-
Εγώ πρέπει να ευχαριστήσω τα παιδιά του rally.gr για το ενδιαφέρον. και μη πιστεύετε τη φωτογραφία απο το service στο Αττικό. Αυτό μόνο μια φορά έγινε, να μπει το 106 κάτω απο τέντα και να το πιάσουν μηχανικοί για service
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Εγώ πρέπει να ευχαριστήσω τα παιδιά του rally.gr για το ενδιαφέρον. και μη πιστεύετε τη φωτογραφία απο το service στο Αττικό. Αυτό μόνο μια φορά έγινε, να μπει το 106 κάτω απο τέντα και να το πιάσουν μηχανικοί για serviceΚυρίως για την προσπάθεια,πόσο μάλλον για το αποτέλεσμα,νομίζω ότι είναι το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν.Χαλάλι σου και έχουμε και εμείς την ευκαιρία να σε καμαρώσουμε και κρατήσουμε στο αρχείο αυτή την συνέντευξη.
Ένα πολύ μεγάλο ΕΥΓΕ και απο μένα για την προσπάθεια σου.
Καλή συνέχεια με έναν μεγάλο,οικονομικά, χορηγό.Πάντα τέτοια.
Άγγελος.
-
Α ρέ Νικόλα!!!
Πού ήσουν καί πού έφτασες!!!
Πάντα τέτοια βρέ θηρίο. -
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26-12-04 ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΤΕ ΟΙ TFRC ΔΕΣ , ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ .
ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ .
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ , ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ , ΠΟΥ ΠΡΑΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ .
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ 250ΤΟΣΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ , ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ , ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΜΑΣ .
ΜΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙΑ 250 ΠΑΙΔΙΩΝ , ΠΟΥ ΑΤΥΧΙΣΑΝ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ Η ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ .ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ !
-
Και παρτε μαζι και τα παιδια σας. Θα εχουν πολλα να μαθουν και να δωσουν.
Κυριακη πρωι στις 10.00! -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Κυριακη πρωι στις 10.00!ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΝΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΟΙ/ΚΑΣΚΑΝΤΑΙΡ ΠΕΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΠΗΓΕΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΜΠΕΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.
ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΚΑΥ..ΜΕΝΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ Η ΕΥΘΙΝΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ.
ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΩ-ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΚΟΚΙΝΙΖΟΥΝ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Η ΡΙΤΣΩΝΑ ΘΑΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.
ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΟΥΡΟΝΟΤΡΙΧΑ ΠΑΡΑΚΕΙ -
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
Κυριακη πρωι στις 10.00!ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΝΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΟΙ/ΚΑΣΚΑΝΤΑΙΡ ΠΕΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΠΗΓΕΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΜΠΕΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.
ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΚΑΥ..ΜΕΝΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ Η ΕΥΘΙΝΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ.
ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΩ-ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΚΟΚΙΝΙΖΟΥΝ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Η ΡΙΤΣΩΝΑ ΘΑΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.
ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΟΥΡΟΝΟΤΡΙΧΑ ΠΑΡΑΚΕΙ -
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΟΥΡΟΝΟΤΡΙΧΑ ΠΑΡΑΚΕΙΑξιοπρόσεκτη δημοσίευση !!!
Σχόλια απο τους εμπλεκόμενους ???????
-
ΣΩΣΤΑ ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΤΑΣΕΙΣ ' ΚΑΓΚΟΥΡΙΑΣΗΣ'
Η ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΕ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΛΛΑ ΑΙΤΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ 'ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ' ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΟΔΗΓΟΥ.
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΙΚΕ,ΜΑΛΛΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΠΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΔΗΓΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΗΝΕΥΣΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ...
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗΑ ΑΛΛΑ ΣΤΕΡΟΥΜΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΞ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΟΥΡΟΝΟΤΡΙΧΑ ΠΑΡΑΚΕΙΑξιοπρόσεκτη δημοσίευση !!!
