-
ο ψυλος πηρε mitsubishi mr για να ακολουθησει το προταθλημα
-
Ακομα ενας Ελληνας που προτιμαει τους αγωνες ταχυτητας αναζητα την ευχαριστηση του εκτος συνορων. Ο λογος για τον γνωριμο απο την Ελληνικη F3 Δανιηλ Ταπεινο που φετος θα τρεξει στην Formula Palmer Audi.
Τι θα απολαυσει για το αντιτιμο των περιπου 80 χιλιαδων Ευρω; 6 διπλους αγωνες στις παρακατω πιστες:
- Oulton Park (ενα απο τα χαμηλου προφιλ Βρετανικα διαμαντια)
- Brands Hatch Indy (στη μικρη, σχεδον οβαλ χαραξη)
- **Spa-Francorchamps **(ναι, ναι το θρυλικο Spa)
- Monza (η επισης θρυλικη Monza σε ολο της το μεγαλειο)
- **Silverstone GP **(στη χαραξη που χρησιμοποιει η Formula 1)
- Brands Hatch GP (στη μεγαλη χαραξη για την οποια μιλουν ολοι αλλα πλεον χαιρονται λιγοι λογω περιορισμων χρησης)
Για περισσοτερες λεπτομεριες στο τι προσφερει ενα οργανωμενο μαγαζι σε εναν ερασιτεχνη, χομπιστα οδηγο ριξτε μια ματια στο παρακατω link, αξιζει...
http://www.formula-palmer-audi.com/deal.htm -
ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ , ΓΙΑ ΤΟΝ G . BASSO , ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ , ΚΑΤΙ ? ΕL-EM ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ , ΓΙΑ ΤΟΝ G . BASSO , ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ , ΚΑΤΙ ? ΕL-EM ?ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ BRUNO (RALLIART) ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Y.Γ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΝΑ PUNTO ΕΦΥΓΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ , ΓΙΑ ΤΟΝ G . BASSO , ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ , ΚΑΤΙ ? ΕL-EM ?
ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ BRUNO (RALLIART) ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Y.Γ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΝΑ PUNTO ΕΦΥΓΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.ΤΟ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΟΙ POZZI (35)- CURTO (29)...
http://members.netmadeira.com/rui_migue ... 0x1000.jpgTO ATYXHMA HTAN ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΑΦΟΥ ΤΟ PUNTO ΕΦΥΓΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΑΠΟ GARAGE ΜΕ 110ΚΜ/Η...Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΚΑΡΙΑΙΟΣ...
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ RALLY AOSTA, ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ...
ΥΓ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ...
-
Ο.Κ. ΚΥΡΙΟΙ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΕ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΑ , ΓΙΑ ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΟΥΝΤΟ , ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΟΔΗΓΟ .
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΤΟ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΟΙ POZZI (35)- CURTO (29)...
http://members.netmadeira.com/rui_migue ... 0x1000.jpgTO ATYXHMA HTAN ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΑΦΟΥ ΤΟ PUNTO ΕΦΥΓΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΑΠΟ GARAGE ΜΕ 110ΚΜ/Η...Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΚΑΡΙΑΙΟΣ...
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ RALLY AOSTA, ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ...
ΥΓ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ...
Ναι το διαβασα κ εγω. Δυστυχως ηταν πολυ ασχημο ρε γμτ.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ BRUNO (RALLIART) ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Y.Γ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΝΑ PUNTO ΕΦΥΓΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ BRUNO ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ Τ/Φ ΣΤΗ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ Ο BASSO ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'ΕL-EM'
-
ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ , ΨΑΧΝΕΙ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΛΟ , ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΛΕΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΝΑ 037 , ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ S4 , ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ .
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ , ΑΛΛΑ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ! -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ , ΨΑΧΝΕΙ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΛΟ , ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΛΕΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΝΑ 037 , ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ S4 , ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ .
