...
Όποιος μπορεί να ζει με την ελπίδα να μην 'φαει' κανένα θεατή,να μην κατέβει κανένα γκρεμό και τον βρούν σε καμιά εβδομάδα, να μην του 'χουν 'φαει' 5-6 δευτερόλεπτα στο κοντρόλ, να μην πατήσει κανένα κρίτη και κλίσει το σπίτι του, να βρει τιποτα φραγκακια για βοήθεια, να μην ξέρει ότι συμμετέχει σε αγώνες αυτός και η μάνα του, να βρει 5-6 με ίδια αυτοκίνητα να ευχαριστηθεί τον αγώνα του... ας συνεχίσει... -
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά ο Lambis έλεγε πέρισι για 1300 ευρώ. Αλλά φαντάζομαι εξαρτάται και από τον αγώνα
ΟΙ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ?
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ?
Ειχαμε ενα διαλογο με τους Ιταλους για αυτο το θεμα και μου ειπαν οτι σε δυο σημεια δεν θα εχει μπαριερα ,για να μην νιωθουμε ξενο τον αγωνα.
Επισης προτειναμε στους Ιταλους φιλους μετα το περας του αγωνα(αφου φαμε το γλυκο ) να συμμετασχουν και αυτοι στην αποχη μαζι μας.
Επισης τελικα αποκαλυπτεται οτι ο Λοεμπ,δεν επεσε απο ποδηλατο αλλα κανει και αυτος αποχη,ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες δε, θελουν και τους δασκαλους να κανουν τελικα αποχη καθαρα για συμπαρασταση στους οδηγους αγωνων.
Ενω και οι μαθητες ζητησαν ελευθερα περασματα.
Ο Γκρονχολμ μονο δυσκολευεται να συμμετασχει στην αποχη,γιατι δεν τον αφηνει ο Γουιλσον ,επειδη εχει η Φορντ να δει πρωταθλημα πανω απο 20 χρονια.
Ελληνικά αγωνιστικά νέα