Σχόλια απο τους εμπλεκόμενους ???????
ΝΑΣΕΝΑ μηπως ησουν ενας απο τους οδηγους?
μηπως ησουν ενα απο τα παιδακια?
η μηπως μιλησες με καποια απο τα παιδακια και στα ειπαν αυτα ? -
Αγαπητέ ΝΑΣΕΝΑ,
κατ'αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια για την Φιλανθρωπική Εδήλωση του TFRC.
Είναι σίγουρο ότι υπήρχαν κάποια σημεία που μπορούν να βελτιωθούν και ΘΑ βελτιωθούν πρώτα ο Θεός του χρόνου.
Νομίζω ότι υπερβάλλεις σε κάποια λεγόμενά σου, μια και σε ελεγχόμενο χώρο όπως η πίστα (και δη των Μεγάρων), με αγωνιστικά αυτοκίνητα με πλήρεις προδιαγραφές ασφαλείας, είναι οπωσδήποτε τόσο περιορισμένη η πιθανότητα για κάτι στραβό όσο και το να πέσει μια πήλινη κανάτα στο κεφάλι καθώς περπατάμε στο δρόμο (εκτός αν θέλουν κάποιες να μας παντρευτούν).
Οι προδιαγραφές των αυτοκινήτων που θα συμμετείχαν που εξ αρχής θέσαμε κάλυπταν στο έπακρο τις ανάγκες της εκδήλωσης.
Αν με ρωτούσες στο πλάι τι θα ήθελα εγώ, σίγουρα θα ήθελα λιγότερες πλαγιολισθήσεις, όχι για να μην τρομάξουν τα μικρά παιδιά που το διασκέδασαν απίστευτα, αλλά γιατί ακόμα και τανκς να 'έτρεχαν', ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και είναι ένοχος για πολλά δεινά.Ελπίζω στην επόμενη Φιλανθρωπική Εδήλωσή μας να έχουμε ακόμα περισσότερο κόσμο, ακόμα περισσότερους από εσάς τους οδηγούς αγώνων και ακόμα περισσότερη αγάπη ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, αφού στις 26 Δεκεμβρίου στα Μέγαρα δεν χωρούσε ούτε γραμμάριο παραπάνω αγάπη προς τα παιδιά.
ΥΓ
Θα ήθελα να γνώριζα με ποιον συνομιλώ -
Ο χρήστης Jimmy_Caesar έγραψε:
Θα ήθελα να γνώριζα με ποιον συνομιλώΞΕΡΕΙΣ....ΞΕΡΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ
-
Jimmy Caesar Εγραψε:
Αν με ρωτούσες στο πλάι τι θα ήθελα εγώ, σίγουρα θα ήθελα λιγότερες πλαγιολισθήσεις, όχι για να μην τρομάξουν τα μικρά παιδιά που το διασκέδασαν απίστευτα, αλλά γιατί ακόμα και τανκς να 'έτρεχαν', ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και είναι ένοχος για πολλά δεινάΠραγματι ευγενικη η σποντα. Αν ομως αναλογισθειτε οτι αυτο που εσεις βλεπατε απ εξω, για εναν οδηγο με χιλιαδες αγωνιστικα χιλιομετρα και γυρους στα Μεγαρα στην πλατη,ειναι ενα ακινδυνο και διασκεδαστικο παιχνιδι, ισως ν αναθεωρησετε. Πολυ περισσοτερο αν ειχατε στη διαθεση σας και μια κασετα που να δειχνει το υφος και τις εκδηλωσεις ευτυχιας που ειχαν τα παιδια που καθονταν διπλα.
Εσεις κανατε μια εξαιρετικη εκδηλωση και εισπραξατε τα συγχαρητηρια ολων. αφηστε λοιπον τους οδηγους -συμπαραστατες σας στο εργο τους
και κλειστε τ αυτια σας στις Κασσανδρες. Αυτες εχουν αλλους λογους να
ενεργουν οπως ενεργουν.
