-
Στο rally.gr γράφει ότι ο Iαβέρης jr θα τρέξει με το punto kit car! Αυτό σημαίνει ότι ο Ιαβέρης Άρης δεν θα τρέξει καθόλου φέτος??
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Στο rally.gr γράφει ότι ο Iαβέρης jr θα τρέξει με το punto kit car! Αυτό σημαίνει ότι ο Ιαβέρης Άρης δεν θα τρέξει καθόλου φέτος??ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ!
ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ 1600 ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΝΟΙΚΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ, ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΝΕΙ.
ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ -
Πάντως παρόλο που το rally.gr την παρουσιάζεσαι σαν ευχάριστη είδηση, σε εμένα μόνο ευχάριστη δεν ακούστηκε, αφού δεν γνώριζα τον ενδεχόμενο να μην κατεβάσει καθόλου αυτοκίνητα φέτος η Φίατ Ελλάς. Από το κακό στο χειρότερο πάμε μου φαίνεται... Πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της μόνο 2 super1600 άντε 3... μαζί με του Ευσταθίου που τρέχει μόνο άσφαλτο.
-
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 206 ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ....
-
To 206 του Παραδείση είναι μέσα σε αυτά τα 2 που μέτρησα! Το άλλο είναι του Αθανασούλα, και το τρίτου του Ευσταθίου! Τώρα για το corsa του Κάλτσούνη δεν νομίζω να μετράει... Το Punto του Ιαβέρη Jr δεν είναι super1600 αλλά kit car!
-
To 206 του Παραδείση είναι μέσα σε αυτά τα 2 που μέτρησα! Το άλλο είναι του Αθανασούλα, και το τρίτου του Ευσταθίου! Τώρα για το corsa του Κάλτσούνη δεν νομίζω να μετράει... Το Punto του Ιαβέρη Jr δεν είναι super1600 αλλά kit car!ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΓ.ΑΝΝΑΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΦΕΤΟΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Oι πληροφορίες μου μιλούν για κύπελλο ασφάλτου, οπότε θα είναιι παρόν στα 3 ασφάλτινα του πρωταθλήματος! Όπως επίσης και κάτι άκουσα για ένα 206 GrA για τον πρόεδρο στα χωμάτινα...
-
Πάντως παρόλο που το rally.gr την παρουσιάζεσαι σαν ευχάριστη είδηση, σε εμένα μόνο ευχάριστη δεν ακούστηκε, αφού δεν γνώριζα τον ενδεχόμενο να μην κατεβάσει καθόλου αυτοκίνητα φέτος η Φίατ Ελλάς. Από το κακό στο χειρότερο πάμε μου φαίνεται... Πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της μόνο 2 super1600 άντε 3... μαζί με του Ευσταθίου που τρέχει μόνο άσφαλτο.Παίζει και να είναι και κανένα Λιχτενστάιν που δεν έχει πληθυσμό, Γροιλανδία (που υπάγεται στη Δανία), καθώς και το Βατικανό τώρα που ο Πάπας χαροπαλεύει.
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Oι πληροφορίες μου μιλούν για κύπελλο ασφάλτου, οπότε θα είναιι παρόν στα 3 ασφάλτινα του πρωταθλήματος! Όπως επίσης και κάτι άκουσα για ένα 206 GrA για τον πρόεδρο στα χωμάτινα...Ποιον πρόεδρο;
Ως γνωστόν οι μισοί Έλληνες όλο και κάπου προεδρεύουν (ακόμα και στην συνέλευση των ιδιοκτητών της πολυκατοικίας εν ανάγκει! ) -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Oι πληροφορίες μου μιλούν για κύπελλο ασφάλτου, οπότε θα είναιι παρόν στα 3 ασφάλτινα του πρωταθλήματος! Όπως επίσης και κάτι άκουσα για ένα 206 GrA για τον πρόεδρο στα χωμάτινα...
Ποιον πρόεδρο;
Ως γνωστόν οι μισοί Έλληνες όλο και κάπου προεδρεύουν (ακόμα και στην συνέλευση των ιδιοκτητών της πολυκατοικίας εν ανάγκει! )Mήπως τον Ζήβα;; Αν και γι'αυτόν ακούγεται για Α/5 με yaris...
-
pavlos Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ!
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
pavlos Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ!Kαι στο 2ο περασμα ήταν μεγαλύτερο αλλά ψαχνουμε φωτογράφο που να το έχει τρβήξει αλλά δεν βρίσκουμε!!
-
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Ελληνας στο Hockenheim!!Τυφλα να εχει ο Μαργαριτης
ΥΓ Απο την αλλη βεβαια χαιρομαι που ολο και περισσοτεροι Ελληνες ανακαλυπτουν οτι υπαρχουν αγωνες στο εξωτερικο που ειναι πολυ φθηνοι αλλα και πολυ ποιοτικοι.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Τυφλα να εχει ο Μαργαριτης
ΥΓ Απο την αλλη βεβαια χαιρομαι που ολο και περισσοτεροι Ελληνες ανακαλυπτουν οτι υπαρχουν αγωνες στο εξωτερικο που ειναι πολυ φθηνοι αλλα και πολυ ποιοτικοι.
Και συμπληρωνω εγω οτι ελληνας φοιτητης στην ρουμανια αυτην την στιγμη συμμετεχει στο πρωταθλημα εκει με μιτσουμπιση εβο8 φουλ groupA
προετοιμασμενο απο ουγγρικη εταιρια.οταν ρωταω γιατι οχι ελλαδα εχει την ιδια αποψη με τον GO_FOR_POLE στο ΥΓ. -
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!
-
Δεν ξέρω τι λέτε, όταν όμως είχα πάει στην Ουγγαρία, είχε τύχει να δω στην τηλεόραση αφιέρωμα σε αγώνα Ραλλυ του Ουγγρικού πρωταθληματος, πολύ κοντά στην Βουδαπέστη. Το μόνο θετικό ήταν η κάλυψη από την τηλεόραση. Κατά τα άλλα ο αγώνας είχε σχετικά φτωχές συμμετοχές με 4-5 Έβο-Ιμπρέζα και μετά το χάος κ κάτι τζιπάκια κ επιπλέον οι ειδικές δεν είχαν κάτι να προσφέρουν, διαδρομές σε χωράφια ήταν, χαραγμένες με κορδέλες.
Τώρα αν απλά έπεσα στην περίπτωση - εξαίρεση, τι να πω, έχω κάνει λάθος...
-
Μπορει οντως. Παντως το Divinol Cup ειναι παρα πολυ καλη περιπτωση για ερασιτεχνες. Οποιος ξερει Γερμανικα και θελει να μαθει περισσοτερα, εδω:
-
Ρε παιδια οι συμμετοχες για Τριπολη ξερετε ποτε βγαινουνε?γιατι εχω μια ανυσηχια που δεν εχουν βγει μηπως δεν γινει?
-
Ο Ηλιας Παπαηλιας θα τρεξει φετος στο Ιταλικο πρωταθλημα της Formula 3 με την ομαδα Target
Ελληνικά αγωνιστικά νέα