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ , ΑΛΛΑ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ !Πωπωωω... ξεπεσμός...
-
Ραμολιμεντο,
ξέχασες να αρχίσεις με αγαπητέ και να κλείσεις με φιλικά...
μην καντεμιάζουμε: Καλό αγώνα Αρη-Λώρη
Σ -
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ , ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ !
-
Aγαπητέ APR
μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, εγω που έχω κάνει αυτό εκείνο, το άλλο, εγω που έχω σκίσει εδώ εκεί παντου κ.λπ, κ.λπ.ΦΙΛΙΚΑ
ΣΧκαταλαβεεεεεεεεεεεεεςςςς
:-)))))YΓ... Με αγάπh Λώρη μη χάνεις το χουμορ σου (φρόνιμα εσύ pavlos)
-
ΚΙ ΟΜΩΣ , Ο ΜΟΥ ΛΟΥ ΜΟΥ ,ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ , ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ , ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΟΝΤΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΒΥΣΣΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
Υ.Γ. ΧΘΕΣ ΕΜΑΘΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ , ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ , ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
-
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ , ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ , Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΝΤΡΑΚΙΔΩΝ ΒΟΥΤΑΣ , ΑΝΑΚΥΡΗΣΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ..........ΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ , ΛΟΥ -ΜΟΥ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ , ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ , Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΝΤΡΑΚΙΔΩΝ ΒΟΥΤΑΣ , ΑΝΑΚΥΡΗΣΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ..........ΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ , ΛΟΥ -ΜΟΥΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΧΑ-ΡΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΡΗΞΟΥΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ,ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ... ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΧΑ-ΡΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΡΗΞΟΥΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ,ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ... ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Εμένα μια μέρα με προκάλεσε αστυνομικός αλλά σκέφτηκα ότι θα με γράψει και έκανα αυτό που κάνω πάντα σ΄ αυτές τις περιπτώσεις: σφύριζα αμέριμνα!!!!
που να πας με το TWINGO? -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΧΑ-ΡΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΡΗΞΟΥΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ,ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ... ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
XA-PO θέλεις να πεις βέβαια, έτσι ?
-
Αγωνας στην Ιμολα για το Ιταλικο πρωταθλημα F3 για τον Ηλια Παπαηλια ο οποιος ξεκινησε υπεροχα στα ελευθερα δοκιμαστικα κανοντας χρονο μεσα στην 6αδα
1 - Alex Muller (Dallara 304-Opel) - Ghinzani - 1'47'329
2 - Luigi Ferrara (Dallara 304-Opel) - Corbetta - 1'47'334
3 - Paolo Nocera (Dallara 304-Opel) - Lucidi - 1'47'395
4 - Riccardo Azzoli (Dallara 304-Opel) - Target - 1'48'364
5 - Maurizio Ceresoli (Dallara 304-Opel) - Passoli - 1'48'490
**6 - Elias Papaelias (Dallara 304-Opel) - Target - 1'48'678 ** -
ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΝΕΑ , ΕΔΩ , ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΔΙΚΗ , Η ΕΙΔΗΣΗ , ΠΟΙΟΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΔΥΟ , ΣΤΡΑΤΙΣΙΝΟ Η ΠΛΑΤΗΣ ? ,( ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ 70 ΚΑΙ 80 ΟΔΗΓΩΝ , ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΣΑΜΕ ΝΑ ΛΥΣΑΝΕ, ) ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ , ΜΕ ΔΥΟ ΙΔΙΑ ΠΙΣΟΚΙΝΗΤΑ Η ΕΣΤΩ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΑ , ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ 65000 ΘΕΑΤΕΣ ! ΠΩ ΠΩ ΤΡΕΛΑ ......ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ .....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ , ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑ@@#$ΝΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΔΕΝ ΗΤΑΝ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ , ΚΑΙ ΑΣ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ , ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΥΣΑΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ , ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ..........Γ@#Ω ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ .
Ελληνικά αγωνιστικά νέα