Και για να το κλεισω απο πλευρας μου, μια που ειμαι ενας απ αυτους που ο κ. Νασενα υπονοει, πρεπει να θυμισω οτι αν σε μια περιπτωση πηγα πραγματι αγωνιστικα γρηγορα, ηταν οταν ειχα μεσα την κορη μου. Η οποια ειχε την αδεια του κηδεμονα της (!) κι εγω την αδεια του ανθρωπου σας στην εξοδο των πιτς.
Ας μην το συνεχισουμε λοιπον, γιατι η αναμνηση ΑΥΤΗΣ της εκδηλωσης
ειναι πολυ γλυκεια! -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Και για να το κλεισω απο πλευρας μου, μια που ειμαι ενας απ αυτους που ο κ. Νασενα υπονοειΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΠΑΛΙ...... ΓΙΑΤΙ ΓΑΡΓΑΛΙΕΣΑΙ
Υ.Γ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Νασενα μέ μικρά
-
Θα σε διευκολυνω.
ΔΗΛΩΣΗ
Αγαπητοι φιλοι, στην μεχρι τωρα αγωνιστικη μου πορεια,παρανομουσα συνεχως. Το Γιουγκο μου ειχε λαθος φρενα (το πληρωσα ακριβα το 1986), η ΖΧ μου φορουσε αναρτηση απο
Ιντεγκραλε, η Κορολλα μου ειχε 38 βαλβιδες (και μια ανακουφισης),η BMW
μου ειναι 3,8 δεκαεξακυλινδρη και τα χερια μου εχουν αγκυλωση.
Σας παρακαλω θερμα να μου επιτρεψετε να ΕΠΑΝΕΝΤΑΧΘΩ στην κοινωνια μας και σας υποσχομαι οτι στο μελλον θαμαι τυπος και υπογραμμος.
Απ αυτην την κοινωνια ζητω ταπεινα ιδια αντιμετωπιση μ αυτην που παρεχεται στον Παπαχρονη.
Με τιμη
Χρηστος ΠλατηςΥ.Γ. Παντα αιχμαλωτος ενος λεβεντη που εκφραζεται με το ψευδωνυμο νασενα (με μικρα, γιατι τα μεγαλα θελουν και μεγαλα.....(Moderator )
δεν θα επανελθω. Θα αποδεχθω οτι κι αν γραψει μεχρι να κανει το λαθος.
Απο κει και περα οι ευθυνες δικες του. -
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτ/του Βορείου Ελλάδος δημοσιεύω το παρακάτω Δελτίο Τύπου.
Επίσης συγκεντρώνω και email λεσχών και αγωνιζόμενων που θα προωθώ τα επόμενα Δελτία Τύπου. Οποιος επιθυμεί να το λαμβάνει ας μου στείλει με pm το email του.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά τις εκλογές της Κυριακής 23.01.2005, τα νεοεκλεγέντα μέλη συγκροτήθηκαν σε σώμα την Παρασκευή 28.01.05 στα γραφεία του Συνδέσμου. Το σχήμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος έχει ως εξής:
Πρόεδρος : ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ Σάββας
Αντιπρόεδρος : ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ Γιάννης
Γραμματέας : ΦΩΤΙΟΥ Γιάννης
Ταμίας : ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Σάββας
Μέλος : ΠΑΤΣΙΑΣ ΓιώργοςΤο όραμα του νέου Δ.Σ. είναι με συλλογική προσπάθεια, εντός και εκτός Δ.Σ., να δουλέψει για το κοινό όφελος των αγωνιζομένων. Η ασφάλεια, η τήρηση των κανονισμών και η επιθυμία για καλύτερους και ποιοτικότερους αγώνες είναι από τις προτεραιότητες του. Σκοπός επίσης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι να αναζωπυρώσει τις σχέσεις μεταξύ των μελών του Συνδέσμου αλλά και να βρεθεί πιο κοντά στις λέσχες με φιλικό, προσιτό και συμβουλευτικό πάντα χαρακτήρα. Το Δ.Σ. ελπίζει στην συνεργασία όλων των μελών για την πραγματοποίηση των νέων εγχειρημάτων του.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.ΣΟΑΑΒΕ, ΛΑΜΙΑΣ 4 (ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ) - ΤΗΛ/FAX : 2310 839.104 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
-
Νίκο βοηθησέ μας μιά στάλα
Ποιός είναι ο πρόεδρος? Το παιδί, ο αέρας με το 205? Και τα άλλα παλικάρια? Tι έγινε η παλιά σειρά; Ο δικός μας ο εξαιρετικός κ. Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος γιατί δεν ενεπλάκει; Εσύ;
Σκέπτονται τα μέλη του Δ.Σ πως ΣΟΑΑ ενωμένος ποτέ νικημένος και πως έτσι πανελλήνια χάνουμε δύναμη σε επίπεδο αιτημάτων και εκπροσώπισης?Θα παρακαλέσω τον Γιώργη Παπαδόπουλο να μιλήσει μαζί σου ώστε να βρείτε τα παιδιά και να τους κάνουμε μιά παρουσίαση τουλάχιστον στο rally gr...
Τα λέμε κ. Γκάλφα
Στρατισινο
-
Ναι πρόεδρος είναι αυτός με το 205 και μαζί με το Φωτίου είναι παραμένοντες από το προηγούμενο ΔΣ.
Ο Βαλαβάνης τρέχει με megane και πήρε φέτος το Κύπελλο Ασφάλτου στην Α7, θα τον είδατε σίγουρα.
Και εδώ έπεσε μεγάλη ανανέωση και μπήκαν νέα παιδιά όπως οι Βαλαβάνης Πατσιάς και Παναγιωτίδης και αυτό είναι καλό γιατί βλέπω ίδιες ισοροπίες σε νέο κόσμο.
Προσωπικά γενικά έχω σταματήσει να βάζω για ΔΣ αλλά να βοηθάω από... έξω και στη λέσχη μου το ίδιο κάνω.
Ο Δημήτρης έχει να τρέξει και για τον ΑΟΘ να θυμόμαστεΑυτά για γρήγορη παρουσίαση, το μύνημα ελήφθη.
-
έχει ζεστό πράμα αυτές τις μέρες στο rally.gr
εδώ και μέρες έχει απολογισμό αναβάσεων ο ivan και δε βλέπω κουβέντα από τους αναβασάκηδες για τα τόσα κακώς κείμενα που σημειώνονται στο άρθρο.
Πρέπει να γίνει μια λίστα 'τήρησης μέτρων' που θα ελέγχονται σε κάθε διοργάνωση ! οχι τα ίδια λάθη και παραλείψεις !!!αποκαλυπτική και η συνέντευξη περί hankook ..
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
έχει ζεστό πράμα αυτές τις μέρες στο rally.grεδώ και μέρες έχει απολογισμό αναβάσεων ο ivan και δε βλέπω κουβέντα από τους αναβασάκηδες για τα τόσα κακώς κείμενα που σημειώνονται στο άρθρο.
Πρέπει να γίνει μια λίστα 'τήρησης μέτρων' που θα ελέγχονται σε κάθε διοργάνωση ! οχι τα ίδια λάθη και παραλείψεις !!!αποκαλυπτική και η συνέντευξη περί hankook ..
ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ.. ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ο ΙΒΑΝ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ
ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΙΑΥΤΟΣ ΚΑΗΜΕΝΕ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΑΓΟΝΙΣΤΙΚΑ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΟΛΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ
12 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ; MHN AΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΗ Ο ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΛΕΡΟΜΕΝΑ ΤΑΠΛΥΤΑ
ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΗΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΡΙΧΝΟΥΝ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΔΗΘΕΝ ΝΙΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΣΑ ΞΕΡΟΥΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΠΑΚΕΤ ΟΥΤΕ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΙΑ;
Ελληνικά αγωνιστικά νέα